בריאות, רפואה
מאמרים | פורומים | קהילות | רופאים  
  חיפוש במאמרים  
הריון ולידהדיאטה, תזונהתרופות, ויטמיניםעיניים, משקפייםניתוחים פלסטייםרפואה משלימהקוסמטיקה, איפורעיצוב שיערפסיכולוגיהאורטופדיה
 
מין, יחסים, זוגיותכושר גופנירפואת שינייםרפואת ילדיםלב, כלי דםעזרה ראשונהמחלות, טיפוליםגיל הזהבחוק משפט, ביטוחמתכוני בריאות
 בריאות ראשי»פורומים»פורומים פורומים רפואיים כלליים»פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם
הוסף למועדפים 
פורומים רפואיים
 

פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם עמוד 26

פורום בדיקות רפואיות הוא המקום להתייעץ בנושא בדיקות דם, בדיקות רפואיות. פורום בדיקות רפואיות יעסוק בבדיקות כמו בדיקות תקופתיות, בדיקת דם, דם סמוי בצואה, בדיקת לחץ דם, שומנים בדם, בדיקת שתן, בדיקות כימיות, בדיקת כולסטרול ועוד
מנהלי פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם:
יעל אבנון
לפרטים נוספים
 
לתשומת לב הגולשים - מטרת הפורום
 
פורום זה עוסק בבדיקות שגרה לבני 18 ומעלה, בדיקות דם להערכת סיכון כולל למחלות לב וכלי דם, ובדיקות שגרה לגילוי סוגי סרטן נפוצים.
***אנא שימו לב לכך שמטרת הפורום היא לספק ייעוץ ראשוני בלבד בנושא בדיקות דם ובדיקות מעבדה. לא יתבצע אבחון דרך הפורום. לשאלות בנושא אבחון בעיות רפואיות, מחלות, רפואת נשים, אנדוקרינולוגיה וכו', פנו לפורומים המתאימים באתר***
 
מתן
21:29 31.08.13
בן 22 עם חום וחולשה שבוע WBC5.8 rbc5.98 hgb16.4 hct54.3 plt102 pct080 mcv91 mch27.4 mchc30.1 rdw13.1 mpv7.9 pdw14 lym40.1 mono19.7 gra40.2. Lym2.3 mon1.1 gra2.4 מה אתה אומר ?
 
יעל אבנון  
14:10 01.09.13
שלום מאיר,

אני ממליצה לגשת לרופא להמשך בירור.
ניראה כי יש זיהום וצריך לטפל בו לאחר אבחון רפואי.

בברכה,
 
מתן
16:50 01.09.13
היי לפני שני הודעות בערך כתבת לי שיש זיהום בגוף להערכתך על סמך ספירת הדם מה זה אומר זה נשמע קצת מפחיד ויש לציין שהרופא שלח אותי לאחר בדיקה גופנית לספירת דם מקיפה יותר,שקיעת דם,משטח דם,כימיה בנוסף,וסרולוגיה של מספר מחלות האם זה נכון ויעיל?
 
יעל אבנון  
18:22 01.09.13
זה בהחלט נכון, אין צורך לפחד אלא לעשות את הבדיקות ולקבל טיפול בהתאם.
שלום רב,

אני צמחונית שנים רבות ומדי פעם עושה בדיקות דם.

התוצאה האחרונה של רמת ה B12 היא
258.00 pg/ml
או
190.35 pmol/l

האם כדאי להתחיל לקחת תוספים? אם כן, באיזו צורה?
רכשתי B12 של סולגר (לבליעה, 500מג)

בברכה
שרון
שלום שרון,

אני ממליצה לך לקחת את התוסף של סולגר למציצה מתחת ללשון- 1000 מק"ג.
1 ביום למשך 3 חודשים ולעשות בדיקת דם חוזרת.
רמת B12 אופטימאלית היא 500-650 pmol/L.

בברכה,
 
שירז
14:29 01.09.13
לצערי במקום בו אני גרה ניתן להשיג כרגע רק כדורים לבליעה של סולגר (לא נמצאת כרגע בארץ). רכשתי אותם, הם יעשו גם כן את העבודה?

שנה טובה!
 
יעל אבנון  
15:08 01.09.13
הם פחות יעילים מהכדורים למציצה אך בהחלט עדיף על כלום.
ברגע שיתאפשר לך תקני את הכדורים למציצה.

שנה טובה ובריאה,
 
מתן
16:07 01.09.13
היי לפני שני הודעות בערך כתבת לי שיש זיהום בגוף להערכתך על סמך ספירת הדם מה זה אומר זה נשמע קצת מפחיד ויש לציין שהרופא שלח אותי לאחר בדיקה גופנית לספירת דם מקיפה יותר,שקיעת דם,משטח דם,כימיה בנוסף,וסרולוגיה של מספר מחלות האם זה נכון ויעיל?
 
sh
01:42 01.09.13
קיבלתי תוצאות חלקיות של
שתן-כללי
Erythrocytes (U) || 28/08/13 | cell/µl |
(
0 )
10 *
50
|
הצגת תוצאות לפי בדיקה
אימונולוגיה
Immunoglobulin A | | 28/08/13 | mg/dl |
*
59.3 (
70 )
400
|
יש לציין כאבי בטן נוראים עייפות בבדיקות דם קודמות ליקוציטים 20000
הבן שלי דיבר איתך מקודם אבל אני מוטרדת הוא כבר ארבעה ימים עם חום כאבי ראש עייפות וחולשה וזיעה מוגברת לא אופיינים אתמול היה בבוקר רופא עם חום 38.5 דופק 105 לחץ דם 82/131 וסטורציה 98 נשלח לספירת דם להלן התוצאות:

WBC:5.3 RBC5.61 HGB15.7 HCT 51.4 PLT112 PCT089

MCV92 MCH28 MCHC30.5 RDW13.3 MPV8 PDW13.6

LYM21.8 MON10.6 GRA67.7

LYM1.1 MON:0.5 GRA 3.7 יש לציין שאני מודאגת מה את יכולה להסיק מכלל הנתונים של הדם מה קורה איתו,ועל מה את ממליצה?תודה רבה לך!

יש חשש לאיידס?
 
יעל אבנון  
16:39 29.08.13
שלום לך,

אין באפשרותי לאבחן מצבים אקוטים במסגרת הפורום, לשם כך צריך להגיע לבדיקת רופא.
על פי הבדיקות ניראה שיש התייבשות, ממליצה לשתות הרבה מים או תה צמחים.
החום נובע כנראה מתהליך דלקתי.
במידה והמצב לא משתפר ביומיים הקרובים גשו לרופא.
אין שום ממצא שמרמז על איידס, אם יש חשש לאיידס צריך לעשות בדיקה ספציפית.

בברכה,
 
נדב
 
12:52 29.08.13
סליחה על ההטרדה פשוט עכשיו הסתכלתי בהודעה הקודמת ולא כול הערכים נכנסו בה אפשר לבקש שוב את ההתיחסותך המלאה ומה את יכולה להסיק מכלל התוצאות האם הכול בסדר?
ולמה הPLT נמוך?

הוספתי תצלום של הבדיקה להתייחסותך המלאה אודה
תודה רבה
 
יעל אבנון  
13:30 29.08.13
התמונה לא ברורה, ה- PLT יכול להיות נמוך עקב החום שהיה לך.
בדוק שנית בהמשך כשתרגיש טוב יותר.
 
נדב
 
12:45 29.08.13
סליחה על ההטרדה פשוט עכשיו הסתכלתי בהודעה הקודמת ולא כול הערכים נכנסו בה אפשר לבקש שוב את ההתיחסותך המלאה ומה את יכולה להסיק מכלל התוצאות האם הכול בסדר?
ולמה הPLT נמוך?

הוספתי תצלום של הבדיקה להתייחסותך המלאה אודה
תודה רבה
 
יעל אבנון  
12:12 29.08.13
שלום דנה,

פריטין נמוך וברזל ברמה תקינה מרמזים על בעיית ספיגה במערכת העיכול, על מחסור בחלבונים או על קושי של הכבד לייצר חלבון.
במקרה זה לא מומלץ לקחת תוסף ברזל אלא לאבחן את מקור הבעיה ולתת טיפול בהתאם.

בברכה,
 
נדב
11:26 29.08.13
שלום במשך שלושה ימים סבלתי מחום בלילות וחולשה וכאבי ראש אתמול בערב אחרי אימון הלכתי לביקור רופא נלקחו מדדים חום 38.5 דופק 103 לחץ דם 131/82
נתבקשתי לעשות ספירת דם והלו התוצאות:

WBC:5.3
RBC:5.61
HGB:15.7
HCT:51.4
PLT:112
PCT:089
M אבחן התייבשות ואמר שאני צריך לשתות הרבה הרבה מה את אומרת דוקטור באופן כללי על התוצאות?
 
יעל אבנון  
12:10 29.08.13
שלום נדב,

הרופא צודק, מדובר כנראה בהתייבשות.
בנוסף לכך רמת הטסיות PLT אצלך נמוכה, ערך אופטימאלי צריך להיות 180.
זה יכול לקרות בגלל החום.
כדאי לחזור על הבדיקות כשהמצב יתייצב.

בברכה,
 
שרה
13:29 28.08.13
קיבלתי תוצאה של 4.4 luc מה זה אומר?
 
יעל אבנון  
19:38 28.08.13
לא ברור.
שם הבדיקה
תוצאה
תוצאה לעומת טווח הנורמה
מידע נוסף
GLUCOSE
90 mg/dl
70
סמן - ערך תקין
90
100
UREA
18 mg/dl
17
סמן - ערך תקין
18
43
CREATININE
0.57 mg/dl
0.51
סמן - ערך תקין
0.57
0.95
SODIUM
138.1 mEq/L
135.0
סמן - ערך תקין
138.1
145.0
POTASSIUM
3.90 mEq/L
3.50
סמן - ערך תקין
3.90
5.10
GOT (AST)
22 U/L
0
סמן - ערך תקין
22
31
GPT (ALT)
41 U/L
0 34
סמן - הערך מחוץ לטווח
41
GGT
41 U/L
0 38
סמן - הערך מחוץ לטווח
41
ALK. PHOSPHATASE
66 U/L
35
סמן - ערך תקין
66
105
7.4 K/ul
4.8
סמן - ערך תקין
7.4
10.8
RBC
4.12 M/ul
סמן - הערך מחוץ לטווח
4.12
4.20 5.40
HB
11.7 g/dl
סמן - הערך מחוץ לטווח
11.7
12.0 16.0
HCT
36.3 %
סמן - הערך מחוץ לטווח
36.3
37.0 47.0
MCH
28.3 pg
26.0
סמן - ערך תקין
28.3
31.0
MCHC
32.2 g/dl
סמן - הערך מחוץ לטווח
32.2
33.0 36.7
 
יעל אבנון  
19:33 28.08.13
שלום שלי,

אנזימי הכבד אצלך מעט גבוהים, זה יכול להיות עקב סיבות רבות.
יש לך אנמיה- המוגלובין נמוך.
המשיכי בירור אצל הרופא.

בברכה,
 
ויקטוריה
14:49 28.08.13
שלום
אמי עשתה בדיקות דם מלאות לאחרונה וע"פ התוצאות התעורר בי ספק אם לא הייתה טעות בבדיקות. לשאלותיי :
1.האם יכול להיות שנבדק בטעות דמו של מישהו אחר ? קיימת איזושהי מערכת בדיקה ובקרה על המבחנות כדי לוודא שהבדיקות שבטופס ההפנייה תואמות את הדם של המטופל ויכולים לעלות על טעות קריטית כזאת ? יש לציין כי רשימת הבדיקות שמופיעות בתוצאות שייכות לה,החשש שלי שהדם לא שלה.
קשה לקחת לה דם(חולה אונקולוגית )לכן ניסתה מישהי אחת,לאחר מכן העבירה את המבחנות למישהי אחרת,אני לא זוכרת אם היא העבירה את כל המבחנות או שמה מדבקות על כולם. לאחר מכן הלבורנטית השנייה לקחה לה דם ועברה מישהי ואספה חלק מהמבחנות שהיו מלאות וחלק לקחה אחר כך.
בבדיקה האחרונה לפני 4 חודשים tsh היה 21.33 ועכשיו הוא בנורמה 3.19.יש לציין שהיא התחילה לקחת מינון יותר גבוה של אלטרוקסין וכבר חודש לוקחת על קיבה ריקה,לפני כן לקחה אחרי האוכל. אבל עדיין זה שיפור משמעותי ויש לי ספקות.
הגלוקוז בדם לפני 4 חודשים היה 131 ועכשיו 164, hba1c היה 6.6 ועכשיו 8.5 .יש לציין שהיא לא לוקחת תרופות לסוכרת.
2.האם תיתכן טעות בתוצאה של בדיקה מסויימת או שישנה בקרה על זה ויכולים לעלות על זה ?
3.מה ההבדל בין בדיקת שתן רגילה ובדיקת microalb/ratio . אני מבינה שהיא בודקת חלבונים בשתן.
4.האם בצקות ברגליים יכולות להיגרם מסוכרת ?
אני מקווה שהגעתי למקום הנכון ותוכלי להרגיע אותי לגבי הספקות שלי.
תודה רבה מראש
 
יעל אבנון  
19:30 28.08.13
שלום ויקטוריה,

אין באפשרותי לדעת או לנחש האם קרתה טעות, לשם כך צריך לעשות בדיקה חוזרת.
רוב הסיכויים שלא קרתה טעות ואלו הן התוצאות שלה.
רמת TSH בהחלט יכולה לרדת באופן זה ב-4 חודשים.
הגיוני שרמת הסוכר עלתה במידה והיא לא מקבלת טיפול.
סוכרת עשויה לפגוע בפעילות הכליות ולגרום בין היתר לבצקות.
בדיקת מיקרואלבומין בשתן היא בדיקה לתפקוד הכליות, במידה ונמצא חלבון בשתן ברמה גבוהה זה אומר שיש בעיה בסינון הכלייתי.

בברכה,
 
מיכל
11:22 26.08.13
שלום, אני בת 33 ועוסקת הרבה בפעילות גופנית. עשיתי בדיקות דם מאוד מקיפות ולהלן הערכים שחרגו מהטווח:
:
ויטמין b12 יצא גבוה ממש 1193 !!!!! לא לוקחת שום תוסף, אוכלת הרבה טונה, מוצרי חלב וכל יום ביצה. לא אוכלת בשר.
פריטין יצא 93 כשהטווח התקין 10-291
ויטמין די יצא 76.2 כשהטווח התקין 75-250 (לוקחת 600 מג ביום ויטמין די. כדאי להוסיף?)
הכל יצא תקין -מגנזיום,ברזל,אשלגן,סידן,אלבומין,כולסטרול וכו(עשיתי בדיקות מקיפות), פרט ל:
המוגלובין 11.2 (הטווח 12-16)
פרוטאין טוטאל 6.1 (הטווח6.6-8.3)
וגם התקבל מחסור בכדוריות דם לבנות (3.2 כשהטווח 4.8-10.8) ואדומות 3.3 כשהטווח 4.2-5.4.
מה דעתך?
 
יעל אבנון  
18:11 26.08.13
שלום מיכל,

רמת החלבון אצלך נמוכה.
כדוריות הדם האדומות והלבנות בנויות מחלבונים וכנראה שזו הסיבה שרמתן נמוכה.
גם ההמוגלובין בנוי מחלבון ולכן נמוך, מה שגורם אצלך לאנמיה- מחסור בחמצן.
ניראה כי את צריכה להגדיל את כמויות החלבון בתזונה או לשפר את הספיגה במערכת העיכול. רמת B12 גבוהה יכולה להיות קשורה לבעיה בכבד, לנטילה של גלולות למניעת הריון ועוד.


בברכה,
 
מיכל
18:35 26.08.13
קודם כל תודה על התשובה. לגבי כמות החלבון, יוצא לי לאכול המון חלבון. כמעט 2 גרם על כל קג גוף. איך אפשר לבדוק אם הספיגה תקינה? ודבר נוסף, האם הבדיקות מעידות בוודאות על אנמיה ואם כן מה הפתרון?
יכול להיות שזו הסיבה לכך שאני מרגישה עייפות רוב היום?
בהמשך לשאלתי, רמת הברזל יצאה תקינה וגם הפריטין והטרנפירין תקינים. מה, אם כן, יכול להיות המקור לכדוריות דם לבנות ואדומות נמוכות בשילוב המוגלובי נמוך? במילים אחרות ממה עוד יכולה לנבוע אנמיה אם אין חוסר בברזל וגם לא בויטמין בי 12?
 
יעל אבנון  
16:54 27.08.13
על פי הנתונים ניראה כי האנמיה אצלך מקורה במחסור בחלבון ולא עקב מחסור בתזונה אלא ספיגה לקויה. יכול להיות קשר למקור הורמונאלי, לבלוטת התריס ועוד.
את כל אלו אפשר לבדוק ע"י הסתכלות על בדיקת דם מקיפה ותשאול בריאותי במסגרת הקליניקה ולא בפורום.

בברכה,
 
יעל אבנון  
10:01 28.08.13
בהחלט.
 
ליאור
14:56 27.08.13
שלום רב.

בשנת 2006 סבלתי מ ITP והייתי מטופל במשך שנה עד החלמה מלאה.
האם כיום אני רשאי לתרום דם?

תודה
 
יעל אבנון  
17:00 27.08.13
שלום ליאור,

במידה ורמת הטסיות, הכדוריות האדומות והלבנות אצלךתקינות, אין מניעה מלתרום דם.

בברכה,
 
ליאור
17:43 27.08.13
 
דנה
15:51 27.08.13
בת 27, עשיתי בדיקות דם תקופתיות, רוב הבדיקות יצאו תקינות פרט ל:

TRANSFERRIN 410 שהטווח הוא 200-360.
אני חייבת לציין שאני צמחונית והייתי תקופה לוקחת משקה ברזל טבעי.
מה עלי לעשות?
תודה מראש
 
יעל אבנון  
16:56 27.08.13
שלום דנה,

רמת הברזל החופשי בדם צריכה להיות בסביבות 100, רמת הפריטין מעל ל-70.
רמת ההמוגלובין- 14.
במידה ובבדיקות שלך הרמות הללו נמוכות ממה שציינתי, תתחילי לקחת תוסף ברזל.

בברכה,
 
דנה
17:38 27.08.13
הפריטין שלי גם נמוך מאוד הוא 8!! וההומוגלובין דווקא בסדר 14.2. האיירון 113.
עדיף לקחת כדורי ברזל? והאםיש כדור שהוא עדין יותר? טבעי יותר? באופן כללי אני לא לוקחת כדורים.
 
שאלה
18:18 26.08.13
שלום,
אני בת 24 ולאחרונה ביצעתי בבדיקות דם מקיפות לאחר כ4 שנים שבהן לא נבדקתי וגיליתי שהיתה עליה מאוד משמעותית ברמת הסוכר והכולסטרול. הם לא נמצאים ברמות קריטיות אבל כן מעבר למקסימום ובהתחשב בגיל שלי זה לא מצב סביר והוא ככה"נ נגרם מטיפול ארוך ברואקוטן וכן תזונה לקויה עתירה בעיקר בסוכרים פשוטים בשנים האחרונות.
קיבלתי תפריט חדש אבל מה שלא הצלחתי להבין זה האם ה"נזק" שנגרם עד כה הוא הפיך או שמא מעכשיו התפריט החדש ימנע החמרה אך לא יחזיר אותי למצב הקודם (לדוגמא, בבדיקה האחרונה רמת הטריגליצרידים שלי עמדה על 50 והיום על 150)
 
יעל אבנון  
17:10 27.08.13
שלום אלה,

לעיתים רואקוטן גורם לעליה בפרופיל השומנים, בדרך כלל כאשר מפסיקים את השימוש בתרופה המדדים חוזרים לנורמה (למעט מקרים נדירים שבהם התופעה לא חולפת).
במקרה שלך טריגליצרידים 150 זה לא נורא ועם תזונה נכונה יש סיכוי טוב שהם ירדו.
ערך אופטימאלי לטריגליצרידים הוא 100.

בברכה,
היי :)
הנה שאלתי - אני בת 32. מאז 2004, בכל בדיקת דם שערכתי, הערך הנמוך ביותר שקיבלתי ל-Eosinophils היה 6.3% כשהטווח העליון הוא 6.0 (ברוב הבדיקות הערך היה מעל 7% והמקסימלי היה 9.5%). למעשה, מעולם לא נערכה לי בדיקת דם שהראתה שהערך הזה תקין אצלי, גם לא בתקופות שנטלתי טיפול תרופתי נגד אלרגיה.
מאחר שנבדקתי ע"י אלרגולוג יותר מפעם אחת ולא נמצא גורם לאלרגיה שניתן לזהות אותו, רציתי לדעת האם הערכים האלו יכולים להצביע על בעיה אחרת שצריך לבדוק.
תודה,
שי
 
יעל אבנון  
17:06 27.08.13
שלום שי,

אזונופילים גבוהים יכולים לנבוע עקב זיהום פטרייתי כגון קנדידה.
במקרה ואין סימפטומים של אלרגיה, הכיוון הוא טפילי.
יש בדיקת צואה או בדיקת דם לקנדידה במכונים פרטיים ותוכלי לבצע את האבחון.

בברכה,
אני בת 22, בריאה, ולפני כשבועיים ניגשתי לעשות בדיקת דם ויצאו לי מספר ערכים חריגים-
Urea 14 - המינימום הוא 17
ALT (GPT) 100 - המקסימום הוא 31
RBC-Red Blood Cells 5.23 - המקסימום 5.2
Lymphocytes % 49.5 - המקסימום הוא 43
Lymphocytes # 5.42 - המקסימום הוא 4.8
Lymphocytes % confirm. 46 - המקסימום הוא 44

הסתכלתי על בדיקות דם שעשיתי לפני שנתיים ואותם ערכים בדיוק היו גם אז גבוהים (פחות או יותר כמו שיצא לי הפעם). בבדיקות שעשיתי לפני כשנה רק הLymphocytes חרג והרופא אמר שהוא לא מודאג כי זה רק משהו אחד ואם היו נלווים לזה עוד דברים אז היה בשביל מה לבחון. השנה יצאו לי עוד ערכים חריגים אבל הרופא טוען שכנראה היה לי ווירוס בזמן הבדיקה... כשאמרתי שיצא לי ככה גם לפני שנתיים הוא אמר שכנראה גם אז היה ווירוס.
באופן כללי אני מרגישה בסדר, יש לי סיבה לפנות לפנות לחוות דעת נוספת? להמשיך לבדוק את העניין?
 
יעל אבנון  
17:04 27.08.13
שלום דנה,

אנזים הכבד GPT אצלך גבוה באופן חריג, זה יכול לנבוע עקב הדבקות בוירוס אך צריך להמשיך בירור.
בקשי מהרופא בדיקה לשני האנזימים האחרים של הכבד- GOT ו- GGT.
תוכלי לבקש גם בדיקה למחלת הנשיקה- EBV ו- CMV, אלו 2 וירוסים שיכולים לגרום לתמונת דם כזו.

בברכה,
 
עדנה
20:44 25.08.13
שלום
הבת שלי (בת 9) עשתה בדיקות דם הייתי מעוניינת לדעת אם יש חשד לדאגה בגלל טסיות הדם שלה. להלן התוצאות:

LIPEMIC INDEX NORMAL
HEMOLYTIC IND. NORMAL
ICTERIC INDEX NORMAL
ALK.PHOSPHAT. 178.00 U/L ( 80.00- 405.00) (..*......)
ALT(GPT) 7.00 U/L ( 5.00- 40.00) (*........)
CREATININE SERUM 0.40 MG/DL ( 0.30- 0.80) (.*.......)
SODIUM SERUM 138.00 MMOL/L ( 134.00- 145.00) (..*......)
POTASSIUM SERUM 4.19 MMOL/L ( 3.50- 5.30) (..*......)
IRON 110.00 UG/DL ( 50.00- 120.00) (.......*.)
FERRITIN 31.20 NG/ML ( 9.50- 100.00) (.*.......)
VITAMIN B12 547.90 PG/ML ( 145.00- 914.00) (....*....)
WBC 5.90 K/UL ( 4.00- 10.50) (..*......)
NEUTROPHILS 2.30 K/UL ( 1.50- 6.00) (.*.......)
NEUTROPHILS % 38.20 % ( 34.00- 59.00) (.*.......)
LYMPHOCYTES 2.99 K/UL ( 1.40- 4.20) (....*....)
LYMPHOCYTES % 50.80 % ( 28.00- 52.00) (........*)
MONOCYTES 0.27 K/UL ( 0.16- 1.00) (*........)
MONOCYTES % 4.60 % ( 4.00- 10.00) (*........)
EOSINOPHILS 0.34 K/UL ( 0.00- 0.63) (....*....)
EOSINOPHILS % 5.71 % ( 0.00- 6.00) (........*)
BASOPHILS 0.04 K/UL ( 0.00- 0.16) (.*.......)
BASOPHILS % 0.73 % ( 0.00- 1.50) (...*.....)
RBC 4.44 M/UL ( 3.90- 5.50) (..*......)
HEMOGLOBIN 12.90 G/DL ( 12.00- 15.00) (..*......)
HEMATOCRIT 38.50 % ( 33.00- 43.00) (....*....)
MCV 86.80 FL ( 74.00- 95.00) (....*....)
MCH 29.00 PG ( 24.00- 32.00) (.....*...)
MCHC 33.50 G/DL ( 32.00- 35.50) (...*.....)
PLATELETS 178.00 K/UL ( 190.00- 400.00)*(.........)
MPV 9.60 FL ( 6.50- 11.50) (.....*...)
RDW 12.90 % ( 11.00- 16.00) (..*......)
ANTI TTG+DGP (IGG+IGA) טרם בוצע

אשמח אם תחזרו אלי אם תשובה
עדנה
 
יעל אבנון  
18:07 26.08.13
שלום עדנה,

הבדיקות תקינות, רמת הטסיות בסדר גמור.
את רואה שהערך נמצא מחוץ לטווח מכיוון שמדובר בערכים סטטיסטיים.
178 זהו ערך מצוין של טסיות ואין מקום לדאגה.

בברכה,
 
דניאל
16:19 27.08.13
הרופא שלח אותי לעשות בדיקת דם .הודה לך על הפענוח
Album./Creat.Ratio 9.89
 
יעל אבנון  
16:58 27.08.13
שלום דניאל,

זוהי בדיקת שתן לגילוי חלבון בשתן ולתפקוד הכליות, עד 30 זה תקין.

בברכה,
+ הוספת הודעה
   1 ...  22  23  24  25  26  27  28  29  30  ...  237  
 חיפוש בפורום זה
המידע באתר אינו מהווה תחליף להתייעצות עם גורם מקצועי והינו בהתאם לתנאי השימוש
מנהלהודעה מקוריתתגובהללא תוכןהודעה חדשההודעה עם תמונההודעה עם וידאו
תגיות
בדיקת דם   דם סמוי בצואה   בדיקת שתן   בדיקות לחץ דם   לחץ דם גבוה   בדיקות תקופתיות
RSS RSS פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם