בריאות, רפואה
מאמרים | פורומים | קהילות  
  חיפוש במאמרים  
הריון ולידהדיאטה, תזונהתרופות, ויטמיניםעיניים, משקפייםניתוחים פלסטייםרפואה משלימהקוסמטיקה, איפורעיצוב שיערפסיכולוגיהאורטופדיה
 
מין, יחסים, זוגיותכושר גופנירפואת שינייםרפואת ילדיםלב, כלי דםעזרה ראשונהמחלות, טיפוליםגיל הזהבחוק משפט, ביטוחמתכוני בריאות
הוסף למועדפים 
בריאות ויופי
פורומים רפואיים
 | עקבו אחרינו
 

פורום הומואים, לסביות
פחד ופוסט טראומה מהומוסקסואליות - תגובה

פורום הומואים לסביות עוסק ב: לסביות, הומואים, ביסקסואלים, טרנס, הומואים דתיים, הומואים ערבים, הומואים בצבא, דו מיניות, זהות מינית, הכרויות הומואים ועוד.
מנהלי פורום הומואים, לסביות
טל קרויטורו
לפרטים נוספים
איל זק
לפרטים נוספים
 
פחד ופוסט טראומה מהומוסקסואליות - תגובה
איל זק  
10:28 24.10.11
שלום רועי
גבר שמוצא את סיפוקו ונהנה מיחסיו עם נשים, הן ברמה הרגשית והן ברמה המינית - אינו הומוסקסואל (מקסימום ביסקסואל).
מה שעולה בברור מפנייתך הוא נטייתך למחשבות חרדתיות וטורדניות. העובדה שכל כך הזדעזעת והושפעת ממשפט חסר חשיבות של מישהו שעובד איתך היא סימן לדפוס חשיבה בעייתי, ובטח לא לאירוע "פוסט טראומתי".
בנוסף, מאירוע כזה או אחר שבו לא תיפקדת, לא ניתן להסיק על נטייה מינית. חרדת ביצוע היא דבר שכיח ובהחלט יכולה לגרום לירידת החשק בחלק מהזמן.
קשה לברר כאן בפורום את מקור החלום ההומו-אירוטי שלך ועד כמה הוא אכן מייצג משהו אמיתי. לכן אני מציע לך לפנות ולטפל במחשבותיך הטורדניות ואם ניתן אז גם אצל מטפל גיי-פרנדלי שיוכל במקביל לבחון איתך את סוגיית הנטייה המינית שלך.
אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לשאול שוב
בהצלחה
המידע באתר אינו מהווה תחליף להתייעצות עם גורם מקצועי והינו בהתאם לתנאי השימוש
מנהלהודעה מקוריתתגובהללא תוכןהודעה חדשההודעה עם תמונההודעה עם וידאו
תגיות
לסביות   הומואים   הכרויות הומואים   הומאים ולסביות   ביסקסואלים   פורום הומואים   הומואים דתיים   הומואים בצבא   דו מיניות
RSS RSS פורום הומואים, לסביות