ליליאן שלום,
מדברייך עולה שאת מאוד חרדה מכל עניין התזוזות בבטן באופן טבעי מרביתנו חרדות וחוששות מאוד בתקופה זו, במיוחד בשנים האחרונות לאור ריבוי האינפורמציות, הבדיקות והאזהרות. ממליצה לך למצוא לעצמך זמן שקט, דרך להירגע באמצעות מדיטציה, נשימות, תכנית אהובה, משהו שישחרר את המחשבות המלחיצות על בסיס יומי
זה בהחלט יכול לסייע לך להפחית את החרדות.
לגבי התזוזות בבטן יכולה להעיד שבהריון שלי גם אני הרגשתי הרבה
יותר אחת מן השנייה זה כנראה נובע מהתנוחה של כל אחת בבטן. לעניותי דעתי אי אפשר לדעת באופן ודאי את מי מרגישים ולפעמים יכול להיות שאת חושבת שהרגשת את א' וזו בעצם ב'. (צריך לזכור שבסופו של דבר מדובר בתחושות אין כאן משהו מובהק ותחושות הרבה פעמים מושפעות ממצבי לחץ וחרדה)
לצערי בעניין הבדיקות לא יכולה לסייע ממליצה לך לפנות לייעוץ רפואי חוות דעת שנייה תמיד יכולה לעזור. בפורטל זה יש פורום לענייניי הריון ולידה המנוהל על ידי רופאים תוכלי התייעץ גם שם.
בברכה,
אדוה דרור