בריאות, רפואה
מאמרים | פורומים | קהילות | רופאים  
  חיפוש במאמרים  
הריון ולידהדיאטה, תזונהתרופות, ויטמיניםעיניים, משקפייםניתוחים פלסטייםרפואה משלימהקוסמטיקה, איפורעיצוב שיערפסיכולוגיהאורטופדיה
 
מין, יחסים, זוגיותכושר גופנירפואת שינייםרפואת ילדיםלב, כלי דםעזרה ראשונהמחלות, טיפוליםגיל הזהבחוק משפט, ביטוחמתכוני בריאות
 בריאות ראשי»פורומים»פורומים פורומים רפואיים כלליים»פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם
הוסף למועדפים 
פורומים רפואיים
 

פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם עמוד 26

פורום בדיקות רפואיות הוא המקום להתייעץ בנושא בדיקות דם, בדיקות רפואיות. פורום בדיקות רפואיות יעסוק בבדיקות כמו בדיקות תקופתיות, בדיקת דם, דם סמוי בצואה, בדיקת לחץ דם, שומנים בדם, בדיקת שתן, בדיקות כימיות, בדיקת כולסטרול ועוד
מנהלי פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם:
יעל אבנון
לפרטים נוספים
 
לתשומת לב הגולשים - מטרת הפורום
 
פורום זה עוסק בבדיקות שגרה לבני 18 ומעלה, בדיקות דם להערכת סיכון כולל למחלות לב וכלי דם, ובדיקות שגרה לגילוי סוגי סרטן נפוצים.
***אנא שימו לב לכך שמטרת הפורום היא לספק ייעוץ ראשוני בלבד בנושא בדיקות דם ובדיקות מעבדה. לא יתבצע אבחון דרך הפורום. לשאלות בנושא אבחון בעיות רפואיות, מחלות, רפואת נשים, אנדוקרינולוגיה וכו', פנו לפורומים המתאימים באתר***
 
מיכל
12:23 19.02.14
שלום
קיבלנו לבצע בדיקות דם לילד שלי בן 3, הוא שוקל 12 ק"ג והאחות אמרה שהבדיקות מצריכות 5 מבחנות.
שאלתי היא האם זה סביר לקחת כמות כ"כ גדולה בבדיקה אחת לילד קטן או שמומלץ לפצל לשני תורים? האחות אמרה שחבל לדקור פעמיים בוריד......
בברכה
מיכל
 
יעל אבנון  
13:45 19.02.14
שלום מיכל,

לא ניראה שצריכה להיות בעיה ואני באותה דיעה של האחות.
במידה ואת יודעת שיש לו אנמיה אז אולי כדאי לשקול לקיחה בפעמיים.

בברכה,
הילד שלי בן שש סובל זמן מה מכאבי בטן הרופא הפנה אותנו לבדיקות דם שונות ולהלן כמה תוצאות שניראות לי לא טובות :
GGT יצא 22 שתווך הנורמה הוא בן אפס ל 17
CREATININE יצא 0.32 שתווך הנורמה בן 0.33ל 0.65
MCH יצא 25.8 תווך הנורמה בן 26.0 ל 31.0
PLT יצא 508 תווך הנורמה בין 450 ל- 150
בבקשה מה זה אומר ? אני מאוד מודאגת
שלום ג'נט,

החריגות הן לא משמעויות וקשה לאבחן את המצב רק על פי הבדיקות האלו.
יכול להיות שהכאבים נובעים מוירוס והם יעברו לבד.
אני מציעה שתמשיכי מעקב אצל הרופא.
אבחון נכון צריך לכלול תשאול בריאותי מקיף ותמונת דם מלאה.

בברכה,
 
תקווה
18:00 16.02.14
שלום דוקטור רציתי לדעת אם בדיקת אלבומין קריאטנין רטיו ובדיקת פרוטאין טוטל קריאטנין בדגימת שתן לא איסוף האם זה שני בדיקות זהות שאפשר להשוות בינהם ? יש לי מחלת כליות שמתבטאת כרגע באלבומין גבוהה בשתן ועשיתי בהפרש של 3 חודשים את שני הבדיקות תודה
 
יעל אבנון  
21:40 16.02.14
שלום משה,

לא הבנתי מהי הבדיקה השניה שציינת, אשמח אם תרשום אותה כפי שהיא מופיעה בדף באנגלית, תודה.
 
משה
13:57 17.02.14
שלום דוקטור,
בהמשך לפנייתי הקודמת שהנושא שלה:בדיקת שתן, רציתי לדעת האם אפשר לדעת אם יש החמרה או הטבה, מבחינת הקריאטנין וכמות החלבון, .במחלה שלי האלבומין הוא החלבון המופרש בשתן. בדיקה ראשונה : protein total /crea נעשתה ב- 20.12.13 ולהלן התוצאה:
protein tot quant-urine : 1.73 g/l
protein total/creatinine 0.99 gr/gr creat
creatinine urine 174.0 mg/dl
בדיקה שניה נעשתה לאחר חודשיים,ונעשה בטעות במקום פרוטאין אלבומין קריאטנין רטיו.
ואלה התוצאות:
chermistry urine
(30-220) creatinine urine 288.7 mg/dl
( albumin urine 1180.7 mg/l (0.0-30.0
)albumin/creatanine ratio 408.97 mg/g creat (0.00-30.00

תודה מראש על תשובתך.
 
יעל אבנון  
16:33 17.02.14
שלום משה,

הבדיקה היחידה שחזרה על עצמה בבדיקה השניה היא רמת הקראטנין בשתן ובבדיקה זו יש החמרה.
אני לא יכולה להשוות בין שאר הבדיקות בהקשר של החמרה או הטבה כי אלו לא אותן בדיקות. בבדיקה הנוכחית ניתן לראות מצב הנקרא מאקרואלבומינוריה- כמות רבה של חלבון בשתן.

בברכה,
שלום רב,
אבא שלי, בן 57, מעשן, עבר ניתוח וויפל לפני שנה וחצי ועכשיו הוא במעקב.
מצאו אצלו PANCRIATIC CANCER שלב 1 עם שוליים נקיים וללא גרורות באזור ה CBD. טופל בגמזר 5 חודשים והקרנות לאזור במקביל.

בבדיקות דם האחרונות קיבלנו:
MACRO% = 4.5
HYPO% = 9
ALK. PHOSPHATASE = 266
GGT = 152
CEA = 5.5 (בגבול העליון)
CA-19-9 = 0.6 (תקין)
וכל השאר תקין.

כאשר כבר כ5 חודשים הALK. PHOSPHATASE, הGGT והCEA עולים בהדרגה.
בהתחלה אמרו לנו שזה יכול להיות גם מזה שהוא מעשן (זה מסביר את הCEA)
וכמו כן יש לו קצת כאבים באזור הכבד.
אני רוצה לציין גם שלפני זה כאשר גילו את המחלה המרקרים לא הראו דבר והיו תקינים לגמרי.

יכול להיות שיש שם דלקת? דלקת בחלק של הלבלב שנשאר (הורידו רק את הראש),
חסימה באזור שמשפיעה על הכבד?
מה ניתן לעשות?

עשינו אתמול CT, כאשר לדבר האונקולוגית הCT הקודמים היו בסדר ולא הראו שום דבר חשוד מדי.

תודה רבה מראש על התשובה,
המשך יום טוב
 
יעל אבנון  
11:15 17.02.14
שלום רב,

אין באפשרותי לדעת מה גורם לממצאים האלו בבדיקות הדם.
בשביל זה צריך לעשות בדיקות נוספות- תחכו לממצאי ה- CT החדש.
צריך לעשות אולטרה סאונד לכבד וכיס מרה (אם ישנו).
בהחלט יש עומס על הכבד, רק צריך למצוא מאיפה הוא מגיע.
יכול להיות שמדובר בעומס שנגרם מהטיפול שהוא קיבל.
בכל מקרה המשיכו בירור וחזרו שוב על תפקודי הכבד.

בברכה,
שלום,

מצויה בהריון בשבוע 10+6.
להלן תוצאות הבדיקה -
cfu - <100000
culture - positive
.escherichia coli

מה משמעות הבדיקה?

תודה
 
יעל אבנון  
21:49 16.02.14
שלום רב,

בבדיקת השתן נמצא אצלך החיידק אשריכיה קולי- זהו החיידק השכיח שגורם לדלקות בדרכי השתן. פני לרופא לקבלת טיפול.

בברכה,
 
נוהם
19:34 16.02.14
265.35mcg/mg microalbumin/creat 489.30microalbmin-usamp יש 2 תוצאות כל בדיקה נפרדת מהשניה תודה מראש
 
יעל אבנון  
21:45 16.02.14
ניראה כי יש נוכחות חלבון בשתן, אני ממליצה לעשות בדיקות לאיסוף שתן של 24 שעות, אלו בדיקות אמינות יותר.

בברכה,
 
רבקה פאר
15:17 16.02.14
בצעתי בדיקת דם לבדיקת שחלוף העצם. המדדים שהתקבלו הם: ,
PINP-25.17
CTX-0.497
זאת לאחר שבשנה האחרונה לקחתי ויטמין D כל יום בהוראת האנדקרינולוגית.

על מה מצביעים הערכים הללו? האם עליי לפנות לרופאה המקצועית על מנת לקבל טיפול נוסף/ אחר?
תודה מראש
 
יעל אבנון  
15:56 16.02.14
שלום רבקה,

על מנת לפענח את הבדיקות הללו יש לפנות לרופא שהפנה אותך לביצוען.

בברכה,
 
הילה
16:35 15.02.14
הפריטין שלי הולך ויורד איני מצליחה להעלותו
נא עצתכם
FERRITIN 2.4
EOSֵ% 0.3
BASO % 0.02
LUC% 1.4
LUC abc 0.07
RBC3.84
HB 10
HCT 30.84
MCV 80.3
MCH 32.6
HYPO 9.5
 
יעל אבנון  
11:58 16.02.14
שלום הילה,

איך את מנסה להעלות אותו?
צריך קודם לברר מדוע מאגרי הברזל אצלך נמוכים כל כך ולנסות להתאים טיפול בהתאם. מצב שכזה יכול להיות עקב בעיה בכבד, בעיות ספיגה במערכת העיכול, מחסור בחלבונים (הפריטין הוא חלבון), מחסור כרוני בברזל או איבוד דם רב במחזור.
המשיכי בירור רפואי או שתפני לנטורופת מוסמך המבין בבדיקות מעבדה.

בברכה,
 
נוהם
20:07 13.02.14
שלום רב. ברצוני לדעת microalbumin/creat microalbuin-u samp 265.35mcg/mg 489.30mg/l מה זה אומר או מה הבדיקה הזאת
 
יעל אבנון  
11:55 16.02.14
שלום רב,

אלו בדיקות שבודקות נוכחות חלבון בשתן שעשוי להעיד על בעיות בכליות.
עקב הצורה שרשמת, לא ברור לי מה התוצאה של כל אחת מהבדיקות.

 
מיכל גונן
23:58 11.02.14
בבדיקת דם (בצום) התקבלה תוצאה של חלבון CPR - 8.
ה- ESR בנורמה (23). למיטב ידיעתי, אינני חולה, אבל אני מבינה שערך כזה של CPR מצביע על דלקת או זיהום. האם זהו ערך מטריד? כאמור, אני לא חולה כרגע, אבל מרגישה בחודשיים האחרונים (לכל הפחות) רגישות יתר באזור הברכיים, ברך פנימית ואחורי הברך, עם מעט מוגבלות בתנועה, בייחוד בירידה במדרגות. אשמח על חיווי דעה באשר לערך CRP .
 
יעל אבנון  
19:27 12.02.14
שלום מיכל,

חלבון ה- CRP עולה במצבי דלקת אך לא ניתן לדעת על פי הבדיקה באיזו דלקת מדובר. במידה ואת מרגישה שיש כאב בברך, יכול להיות שזה מקור הדלקת.
ה- ESR אצלך גם גבוה, ערך אופטימאלי הוא עד 10.
טווחי הנורמה בקופות החולים לא מותאמים לטווחים אופטימאליים- מיטביים, אלא לטווחים סטטיסטיים כלליים.
טפלי בכאבים בברך וכשכאב יעבור חזרי על בדיקת CRP ו- ESR.

בברכה,
 
קובי
01:56 12.02.14
היום אימי מאושפזת בבית החולים לאחר בדיקה קיים אצלה דלקת בריאות
גילו זאת לאחר שהיא מונשמת ע״י מכונה וטור בוס ,יש לה נקז כעת מצד שמאל ,מים אין בריאות בבדיקות הדם תפקוד. הכליות עולה ויורד כעת הוא2,7שבעצם ציך להיות 0,6-1.2..היא מקבלת אנטיביוטיקה ,דרומי קו להירדם,מגן לקיבה והפסיקו עם הפוסיד.
הכלכלה שנתנו לה גם גרם לה לסוכר גבוהה הפסיקו התייצב 106 היום בערב
מקבלת הבנתי גם סטרואיד ומינרלים כמובן ,האם הדרומי קו והסטרואיד והמגן קיבה הוא סוג של משכך כאבים? האם הם גורמים גם נזק? מה יכול לעזור לה להתייצב
 
יעל אבנון  
19:23 12.02.14
שלום קובי,

אני לא מומחית לתרופות, הכי טוב להתייעץ עם הרופאים שנתנו את התרופות.

בברכה,
 
מורן
08:29 12.02.14
בוקר טוב...אני בת 29 וגיליתי באופן מפתיע קרחת עגולה בצד הראש(די גדולה) השיער שלי די מלא ולמזלי אני מצליחה להסתיר אני ממש פוחדת ונכנסת לדיכאון שזה לא יחמיר, עשיתי בדיקות דם אבל יש לי רופא עור רק עוד שבועיים ואני קצרת סבלנות מלחכות הייתי מאוד שמחה לשמוע את חוות דעתך על הבדיקות.
תודה רבה ויום טוב
WBC 5.95 K/uL
RBC 4.44 M/uL
HGB 13.3 g/dL
HCT 40.0 %
MCV 90.1 fL
MCH 30.0 pg
MCHC 33.3 g/dL
PLT 208 K/uL
RDW-SD 43.0 fL
RDW-CV 13.1 %
PDW 12.6 fL
MPV 10.8 fL
P-LCR 31.1 %

Neutrophils % 64.6 %
Lymphocytes % 27.6 %
Monocytes % 5.5 %
Eosinophils % 2.0 %
Basophils % 0.3 %
Neutrophils 3.84 K/uL
Lymphocytes 1.64 K/uL
Monocytes 0.33 K/uL
Eosinophils 0.12 K/uL
Basophils 0.02 K/uL

Hemolysis Index NORMAL
Sodium 140.2 mmol/L
Potassium 4.2 mmol/L
Chloride 105.4 mmol/L
Glucose 91.7 mg/dL
Magnesium 1.8 mg/dLCalcium 9.6 mg/dL
Phosphorus 2.9 mg/dL
Urea 30.0 mg/dL
Creatinine 0.52 mg/dL
Uric Acid 5.82 mg/dL
AST(GOT) 20 U/L
ALT(GPT) 13 U/L
Alkaline Phosph. 68 U/L
Bilirubin, Total 0.62 mg/dL
GGT 18.1 U/L
Total Protein 7.20 g/dL
Albumin 4.7 g/dL
Globulin 2.46 g/dL
Cholesterol,Total 186.1 mg/dL
Triglycerides 84.9 mg/dL
HDL Cholesterol 54 mg/dL
LDL Cholesterol 115 mg/dL
Non-HDL
Cholesterol
132 mg/dL
Iron 80.3 ug/dL
Ferritin 47.8 ng/mL
Vitamin B12 513.4 pg/mL
TSH 1.42 mIU/L

C-Reactive Prot. 2.0 mg/L
 
יעל אבנון  
19:19 12.02.14
שלום מורן,

בדיקות הדם תקינות.
את מתארת מצב שנקרא אלופציה אראטה- התקרחות מוקדית.
מדובר במצב אוטואימוני- בו הגוף עצמו תוקף את השיער.
בבדיקות הדם לא ניתן לאתר סיבה לבעיה, זו נטיה שעשויה להתפרץ במהלך השנים,
ובאותה המידה גם להעלם.
הטיפול הקונבנציונאלי מערב דיכוי של מערכת החיסון.
המשיכי יעוץ עם הרופא.

בברכה,
 
z
08:46 11.02.14
Amylase (B)

136
הטסיות והמוגולבין תקינות--מה הבדיקה הזו אומרת?- הלכתי לבדיקות בעיקבות כאבי בטן
תאמו תורצרו קשרהדפסת ההודעההוספת תגובה
 
יעל אבנון  
08:57 11.02.14
שלום חיי,

זהו אנזים המיוצר בלבלב ואחראי על פירוק פחמימות.
הבדיקה מאתרת בעיות בלבלב, בכבד, במעי, בכליות, בכיס מרה ועוד.
ערכי הנורמה משתנים מקופה לקופה, במידה והבדיקה נמצאית בטווח התקין אז אין בעיה.

בברכה,
 
z
13:37 11.02.14
לפי מכבי זה עד 100 - האם זה חריגה משמעותית , ועל מה זה יכו לסמן.
 
יעל אבנון  
17:07 11.02.14
זה לא תקין אם כך.
רשמתי בתשובה הקודמת על מה זה יכול להעיד.
על מנת להבין את המקרה שלך ספציפי צריך לעשות בירור רפואי אישי.

 
z
13:37 12.02.14
לדעת האם יש לבדיקה הזו קשר לצילאק?
 
יעל אבנון  
19:13 12.02.14
זו לא בדיקה לאבחון צליאק אך במידה ויש צליאק, העמילאז עשוי להיות גבוה.

 
רויטל
 
15:49 11.02.14
בני בן החמשאובחן עם דלקת בגרון וקיבל מוקסיויט פורטה 250
ביומיים האחרונים סבל מכאבים ברגליים
והרופא שלח אותנו לבדיקות
רציתי לדעת מה אומרות התוצאות החריגות
 
יעל אבנון  
17:11 11.02.14
שלום רויטל,

הבדיקות מראות על זיהום ממקור נגיפי- ויראלי.
בנוסף, רמת הכדוריות הלבנות נמוכה, מה שמקשה על מערכת החיסון להילחם במזהמים. רק במידה ועשו לבנך משטח גרון וניראה חיידק אז זה מוצדק לתת לו אנטיביוטיקה.
כדאי להמשיך בירור בנוגע לרמת הכדוריות הנמוכה ובכל מקרה לחזור על הבדיקה כאשר הדלקת בגרון חולפת.

בברכה,
 
חני
17:49 10.02.14
היי
יש לי דלקת בשתן הרופא נתן לי תרופה בשם זינט , במקביל יש לי כאבי שיניים עזים האם אני יכולה לקחת כדור אופטלגין לשיכוך כאבים , או שאי אפשר בגלל התרופה השנייה ?
 
יעל אבנון  
08:54 11.02.14
שלום חני,

הפורום לא מתעסק ביעוץ לגבי תרופות, אך לא אמורה להיות בעיה עם שילוב התרופות הללו.

בברכה,
היי
בן 39 צריך מחר בבוקר לבצע בדיקות דם.
היום סיימתי נטילת רוקסיו וזינט עקב דלקת ראות.
האם ניתן לבצע בדיקות דם או להמתין?
תודה
 
יעל אבנון  
09:59 10.02.14
שלום יוסי,

זוהי החלטה שהרופא שלך צריך לקחת על פי המקרה.

בברכה,
 
בן
12:28 08.02.14
שלום רב,

לפני מספר ימים עברתי בדיקת דם.

אתמול הסתכלתי על התוצאות באינטרנט.

שתי חריגות בולטות היו באנזמים alt+ast
alt= 95
ast=44

אייאלטי גבוה פי שתיים וחצי מהנורמה לפי הגרף המצורף
אייאסטי גבוה טיפה.
גם ההימוגלובין גבוה מעט - 17.9
rbc- גם טיפה מעל הטווח עם- 5.72

האם עליי להילחץ?

חשוב לציין אני אדם בריא בן 26.
הבדיקות בוצעו לאחר צום של 12 שעות.
מעשן 10 סגריות ביום.
באופן כללי מרגיש טוב מאד.
אוכל רגיל- לא צמחוני.

בתודה מראש

בן.
 
יעל אבנון  
13:22 09.02.14
שלום בן,

רמת אנזימי הכבד מוגברת וזה אומר שיש עומס כלשהו על הכבד, זה יכול להיות ממקורות שונים ולכן צריך לעשות בירור רפואי.
לגבי ה- RBC וההמוגלובין, הם גבוהים בדרך כלל באנשים מעשנים- הגוף חווה מחסור בחמצן ומעלה את הכדוריות האדומות כפיצוי.
ממליצה לך להפסיק לעשן כמובן.

בברכה,
 
בן
22:09 09.02.14
 
אושר
22:38 08.02.14
שבוע טוב, בת 21 בהריון ראשון שבוע 19+3. תוצאות ספירת דם מתחילת השבוע, אשמח לדעת על מה מעידים הBASOPHILS :

המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר

Basophils #

0.01 0.2 יחידות: # 0

Basophils %

0.1 2 יחידות: % 0

Eosinophils #

0.11 0.6 יחידות: # 0

Eosinophils %

1.1 6 יחידות: % 0

Hematocrit

36.5 46 יחידות: % 36

Hemoglobin

11.9 16 יחידות: g/dl 12

Lymphocytes #

1.84 4.8 יחידות: # 1

Lymphocytes %

19.2 43 יחידות: % 22

MCHC-M.Cell Hb cont.

32.6 36 יחידות: g/dl 31

MCH-Mean Cell Hemoglobin

26.4 34 יחידות: pg/cell 27

MCV-Mean Cell Volume

81 97 יחידות: fl 79

Monocytes #

0.57 1.1 יחידות: # 0

Monocytes %

5.9 13 יחידות: % 3

MPV-Mean Platelet Volume



Neutrophils #

7.07 7.7 יחידות: # 1.8

Neutrophils %

73.7 75 יחידות: % 40

Platelets

100 450 יחידות: 10*3/micl 150

RBC-Red Blood Cells

4.5 5.2 יחידות: 10*6/micl 4

RDW-Red Cell Distri.Width

15.1 15 יחידות: % 11.6

WBC-Leucocytes

9.6 11 יחידות: 10*3/micl 4.5
 
אושר
22:39 08.02.14
הערך הימני ביותר הוא הערך שלי, זה יצא קצת מסורבל.
 
יעל אבנון  
13:19 09.02.14
שלום אושר,

התוצאות לא הכי ברורות, ממה שהצלחתי להבין יש לך המוגלובין נמוך, כנראה ממחסור בברזל- צריך לבדוק רמת ברזל ופריטין.
בזופילים הם תאי דם לבנים אשר אמורים להיות ברמה אפסית בדם, לכן ערך של אפס הוא מצוין, לא ברור לי בדיוק מה הרמה אצלך.

בברכה,
 
מורן
20:20 05.02.14
היי, אני בת 24 עשיתי בדיקות דם וכמה דברים יצאו חריגים..
אשמח לחוות דעתך בנושא..

ערכים נמוכים:
RBC - 4.11
HB - 11.7
HCT - 35.3
VITAMIN D - 31.8
FOLIC ACID- 45.4

ערכים גבוהיים:
FERRITIN - 222
IRON - 178
GPT (ALT) - 53
BILIRUBIN-TOTAL - 1.4
BILIRUBIN-DIRECT- 0.34

תודה רבה.
 
יעל אבנון  
12:16 06.02.14
שלום מורן,

הפריטין הגבוה ואנזים הכבד הגבוה מרמזים על בעיה בכבד.
הבילירובין הגבוה גם קשור לבעיה בכבד, או בכיס המרה.
רמות הברזל והחומצה הפולית גבוהות, במידה ואת לא לוקחת תוספי תזונה, הרמה הגבוהה יכולה להיות קשורה לבעיה בכבד או במערכת העיכול.
ההמוגלובין נמוך ויש לך אנמיה.
אני מציעה לך לפנות לרופא להמשך בירור וטיפול.
כדאי לבקש אולטרה סאונד כבד וכיס מרה.

בברכה,
שלום,
נשלחתי לבדיקות הורמונאליות כלליות, הכל יצא תקין חוץ מ CORTISOL-BLOOD 887.9 nmol/L
מה זה אומר?
ממה זה עלול לנבוע?
יש סיבה לדאגה?

תודה
ימית
 
יעל אבנון  
13:15 09.02.14
שלום ימית,

קורטיזול גבוה עשוי להיגרם ממגוון מצבים כגון- מצבי מתח נפשי, עודף משקל, שימוש בגלולות למניעת הריון, שתיית קפה מוגזמת, שתיית אלכוהול מוגזמת, תרופות שונות ועוד.

בברכה,
+ הוספת הודעה
   1 ...  22  23  24  25  26  27  28  29  30  ...  250  
 חיפוש בפורום זה
המידע באתר אינו מהווה תחליף להתייעצות עם גורם מקצועי והינו בהתאם לתנאי השימוש
מנהלהודעה מקוריתתגובהללא תוכןהודעה חדשההודעה עם תמונההודעה עם וידאו
תגיות
בדיקת דם   דם סמוי בצואה   בדיקת שתן   בדיקות לחץ דם   לחץ דם גבוה   בדיקות תקופתיות
RSS RSS פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם