|
- פורום אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- פורום אורטופדיה ילדים
- פורום ארגונומיה, סביבת עבודה
- פורום הורים לתינוקות, הורים לפעוטות
- פורום הסרת שיער
- פורום התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- פורום טיפול משפחתי, קשר משפחתי
- פורום יחסים, זוגיות ונישואין
- פורום כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- פורום ליקויי למידה, טיפול בליקויי למידה
- פורום ניתוחי לב, השתלות לב, ניתוח מעקפים, התקף לב
- פורום ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות
- פורום רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות
- פורום תרופות סבתא
|
האם אתם טובים במיטה?
|
|
|
|
|
כל מי שהיתה איתך טענה שהיה לה מעולה וחזרה עוד פעם? גברים שאת מכירה בטוחים שאת הס... |
|
|
|
|
|
פורום זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה - שאלות נפוצות
שאלות נפוצות פורום זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה עוסק בנושאים: זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה, זכויות נשים לאחר לידה, נשים לאחר לידה, התפטרות לאחר לידה, פיטורין לאחר לידה ועוד.
|
המידע באתר אינו מהווה תחליף להתייעצות עם גורם מקצועי
והינו בהתאם ל תנאי השימוש
|
|
שאלות נפוצות
| | | | | | 1. | קיבלתי מכתב פיטורין לאחר יומיים גיליתי כי אני בהריון והודעתי למעסיק. המעסיק פנה לקבלת היתר ממשרד התמ"ת נקבע דיון בתמ"ת בעניין ב-22.4 זה זמן סביר ? או זה נחשב מהר?כמה זמן מהדיון לוקח לתמ"ת לקבל החלטה? אם מתקבל היתר, זה מיידי בד"כ הפיטורין ,או התראה של חודש? | | | | | במידה והמעסיק הגיש בקשה להיתר, מומלץ ביותר לשכור את שירותיו של עו"ד המתמחה בתחום על מנת להגיש תגובה משפטית ראויה לבקשה, אשר בכוחה לשפר את הסיכויים לאי מתן היתר לפיטורים.
מומלץ ביותר להיעזר בשרותי עו"ד ולפנות לייצוג מלא בהליך זה, מה גם שעו"ד יגיש תגובה מסודרת ומנומקת בכתב לבקשה שהגיש המעסיק, בקשה הנכנסת לפרטי פרטים ותוקפת את בקשת המעסיק, בה בין היתר מובאים מקרים דומים מהפסיקה בהם לא ניתן היתר לפיטורים, אותה מומלץ להגיש מספר ימים קודם לשימוע על מנת שהממונה תוכל לקרוא אותה לעומק טרם השימוע ולקבל תמונה מלאה, ולא רק את עמדת המעסיק.
כפי שציינת, זומנת באמצעות הדואר לשיחת שימוע אצל הממונה (לאחר שהמעסיק יהיה גם הוא בשיחה כזו), ועל סמך הבקשה, התגובה והעדויות תקבל הממונה החלטה האם להתיר או לא להתיר את הפיטורים. הזמן אותו ציינת הינו סביר לחלוטין, והאינטרס שלך הוא למשוך את הזמן, שכן גם בתרחיש הרע, אם יינתן ההיתר, הרי שרק מיום מתן ההיתר ייחשבו הפיטורים (במקרים נדירים ניתן ההיתר רטרואקטיבית).
מכאן, שהליך מקדמי זה הינו חשוב ביותר לצורך הקמת הזכאות הביסית לזכויות ולהגנה, ואין להקל בו ראש.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588 | | | | | חזרה למעלה | | | | 2. | מתי מומלץ להודיע למעביד שאני מתחילה טיפולי פוריות? במידה ואני מודיעה למעביד שאני מתחילה טיפולי פוריות האם הוא יכול לפטר אותי בכל זאת בשל המצב הכלכלי של החברה? האם אני צריכה להביא אישור רפואי למעביד על כך שאני מתחילה טיפולי פוריות ? | | | | | באם הינך נכנסת בגדר החוק (ובעיקר - טיפולים לקראת ילד ראשון - שני), הרי שמומלץ ליידע את המעסיק על הטיפולים, וזאת בסמוך להודעה על העדרות צפוייה המגובה באישור רפואי לצורך טיפול. מומלץ כי שיחה זו תהייה מוקלטת, או לפחות שההודעה על הטיפולים וההעדרות לצורך הטיפול תהיה בכתב.
ככל שתעני על כל תנאי החוק, הרי שתחול עליך הגנה החל מיום ההעדות לצורך הטיפולים משך 150 ימים לאחר מכן (מובן שאם תיכנסי להריון מהלך תקופה זו, תורחב ההגנה בהתאם לכך).
כל פגיעה בתנאי העסקתך ו/או פיטוריך - טעונים היתר מהממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת.
באם מדובר בהורדה גורפת, ייתכן ויקל הדבר על קבלת ההיתר (שכן קל יהיה למעסיק להוכיח שזה לא קשור בטיפולים), אולם פגיעה כאמור מחוייבת בקבלת היתר, תהא הסיבה לה אשר תהא.
מסיבה זו, ולאור מורכבות העניין, מומלץ להעזר בעו"ד להליך.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588 | | | | | חזרה למעלה | | | |
| | | | 3. | שלוםהנני עובדת חצי שנה בדיוק במקום עבודתי. התקבלתי לעבודה בתור מחליפה של בחורה אשר יצאה לחופשת לידה. אולם בראיון העבודה המנהל אמר שיש סיכוי מאוד גדול שאני אשאר גם אם היא תחזור.בארבעת החודשים הראשונים עבדתי ב-50% משרה ובחודשיים האחרונים העלו אותי ל-75% משרההיום המנהלת האישית שלי אמרה לי שיכול להיות שאני אלך הביתהובדיוק לפני יומיים גילתי שאני בהריון...............מה הן זכויותיי?האם ניתן לפטר אותי? | | | | | רינה שלום,
על המעסיק, מרגע היוודע לו כי הינך בהריון, להימנע מהפיטורים, והם אינם יכולים להיכנס לתוקף, באופן עקרוני. ואם ירצה להחיל את הפיטורים בכל זאת, הרי שחובה עליו לפנות לממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת ולקבל היתר לכך.
העובדה שהוא לא ידע על ההריון בהחלט תקל עימו, אולם באפשרותך לטעון טענות רבות בעניין זה (למשל- הוא אולי לא ידע רשמית, אבל ההריון ניכר עלייך, סבלת מבחילות, וכו).
יחד עם זאת, לרוב, הזמן שחולף עד למתן ההחלטה הינו ארוך, ודבר זה משחק לטובתך. כמובן שיש גם שיטות למרוח את הזמן, היות וככל שחולף הזמן זה לטובתך - את אותה תקופה עד למועד ההחלטה קרוב לודאי "הרווחת".
בברכה, חן שטיין, עו"ד 03-6245588 | | | | | חזרה למעלה | | | | 4. | שלום, לפני כמה ימים גילתי כי אני בהריון (עובדת יותר מ 6 חודשים) היום תאריך 21/7/09 הגעתי למקום עבודתי בגן ילדים לאחר שהמנהלת הזמינה אותי לשיחה, בשיחה הודיעה לי המנהלת כי אני מפוטרת בעקבות זה ש"אנחנו לא יכולות להמשיך לעבוד ביחד" , היחסים שלי עם המנהלת בתקופה האחרונה לא כל כך טובים יחד עם זאת אף פעם לא זילזתי בעבודתי והגעתי בכל יום לעבודה. לאחר שאמרה לי בשיחה שהיא מפטרת אותי הודעתי לה כי אני בהריון והיא ציינה שזה לא מעניין אותה. מבחינתה אני מפוטרת , האם יש משהו לעשות בנידון ? | | | | | נוי שלום,
ככל שאכן מלאו לך שישה חודשים, הרי שחל איסור לפטר אותך בהיותך בהריון, גם אם המעסיקה לא ידעה על היותך בהריון בשלב הפיטורים.
חובה עליה לפנות למשרד התמ"ת אם היא מעוניינת בהיתר לפיטורים אלה, אחרת היא חשובה לתביעה גדולה ממך בגין מלוא תקופת הריונך ולאחר מכן.
מומלץ מאוד לפנות לייעוץ אישי בעניין זה, על מנת לא לאבד מהזכויות הרבות המוקנות לך.
בברכה, חן שטיין, עו"ד 03-6245588 | | | | | חזרה למעלה |
|
|
|