בריאות, רפואה
מאמרים | פורומים | רופאים  
  חיפוש במאמרים  
הריון ולידהדיאטה, תזונהתרופות, ויטמיניםעיניים, משקפייםניתוחים פלסטייםרפואה משלימהקוסמטיקה, איפורעיצוב שיערפסיכולוגיהאורטופדיה
 
מין, יחסים, זוגיותכושר גופנירפואת שינייםרפואת ילדיםלב, כלי דםעזרה ראשונהמחלות, טיפוליםגיל הזהבחוק משפט, ביטוחמתכוני בריאות
 בריאות ראשי»פורומים»פורומים פורומים רפואיים כלליים»פורום נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
הוסף למועדפים 
פורומים רפואיים
 

פורום נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי

פורום שבץ מוחי, פורום נוירולוגיה להתייעץ עם נוירולוג על שבץ מוחי / אירוע מוחי. פורום נוירולוגיה יעסוק במניעת שבץ, אבחון שבץ, cva, אקו לב, קריש דם, אספירין, קומדין, סימני שבץ, שיקום אחרי שבץ, טיפול בשבץ, נכות עוד
מנהלי פורום נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי:
אייל קליין
לפרטים נוספים
ד''ר רונית גלעד
לפרטים נוספים
שלום, שמי דניאל, לפני כחודשיים שמתי לב שיש לי רעידות באצבעות שני הידיים, ולאט לאט שמתי לב זה החמיר, לפני כשבוע התחילו לי רעידות בכף היד בתנועה בשני הידיים ובשלושת הימים האחרונים זה על לשני הזרועות.
בכל תנועה שאני עושה עם הידיים גם הכי פשוטה יש לי רעידות בלתי מוסברות וקבועות, אין רגע בלי רעידות של כמו שקשוק ולא חד פעמי.
אני עובד עצות, הייתי אצל נוירולוג כשזה היה פחות חמור והוא הפנה אותי לEMG רק כשהתור הוא רק בעוד שלושה שבועות מהיום ואיני רוצה שזה יחמיר עד אז.

האם אתם מכירים מקרה דומה וידוע לך מה זה, והאם עליי לפנות למיון?
שלום רב,

בן 53. עקב ירידה בזיכרון (בקרע שלפוחית ניורוגנית, ירידה בשמיעה של אוזן ימין, דום נשימה בשינה) ביצעתי CT מוח לאחר הזרקה חומר ניגודי. בבדיקה נמצא כי קיימת אסימטריה בחדרי המוח. החדר הימני רחב יותר. וריאנט אנטומי (יש לציין שלמפענחת לא היו תוצאות CT משנת 2004 שהיו תקינות מלבד ממצא מלאות במספר תאי אתמואיד משמאל). מערות הפנים מאווררות היטב, פרט לעיבוי רירית פוליפואידלי בסינוסים המקסילריים דו"צ ומלאות במספר התאים האטמואידליים. יתר הבדיקות היו תקינות.

1. מה משמעות הממצאים?
2. האם הממצא אסימטרי בחדרי המוח מסביר ירידה בזיכרון?
3. האם נדרש לבצע בדיקות נוספות על מנת לקבוע אבחנה או שהיא ברורה?
4. האם קיים טיפול תרופתי ו/או כירורגי לפתרון הממצאים?
5. מה המלצתכם?

תודה רבה מראש!
שלום ראיתי תוכנית שבה המליצו על מריחת אספירין לבעיות פיגמנטציה בעור הפנים. האספירין לא ממש נמס במים חמים האם יש תרופה דומה לאספירין שניתן להשיג בנוזל? אני יודעת שזה נשמע שאלה שמתאימה לרופאי עור אבל בתרופות אתם המומחים תודה
שלום רב.
אני סובל מנוירופתיה בארבעת הגפיים באופן סימטרי עקב טיפולי כימותרפיה.
אצלי הנוירופתיה מתבטאת בעקצוצים,זרמי חשמל,חוסר תחושה וכו.....אך ללא כאבים נוירופתים למעט כאבים בקצות אצבעות הידיים.
אני נוטל סימבלטה באופן קבוע כבר כמה שנים עקב חרדות ואינני יודע אם היא משפיעה לטובה גם על הנוירופתיה שהחלה לי לפני כחודשיים.יכול להיות שבלעדי הסימבלטה היה יותר גרוע.
ניסיתי טיפולים אלטרנטיבים וטיפול הומאופתי שלא עזרו.
אובחנתי בבדיקת EMG שיש לי:
NOTES- NORMAL DISTAL LATENCY,NCV AND F WAVES OF PERSONAL AND TIBIAL NERVES.SLOW SCV IN THE LEGS

CONCLUSION-AXONAL SENSORY POLYNEUROPATHY

בהתייעצות עם האונקולוג שמטפל בי בבית החולים,הוא הציע לי לקחת גם ליריקה במקביל עם הסימבלטה,אך רופאת המשפחה שלי טוענת שלקחת את שתי התרופות האלה במקביל זה כמו לקחת אקומול ודקסמול במקביל,ז"א שמבחינתה אין טעם לקחת את שתי התרופות ביחד,אלא להגדיל את המינון של הסימבלטה.האונקולוג אומר שזה ממש לא נכון ושתי התרופות עובדות במנגנונים שונים לגמרי וזה לא כמו לקחת אקמול ודקסמול במקביל.
היא גם הציעה שאולי אפסיק עם הסימבלטה ואתחיל עם הליריקה,אך אינני יכול להפסיק עם הסימבלטה כי בראש ובראשונה אני נוטל אותה בגלל מצבי הנפשי שהתערער עוד יותר בתקופה האחרונה.
שאלותיי בבקשה הם:
1.מי צודק?האונקולוג או רופאת המשפחה?האם כדאי לקחת במקביל לסימבלטה גם ליריקה או שעדיף להעלות את המינון של הסימבלטה מ-60מג ל-90מג "ולעזוב" את הליריקה?
2.האם הליריקה אמורה לעזור רק לכאבים נוירופתים(כמו הכאבים שיש לי בקצות אצבעות הידיים) או שהיא אמורה להקל גם על הסימפטומים של חוסר התחושה בגפיים,זרמי חשמל,עקצוצים וכו...
לסיכום:מה לעשות?

תודה מראש
אבי
אני בת 50. לפני שנה אושפזתי לשבוע לאחר חולשה חזקה בצד שמאל של הגוף וחוסר תחושה. פנים יד רגל. ct ראש תקין ועשו לי גם דופלר עורקי צוואר ו eeg שהיו תקינים. שוחררתי ובקהילה עברתי גם mri שהיה תקין. הולשה עברה לאחר תקופה. לפני שבועיים היה שוב התקף חזק של חולשה ואושפזתי לשלושה ימים במהלכם עברתי emg תקין ו ct ללא חומר ניגודי תקין. בדיקות דם תקינות נאורולוג בית החולים אומר שזה לא אירוע מוחי ושוחררתי להמשך מעקב בקהילה. אני עדיין עם חולשה גדולה של הצד השמאלי של הגוף בנוסף לחץ דם שמזנק לערכים של 160-170/100 כשישי גל ולשה ויורד חזרה לנורמה 100/70 כשהחולשה עוברת. כל חיי אני עם לחץ דם תקין עד נמוך. והירדמות ורפיון שרירים. שאלותי:
1.האם על סמך הבדיקות שעשיתי ניתן לשלול לחלוטין שזה אירוע מוחי,
2.הומלץ לי לעבור בדיקת tee/ האם זה נכון
3. האם יש בדיקות נוספות שכדאי לבקש מרופא הקהילה
4.מה עוד יכול להיות שגורם למצב החולשה המתמשך ולחץ הדם הפתאומי?

תודה רבה
שלום שמי ציפי אני מחפשת ניורולוג שייצג אותי בועדה רפואית של חברת ביטוח בתל אביב
אם יש כזה אנא צרו עימי קשר ואספר את כל ההיסטוריה
תודה
ציפי 0527479995
שלום. בן 24
בשבועיים האחרונים התחילו לי רעידות בכל השרירים כמעט בגוף. זה התחיל מהידיים ששמתי לב שהתחילו לרעוד קצת ואז זה התפשט לכל השרירים לאט לאט וכרגע כל שריר שאני מזיז רועד אבל רעידות חזקות לא רעידות קטנות למשל כשאני מרים את מפרק כף היד ומתחיל להוריד אותו אז כל היד שלי רועדת בגסות.
אותו דבר לגבי הרגל כשאני יושב ומרים את כף הרגל לא משנה מאיפה מהעקב או מקדימה וכשאני מחזיר אותו למקום לרצפה מופיעים לי רעידות נוראיות.
גם בראש כשאני מזיז ימינה שמאלה למעלה למטה יש לי רעידות אומנם חלשות אבל אין תנועה חלקה.
בפנים כשאני מכווץ את האף חלקי ולא עד הסוף אז יש לי רעידות נוראיות בפנים ממש חזקות גם כשאני עוצם עיניים חלקית יש לי רעידות חזקות.
וביומיים האחרונים התחלתי להרגיש פסיקולציות בעין שמאל שעברו אתמול וחזרו אתמול ויש לי אותם לסירוגין לא תמיד יכול להיות פעם בשעתיים יכול להיות כמה דק רצוף.
ואתמול בלילה הרגשתי גם פסיקולציות בזרת ברגל ימין.
ותופעה אחרונה זה הזרת בשתי הידיים התחיל להיות לי מוזר כאילו כשאני מכופף הוא מתכנס לי כלפי פנימה לכיוון האצבע לידו ולא משנה מה אני מנסה לתפוס האצבע לידו עולה קצת על הזרת. גם התנועה ממש מקרטעת כאילו יש לי שני שלבים של עליה וירידה במקטעים.

ועשיתי בדיקות דם שיצאו כולם תקינות כולל ויטמין b12 ובלוטות תריס.
אני לא מרגיש חוץ מזה חולשה או משהו כזה.
ובזמן מנוחה שהידיים בצדדים כמו בהליכה אין לי רעידות.
מה זה יכול להיות? אני מאוד מאוד מאוד בלחץ ואשמח לשמוע דעה עד התור לנוירולוג.
קשה להגיד בלי בדיקה אם לא רואים את ברעידות אין לזה משמעות וזה ר מלחץ אם רואיםאותםחייבים לבדוק על מה מדובר
שלום רב
אני בת 37, אם ל3, בריאה בדרך כלל.
לפני כחצי שנה התייעצתי עם נוירולוג לגבי נימול נמשך בסמוך לכרית האצבעות בכף רגל שמאל. בהעדר מחלות רקע (פרט למיגרנה- מטופלת בדרלין 30מ"ג) והיות שהבדיקה הנוירולוגית היתה תקינה נשלחתי הביתה באמירה הכללית שכנראה משהו לוחץ על עצב וזה יעבור.
הנימול נמשך ללא שינוי במשך חצי שנה ובשבוע שעבר היתה לי תאונת עבודה ונפגעתי מחפץ כבד (כ70 קילו) שנפל מאחור על צד ימין של ראשי וצווארי. כשעה לאחר הארוע הופיע נימול בכל רגל שמאל מהירך ומטה וחלף לאחר כשעה.
במיון בבדיקה של אורתופד וכירורג נמצא שאין שבר בחוליות ואין בעיה נוירולוגית חריפה. נותרתי מאז עם נימול בכל כף הרגל. הנימול חזק מבעבר ולפעמים מרגיש ששורף או דוקר. הנימול גם מורגש בשוק באותה רגל.
לציין כי כאבי הגב והצוואר נמשכו כיומיים וכעת אני 4 ימים אחרי המכה ולא סובלת מכאב משמעותי בצוואר או בגב אלא שארית כאב. נותר הנימול שנמשך בכל שעות היום בכל התנוחות אולם אין הגבלת תנועה או חולשה רק תחושה שונה ברגל זו יחד עם הנימול. כשאני שוכבת נמשך כרגיל. כשאני קמה משינה איני חשה נימול למשך כ5 דקות ואז הוא שוב מתחיל.
הייתי שמחה לדעתך- מה צריך לעשות ומה צריך לבדוק. וכמובן- מה יכולה להיות הסיבה לתסמינים הללו? אני דואגת...
בברכה
נעה
צריך לבצע Emg הולכות רגלים וכן מרי עמוד שדרה מתני
שלום רב, לפני כמה שנים הובחן אצלי cpk ברמות הגבוהות מהנורמה(560 לערך).
הומלץ לי לעקוב אחר העניין בכדי לשלול מחלת שרירים כזו או אחרת.
אכן לתקופה של שנה בדקתי העניין בתדירות וראיתי כשיש הפסקות גדולות בין האימונים שלי והמנוחה ארוכה אכן יש נטייה קלה לרדת, אך מעולם לא לטווח הנורמה.
כמו כן עברתי בדיקת emg שהייתה תקינה וכן בהתייעצות דרך מומחה נורלוגיה נאמר לי שיש כאלו שבהם ערכים אלו פשוט גבוהים מטבעם.
יש לציין כי אני מתאמן מאז בחדכ, הרמת משקולות בכדי לעלות במסה התחלתי ב 60 ק״ג והיום לאחר 10 שנים שוקל 76 ק״ג(ניכר על גופי כי מתאמן).
הסיבה שאני מציין את העובדה הזו כי מבחינת תדירות האימון שלי יש גם הגברה במקביל שמתי לב אחרי בדיקות לאורך הזמן שגם ערכי הcpk עולים בהתאם.
חוץ מדלקות קלות שלעיתים תוקפות אותי, אין אני מרגיש תחושה ספיציפית שמתאימה לערכי השיא שקיבלתי בבדיקה האחרונה(1700- לאחר מנוחה של יום לערך).
הייתי מאוד רוצה בעצתכם בעניין.
האם בעקבות הגברת האימונים לאורך השנים כן עולה רמת הcpk לכאלו מימדים?
האם יש סכנה להמשך האימונים?
כל המלצה תתקבל בברכה.
מחכה מאוד לתשובתכם.
תודה מראש, דורון.
1700 זה ערך גבוה יש לחזור עליו לאחר מנוחה של 3-4 ימים כמובן שזה קשור לאימון בחדר כושר קרוב חודרי שאין מחלת שריר אם אין חולשת שריר צריך להמשיך לעקוב
אני לוקח 3 חצאי לוריוון בגלל שאני סובל לדעתי מקה טוקסית כלשהיא במוח
כנראה כניסת טוקסינים ואיבוד תחושות

מה לעשות כדי להיפרד מהלוריוון
האם סרוקסט יכול להואיל
לטריוויה זה התמכרות קשה להפסיק אפשר להתחיל עם סרוק זו בד בבד ואט לרדת מהקלוריות להתייעץ עם פסכיאטר
בן 60 MVP לפני שנתיים PAF היצירות קרוטיס 25% צד אחד, י.ל.ד יתר שומני דם הטיפול, מיקרופירין 75 טריטייס 10מג ליום טמבוקור 100 ליום , קרדילוק 1.25 ליום, ליפיטור 20 ליום לפני כ3 חודשים מינון הליפיטור הועלה ל 30 בעקבות עליה בLDL , לא היה בקופה מינון של 10מג אז לקחתי 5 ימים מינון של 40מג. בהתחלה לא הורגשה שום תופעת לוואי, אך לאט הופיעו תחושות שונות בשרירים ,אחרי שבועיים הופיעה התרופה במינון 10 של אז המשכתי לקחת במינון של 30,מג. בהתחלה לא הרגשתי משהו אבל, הופיעו תופעות בשרירים, מזה כ3 שבועות הפכה ההרגשה לעייפות איומה, חולשה כללית, ועייפות עם כאב בשרירים בכל הגוף בעיקר ברגליים, תחושה בשרירים הדומה למה שמרגישים בשפעת, או כשהולכים הרבה ללא הפסקה,CPK לפני שבוע יצא תקין, הורדתי ל20 מג,כמו שהיה בהתחלה אבל התחושות התמתנו רק במעט. השאלה האם השינוי הוא בגלל העלאת מינון הסטטין,אז כייצד מוודאים את מקור התחושות האלה? אולי זה מהסטטין ואולי לא, אם חושבים להחליף את הסטטין, האם יש להחליף ולהמשיך בנטילה באופן רציף בין 2 התרופות, הקודמת והחדשה, או שיש להפסיק את נטילת הסטטין ולראות מה קורה?ואחר כך לקחת סטטין אחר? אם עושים הפסקה של כמה ימים בנטילה, איזה השפעה תיהיה לזה על הפלאקבקרוטיס? השפעה שלילית? מהי מידת המסוכנות שבהפסקת נטילת הסטטין אפילו לשבוע? התגברות ההיצרות? האם מקובל להפסיק סטטין במקרה שיש תחושות בשרירים, ? או שמקובל ישר לתת תרופה אחרת מהסטטינים ? תודה רבה מראש
כדאי להפסיק לשבועיים לשמור קצת יותר דיאטה ולראות אם מפסיקים כאבי השרירים אז יש להחליף את הסטטין לא קורה כלום לפק במשך שבועיים זה תהליך של שנים
כדאי להפסיק לשבועיים לשמור קצת יותר דיאטה ולראות אם מפסיקים כאבי השרירים אז יש להחליף את הסטטין לא קורה כלום לפק במשך שבועיים זה תהליך של שנים
כדאי להפסיק לשבועיים לשמור קצת יותר דיאטה ולראות אם מפסיקים כאבי השרירים אז יש להחליף את הסטטין לא קורה כלום לפק במשך שבועיים זה תהליך של שנים
כדאי להפסיק לשבועיים לשמור קצת יותר דיאטה ולראות אם מפסיקים כאבי השרירים אז יש להחליף את הסטטין לא קורה כלום לפק במשך שבועיים זה תהליך של שנים
לילד הסובל מלקויות למידה קשות, היפוטוניה וסירבול מוטורי נמצא במיפוי מוח ספקט: אורביטו פרונטלי מימין, אספקט קידמי של אונה טמפורלית מימין ומשמאל. רושם של פרפוזיה מוגברת בגרעיני הפוטמן דו צדדית. מה זה אומר?
ני בת 33, כבר כמעט שנה אני סובלת משינויים בצורת העין החיצונית
שלום
אני בת 33, כבר כמעט שנה אני סובלת משינויים בצורת העין החיצונית לאחר מאמץ או עייפות ( העין נסגרת ונהיית יותר קטנה בגודלה , ללא שינוי באישונים ) . הייתי אצל רופא עיניים והוא אמר כי מקור הבעיה לא בעין !
לפני חודשיים עברתי פציאליס בצד שמאל הפנו אותי לעשות כל מיני בדיקות במטרה לשלול חשד למיסטניה כי בזמן מנוחה הפנים רגועות ונראות סימטריות אבל לאחר מאמץ רואים שינוי בפנים ( העין נהיית קטנה והפה נוטה להיות קצת הצידה ) .
ממצאי הבדיקות :
- בדיקת אצטילון - תקינה פחות מ 0.1
- EMG s.f לא תקין
60% תקין
הוסבר לי שהבדיקה לא היתה מאה אחוז תקינה כי לא מזמן עברתי פציאליס .
ראוי לציין כי בזמן הבדיקה הנ"ל עין שמאל כמעט נסגרה ונהייתה קטנה מאוד !
לאחרונה אני מרגישה עייפות רבה גם ממאמץ מיזערי כל דבר מעייף אותי ומרגישה צורך לישון כל הזמן , דבר המפריע לי ולתפקודי היום יומי !
אני פונה אליכם לקבל אולי הסבר או לכוון אותי לעשות בדיקות רלוונטיות למצב שלי .
מומלץ לעשות מה שנקרא טנסילון טסט בזמן שהעפעף קטן אם העין והפה נסגרים או מתכווצים יכול להיות שמדובר בהמיפציאל ספזם ואז הטיפול הזרקות בוטוליזם תתי עצי עם נוירולוג
יש להתייעץ עם רופא עיניים ונוירולוג לעבור בדיקה
שלום, בן 30, יש לי בתקופה האחרונה (כחודש) ברוב שעות היום, איבוד תחושה חלקי באמצע הגב, משמאל לעמוד השדרה.
זו מעין תחושת הרדמות/עקצוץ/צמרמורת, בשטח שהוא בערך 5 ס"מ בקוטר.
אין לי כאבי גב או צוואר בדרך כלל.
על מה זה יכול להעיד? האם כדאי לבדוק את הנושא?
תודה ואחלה יום :)
כן צריך לעשות מרי גבי
לאחרונה יש לי אחת לשבוע שבועיים, ובשבועיים האחרונים אפשר לומר שהיה שתי פעמים, כמו מצב שנמשך שניות, של משהו שעובר לי בראש, כמו מכה כזו פנימית, גל כזה בראש, שאחרי זה לוקח לי כמה דקות להתאושש, זה לא מלווה בסחרחורת אבל כן בכמין ניתוק כזה. פעם אחת זה קרה לי באמצע שיחת טלפון והרגשתי שאני שומעת את הבן אדם מרחוק. אציין שאני שולטת לגמריי בסיטואציה ואני ערה למה קרוה איתי אבל זה כאילו אני מאבדת חלק מהשליטה לכמה רגעים עד שזה עובר.
זה מפחיד אותי!!!
מה זה? זה קשור לנוירולוגיה?
כן תתי עצי עם נוירולוג כדאי לעשות בדיקות
 
רבקה פרנקל
20:29 04.07.16
האם קיים טיפול תרופתי לחיזוק הקשרים במוח לאחר אירוע בו נפגעה התקשורת עם הסביבה. קיים קושי לזיהוי אנשים, היכולת המילולית נפגעה. הוא אינו מתפקד בכוחות עצמו (מקלחת, הלבשה, האכלה, שרותים...). לאיזה מומחה מומלץ לפנות להתייעצות במקרה מסוג זה. כרגע האדם נמצא בשיקום בבית רבקה לאחר אירוע מוחי שני.
 
ד''ר רונית גלעד  
19:51 16.07.16
לפנות למומחה לארוע מוחי בדכ אין טיפול למעט שקום קוגניטיבי כי תלוי איזה אזור במוח נפגע
האם את יכולה בבקשה להסביר למה התכוונת בתשובתך שכתבת לי שהתרשים שלי מחשיד להתקף אפילפטי אך לא פטיט מל...? הנוירולוג שלך אותי ל MRI מוח בפרוטוקול אפילפסיה אך עדיין אין לי תשובה. כשהגעתי לנוירולוג לאחר קבלת תשובה פתולוגית הוא שאל עוד רופא מנהל מרפאת אפילפסיה והוא אמר כי בהיעדר קליניקה של פרכוסים/ התנתקויות לא חייבים להתחיל טיפול אנטיאפילפטי.
שאלותיי הן:
1. האם יש מצב של אפילפסיה "שקטה" כמו אצלי? בעבר היו הרבה תחושות של התנתקויות. כרגע כבר למעלה מחצי שנה שאני לא מרגישה התנתקויות.
2. האם מומלץ בכל מקרה להתחיל טיפול אנטי אפילפטי כפי שהוצע לי בעבר ע"י נוירולוג אחר?
3. אם אני מחליטה שלא להתחיל כעת טיפול האם זה עלול להוביל להחמרה?
 
ד''ר רונית גלעד  
19:50 16.07.16
יש לעיתים רחוקות פעילות אפילפטית ללא התקפים אם לא לוקחים תרופות פשוט יכולים לחזור ניתוקים או גם התקפים מסוג אחר החלטה על התחלת טיפול היא לשקול דעתו של הנוירולוג
אבי בן 78 קיבל אירוע מוחי מסוג דימום
זה פגע לו קשות בחלק של הזיכרון והחשיבה
עד כי שהוא לא מזהה אותנו ילדיו .

הרופאים אמרו שזה לא נכון לעשות ניתוח של ניקוז הדם והבצקות בגיל כזה
אלא מנוחה והגוף לבד סופג את זה .

עברו כבר חודש ושבוע וכמעט ולא השתפר .

היש מצב שבכול זאת נבקש שיעשו לו ניתוח של ניקוז ?

נ.ב- בפעם השלישית שעשו לו CT לא ראו ספיגה משמעותית .
הספיגה לוקחת זמן רב מספר שבועות עד חודשים לעיתים נשאר נזק בלתי הפיך כמו בארוע מוחי והמצב לא משתפר תלוי בגודל הנזק
האם יש מצב לניתוח לשאיבת דם להקלת המצב ?
 
סמי גל
07:09 28.06.16
האם וסקוליטיס אלול לגרום לעיורון ?
 
ד''ר רונית גלעד  
19:48 16.07.16
בעקרון כן
שלום, אבי בן 67 קיבל טיפול באזילקט לחשד לפרקינסון (מצוי עדיין בבדיקות) שאלתי היא לגבי תופעות הלוואי המופיעות בדף התרופה: סרטן עור, אוטם בלב, ארוע מוחי והפרעות התנהגות. האם כן מומלץ ליטול את התרופה למרות כל התופעות המפחידות הללו? בתודה מראש
כן כדאי לקחת בדכ אין תופעות לואי משמעותיות
+ הוספת הודעה
   1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  258  
 חיפוש בפורום זה
תגיות
ארוע מוחי   תרופות לשבץ   מניעת שבץ   אבחון שבץ   טיפול בשבץ
RSS RSS פורום נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי