בריאות, רפואה
מאמרים | פורומים | קהילות | רופאים  
  חיפוש במאמרים  
הריון ולידהדיאטה, תזונהתרופות, ויטמיניםעיניים, משקפייםניתוחים פלסטייםרפואה משלימהקוסמטיקה, איפורעיצוב שיערפסיכולוגיהאורטופדיה
 
מין, יחסים, זוגיותכושר גופנירפואת שינייםרפואת ילדיםלב, כלי דםעזרה ראשונהמחלות, טיפוליםגיל הזהבחוק משפט, ביטוחמתכוני בריאות
 בריאות ראשי»פורומים»פורומים פורומים רפואיים כלליים»פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם
הוסף למועדפים 
פורומים רפואיים
 

פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם עמוד 17

פורום בדיקות רפואיות הוא המקום להתייעץ בנושא בדיקות דם, בדיקות רפואיות. פורום בדיקות רפואיות יעסוק בבדיקות כמו בדיקות תקופתיות, בדיקת דם, דם סמוי בצואה, בדיקת לחץ דם, שומנים בדם, בדיקת שתן, בדיקות כימיות, בדיקת כולסטרול ועוד
מנהלי פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם:
יעל אבנון
לפרטים נוספים
 
לתשומת לב הגולשים - מטרת הפורום
 
פורום זה עוסק בבדיקות שגרה לבני 18 ומעלה, בדיקות דם להערכת סיכון כולל למחלות לב וכלי דם, ובדיקות שגרה לגילוי סוגי סרטן נפוצים.
***אנא שימו לב לכך שמטרת הפורום היא לספק ייעוץ ראשוני בלבד בנושא בדיקות דם ובדיקות מעבדה. לא יתבצע אבחון דרך הפורום. לשאלות בנושא אבחון בעיות רפואיות, מחלות, רפואת נשים, אנדוקרינולוגיה וכו', פנו לפורומים המתאימים באתר***
שלום רב, סיימתי לקחת אנטיביוטיקה מסוג אופלודקס עקב צריבה ותכיפות במתן שתן. הרופאה נתנה לי לבצע בדיקת שתן, תרבית וPCR. שאלתי היא כמה זמן לאחר סיום נטילת האנטיביוטיקה עליי לבצע את הבדיקות? תודה מראש
שלום עדי,

כדאי לחכות שבוע.

בברכה,
 
חנה
12:31 21.12.14
שלום,רציתי לשאול עשיתי בדיקות דם כלליות,והתשובות יצאו ככה
ברצוני לדעת מה הבדיקות האלה אומרות תודה.


RBC-Red Blood Cells

4.37 5.2 יחידות: 10*6/micl 4

Hemoglobin

13.1 16 יחידות: g/dl 12

Hematocrit

39.2 46 יחידות: % 36

MCV-Mean Cell Volume

90 97 יחידות: fl 79

MCH-Mean Cell Hemoglobin

30 34 יחידות: pg/cell 27

MCHC-M.Cell Hb cont.

33.4 36 יחידות: g/dl 31

RDW-Red Cell Distri.Width

13 15 יחידות: % 11.6

Platelets

259 450 יחידות: 10*3/micl 150

MPV-Mean Platelet Volume

9.8 12.9 יחידות: fl 8.5

Neutrophils %

38 75 יחידות: % 40

Lymphocytes %

52.4 43 יחידות: % 22

Monocytes %

6.3 13 יחידות: % 3

Eosinophils %

2.6 6 יחידות: % 0

Basophils %

0.7 2 יחידות: % 0

Neutrophils #

2.88 7.7 יחידות: # 1.8

Lymphocytes #

3.98 4.8 יחידות: # 1

Monocytes #

0.48 1.1 יחידות: # 0

Eosinophils #

0.2 0.6 יחידות: # 0

Basophils #

0.05 0.2 יחידות: # 0
12
מינים

Vitamin D 25 (OH)

27 100 יחידות: ng/ml 20
כימיה בדם

Glucose (B)

93 100 יחידות: mg/dl 70

Urea (B)

26 43 יחידות: mg/dl 17

Creatinine (B)

0.63 0.95 יחידות: mg/dl 0.51

eGFR



K+ Potassium (B)

4.2 5.1 יחידות: mmol/l 3.5

Na- Sodium (B)

137 146 יחידות: mmol/l 136

Ca-Calcium (B)

9.2 10.4 יחידות: mg/dl 8.1

Cholesterol
199

Triglycerides
192

HDL-Cholesterol
66

Non-HDL Cholesterol
133

LDL-Cholesterol

94.4 160 יחידות: mg/dl 0

Bilirubin Total

0.3 1.2 יחידות: mg/dl 0.3

ALKP-Alkaline Phosphatase

49 120 יחידות: u/l 30

ALT (GPT)

13 31 יחידות: U/l 0

AST (GOT)

16 31 יחידות: U/l 10

Fe - Iron

92 180 יחידות: micg/dl 60

Ferritin

63 120 יחידות: ng/ml 10
12

תודה.
 
יעל אבנון  
22:29 23.12.14
שלום חנה,

הצורה שבה רשמת את התוצאות אינה ברורה כלל.
לא ברור מה התוצאה שלך מבין כל המספרים שכתובים בערבוב ולכן אני לא יכולה לפענח. עמך הסליחה.

 
חנה
22:38 23.12.14
שלום,
בבדיקת דם היו 2 דברים שלא הגיעו לנורמה ועברו את הגבול

Neutrophils %
38

Lymphocytes %
52.4

תוכלי להסביר לי מה התשובות האלה אומרות והאםם אליי לדאוג,תודה.
 
יעל אבנון  
22:50 23.12.14
לימפוציטים גבוהים מרמזים על מלחמה של הגוף במזהם ויראלי.
בגלל העליה בלימפוציטים, רואים ירידה בנויטרופילים, מפני שאלו תאים לבנים הנמדדים באחוזים. כך שהבעיה היא לא בנויטרופילים הנמוכים אלא בלימפוציטים הגבוהים. במידה ואינך סובלת מתסמינים כלשהם, אין הרבה מה לעשות וגם לא צריך.
אם את אכן מרגישה ברע, פני לרופא להמשך בירור.

בברכה,
 
מאיה
12:00 18.12.14
שלום רב,
עברתי אירוע של תגובה אלרגית חריפה.
בעקבותיו ניגשתי לרופאה וביקשתי לערוך בנוסף לבדיקות של נוגדנים ובדיקת ראסט גם בדיקות כלליות. הופנתי לבדיקה נוספת שאיני מכירה ואלו התוצאות:
ALBUMIN (BY EP) 55.6 %
סמן - הערך מחוץ לטווח
55.6
55.8 66.1
GLOBULIN ALPHA-1 4.5 %
2.9
סמן - ערך תקין
4.5
4.9
GLOBULIN ALPHA-2 9.3 %
7.1
סמן - ערך תקין
9.3
11.8
GLOBULIN BETA-1 5.6 %
4.7
סמן - ערך תקין
5.6
7.2
GLOBULIN BETA-2 4.3 %
3.2
סמן - ערך תקין
4.3
6.5
GLOBULIN GAMA 20.7 %
11.1 18.8
סמן - הערך מחוץ לטווח
20.7
בכל מקום שקראתי מצאתי קשר למיאלומה נפוצה. האם זו הסיבה שבגינה שולחים לבדיקות אלו? מה משמעות החריגה?
אוסיף שהפרטין שלי-6, הברזל 48 וההמוגלובין 12.2. בבדיקת הראסט ישנה קבוצה שיש לי נוגדנים ברמה 1- food panel 7 class 1. שאר הבדיקות בתחום הנורמה.
 
יעל אבנון  
22:48 23.12.14
שלום מאיה,

הגאמא גלובולין אצלך מעט גבוה, זה יכול להעיד על מצבים שונים במערכת החיסון, מצבים דלקתיים שונים, בין היתר בחולי מיאלומה נפוצה ניראה רמה גבוהה, אך זה לא אומר כלל שמדובר במחלה זו.
יכול להיות שעקב התגובה האלרגית הדלקתית, יש עליה בערכי הבדיקה.
מאגרי הברזל שלך נמוכים מאוד ואת צריכה ליטול תוסף ברזל.
המשיכי בירור רפואי.

בברכה,
 
שרה
12:53 20.12.14
שלום
מה זה אומר שהכולסטרול הטוב גבוה?
DHDL=69

ומה זה MCH=32.3 גם זה גבוה מעל הטווח.

אשמח להסבר כללי
תודה מראש.
 
יעל אבנון  
22:39 23.12.14
שלום שרה,

HDL הוא הכולסטרול הטוב, ערך גבוה הוא רצוי ומהווה הגנה מפני טרשת עורקים.
ה- MCH זו בדיקה לכמות ההמוגלובין בכדורית האדומה, ערך גבוה מציין על מחסור בויטמין B12 או חומצה פולית ועל כדוריות דם אדומות גדולות.
צריך להצליב מידע עם בדיקות נוספות.

בברכה,
 
שרה
15:46 23.12.14
שלום

לאחרונה אני מתעייפת כל כמה צעדים שאני הולכת
אני מטופלת בכדורים לבלוטת התריס. עשיתי בדיקות כדי להבין מה הבעיה
מה זה אומר שהתירוגלובין יצא 410 IU/ML ?

ה TSH יצא בטווח - תקין 24.3
ה אנטי TPO גם יצא בטוח- תקין. 2.8

אשמח להבהרה לפני הגיעי לרופאה.
תודה מראש.
 
יעל אבנון  
22:37 23.12.14
שלום שרה,

ניראה שהתבלבלת בין תוצאות הבדיקה של ה- TSH וה- TPO.
לגבי התירוגלובולין, לא ברור אם זו בדיקת נוגדנים או החלבון עצמו.
כדאי שתגיעי לרופאה עם הבדיקות.

בברכה,
 
שרה
12:04 23.12.14
שלום
בבדיקות הדם הופיע הSODIUM 13.4.6 נמוך מהטווח הרצוי.
האם עלי לדאוג?
האם לתוצאה זו יכולה להיות קשר שלפעמים בא לי אוכל מלוח?
(כמו שבא מתוק, כביכול חוסר בגוף או חוסר אנרגיה).
אשמח להבהרה בעניין
תודה מראש.
 
יעל אבנון  
22:34 23.12.14
שלום שרה,

בהחלט, ברמה נמוכה של סודיום נמוך לרוב יש חשק למלח וזה בסדר.
סודיום נמוך בדם יכול להיות למצבים שונים כמו- תת חלבון, סוכר גבוה, התייבשות או עודף נוזלים, תת פעילות בלוטת התריס ועוד.

בברכה,
 
ריקי
13:40 22.12.14
לאחרונה ביצעתי בדיקות דם והערך של הכולסטרול הוא כזה:

cholesterol, total - 295.8 mg/dl

triglycerides - 176/1 mg/dl

hdl cholesterol - 51 mg/dl

non - hdl cholesterol - 245 mg/dl

מה זה אומר?

תודה מראש ריקי
 
יעל אבנון  
22:31 23.12.14
שלום ריקי,

ערכי הכולסטרול שלך גבוהים, זהו מצב הדורש טיפול.
ברפואה הרגילה תקבלי תרופה להורדת כולסטרול אך אני ממליצה להימנע מכך ככל האפשר וללכת בכיוון הרפואה הנטורופתית, כך תקבלי הנחיות בתזונה ותוספי תזונה טבעיים להורדת הכולסטרול.

בברכה,
 
גפן
20:33 21.12.14
שלום רב,

אשמח לדעת מה המשמעות של תוצאות בדיקת הדם לגבי תפקוד בלוטת התריס:
TSH: 8.84 (הערכים נעים בין 0.27 ל- 4.20)
T4- FREE: 12.98 (הערכים נעים בין 12.00 ל- 22.00)

תודה רבה!
 
יעל אבנון  
22:29 23.12.14
שלום דנה,

ערך גבוה של TSH מסמל על תת פעילות של בלוטת התריס, כדאי לפנות לרופא מפני שזהו מצב שמצריך נטילת תרופה.

בברכה,
שלום רב,
ביתי בת שנה ועשינו לה ספירת דם שגרתית. בבדיקה התגלו מספר חריגות מטרידות. יש לציין כי הילדה בריאה בדר"כ וחייכנית וממש לא ילדה חולנית. ספציפית היום יש לה כאבי שן שיוצאת וחום מעט גבוה מהרגיל.
תוצאות הבדיקה:
WBC 10.1
MCH 24.0
NEUT% 58.7
LYM% 28.9
MONO% 7.4
EOS % 0.8
BASO % 0.3
NEUT.abs 5.9
LYMP.abs 2.9
MONO.abs 0.7
EOS.abs 0.1
BASO abs 0.0
אני קצת מוטרדת מהתוצאות של הנטורפילים והלימפוציטים. אשמח לתגןבה. תודה רבה
 
יעל אבנון  
22:26 23.12.14
שלום דנה,

התוצאות תקינות למעט רמה קצת גבוהה של תאים לבנים, זה קשור לחום המעט גבוה ובהחלט תקין במצב כזה. ליתר בטחון תוכלי לבדוק שוב ולהתייעץ עם הרופא.

בברכה,
מדובר בתוצאות בדיקת דם לאחר נטילת אנטיביוטיקה נגד בשתן שנתן הרופא בתור טיפול מונע וכמו כן נתן סדורל נגד הצריבה בשתן.
מדובר בתוצאות בדיקה של בת זוגתי בת ה22 ללא בעיות רפואיות או היסטוריה כלשהי.התמונה האם הכל תקין בבדיקה? והאם יש משהו חריג ומה זה אומר ?
תודה רבה על הייעוץ
שלום אביעד,

תרבית השתן יצאה שלילית וזה אומר שלא נמצאו חיידקים והאנטיביוטיקה עבדה. למרות זאת יש תאים לבנים בשתן.
אני ממליצה לחכות מעט ולעשות בדיקת שתן נוספת עוד כשבועיים.

בברכה,
 
רותי
14:39 17.12.14
שלום

בבדיקת דם אצל חולה דמנטי מבוגר ישנה עליה בתפקודי הכבד (AST+ALT) כמו כן BUN מוגבר (בנוכחות קריאטנין תקין), דברים שלא היו בבדיקות דם האחרונות (בוצעו בחודשים האחרונים לא מעט)

ALK.PHOSPHAT 99.00 U/L ( 30.00- 140.00) (.....*...)

ALT(GPT) 134.30 U/L ( 5.00- 45.00) (.........)*

AST(GOT) 108.00 U/L ( 5.00- 40.00) (.........)*

BILIRUBIN TOTAL 0.20 UMOL/L ( 0.30- 1.20)*(.........)

BUN 30.00 MG/DL ( 8.00- 23.50) (.........)*

CREATININE SERUM 0.50 MG/DL ( 0.50- 1.40) (*........)

SODIUM SERUM 138.00 MMOL/L ( 134.00- 148.00) (..*......)

POTASSIUM SERUM 4.70 MMOL/L ( 3.50- 5.30) (.....*...)

GGT(GAMMA GT) 42.00 U/L ( 9.00- 55.00) (.....*...)

האם ניתן ללמוד מהערכים הנ"ל האם הבעיה היא בכבד או במקום אחר?
האם יש מקום לחשוד שאולי מדובר בבעיה לבבית?
אין לויקוציטים מוגברים.
האם יש בדיקות דם ספציפיות שניתן לעשות במסגרת קופ"ח על מנת לזהות את הסיבה לעליה?

בצילום ריאות מלפני כמה ימים נכתב:
"צל הלב מעט מוגדל. ציור ברונכווסקולרי מוגבר דיפוזי במידה קלה."

תודה
 
יעל אבנון  
21:01 17.12.14
שלום רותי,

במידה והוא לוקח תרופות, יכול להיות שיש קשר לעליה באנזימי הכבד.
יכול להיות שמדובר בבעיה בשריר הלב וצריך לבקש בדיקת CPK- זו בדיקת דם שיש בכל קופת חולים. לא ניראה שמדובר בבעיה בכליות, מפני שהקראטנין נמוך.
שני אנזימי הכבד הגבוהים עשויים לעלות במצבים שבהם יש נזק לשרירים, אז צריך לשלול גם את זה. וכדאי לברר האם הוא שותה מספיק נוזלים, התייבשות עשויה להעלות את ה- BUN.

בברכה,
 
נתן
 
23:59 13.12.14
שלום, אחרי התקררות (?) שנמשכת כבר יותר משבועיים מלווה בחום, בשיעול טורדני ליחה ותחושת נפיחות בגרון (לא כאב גרון רגיל) נשלחתי לספירת דם. סך הכל נראה תקין אך אשמח לקבל חוות דעת נוספת כיוון אני כבר יותר משבועיים עייף, משתעל, גרון מציק. לשמחתי בלי חום בשבוע האחרון.
 
יעל אבנון  
14:09 14.12.14
שלום נתן,

האזונופלילם גבוהים אצלך, מדובר בתאי דם לבנים הנלחמים בעיקר באלרגנים שונים, כנראה שמדובר בצינון ממקור אלרגי.
בנוסף לכך ה- MCV נמוך ומעיד על כדוריות אדומות קטנות.
רמת ה-PLT נמוכה, רמת טסיות נמוכה המעידה על דם דליל.
אין קשר בין שתי הבדיקות הללו לצינון אבל כדאי לעקוב אחר מדדים אלו ולהתייעץ עם הרופא.

בברכה,
 
נתן
17:09 14.12.14
תודה על התשובה, האם יש משמעות לתוצאה האחרונה ברשימה - ebv ?
 
יעל אבנון  
22:01 14.12.14
נבדקו נוגדני IgG ויצא חיובי, זה אומר שנדבקת בעבר במחלת הנשיקה.
צריך לבדוק נוגדני IgM כדי לאבחן אם כרגע יש מחלה פעילה.
אך בדרך כלל המחלה לא חוזרת במידה ונדבקת בעבר.

בברכה,

 
ורדית
01:25 12.12.14
הייי שבת שלום
ביצעתי את הבדיקות דם במסגרת אי פוריות(מנסה להכנס להריון מזה שנה) גם אצל בעלי בעייה בזרע לא תקין.
ביצעתי את הבדיקות דם האלו ביום ה3 לווסת.
רציתי לדעת מה התשובות אומרות
?
תודה מראש

להלן הם

ESTRADIOL (E-2) 151
TSH 3
LH 5.80
FSH 5.80
PROLACTIN 393
PROGESTERONE 2.5
TESTOSTERONE- TOTAL 1.70
DHEA SULPHATE 11.80
 
יעל אבנון  
19:37 13.12.14
שלום ורדית,

האסטרוגן מעט נמוך ואחד מהורמוני המין הזכריים מעט גבוה, יכול להיות שמצב זה משפיע על הכניסה להריון. צריך לשלול שחלות פוליציסטיות.
ה- LH וה-FSH תקינים וזו בשורה מצוינת אשר מעלה את הסיכוי להריון בהמשך.
לא ניתן להסיק מסקנות סופיות מבדיקות אלו בלבד ויש להמשיך את הבירור.

בברכה,
 
אוראל
19:41 13.12.14
היי יש לי שחלות פוליצסטיות ברמה מאוד גבוהה על לי u.s. מה עושים במצב כזה? ובמצב של ההורמון הגברי?
 
יעל אבנון  
14:03 14.12.14
רמות ההורמונים הזכריים גבוהה עקב תסמונת השחלות הפוליציסטיות.
במקרים של אי פריון צריך לתת תרופה להשראת הביוץ כמו איקקלומין.

בברכה,
 
בןאדם
18:22 13.12.14
כאשר בדיקת דם נשלחת למעבדה איך הם סופרים את המוגלובין?
 
יעל אבנון  
19:33 13.12.14
שלום,

יש שיטות במעבדה למדידה של ערכים שונים בדם, ישנם מכשירים שונים ושיטות שונות לכל מעבדה.

בברכה,
 
ראובן
00:06 12.12.14
אני לוקח כדורי טרבינאפין כבר כמעט חודשיים עקב פטרת בציפורניים..לפני הבדיקות היו בנורמה..ועכשיו תפקודי הכבד קצת עלו..האם זה בסדר? מסוכן? 

Got(ast) 46

GPT(ALT) 59
 
יעל אבנון  
19:31 13.12.14
שלום ראובן,

מדובר בתרופה שעלולה להזיק לכבד, העליה באנזימי הכבד מוכיחה שאכן התרופה פוגעת לך בכבד וכדאי להתייעץ עם הרופא לגבי הפסקתה.

בברכה,
 
רות צרפתי
14:11 11.12.14
שלום רב , רציתי לדעת מה הגורם לתוצאה גבוהה של בדיקת דם לערכי plt גבוהים 1070 עליי לציין שכל יתר הבדיקות בספירה ובכימיה יצאו תקינות.
 
יעל אבנון  
16:58 11.12.14
שלום רות,

מדובר ברמה גבוהה מאוד שדורשת בירור אצל המטולוג.
PLT זו בדיקה לכמות הטסיות בדם, ערך גבוה יכול לרמז על בעיה בכבד, בעיה במוח העצם, בעיה בטחול, מחלות זיהומיות, בעיה במנגנוני הקרישה ועוד.
המשיכי בירור רפואי על מנת להבין את מקור הבעיה ולטפל בהתאם.

בברכה,
 
יעל
23:24 10.12.14
שלום אני יעל לאחרונה עשיתי בדיקות דם ורציתי לדעת מה בדיוק זה אומר אני בעוד שבוע בת ארבעים מגיל 32 אני באל וסת לאחרונה התגלו אצלי באולטראסאונד הידבקויות עשיתי בדיקות דם והוצאות הם:

MONOCYTES 9.70ֵֵ

HEMAT0CRIT

MCV 73.80 נמוך

MCH 24.20 נמוך

CA-125 6.30 U/ML

POST MENOPAUSAL -60 MOL/L
ׂׂׂLATEAL PHASE 16.0

הודה לכם עם תוכלו להיד לי מה הבדיקות האלה אומרות כי בדיקות דם אלה ואני עושה עוד בדיקות CT היסטרוסקופיה , קולונוסקופיה ועוד כדי להחליט על איזה ניתוח להוציא את הרחם או לא אני כל הזמן סובלת מכאבים ברחם. תודה ומחכה לתשובהץֵ
 
יעל אבנון  
12:43 11.12.14
שלום יעל,

ה- MCV נמוך- זה אומר כדוריות דם אדומות קטנות- לרוב עקב מחסור בברזל.
בקשי בדיקת ברזל ופריטין.
עשו לך בדיקה לסמן של סרטן השחלות וזה יצא תקין.
אין קשר בין הבדיקות האלו לבעיה שציינת, חכי לביצוע CT ושאר הבדיקות.

בברכה,
 
אבי
22:56 10.12.14
נאמר לי שכדאי לחכות מעט אחרי מחלת חום (כגון שפעת) ולא לעשות בדיקות דם מייד לאחריה, כי ערכים שונים יכולים להיות מוטים. כמה זמן מומלץ לחכות מתום המחלה ? הבדיקה כוללת CBC סטנדרטי, THS, CRP, גלוקוז בצום, תפקודי כבד וכליות.
תודה
 
יעל אבנון  
12:39 11.12.14
שלום אבי,

כדאי לחכות שבועיים לאחר תום המחלה.

בברכה,
 
נופית
21:00 09.12.14
שלום רב מה שלומך
בבדיקות דם שעשיתי יצא לי הבדיקת inr תוצאה 1 מה זה אומר פעם ראשונה עושה בדיקה כזו
ובדיקת crp גם 1 הנני בת 40 לא מעשנת לא שותה לא מטופלת בשום תרופות אודה לתשובה
 
יעל אבנון  
22:33 10.12.14
שלום מתי,

בדיקת INR היא בדיקת קרישיות והערך תקין.
CRP בודק דלקת, בכל מעבדה הטווח שונה, במידה והתוצאה בטווח אז זה תקין.

בברכה,
 
נינה
15:30 09.12.14
שלום אני בת 24 עשיתי בדיקת דם לאחרונה ו2 פרמטרים יצאו גבוהים מהנורמה הם mpv 12.9 ו pdw 18.4 מה משמעות הדבר? כל שאר הפרמטרים יצאו בטווח התקין wbc 6.25 , rbc 4.61 ,hgb 13.6 ,hct 39.5 ,mcv 85.7 ,mch 29.5 ,mchc 34.4 ,plt 212 ,rdw-as 39.8 ,rdw-cv 12.9 ,p-lcr 48.2 לגבי כולסטרול ldl 81 , hdl 84
 
יעל אבנון  
18:21 09.12.14
שלום נינה,

מדובר בבדיקות לטסיות הדם, כאשר הערכים גבוהים זה אומר טסיות גדולות.
זה יכול לנבוע מתאי כבד מוגדלים או מיצור מוגבר של טסיות חדשות- שהן באופן טבעי גדולות יותר.
לא מדובר בערכים מאוד חריגים אך אם תרצי להמשיך לחקור תבקשי מהרופא בדיקות לקרישת דם- PT, PTT, INR, על מנת לשלול בעיית קרישה.

בברכה,
 
נינה
21:25 09.12.14
כלומר זה לא משו חריג שמצריך טיפול אם הבנתי נכון
 
יעל אבנון  
22:31 10.12.14
נכון, אבל תמיד יש להתייעץ גם עם הרופא שיחליט האם לשלוח לבדיקות נוספות ליתר בטחון.

+ הוספת הודעה
   1 ...  13  14  15  16  17  18  19  20  21  ...  259  
 חיפוש בפורום זה
המידע באתר אינו מהווה תחליף להתייעצות עם גורם מקצועי והינו בהתאם לתנאי השימוש
מנהלהודעה מקוריתתגובהללא תוכןהודעה חדשההודעה עם תמונההודעה עם וידאו
תגיות
בדיקת דם   דם סמוי בצואה   בדיקת שתן   בדיקות לחץ דם   לחץ דם גבוה   בדיקות תקופתיות
RSS RSS פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם