בריאות, רפואה
מאמרים | פורומים | רופאים  
  חיפוש במאמרים  
הריון ולידהדיאטה, תזונהתרופות, ויטמיניםעיניים, משקפייםניתוחים פלסטייםרפואה משלימהקוסמטיקה, איפורעיצוב שיערפסיכולוגיהאורטופדיה
 
מין, יחסים, זוגיותכושר גופנירפואת שינייםרפואת ילדיםלב, כלי דםעזרה ראשונהמחלות, טיפוליםגיל הזהבחוק משפט, ביטוחמתכוני בריאות
 בריאות ראשי»פורומים»פורומים פורומים רפואיים כלליים»פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם
הוסף למועדפים 
פורומים רפואיים
 

פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם עמוד 98

פורום בדיקות רפואיות הוא המקום להתייעץ בנושא בדיקות דם, בדיקות רפואיות. פורום בדיקות רפואיות יעסוק בבדיקות כמו בדיקות תקופתיות, בדיקת דם, דם סמוי בצואה, בדיקת לחץ דם, שומנים בדם, בדיקת שתן, בדיקות כימיות, בדיקת כולסטרול ועוד
מנהלי פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם:
יעל אבנון
לפרטים נוספים
 
לתשומת לב הגולשים - מטרת הפורום
 
פורום זה עוסק בבדיקות שגרה לבני 18 ומעלה, בדיקות דם להערכת סיכון כולל למחלות לב וכלי דם, ובדיקות שגרה לגילוי סוגי סרטן נפוצים.
***אנא שימו לב לכך שמטרת הפורום היא לספק ייעוץ ראשוני בלבד בנושא בדיקות דם ובדיקות מעבדה. לא יתבצע אבחון דרך הפורום. לשאלות בנושא אבחון בעיות רפואיות, מחלות, רפואת נשים, אנדוקרינולוגיה וכו', פנו לפורומים המתאימים באתר***
נקודות אדומות אצבע 2 כרית , כף רגל, רגישות גבוהה, כאב, עקצוצים.תוצאות בד"מ הנראות לי חריגות. כל השאר בגבולות הנורמה
wbc 3.91
eosinophils% 5.1
neutrophis% 1.81
monocytes 0.26
כמו כן נשלחתי לבדיקת קריוגלובולינים
שלוום רב,

נמצאת בשבוע 22.
קיבלתי מרשם של פוליפרין, ולקחתי את הכדורים כשבועיים ואז קלטתי שהבחילות שהתחלתי להרגיש החלו יחד עם לקיחת הכדורים ובסמוך ללקחיתן.

ביקשתי הפנייה לבדיקת רמת הברזל שלי על מנת לדעת האם אני באמת חייבת לסבול את הבחילות האלה.

השאלה היא:

הפסקתי לקחת את הכדורים מזה ארבעה ימים האם זו הפסקה מספקת שתאפשר את העלמת השאריות של הברזל שלקחתי? ואם לא, אז כמה ימים עליי לחכות על מנת שבדיקת הדם (hemoglobin A2 F battery, ,blood count) תהיה אפקטיבית?

תודה!!
 
יפעת
21:02 03.02.12
שלום, אני בחורה בת 25 ובבדיקות הדם שעשו לי יצא שהערך של MCHC הוא 32.6 והערך של הכולסטרול הוא 203.4 ואני רואה ששניהם חורגים מהנורמה. האם זה משמעותי? תודה.
 
חורחה אוליבה  
17:47 04.02.12
יפעת, שלום.
עדיף להוריד את כולסטרול ב-10 %, עם אפשר.
 
אתי
19:05 01.02.12
שלום, בבדיקות הדם המצא כי ה- HCT אצלי הוא ב- 35.6%, מתחת לנורמה. הופנתי לבדיקות דם כיוון שיש לי אחת לחודש פצעים בלשון למשך כמעט שבועיים בכל פעם, מה שמקשה עליי לאכול ולשתות, כי זה מאוד כואב. האם התוצאה הזו מרמזת על משהו? מה אני צריכה לבדוק בתוצאות של שאר המדדים?
תודה
 
חורחה אוליבה  
13:08 02.02.12
אתי, שלום.
התוצאה לא קשורה לפצעים, והיא עצמה לא חריג מידי. אך ה-Hemoglobin?
שלום ערב טוב ,עזרה לגבי פיענוח בדיקת דם להריון ואשמח לדעת אם זה חיובי או לא, ואני 3 חודשים אחרי ניתוח טבעת,אם כן מה לעשות? מודה מאוד 14375 IU/L BETA-HCG
מאיה, שלום.
אם בדיקת רפואית שוללת מקורות אחרים של BETA HCG , אז התשובה זה חיובית.
את השאלה ה-2 צריכה להפנות לרופאים שלך.
 
איילת
16:13 01.02.12
אני בת 22 ורוצה להבין תוצאות של ב"ד חריגות
potassium 3.3 כשהטווח 3.5-5
ובשתן
50 protein stick כשהטווח 0 -15
spesific gravity -גבוה (מעל 1.030)
bld 0.10 -כשהטווח 0.00-0.ketones- 80 כשהטווח התקין 0-5
מה זה אומר? והאם מצריך טיפול??
אודה לתשובה
MICROALBUMIN-U SAMP 437.30 µg/ml

CREATININE- U SAMPLE 96.5 mg/dl SAMPLE

MICROALBUMIN/CREAT 453.16 µg/mg crea
ערכי הנורמה 30 - 0

אלה תוצאות בדיקת שתן ולא הייתי בצום.
בן 57 סכרת 2 מטופל בזריקת ויקטוזה + לחץ דם גבוה מטופל בכדורים

האם הכליות שלי ניזוקו?
 
חורחה אוליבה  
12:52 31.01.12
הסכרת ויתר לחץ דם מסבירים את התוצאות לא תקינות.
חשוב לאזן גם סוכר וגם את הלחץ, ע"י פעילות, דיאתה או טיפול תרופתי, כדי למנוע התקדמות של הנזק.
קיבלתי השבוע את תוצאות בדיקת הדם שלי השאלה שלי האם הערך 1.49 בבדקה זו אכן תקין ?

ובנוסך לגבי ויטמין D הערך שיצא הוא 25 האם צריך ליטול כדורים או יש טיפול אחר
 
חורחה אוליבה  
12:46 31.01.12
תוצאת TSH תקינה. ויטמין D לא מספיק. לגבי הטיפול, צריכה להתיעץ עם רופא שלך.
 
נירה
14:51 23.01.12
בבדיקות שעשיתי לאחרונה קבלתי תוצאות uric acid 6.3 (נורמה עד6.0) וכן
TSH 4.32 (נורמה עד 4.20) free-t4 תקין האם יש קשר בין התוצאות? מה יכולה להיות
להיות הסיבה לuric acid גבוה? אני לא לוקחת תרופות לא שותה קפה ואלכוהול לא עושה דיאטת חלבונים ואין לי גאוט.למרות שאני בת 72.
 
חורחה אוליבה  
12:22 31.01.12
החריגה מהנורמה ב-2 התוצאות, לא גדולה. ממליץ לעקוב אחרי האותן בדיקות כל כמה חודשים.
 
בתיה
11:25 23.01.12
שלום רב,
הבדיקות דם שלי כולסטרול 200 המקסימום וLDL 130 גם המקסימום
לפני שלוש שנים עברתי ניתוח להחלפת מסתם אורטלי לביולוגי ... ואני מבקשת לדעת מה אני צריכה
אבקש ייעוץ בבקשה. תודה מראש,
לאחרונה קיבלתי ליפידור 20 והקרדיולוג ביקש להפסיק ל-3 חודשים והבדיקות נעשו לאחר מכן . יעוץ בתודה מראש בתיה
 
חורחה אוליבה  
12:19 31.01.12
עדיף להוריד את הערכים, כן ע"י פעילות פיסית ואם זה לא הספיק, גם בתרופות. תמשיכי להתיעץ אצל מומחים.
 
נועה
09:03 23.01.12
שלום רב,

אני 4 חודשים אחרי לידה ותוצאות הבדיקה החריגות שהתקבלו מהפניית רופא הנשים הינם:


ALKP-Alkaline Phosphatase 127.8 u/l
Lymphocytes % 43.9 %

האם זה מצביע על תהליך דלקתי במעי? יש מקום לפנות לרופא?

תודה
 
חורחה אוליבה  
12:16 31.01.12
לא חושב שצריך לגעוג על התוצאות אלה.
 
ריטה
14:07 30.01.12
שלום,
בן שלי עשה בדיקת שתן לקראת צוו ראשון לצבא .
בבדיקה ראיתי רישום כזה:
blood 0.03 trace
האם הבדיקה תקינה?

תודה.
 
חורחה אוליבה  
12:12 31.01.12
עד 5 כדוריות אדומות בשדה של מיקרוסקופ, נחשב כנורמה.
 
אור
12:36 30.01.12
היי,אני בת 23 בריאה בדכ בחודשיים האחרונים סובלת מאוד מחולשה סחרחורות וכאבי פרקים.בנוסף אני סובלת שנים(בתקופות)מכאבי בטן ויציאות לא תקינות .ממה זה יכול לנבוע והאם הבדיקות תקינות?(מה שהגיע עד עכשיו).תודה רבה!


HEMOLYTIC IND. NORMAL
ICTERIC INDEX NORMAL
CRP 0.80 MG/L ( 0.00- 5.00) (*........)
IGG 1500.00 MG/DL ( 600.00- 1600.00) (.......*.)
IGA 283.00 MG/DL ( 70.00- 400.00) (.....*...)
החל מ1-08-11 שינוי ערכי ייחוס עקב שינוי שיטה
IGM 89.00 MG/DL ( 30.00- 230.00) (..*......)
החל מ1-08-11 שינוי ערכ ייחוס עקב שינוי שיטה
FERRITIN 10.50 NG/ML ( 8.10- 230.00) (*........)
FOLIC ACID 9.58 NG/ML ( 3.00- 34.00) (.*.......)
ESR 9.00 MM/HOUR ( 2.00- 25.00) (..*......)
WBC 3.50 K/UL ( 4.00- 10.00)*(.........)
NEUTROPHILS 1.50 K/UL ( 1.80- 6.60)*(.........)
NEUTROPHILS % 44.20 % ( 46.00- 68.00)*(.........)
LYMPHOCYTES 1.50 K/UL ( 1.10- 3.50) (.*.......)
LYMPHOCYTES % 43.40 % ( 15.00- 45.00) (........*)
MONOCYTES 0.28 K/UL ( 0.08- 0.90) (.*.......)
MONOCYTES % 8.10 % ( 2.00- 9.00) (.......*.)
EOSINOPHILS 0.14 K/UL ( 0.00- 0.60) (.*.......)
EOSINOPHILS % 3.98 % ( 0.00- 6.00) (.....*...)
BASOPHILS 0.01 K/UL ( 0.00- 0.15) (*........)
BASOPHILS % 0.38 % ( 0.00- 1.50) (.*.......)
RBC 3.61 M/UL ( 3.90- 5.40)*(.........)
HEMOGLOBIN 11.40 G/DL ( 12.00- 16.00)*(.........)
HEMATOCRIT 32.70 % ( 35.00- 45.00)*(.........)
MCV 90.60 FL ( 80.00- 98.00) (....*....)
MCH 31.40 PG ( 27.00- 33.00) (......*..)
MCHC 34.70 G/DL ( 32.00- 35.50) (......*..)
PLATELETS 153.00 K/UL ( 150.00- 400.00) (*........)
MPV 10.40 FL ( 6.50- 11.50) (......*..)
RDW 12.90 % ( 11.00- 16.00) (..*......)
HBS ANTIGEN NEGATIVE
HCV ABS NEGATIVE
VIT.D 25-OH 18.40 NG/ML
VIT.D 25-OH < 10 NG/ML = DEFICIENCY
VIT.D 25-OH 10 - 30 NG/ML = INSUFFICIENCY
ASCA (IGG) 6.37 UNITS ( 0.00- 20.00) (..*......)
Negative
ASCA (IGA) 13.62 UNITS ( 0.00- 20.00) (.....*...)
Negative
ANA IFA NEGATIVE
PARVOVIRUS IGG POSITIVE
PARVOVIRUS IGM NEGATIVE
ANTI TTG(IGA) טרם בוצע
P-ANCA טרם בוצע
C-ANCA טרם בוצע
ANTI DGP טרם בוצע
ANA טרם בוצע
ANTI CCP טרם בוצע
 
אור
12:37 30.01.12
LIPEMIC INDEX NORMAL
HEMOLYTIC IND. NORMAL
ICTERIC INDEX NORMAL
IRON 109.00 UG/DL ( 50.00- 170.00) (...*.....)
TRANSFERRIN 302.00 MG/DL ( 200.00- 380.00) (....*....)
החל מ1.08-11 שינוי ערכי ייחוס עקב שינוי שיטה
FERRITIN 14.70 NG/ML ( 8.10- 230.00) (*........)
WBC 4.40 K/UL ( 4.00- 10.00) (*........)
NEUTROPHILS 1.80 K/UL ( 1.80- 6.60) (*........)
NEUTROPHILS % 40.60 % ( 46.00- 68.00)*(.........)
LYMPHOCYTES 2.04 K/UL ( 1.10- 3.50) (...*.....)
LYMPHOCYTES % 46.20 % ( 15.00- 45.00) (.........)*
MONOCYTES 0.38 K/UL ( 0.08- 0.90) (..*......)
MONOCYTES % 8.50 % ( 2.00- 9.00) (.......*.)
EOSINOPHILS 0.19 K/UL ( 0.00- 0.60) (..*......)
EOSINOPHILS % 4.25 % ( 0.00- 6.00) (.....*...)
BASOPHILS 0.02 K/UL ( 0.00- 0.15) (*........)
BASOPHILS % 0.49 % ( 0.00- 1.50) (..*......)
RBC 3.60 M/UL ( 3.90- 5.40)*(.........)
HEMOGLOBIN 11.10 G/DL ( 12.00- 16.00)*(.........)
HEMATOCRIT 32.60 % ( 35.00- 45.00)*(.........)
MCV 90.50 FL ( 80.00- 98.00) (....*....)
MCH 30.90 PG ( 27.00- 33.00) (.....*...)
MCHC 34.20 G/DL ( 32.00- 35.50) (.....*...)
PLATELETS 139.00 K/UL ( 150.00- 400.00)*(.........)
MPV 10.50 FL ( 6.50- 11.50) (......*..)
RDW 13.10 % ( 11.00- 16.00) (...*.....)
 
liki
18:05 24.01.12
היי, קיבלתי תוצאות לבדיקת הדם ויש לי חשש לגבי תוצאה של hdl-cholesterol יצא 54.50 וcholesterol יצא 207 ldl יצא 127.5 וה-non יצא 153.

האם תקין?

תודה מראש
 
פדאא
11:29 24.01.12
שלום הבן שלי בן 3 שנים עשינו לו בדיקת דם ספירת דם בגלל שהוא רוצה לעבור ניתוח שקד שלישי.התוצאות תקינות מלבד
NEUT% ערך הנורמה 40.0-60.0% אצלו יצא 30.0
גם LYM% ערך הנורמנ 35.0-50.0% אצלו יצא 58.9

לפני הבדיקה ביום בלילה נתנתי לו תרופה כי הוא לא היה מרגיש טוב אבל שכחתי את שם התרופה.

אני כל כך מודאגת האם זה מצביע עאל דבר חמור??אם הוא גם היה מרגיש טוב ולא נתנצ לו תרופה על מה זה מצביע
כם רציתי לזכור שגם בשנה שעברה עשיתי לו בדיקה וה NEUT% היה נמוך קצת ..
אשמח לתשטבה מואדגים.
 
גרשון
21:09 23.01.12
ד"ר יקר,
אודה לפיענוח הערכים הנתונים (עשיתי את הבדיקות לקראת הריון וכחלק מבדיקת פוריות).

ESTRADIOL (E-2) 131 pmol/L
PROGESTERONE 1.4 nmol/L
LH 5.4 IU/L
FSH 5.8 IU/L
אני בת 50 ובריאה לפני כחודש ערכתי בדיקות דם שגרתיות שבדרך כלל יצאו תקינות מלבד בדיקת THS שיצאה 5.82, T3 ; T4 הן תקינות בטווח הנורמה.
רופאת המשפחה שלחה אותי לבדיקת דם נוספת והתוצאות לאחר 10 ימים הן: THS 6.21
Thyroid Peroxidas ab 39.1 שתי התוצאות הן מחוץ לנורמה. כמו כן נשלחתי לבדיקת אולטרסאונד אותה אבצע בשבוע הבא.
אבקש לדעת מה אומרות התוצאות הנ"ל
תודה
 
אלכס
10:55 23.01.12
שלום,
התשובה שכתובה לי בתוצאות הבדיקה היא :
לא ניתן לקבוע בשל נוכחות interfering Ab's
מה משמעות התשובה?
תודה רבה
 
אני
17:38 20.01.12
שלום רב,

במסגרת בדיקות דם שנשלחתי אליהן על ידי רופאת נשים בשל דימום וסת כבד וגושי עברתי גם בדיקת Anti Nuclear Antibody (ANA
התוצאה שהתקבלה- POSITIVE at 1:40 (Speckled pattern
מה משמעות תוצאה זו?
שאר הבדיקות: CBC, העמסת סוכר 75 גר, תפקודי קרישה וAnti native dsDNA- יצאו תקינות

תודה
 
מימון גבריאל
21:28 19.01.12
ערב טוב אפה ניתן לקבל מדע על בלוטת התריס או פורם
 
חורחה אוליבה  
19:26 21.01.12
ב"מידע רפואי" של BeOK, דף רשי.
+ הוספת הודעה
   1 ...  94  95  96  97  98  99  100  101  102  ...  271  
 חיפוש בפורום זה
המידע באתר אינו מהווה תחליף להתייעצות עם גורם מקצועי והינו בהתאם לתנאי השימוש
מנהלהודעה מקוריתתגובהללא תוכןהודעה חדשההודעה עם תמונההודעה עם וידאו
תגיות
בדיקת דם   דם סמוי בצואה   בדיקת שתן   בדיקות לחץ דם   לחץ דם גבוה   בדיקות תקופתיות
RSS RSS פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם