בריאות, רפואה
מאמרים | פורומים | קהילות  
  חיפוש במאמרים  
הריון ולידהדיאטה, תזונהתרופות, ויטמיניםעיניים, משקפייםניתוחים פלסטייםרפואה משלימהקוסמטיקה, איפורעיצוב שיערפסיכולוגיהאורטופדיה
 
מין, יחסים, זוגיותכושר גופנירפואת שינייםרפואת ילדיםלב, כלי דםעזרה ראשונהמחלות, טיפוליםגיל הזהבחוק משפט, ביטוחמתכוני בריאות
הוסף למועדפים 
בריאות ויופי
פורומים רפואיים
 | עקבו אחרינו
 

פורום סיעוד
טיפול בשלפוחית

פורום סיעוד עוסק בנושאים: אחיות, מטפלים, סיעודיים, שירותי סיעוד, לימודי סיעוד, טיפולי סיעוד, אדם סיעודי, בית חולים סיעודי, סיעוד קשישים, אשפוז סיעודי, טיפול בפצעי לחץ ועוד.
מנהלי פורום סיעוד
דוד בורדה
לפרטים נוספים
אורלי גלר
לפרטים נוספים
 
טיפול בשלפוחית
שימי
11:12 13.10.11
צריך לזמן רופא פלסטיקאי והוא יחליט אם יש צורך לפתוח את השלפוחית (מנסיון שלי אני אחות במקצועי, השלפוחית לעיתים סטטית עם נוזל חום תפריע להמשך ריפוי הפצע) לאחר מכן יש מגוון חבישות מיוחדות בשוק. יש צורך בשינוייי תנוחות, השמת מגיני עקב, במידת הצורך עפי ערך האלבומין לתת כלכלה עשירה בחלבון ו/או תוספת אבקת חלבון. כל זה יוחלט על פי שיקול דעת רופא בהתאם למצב הכלייתי של סבתך. . יש צורך בהשמת מזרון מיוחד- מזרון אויר. תבררי בקרב האחיות שמטפלות בה הן ידריכו אותך על המשך טיפול. בהצלחה ורפואה שלמה!!!!!!!!!!!!!!
המידע באתר אינו מהווה תחליף להתייעצות עם גורם מקצועי והינו בהתאם לתנאי השימוש
מנהלהודעה מקוריתתגובהללא תוכןהודעה חדשההודעה עם תמונההודעה עם וידאו
תגיות
אחיות   מטפלים   סיעודיים   שירותי סיעוד   לימודי סיעוד   טיפולי סיעוד   אדם סיעודי   בית חולים סיעודי   סיעוד קשישים
RSS RSS פורום סיעוד