בריאות, רפואה
מאמרים | פורומים | קהילות  
  חיפוש במאמרים  
הריון ולידהדיאטה, תזונהתרופות, ויטמיניםעיניים, משקפייםניתוחים פלסטייםרפואה משלימהקוסמטיקה, איפורעיצוב שיערפסיכולוגיהאורטופדיה
 
מין, יחסים, זוגיותכושר גופנירפואת שינייםרפואת ילדיםלב, כלי דםעזרה ראשונהמחלות, טיפוליםגיל הזהבחוק משפט, ביטוחמתכוני בריאות
הוסף למועדפים 
פורומים רפואיים
 | עקבו אחרינו
 

פורום יחסים, זוגיות ונישואין
כמעט ואין זוגיות

פורום יחסים, זוגיות ונישואין יעזור לכם לתקשר ולהחזיר את הזוגיות הביתה. פורום יחסים, זוגיות ונישואין ב: סקס, זוגיות, פחד מזוגיות, זוגיות במשבר, מיניות, גירושים, משפחה, הורות, זוגיות, אהבה, רומנטיקה, בגידות, נישואים, אינטימיות ועוד
מנהלי פורום יחסים, זוגיות ונישואין
עדי בדיחי
לפרטים נוספים
דורית כהן
לפרטים נוספים
מוניקה הרשקוביץ
לפרטים נוספים
 
הפורום נועד להחלפת דעות שונות. כולן לגיטימיות
 
תודתנו לכל הגולשים שמוכנים להשתתף. לתמוך ולשתף מנסיונם, לנדב עצה ולהציע פתרונות. דעתכם חשובה! נשמח גם להתעדכן עד כמה הועילו הפתרונות שהוצעו.
 
סי
הודעה מבוקשת
23:51 23.04.07
בחיי הנישואין שלי היו הרבה מורדות יותר מאשר עליות , הרבה ויכוחים , מריבות , שלושה ילדים קטנים שגם נהגו לישון איתנו , הקטן בן ארבע עד היום נוהג לישון איתנו , בעלי עובד המון , פיסית , עד שעות מאוחרות , מגיעים עייפים שנינו מהעבודה , אין כוח למין אין חשק. כבר חודשיים לא נגענו אחד בשני. אין נשיקות אין חיבוקים , האמת שאני לא יזמתי אף פעם כלום, תמיד הוא זה שיזם , לי אין אומץ ליזום אפילו לא חיבוק אפילו לא נשיקה , אולי זה בגלל היחסים המעורערים שהיו לנו ?
למה אני לא מספיק אמיצה ליזום ?
למה אני תמיד צריכה לחכות לו שהוא יזום ?
אם אני צריכה לחכות לו אז אני צריכה לחכות הרבה זמן כי בד"כ הוא טיפוס קר.השאלה שלי היא האם זה נכון שכל הגורמים הללו גורמים לירידה ברצון לקיים יחסי מין ?

תודה סי


 
דורית כהן  
21:16 24.04.07
סי יקרה, ממה שאת מתארת, אין מנוס מהליכה לייעוץ, כי את נמצאת במעגל קסמים: אינך מעיזה ליזום התקרבות, כנראה כי אינך בטוחה שהוא יגיב לכך בחיוב. חישבי שאולי אף הוא הפסיק ליזום כי קיבל ממך יותר מדי סירובים כאשר עדיין כן ניסה ליזום, ועכשו הוא הרים ידיים.
למען עצמכם וילדיכם, איזרי אומץ וקחי אותו לשיחה רצינית, ושתפי אותו בהרגשותייך. אם שיחה כזאת לא תעזור, הציעי לו ללכת לייעוץ, כי התהליך שאת מתארת לא מתהפך עם הזמן, והקרע, הנתק, עלול להעמיק. ואם תהיו במצב זה זמן רב מדי, מעט הרגש והאיכפתיות שנותרו (יש לקוות) - עלולים להיעלם, ויהיה קשה עד בלתי אפשרי לשקם אותם.
המידע באתר אינו מהווה תחליף להתייעצות עם גורם מקצועי והינו בהתאם לתנאי השימוש
מנהלהודעה מקוריתתגובהללא תוכןהודעה חדשההודעה עם תמונההודעה עם וידאו
תגיות
סקס   זוגיות   מיניות   גירושין   אהבה   רומנטיקה   בגידות   אינטימיות   זוגיות   נישואים   משבר זוגיות   פחד מזוגיות   זוגיות במשבר
RSS RSS פורום יחסים, זוגיות ונישואין