בריאות, רפואה
מאמרים | פורומים | קהילות  
  חיפוש במאמרים  
הריון ולידהדיאטה, תזונהתרופות, ויטמיניםעיניים, משקפייםניתוחים פלסטייםרפואה משלימהקוסמטיקה, איפורעיצוב שיערפסיכולוגיהאורטופדיה
 
מין, יחסים, זוגיותכושר גופנירפואת שינייםרפואת ילדיםלב, כלי דםעזרה ראשונהמחלות, טיפוליםגיל הזהבחוק משפט, ביטוחמתכוני בריאות
הוסף למועדפים 
בריאות ויופי
פורומים רפואיים
 | עקבו אחרינו
 

פורום הומואים, לסביות
תגובה - תגובה

פורום הומואים לסביות עוסק ב: לסביות, הומואים, ביסקסואלים, טרנס, הומואים דתיים, הומואים ערבים, הומואים בצבא, דו מיניות, זהות מינית, הכרויות הומואים ועוד.
מנהלי פורום הומואים, לסביות
טל קרויטורו
לפרטים נוספים
איל זק
לפרטים נוספים
 
תגובה - תגובה
איל זק  
19:40 22.09.11
אני מבין ממך שמערכת היחסים ביניכם (בעיקר מצידך) הייתה יותר "חברית" מאשר רומנטית. ברור לי שאתה די מבולבל לגבי הכיוון שלך וגם חושש מהאפשרות שאתה נמשך לגברים. אז דבר ראשון, תרגע. אין לך שום סיבה לחשוש או להיות במלחמה עם עצמך ובטח שלא לפגוע בעצמך! אתה בחור צעיר שכל החיים לפניו.
מה שאני מציע לך זה לפנות לטיפול גיי פרנדלי שיעזור לך להכיר את עצמך ותחושותיך טוב יותר ויספק לך תמיכה. אתה יכול למצוא מטפלים כאלה (פסיכולוגים או עובדים סוציאלים קליניים) באינטרנט. דבר נוסף, אני ממליץ לך לפנות לאתר של ארגון הנוער הגאה (איגי) ולהצטרף לקבוצת הנוער הבוגר שלהם (בני 22-24). זה יאפשר לך להכיר בחורים כמוך וליצור קשרים וחברויות שיתנו לך תמיכה ולא תצטרך להרגיש עוד לבד. בכל מקרה, אם אתה זקוק לשיחה עם מישהו דחוף, אתה יכול תמיד לפנות לקו הסיוע הנפשי של ער"ן שמספרו 1201.
מה דעתך?
המידע באתר אינו מהווה תחליף להתייעצות עם גורם מקצועי והינו בהתאם לתנאי השימוש
מנהלהודעה מקוריתתגובהללא תוכןהודעה חדשההודעה עם תמונההודעה עם וידאו
תגיות
לסביות   הומואים   הכרויות הומואים   הומאים ולסביות   ביסקסואלים   פורום הומואים   הומואים דתיים   הומואים בצבא   דו מיניות
RSS RSS פורום הומואים, לסביות