בריאות, רפואה
מאמרים | פורומים | רופאים  
  חיפוש במאמרים  
הריון ולידהדיאטה, תזונהתרופות, ויטמיניםעיניים, משקפייםניתוחים פלסטייםרפואה משלימהקוסמטיקה, איפורעיצוב שיערפסיכולוגיהאורטופדיה
 
מין, יחסים, זוגיותכושר גופנירפואת שינייםרפואת ילדיםלב, כלי דםעזרה ראשונהמחלות, טיפוליםגיל הזהבחוק משפט, ביטוחמתכוני בריאות
הוסף למועדפים 
פורומים רפואיים
 

פורום תרופות ייעוץ תרופתי עמוד 20

איזה תרופות ולמה? לא זוכרים מה הרוקח המליץ לכם? באיזה תרופות לא לגעת? הגעתם למקום הנכון. פורום תרופות-ייעוץ תרופתי הוא המקום לברר על: ייעוץ תרופתי, אופטלגין, משככי כאבים, תרופות ללא מרשם, כדורי הרגעה, תרופות בהריון, תרופות בהנקה ועוד
מנהלי פורום תרופות ייעוץ תרופתי:
אילן ללבניקוב
לפרטים נוספים
ישראל חלד
לפרטים נוספים
יוסי מצקל
לפרטים נוספים
 
אסמא
00:47 06.10.15
שלום
רוצה לשואל אם אפשר להשתמש במשחת פוסידין לפטרית עור באמצע היריון אני בחודש החמישי
תרופה זאת נתן לי אותה רופה ממוחה עור שלי מכמה זמן
תודה רבה
 
אילן ללבניקוב  
11:01 06.10.15
אסמא שלום,

לגבי שימוש בתרופות בזמן ההריון וההנקה יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד,

שבוע טוב ובהצלחה,

אילן.
 
ויקי
00:01 06.10.15
על פי המלצת רופא כאב, התחלתי להשתמש בתרופה טראמדקס 100 od כדור אחד בלילה לפני השינה. לאחר שימוש של כמה ימים אני חש הקלה בכאב הראש וגם למחרת היום. השאלה שלי היא , האם שימוש ממושך בתרופה זו לא גורמת להתמכרות של התרופה הזו?
תודה
 
יוסי מצקל  
08:18 06.10.15
טרמדקס ידועה כתרופה שאיננה ממכרת. זוהי תרופת מרשם הנלקחת רק בפיקוח ואישור רופא.
 
שרה
18:28 03.10.15
שלום, האם ניתן למרוח סינטומיצין לעור 3% על פצעים בקרקפת? תודה רבה
 
יוסי מצקל  
08:15 06.10.15
סינטומיצין הינה תרופת מרשם אנטיביוטית הניתנת על ידי רופא לאחר איבחון הבעיה.
 
נורית
20:33 05.10.15
אינוטיול האם יש בו סטראודים והאם אפשר להתמש מבלי לחשוש כמשחה לטוסיק התינוק? תודה!
 
יוסי מצקל  
08:12 06.10.15
איננו מכיל סטרואידים
מיועד לשימוש בתיפרחת חיתולים ללא חשש
 
עופר
09:27 03.10.15
שלום

יש מניעה לקחת אותופן 600 וקולדקס ??

תודה
אני נוטלת מוטיליום לבעיה מסויימת במינון 8 ליום למשך כמה חודשים. רציתי לברר - אם במקרה מישהו יידע לענות לזה - עד כמה זה חוסם את פעילות הדופמין - כי למשל ידוע לי שהתרופות אנטי-ספיכוטיות חוסמות בשיעורים גבוהים (כ70%) את הדופמין ולכן עלולות לגרום לתופעות לוואי של רעד וכו' - השאלה האם גם מוטיליום במינון הנ"ל חוסם דופמין בכאלו רמות כמו התרופות האנטי פסיכוטיות?
 
לילך
19:45 01.10.15
שלום,
יש לי בעייה שחוזרת על עצמה בזמן כמה שנים ופשוט זה לא עובר אחרי מיליון בדיקות שתן ולקיחת כדורים, לפני כמה ימים התחיל לי צריבה בשתן וזה ממש צורב
לקחתי זינט 500 מ"ג לדלקת לדלקת בשתן וזה לא עוזר
השמח לתשובה תודה
שלום, עקב התקפי קוצר נשימה התחלתי לקחת כדורים של תיאותרים 300. האם יכולה להיות לזה השפעה על גלולות למניעת הריון או להיפך?
תודה מראש!
 
מיכל
08:22 01.10.15
הריון שבוע 16 יש לי שיעול יבש וטורדני
האם מותר טוסופדרין? מוקוליט???
 
אורית
20:56 28.09.15
שלום,
אני בת 55, שוקלת 64 ק"ג. נוטלת וקטור 80 בבוקר, ליפיטור בערב מלפני 3 חודשים, 2*2 סאלאזופרין בבוקר ובערב כשנה ורבע. בנוסף, ויטמין D3 2000.
בימים האחרונים ראיתי עלייה גבוהה ברמות הסוכר והשאלה שלי האם התרופות שאני לוקחת עלולות להשפיע על העליה ברמות הסוכר.

בברכה וחג שמח
 
אילן ללבניקוב  
09:40 30.09.15
אורית שלום,

תיתכן אינטראקציה בין תרופתית הגורמת לעלייה ברמות הסוכר בגוף ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול.

בכל מקרה ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ רוקחי/נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים באיזון הכולסטרול והסוכר בדם,

חג שמח והרבה בריאות,

אילן.
 
יפעת
14:02 22.09.15
השאלה היא האם אחרי ככה ניקוי הגוף מהתרופה התוצאה של הבדיקה יכולה לחזור להיות תקינה..או ש...זה עשה נזק
 
אילן ללבניקוב  
09:38 30.09.15
יפעת שלום,

לא אמור להגרם נזק, אך בכל מקרה הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול,

אילן.
 
משה כהן
15:34 22.04.10
שלום רב. אני נוטל בקביעות כדורי לפונקס 200 מג' לפני שינה. בעל רגישות לשלשולים. לאחרונה קיימת החמרה בתדירות השילשולים ובמס' הפעמים (לפעמים6,7 פעמים ביום). ידועה רגישות ללקטוז. התייעצתי עם הרופא הפסיכיאטרי - לא נתן אלטרנטיבה לטיפול התרופתי. אציין כי מזה 10 שנים הנני מאוזן, מתפקד, עובד וחי חיים בעלי משמעות. האם תוכלו להציע לי דרכים נוספות להתמודד עם מצבי, ללא שינויי בתרופות?
 
אילן ללבניקוב  
11:05 26.04.10
משה שלום רב,

ללפונקס יש מספר תופעות לוואי ידועות ובהן:
דיכוי ייצור תאי הדם הלבנים. תופעות נוספות כוללות פירכוסים, השפעות אנטיכולינרגיות, והפרשה מרובה של רוק.

לגבי רגישות ללקטוז ניתן לקחת כמוסות הנקראות לקטוקל המשפרות את ספיגת הלקטוז בגוף ומונעות את תופעות הלוואי שלו.

שבוע טוב ובריא,

אילן.
 
אוסנת
16:04 29.09.15
אני לוקחת לפונקס..ויש לי רגישות ללקטוז...האם הלפונקס גורם לנפיחות בבטן...ואיזה כדור ניתן לקחת בזמן הריון במקום ללפונקס?
 
אילן ללבניקוב  
09:37 30.09.15
אוסנת שלום,

ללפונקס ייתכנו תופעות לוואי שונות ובהן גם כאלו המשפיעות על מערכת העיכול.

בזמן ההריון וההנקה יש להיוועץ ברופא המטפל שלך בכדי שיתאים לך את התרופה החלופית,

חג שמח ובהצלחה,

אילן.
לבני בן ה 7 יש אפילפסיה .עליו לבצע בדיקות עיניים, האם יש טיפות אסורות לשימוש כמגבירות פרכוסים?
בנוסף עליו לבצע צילום קרקעית העין ולהרחיב אישונים עם אפרין ומעדרמיד האם יש בעיה בכך?תודה רבה
 
אורנית
01:05 24.09.15
?
אורנית יקרה
מחקרים מראים כי טיפות מרחיבות אישונים גורמות לעיתים נדירות להתקף. לגבי טיפות עיניים בכלליות, הייתי מציע לבדוק כל מוצר לגופו.
 
יצחק
14:49 29.09.15
לפני חודש עברתי ניתוח אף{יישור מחיצה והקטנת קונכיות} מהלך הניתוח היה תקין כעבור שלושה שבועות לאחר הניתוח הייתי בביקורת אצל המנתח הכל היה תקין ואולם חוש הריח טרם חזר הרופא רשם תרסיס לאף פליקסונז במינון של פעמיים ביום פעמיים תרסיס בכל נחיר לאחר שימוש בו מספר ימים היו לי בחילות{למרות שבעבר טרם הניתוח השתמשתי בפליקסונז ולא היו לי בחילות והגבתי טוב חוש הריח היה חוזר כעבור מספר ימים מהשימוש} ונאלצתי לדווח לרופא המנתח שהמליץ להפסיק הטיפול בפליקסונז בהמלצת המנתח באתי לביקורת והפעם המליץ על גלולות פרדניזון 20 מ"ג למשך שבעה ימים במינון 1.5גלולה {30מ"ג} ליום לאחר הארוחה ואולם עקב התופעות לואי שקראתי בעלון המצורף לתרופה חששתי להשתמש בה
1. למרות תופעות לוואי שכרוכות בשימוש פרדניזון האם יעיל ובטוח לשחמוש?
2.האם המינון בפרדניזון שהומלץ ע"י המנתח למשך שבעה ימים הינו סביר{לא ממכר} ואינו מזיק?
 
יוסי מצקל  
08:57 30.09.15
יצחק שלום רב
השימוש בפרדניזון נרחב מאוד, הוא בטוח לשימוש ויעיל, כמובן עם מרשם ובמעקב רפואי.
אין תרופה ללא תופעות לואי וכן גם פרדניזון, אולם תופעות אלו לא חייבות להופיע.
אין טיפול רפואי מושלם, ואין יכולת לנבא אם יהיו או לא תופעות לואי.
המינון שקיבלת מקובל.
 
נטלי
08:14 27.09.15
שלום
האם ניתן להשתמש בנרות גליצרין להקלת עצירות בזמן שאני מניקה?
תודה
 
יוסי מצקל  
12:35 29.09.15
אין להשתמש בתרופה מבלי להיוועץ ברופא
אם הינך בהריון או מניקה
 
ויקי
22:30 28.09.15
חג שמח, מזה שנים אני סובלת מליחה באיזור הלוע. כל שנותיי רופאת אאג רשמה לי טיפות אף כאלה ואחרות. לפני כשנתיים, הפנתה למשטח גרון בו נמצא המופילוס אינפלואנזה, טופלתי בצפורל ועבד במיידי. אחרי תקופה חזר החיידק אך הצפורל ירד מהמדפים . הגנרי, צפוויט , לא עזר. אחרי כן טופלתי בזינאט, שגם לא עזר.
אני לא מצליחה לישון, כתוצאה, חוסר ריכוז, תשישות איומה, לעיתים קרובות חוסר איזון גם בחוץ, ברחוב, בכביש. ממש מציק, איזה טיפול יכול להציל אותי? אני בת 47. אין מחלות רקע. מהו הטיפול במי כסף?

בברכת ערב טוב
 
יוסי מצקל  
12:21 29.09.15
ויקי שלום
את צריכה להיות במעקב של רופא, אם מדובר בזיהום יש למצוא את הפתרון המתאים.
יתכן שהזיהום שחזר עמיד לצפורל. לא ניתן להמליץ על טיפול אנטיביוטי דרך האינטרנט.
ישנן גם תרופות שמייבשות ומפחיתות ליחה שהרופא יכול לשקול לשלב בטיפול.
ישנה דרך להפחית ליחה על ידי שינוי בתזונה.
בברכה
יוסי
 
שושי
21:46 25.09.15
שלום אני אישה בת 62 בטעות בלעתי תמיסת אגיספור 40 טיפות אנא אמרו מה לעשות
תודה שושי
 
יוסי מצקל  
12:11 29.09.15
במקרים כאלו יש לפנות למיון או למרכז הרעלות ארצי- 04-8529205 בית חולים רמב"ם חיפה
 
יעקוב
10:02 29.09.15
שלום רב
רשמו לי אסיואל 15 מ"ג ביום ל 25 יום . רציתי לדעת אם השפעת התרופה ממשיכה אחרי ההפסקה? ואם כן לכמה זמן?
תודה יעקוב
 
יוסי מצקל  
11:51 29.09.15
השפעת התרופה תפוג תוך יום
 
יעקוב
12:01 29.09.15
 
itsme
19:24 28.09.15
יש לי דלקת בשן שעברה טיפול שורש שרופא השיניים רשם לי מרשם ל דאלאצין סי 150 מ"ג 4 פעמים ביום כל 6 שעות למשך שבוע. הבעיה שאני לא מצליחה לקחת 4 פעמים ביום האם להקטין את הרווח בין כדור לכדור ? האם פשוט לקחת 28 כדורים במרווח של 6 שעות גם אם יותר משבוע ? מה הכי נכון לעשות ?
 
יוסי מצקל  
11:51 29.09.15
לקחת 4 פעמים ביום או לפנות לרופא
שלום , לאחר יומיים שימוש ב דלאצין סי 150 מ"ג ( 7 קפסולות) החלו לי שלשולים.
זו אנטיביוטיקה שרשם לי רופא שיניים בעקבות דלקת בשן לשבוע. אני רגישה לפניצילין אז גם אנטיבוטיקה מקבילה לא מתאימה. האם יש סיכוי שהדלקת עברה משימוש של יומיים ? האם יש סיבה לדאגה מהשלשולים ? האם יש אנטביוטיקה חלופית ללא פניצילין ?
האנטיביוטיקה צריכה להתאים לזיהום. יתכן שאחרי טיפול של יומיים המצב ישתפר אולם גם יתכן שהוא יחמיר כיוון שבתחילת הטיפול חוסלו החיידקים היותר חלשים, ואם נותרו חיידקים הם עמידים יותר ועלול מהם להתפתח זיהום קשה יותר לטיפול. לגבי החלפת תרופה יש לפנות לרופא. רצוי לשלב טיפול תומך בפרוביוטיקה - התיעצי עם הרוקח השכונתי שלך.
+ הוספת הודעה
   1 ...  16  17  18  19  20  21  22  23  24  ...  292  
 חיפוש בפורום זה
תגיות
תרופות ללא מרשם   ייעוץ תרופתי   אופטלגין   כדורי הרגעה   משככי כאבים   תרופות בהריון   תרופות בהנקה   תרופה לשיעול
RSS RSS פורום תרופות ייעוץ תרופתי