בריאות, רפואה
מאמרים | פורומים | קהילות | רופאים  
  חיפוש במאמרים  
הריון ולידהדיאטה, תזונהתרופות, ויטמיניםעיניים, משקפייםניתוחים פלסטייםרפואה משלימהקוסמטיקה, איפורעיצוב שיערפסיכולוגיהאורטופדיה
 
מין, יחסים, זוגיותכושר גופנירפואת שינייםרפואת ילדיםלב, כלי דםעזרה ראשונהמחלות, טיפוליםגיל הזהבחוק משפט, ביטוחמתכוני בריאות
הוסף למועדפים 
פורומים רפואיים
 

פורום אף אוזן גרון עמוד 227

שומעים אותי? לא? פורום אף אוזן גרון הוא המקום בשבילכם! פורום אף אוזן גרון יענה על: כאב אוזניים, צרידות, הוצאת שקדים, ניתוח כפתורים, בעיות שמיעה, סינוסיטיס, בדיקת שמיעה, דלקת אוזניים, מחיצות האף, גודש באף, נזלת, , שיעול כרוני ועוד
מנהלי פורום אף אוזן גרון:
ד''ר רועי הוד
לפרטים נוספים
ד''ר דן גוטמן
לפרטים נוספים
 
איל פיינמן
22:57 02.06.09
שלום
לפני שבוע היה לי בלילה חום 38.5, כאבי גרון, שיעול וחולשה כללית.
למחרת, הלכתי לרופא וקיבלתי טיפול של פעמיים ביום למשך 10 ימים של פן-רפא וי ק 500.
החום ירד לאחר יום.
היום כעבור שבוע, ממשיך עם האנטיביוטיקה, אני עדיין סובל משיעול יבש, טשטוש שבא והולך וחולשה כללית. התסמינים האלה נותנים הרגשה לא נוחה במשך היום ומקשים עליי להתרכז בעבודה שהיא בעיקר מול מחשב.
האם אלו תסמיני שפעת קשה שתחלוף בסופו של דבר או שמדובר במחלה כרונית? אני מודאג כי בד"כ אני מבריא משפעת אחרי 4 - 3 ימים.
האם אני צריך לעשות משטח גרון?
אשמח לתשובה וייעוץ בהקדם.
איל
 
ד''ר אביגיל ארד  
22:11 03.06.09
בהחלט יכולים להיות תסמיני שפעת. גם אם הדלקת בגרון היתה מסטרפטוקוק והחום ירד מהר, ההרגשה הרעה יכולה להימשך שבוע ויותר.
 
אסף
12:57 11.07.09
כמו שאייל אמר כאן, כך גם אצלי. הרופאה הבחנה אצלי דלקת גרון מוגלעתית ונתנה לי מרשם של אותם כדורים "פן רפא וי קי 500" 4 כדורים ביום למשך 10 ימים. כרגע אני ביום החמישי לנטילת אותם כדורים, הגרון לא מציק לי, אני כמעט ולא מרגיש אותו, כאב ראש נעלם. מה שנשאר זאת אותה חולשה כללית, שיעול חזק והרבה נזלת ומחצית מהזמן יש לי חום! צר לי אבל אני בספק כי זה נורמאלי וצריך לקחת כל כך הרבה זמן שתחושת המחלה הזאת תעלם.
דעתי בנושא היא שפשוט הכדורים האלה פשוט גרועים. ומחר אני פשוט אלך ואחליף לאנטיביוטיקה אחרת. כי הנה אם יש אותו מקרה עם אותם כדורים זה לא צירוף מקרים. צריך להוציא את הכדורים האלה מבתי המרקחת!
שלום רב, בני בן 3 והוא סובל מהפסקות נשימה בדרגה קלה. רופא א.א.ג הציע לעשות ניתוח צריבת שקדים במקום הוצאתם. מה ידוע לכם על אופציה שכזו ואיפה אני יכולה לקבל מידע על האופציה הזו? תודה
 
ד''ר דן גוטמן  
09:30 22.04.09
אין דבר כזה "צריבה"
אבל ככל הנראה מדובר בכריתת שקדים בשיטת הקובלציה שבה כורתים רק את חלקם.
השיטה לא רעה בכלל גורמת לפחות סיבוכים והחלמה מהירה יותר.
 
רחל ש
18:34 06.07.09
גם לביתי המליצה הרופאה לבצע ניתוח באופן פרטי ולהקטין את השקדים ע"י אלקטרודות. נאמר לי על ידה שהניתוח פחות מסובך וההחלמה מהירה יותר ופחות מסוכנת. מתלבטת האם לעשות או לא
יש לו ירידה בשמיעה וגם יש לי איתי בעייה תקשורת שנראה לי שנובעת מי זה הרופאה המליצה על ניתוח הכפתורים הילד לא מדבר מוציא קולות מאד חלשים איך תעזרו לי לקדם את הניתוח כמה שיותר מהר עם צריך כמובן או כדאי להמתין עוד כי אני צריכה ללדת לקראת חודש 11 והייתי רוצה אם צריך לפי הרופאה זה דחוף ולא להמתין אם מישהו או רופאה יודעת איך לעזור לי לזרז את הנושא לפני שאלד שוב ואז בכלל יהיה לי קשה עם ניתוח לבן אני בקופת חולים כללית וישל י מושלם אנא עיזרו לי תודה.....
 
ד''ר אביגיל ארד  
22:57 04.07.09
אם יש לך ביטוח מושלם של הכללית את יכולה לפנות לרופאים שעובדים עם המושלם ולעשות את הניתוח בבית חולים פרטי ולא לחכות לתור בבית חולים ציבורי.
לילדנו בו 4 יש בעיה של נוזלים באוזניים וירידה בשמיעה (45 ו 25). יש שקיעה של עור התוף ואולי חשד לציסטה באחת האוזניים. יש לו נזלת תמידית שלעיתים נהיית ירוקה. לפי ההסטוריה של הילד היו לו תמיד קצת או יותר נוזלים באוזניים וגם 3-4 דלקות שהיה בן שנה עד שנתיים וחצי. אך הירידה בשמיעה קרתה רק לפני חודשיים. הוא קיבל אנטיביוטיקה אך עדיין יש לו נוזלים אחרי חודשיים והוא לא שומע טוב. הילד לא נוחר (אפשר לשמוע רק את הנשימות שלו אם נמצאים בחדר השינה). הוא ישן בפה סגור, ישן טוב ולא נראה בעיה אחרת. הרופא בדק לו את הגרון וראה לבן\נזלת בגרון. הרופא לא עשה צילום של האדנואיד. הרופא-מנתח המליץ לעשות לו גם ניתוח כפתורים וגם להסיר את האדנואיד. האם לפי דעתך צריך לעשות לו גם את ניתוח האדנואיד (שקד שלישי) או לא לעשות ואז לחפש מנתח אחר?
 
ד''ר אביגיל ארד  
22:56 04.07.09
אני,אישית, נוהגת לשלוח לצילום כדי לוודא אם יש אדנואיד מוגדל, במיוחד כשהתסמינים אינם כה קלאסיים כמו במקרה של הבן שלך.
 
רן
02:56 24.06.09
שלום !! רציתי לדעת בבקשה אם בעקבות הניתוח לכריתת קונכיות חלקית אני יסבול מיובש באף כל החיים או שזה אמור לעבור לי ? מצב זה הוא בלתי נסבל בעיקר בשינה שאני מרגיש יובש נורא חזק באף יש לציין שאני בפעילות בעבודה אני מרגיש בסדר גמור אבל שאני הולך לישון היובש בלתי נסבל כאילו המחיצה הולכת להיסדק !! ורציתי לדעת אם זה יעבור ? תודה ויום טוב !!
 
ד''ר אביגיל ארד  
22:54 04.07.09
לא כתבת מתי עברת את הניתוח. נסה להשתמש בתרסיס מי מלח לאף או בתרסיס הנקרא WET שלא מבוסס על מי מלח וטוב לשיקום ריריות האף לאחר ניתוח.
 
מור
01:26 24.06.09
מזה חודשיים אני סובלת משיעול יבש טורדני שנשמע כמו נביחות. אני משתעלת עד כדי "הקאה"
בזמן נשימה או דיבור או שכיבה על הצד המצב מחמיר. בצילומי חזה שעשיתי הכל תקין. משאף סטרואידים החלף לי מ100 ל250 פעמיים ביום 2 שאיפות. מחזור אנטיביוטיקה מוקסיביט פורטה
לא עזר. כלום לא מדכא את השיעול. אני בת 60 בריאה בד"כ. מה דעתך כיצד להמשיך לטפל או לבדוק?
 
ד''ר אביגיל ארד  
22:53 04.07.09
שעול טורדני יכול להיות כתוצאה מרפלוקס של חומצה מהקיבה לגרון, אולם יכול להיות גם כתוצאה משעלת או מחידק המיקופלזמה. שני האחרונים אינם רגישים למוקסיפן אלא צריך לקחת למשל זטו. פני לבדיקה אצל הרופא שלך שוב. אפשר לעשות בדיקת דם לשעלת או לרשום לך זטו.
שלום רב,

במוצ"ש האחרון חזרתי מספארי צלילות של חמישה ימים. בממוצע 3-4 צלילות ביום.
הספארי כמובן בהפלגה, שגם לא תורמת לתחושת נוחות, אך לא היו לי בחילות או מחלת ים.
כבר ארבעה ימים שאני חשה חוסר נוחות, תחושה לא מוסברת של סחרור קל, עייפות ולעיתים בחילה קטנה לאחר הארוחה (לא הגעתי למצבי הקאות) ואף בעיות שינה שמעולם לא היו לי (קשה לי להרדם).
האם זה שכיח והתחושות יעברו מאליהן או שמא עלי להבדק?

תודה מראש
הילה

 
ד''ר אביגיל ארד  
22:51 04.07.09
היות וכבר עבר זמן רב משאלתך, אם התסמינים נמשכים, עליך לפנות לבדיקה לרופא א.א.ג.
שלום רב,


אני בת 35 בהריון שבוע 24+. לבת שלי(בת שנתיים וחצי) היה עם חום גבוה וכאי גרון ומצא משטח הגרון שלה הראה כי יש לה Strep. A . היא תחת טיפול אנטיבוטיקה ל-10 ימים (לקחה כבר שלושה ימים) והסימפטומים חלפו.
אני ובעלי ביצענו גם משטח גרון ותוצאות המשטח של שנינו הם Streptococcus beta hemolyticus non group A. שנינו סובליםמסיפטומים של אי נוחות בגרון/כאבי גרון לא חזקים מדי (לי בנוסף גם צרידות קלה), מעין כאבי גרון ברקע שהולכים וחוזרים.

אתמול ביקרתי אצל רופא המשפחה המחליף והוא נתן לנו רפאפן. התחלנו לקחת אבל לבעלי יש תופעת אלרגיה של גירודים ופריחות בגוף אז הוא הפסיק ליטול את הכדורים לאחת מנה אחת בערב).
אני עוד המשכתי בנטילת התרופה בבוקר.
האם עלינו לקחת אנטיביוטיקה? האם החיידק יכול לגרום לסיבוכים? האם החיידק הזה מסכן ויכול לפגוע בעובר? האם יש טעם שרק אני אקח ובעלי לא (מבחינת סכנת הידבקות חוזרת)?

אני קצת לחוצה ואודה לקבלת תשובה מהירה.




בתודה מראש

לי.
 
ד''ר אביגיל ארד  
22:50 04.07.09
לגבי הטיפול לסטרפ שאינו מקבוצה A הדעות חלוקות. מקובל שאם יש סימפטומים אז מטפלים. את יכולה להמשיך את הרפפן. בעלך צריך לעבור לאריטרומיצין או תרופה מקבוצה זו ולציין לעצמו שהוא כנראה רגיש לפניצילין.
 
סיון
16:25 26.06.09
שלום,
התחלתי פיתוח קול לפני כמה חודשים. בשיעורים האחרונים יש לי בעיה, כאילו שורש הלשון מפריע
לי לשיר והוא תפוס, איפה שהגרגרת נמצאת וטיפה מעל..

כמו ןכ, לפני כחודשיים התחילה לי הפרעת אכילה והייתה תקופה של שבוע שהקאתי כל יום, ובעוד איזה 2-3 סופי שבוע..(עכשיו אני מטפלת בעצמי ולא הקאתי מאז).
בגלל הבעיה אני גם לועסת הרבה כל דבר שנכנס לי לפה והלסת שלי גם כן כואבת מעט.

האם זה קשור? ומה אני יכולה לעשות על מנת לטפל בזה?
 
ד''ר אביגיל ארד  
22:48 04.07.09
מפרקי לסת תפוסים והן תחושה של מתח בשרירי הצואר ואזור הגרוגרת, אופיניים לשימוש לא נכון בקול. גם ההקאות יכולות להוסיף לכך, אולם התירגול העיקרי הוא עם המורה לפיתוח קול. חשוב ללמוד קודם כל להרפות את הגרון ושרירי הלסת, כי אחרת אי אפשר לשיר נכון.
 
חן
11:01 27.06.09
אני הייתי רוצה להתייעץ איתכם,אני בת 23 בריאה בדרך כלל בערך כשלושה חודשים אני סובלת מידי בוקר מהאוזניים ההרגשה היא שיש לי מין אוויר כזה באוזניים כמו בטיסות וכשהלכתי להתיעץ עם רופא אא"ג הוא טען שאין לי כלום ואני בלחץ ובגלל זה יש לי את זה.
זה ממש מפריע לי לתפקוד היום יום כי זה רק בבוקר מהרגע שאני קמה ועד הצהריים .לא מקובלת עליי תשובת הרופא הייתכן שיש לי משהו אחר ?אני צריכה להתייעץ עם עוד רופא??
 
ד''ר אביגיל ארד  
22:46 04.07.09
לחץ באזניים בשעות הבקר, אם אינו קשור בגודש באף, יתכן שקשור למפרקי הלסת. יתכן ואת נועלת את השיניים בזמן השינה, וזה גורם ללחץ באזור מפרקי הלסת ולתחושה כזו.
 
אריאל
19:21 27.06.09
שלום,



אני בן 35, בריא בד"כ, לפני מס' שנים אושפזתי בבי"ח עם אבצס פריטונסולרי למשך 5 ימים, הטיפול כלל ניקוז יומיומי ועירוי אנטיביוטיקה. מאז אני סובל מחוסר נוחות, מעין יובש וכאב קל בצוואר שבאים והולכים, באיזור שמתחת ללסת בצד של האבצס (שמאל). לעיתים יש גם אי נוחות באוזן, נזלת קלה וכד'. במהלך השנים נבדקתי 3 פעמים ע"י רופאי אף אוזן גרון, אך אף אחד מהם לא מצא בעיה כלשהי. הרופא האחרון אמר לי שפשוט איאלץ לחיות עם זה.

לא נשלחתי לצילום/US/CT וכד'.



האם תוכל לסייע, מה לדעתך כדאי לעשות? למותר לציין כי הדבר מציק מאד ופוגע באיכות החיים.

תודה מראש

אריאל
 
ד''ר אביגיל ארד  
22:38 04.07.09
האמת, לא מכירה קשר בין אבצס שנוקז לבין תלונותיך אחרי זמן כה רב. יובש בגרון וכאב בצד אחד קורן לאוזן מחייבים בדיקת א.א.ג כולל לעומק הגרון (באמצעות מראה או סיב אופטי). לפעמים אלו תסמינים של רפלוקס או של גרנולומה בגרון האחורי שגם היא קשורה לחומציות. גש להיבדק על ידי א.א.ג.
 
רועי
20:30 27.06.09
הלכית לרופא א.א.ג
רופא אמר יש לי ציסטה באוזן שמאל
ואני חייב ניתוח
עם יש תרופות טיפול אחר לדבר הזה
לא רוצה לעברה ניתוח
רופא אמר היה לי צלקת גדול
מה פרוש של ניתוח גיד לי לעברה את ניתוח
אני שמוע רעש

 
ד''ר אביגיל ארד  
22:37 04.07.09
אינני בטוחה שאני קולעת נכון, אבל אם מדובר בציסטה של העור בכניסה לתעלת האוזן או מאחורי האפרכסת שמזדהמת כל הזמן, לעיתים אין ברירה וצריך להוציא כדי למנוע דלקות חוזרות.
בחודש האחרון לקיתי 3 פעמים בסטרפטקוקוס מסוג A. קיבלתי בפעם הראשונה רפאפן לקחתי 10 יום וזה עבר. חזר אלי החיידק לאחר כשבועיים. נתנו לי מוקסיפן ויום לאחר שסיימתי את הטיפול חזר החיידק לקנן. עכשיו החלטתי ללכת לפרופ' גבריאל מרשק שנחשב למומחה והוא אמר לי שאין לי צורך לקחת בכלל אנטיביוטיקה אלא לתת לזה להתרפא לבד. לדעתו האנטיביוטיקה גורמת שהחיידק תחזור.

נכון שפרופ' מרשק נחשב למומחה גדול בתחום אף אוזן גרון, אבל אני בכל זאת חושש.

אני יודע שסרפטקוקוס שמוזנח יכול חלילה להתיישב על הלב או הכליות ולגרום לנזקים כבדים.

השאלה שלי נתונה אליכם רופאי הפורום הנכבד.

מה אתם ממליצים לי לעשות?
 
עודד
14:06 28.06.09
אין לא מומחה, אבל נראה לי שכדאי שכל המשפחה שלך \ דיירי הבית יבדקו אולי למישהו מהם יש את החיידק והוא כל הזמן מדביק אותך (גם אם הוא לא מרגיש כלום). במקרה זה עליכם לקחת אנטיביוטיקה ביחד ואז יש סיכוי שהבעיה תיפתר.
 
ד''ר אביגיל ארד  
22:35 04.07.09
נכון מה שכתב עודד. יתכן ויש הדבקה חוזרת. אולם מאחר ונטלת רפפן ומוקסיפן ואנחנו יודעים שיש אוכלוסיה של סטרפ. שעמידה לנ"ל, אני ממליצה לקחת טיפול מלא באוגמנטין לפני שמתחילים להריץ את כל המשפחה לקופת החולים. אם זה שוב יחזור - בדוק אם יש נשאים שמדביקים אותך. שבועיים אחרי האוגמנטין כדאי לעשות משטח גרון.
 
גלי ז.
09:32 26.06.09
שלום רב,
בגיל 16 עברתי שני נתוחים: הראשון יישור הספטום והרחבת הקונכיות. כעבור חודשים עברתי שוב ניתוח להרחבת קונכיות עם הפרדת סיליקון בכדי לשמור על הקוניכיות פתוחות.
היום אני בת 24, וסובלת כבר שנתיים מכאבי ראש כרוניים בלתי נסבלים מאזור הסינוסים. הכאב מתבטא בגבות, באף ובלחיים (בשעות הערב בייחוד), למרות שאין לי נזלת אלרגית, הכאבים תקופים, ואם אני לא לוקחת אנטיהיסטמין ואופטלגין או דקסמול סינוס, הכאב לא מתפוגג ונשאר עד הבוקר, ונעשה אף גרוע יותר בבוקר. (חשוב לציין שאני גם לוקחת כבר שנים תרסיסי סטרואידים שונים לצמצם את האלרגיות שלי)
לאחרונה חזרתי למומחה אא"ג, שמייעץ לעבור עוד ניתוח. קבעתי תור לCT, והוא אמר לחזור אליו אם התוצאות.
אני תוהה האם לעבור עוד ניתוח זו התשובה, או האם יש עוד גורמים לכאבי ראש שעוד לא בדקו (זה לא מיגרנות) . הרגשתי היא שהרופא קופץ מעל הפופיק, והצעתו לעבור ניתוח ישר קצת מלחיצה אותי.
אשמח לחוו"ד
 
ד''ר דן גוטמן  
22:11 04.07.09
יש לחכות לבדיקת ה CT
אין כמו CT כדי לומר מה קורה שם בתוך האף
אם יהיו ממצאים לא תקינים יש לשקול ניתוח נוסף
אם ה CT תקין אז אין צורך בניתוח
לבתי בת ה6 נאמר כי היא צריכה לעבור ניתוח חמישי להוצאת הציסטה,זאת לאחר שעברה בעבר 4 כריתות -הראשונה בשניידר,השניה גם בשניידר-ד"ר שטרן,השלישית בבי"ח ברזילי-ד"ר אנגלנדר והרביעית לאחר בירורים רבים בתל השומר-פרופ' מיכאל וולף.
איננו יודעים האם כדאי לעבור את הניתוח משום הסבל הרב שעבר על הילדה מגיל שנה וחצי(סיוט מתמשך)ומשום הסיכוי שהניתוח לא יעזור והציסטה תחזור.
אודה לכם אם תשיבו לי בהקדם
 
ד''ר דן גוטמן  
21:58 04.07.09
לעיתים ציסטה תירוגלוסלית חוזרת ודרוש ניתוח חוזר. מדובר במקרים נדירים. אם קיים זיהום באזור והציסטה חזרה אין מנוס מניתוח חוזר אם כי אם מוציאים את כל האזור לא אמורה להיות חזרה כל כך הרבה פעמים
 
רועי
12:43 29.06.09
רופא בית חולים אמר יש לי
ציסטה פראורקלרית L
מה זה דבר הזה
למה אני חייב ניתוח
עם ניתוח הזה קל או קשה אני פחוד נורא
רוצה לקבל חומר על זה
 
ד''ר דן גוטמן  
21:19 04.07.09
 
מיכל
17:48 29.06.09
יצא לי פצע בלשון לפני הרבה זמן התרגלתי לחיות איתו לא מציק הפצע בצבע לבן ובולט היום קמתי בבוקר והוא כאילו היתפוצץ ונהפך לאדום אני יכולה בבקשה לקבל תשובה מה זה האם זה מסוכן ומה אני צריכה לעשות
 
לימור
10:29 30.06.09
שלום
אני מתאמנת מדי ערב במכון כושר ,נאמר לי מרופא א.א.ג שאני סובלת מריפלוקס הפוך,היום כבר פחות מה שמטריד אותי.
בבוקר אני קמה ויש לי מוגלה ירוקה,אני לא מעשנת ,זה נורמלי?
ואיזה בדיקה עדיף לעבור על מנת להבנין את הסיבה ?
תודה
 
ד''ר דן גוטמן  
21:14 04.07.09
זה נורמלי אבל אני לא מבין מה הכוונה לרפלוקס הפוך? אין מינוח כזה
יתכן ומדובר בזיהום חולף או מסיבה אחרת שבדיקת א.א.ג מסוגלת לגלות
 
שון
15:29 30.06.09
בתי בת 11 חודש ואובחן אצלה וירוס פפילומה בפה ויזואלי ניתן לראות כעין גוש שיוצא מצד הפה ליד החניכיים לפני כחודשיים ביצענו ניתוח לסרתו בבי"ח תל השומר בהרדמה מקומית מה שהתברר כחוויה נוראה גם לנו וגם לילדה היינו צריכים לחזיק אותה בכוח על המיטה בזמן שהרופא חותך את הפפילומה תוך כדי שהיא צווחת ומתפתלת מכאבים. לאחר כחודש חזר אותו גוש בחלל הפה רק שהפעם הוא הרבה יותר גדול ובולט. חזרנו לתה"ש ושם אמרנו לנו שהפעם חייבים להוריד את זה בהרדמה כללית אחרי הטראומה הקודמת ויש פה הרבה בירוקרטיה כי אנחנו נופלים בין אא"ג לפה ולסת וצריכים חדר ניתוח מיוחד ובגלל שהיא תינוקת בת 11 חודש התהליך מורכב. המצב הוא שחייבים להוריד את זה ומטרטרים אותנו כבר חודש בלי תשובות. מקווה שהבנתם את המצב. נשמח להנחיות מה לעשות ואיך אפשר לטפל בזה כמה שיותר מהר. תודה מראש וסליחה על המכתב הארוך שון.
 
ד''ר דן גוטמן  
11:18 03.07.09
לא ברור לי מדוע הניתוח לא בוצע בהרדמה מלאה שכן בגיל זה כל הפעולות מבוצעות בהרדמה מלאה. יש לבצע שוב את הפעולה כמובן בהרדמה מלאה לסרוק את כל מערכת הנשימה לוודא שאין פפילומות גם במקומות אחרים
 
ענבל
08:51 03.07.09
במשך 3 ימים כאב לי מאוד הגרון בצד שמאל בזמן בליעת רוק ואתמול זה נעשה יותר גרוע ואיבדתי את הקול. אין חום, שיעול או נזלת, רק כאב חזק ועכשיו גם תחושה קלה של חנק.
הרופא בקופת חולים איבחן זאת כדלקת מיתר הקול ונתן לי לורטדין, בודיקורט ורפאתריצין.
אתמול בערב התחלתי את הטיפול אבל בנתיים אני לא חשה כל שיפור (להפך תחושת החנק רק הולכת וגוברת)- מה עלי לעשות. תודה, ענבל
 
ד''ר דן גוטמן  
11:17 03.07.09
אם תחושת החנק הולכת וגוברת יש להגיע לבדיקה יסודית שוב של א.א.ג
+ הוספת הודעה
   1 ...  223  224  225  226  227  228  229  230  231  ...  298  
 חיפוש בפורום זה
תגיות
אף אוזן גרון   כאב אוזניים   סינוסים   דלקת אוזניים   ניתוח כפתורים   רופא א.א.ג   סינוסיטיס   הוצאת שקדים   טיניטוס   צרידות
RSS RSS פורום אף אוזן גרון