בריאות, רפואה
מאמרים | פורומים | קהילות | רופאים  
  חיפוש במאמרים  
הריון ולידהדיאטה, תזונהתרופות, ויטמיניםעיניים, משקפייםניתוחים פלסטייםרפואה משלימהקוסמטיקה, איפורעיצוב שיערפסיכולוגיהאורטופדיה
 
מין, יחסים, זוגיותכושר גופנירפואת שינייםרפואת ילדיםלב, כלי דםעזרה ראשונהמחלות, טיפוליםגיל הזהבחוק משפט, ביטוחמתכוני בריאות
 בריאות ראשי»פורומים»פורומים כירורגיה, ניתוחים»פורום כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
הוסף למועדפים 
פורומים רפואיים
 

פורום כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית עמוד 18

ד''ר דני רוזין
לפרטים נוספים
 
סמדר
19:27 08.11.12
שלום רב,

אני בת 30, בריאה בד"כ.

לפני כ- 3 שבועות, לאחר גילוח של בית השחי, הבחנתי ב "גולה כואבת" בבית השחי הימני, בה לא טיפלתי בעיקר בשל ניסיון קודם בגולות כאלה- שעברו תוך מס' ימים.
לפני כשבוע הכאב בבית השחי גבר ואף עבר לאזור הזרוע העליונה, והרגשתי שכואב לי לבצע פעולה של הרמת היד, והרגשתי בבית השחי מעין מיתר קשה-מתוח שהגיע עד הזרוע.

פניתי לרופאת המשפחה, שאמרה שזהו גיד מודלק ורשמה לי אדוויל למשך שבוע.

בחיפושיי באינטרנט נתקלתי בנשים בחו"ל שעברו תופעה דומה, אך במקרה שלהן- לאחר ניתוח להסרת קשרי לימפה, לתופעה קראו- Axillary Web Syndrome/Cording

האם תופעה זו מוכרת לך, ולאיזה רופא עלי לפנות בכדי לאבחנה ולטפל בבעיה?
אני כבר 3 ימים עם טיפול באדוויל- ללא כל שיפור במצב. המיתר מתוח והזרוע כואבת.

תודה מראש...
 
ד''ר דני רוזין  
00:39 14.11.12
המיתר נובע לרוב מהתקשות של צינור לימפטי, בהדרגה מתרכך ונעלם, ניתן להעזר במסז' מקומי עם קרם לחות לרכך את זה, ולהמשיך להפעיל את היד
 
רוני
22:25 11.11.12
שלום,

לפני כחודש הרגשתי שני גושים קטנים כואבים למגע (על אף שלא קיבלתי מכה באזור ואין סימן של שטף דם) בכתף.
רופא משפחה הפנה אותי לכירורג שהפנה אותי לאולטרסאונד.
הצלחתי לקבוע תור רק לשבוע הראשון של דצמבר אבל מאז 2 הגושים כאילו שינו צורה והתאחדו וגם נמתחה מין "זרוע" מהם כלפי מטה (גם היא כואבת במגע).
אני מאוד לחוצה ולא מצליחה להקדים את התור לאולטרסאונד במוקדי זימון התורים.
האם אני נלחצת לחינם או שמא כדאי שאפנה לרופא המשפחה ואנסה לקבל הפניה דחופה או משהו מעין זה?

תודה,
רוני.
 
ד''ר דני רוזין  
19:32 12.11.12
נלחצת לחינם, ביצוע האולטרה סאונד עוד שבועיים שלושה הוא סביר.
 
גיוי
21:39 08.11.12
שלום
אני זקוקה להכוונה רפואית, יש לי סימפטומים שאיני בטוחה לאיזה תחום התמחות רפואית עלי לפנות כדי לקבל עזרה רפואית. אודה על עזרתכם.

לפני כשלוש שנים מיששתי את איזור הצלעות והרגשתי 2-3 גושים קשים. הרופאת משפחה אמרה שזה וודאי 'כדורי שומן', ערכו בדיקת אולטרסאונד. כעבור שנה וחצי הבחנתי שהישענות על האיזור גורמת ליל לכאב לא רגיל, וביקשתי שוב אולטרסאונד- לא קיבלתי מענה מפורט אך נאמר לי שהבדיקה חזרה תקינה.


בכמה חודשים האחרונים אלה סמפטומים שהופיעו-

-כאבים באיזור הצלע השמאלי, באיזור התחתון-אמצעי. במישוש האיזור כואב יותר, ולעיתים אני מרגישה גושים
הכאבים הלכו וגברו בשנה וחצי האחרונות, בחודשים האחרונים- משמעותית

-בחצי שנה האחרונה- דימום בין ווסתי קל.
נלקחה ביופסיה ופאפ שיצאו תקינות.
כחודש חודשיים לפני הדימום- התחלת נטילת כדורים מסוג "קונצרטה" (תחליף ריטלין) שלאחר כמה חודשים הפסקתי לקחת

-רגישות בעיכול (שלשולים ועצירות אם כי זה בעיקר במזונות מסוימים במינון מסוים)
לפני כמה שבועות- היה גם מעט דם על נייר הניגוב לאחר הרבה מאוד יציאות רכות, מקרה שחזר רק פעמיים שלוש בערך, באותו שבוע. הגסטרולוג המליץ על בדיקות קולונוסקופיה ואנדוסקופיה אך אני חוששת מעט מפעולה זו ומנסה לראות אם כדורי פרוביוטיקה משפרים את המצב- בנתיים נראה כי אין שיפור ניכר.
 
פרופ' אבי ריבקינד  
10:27 11.11.12
שלום רב,

מצטרף להמלצתו של הגסטרואנטרולוג על ביצוע בדיקות קולונוסקופיה ואדוסקופיה.

לגביי המיחושים באזור הצלעות משמאל, ניתן לבצע גם צילום חזה רגיל.

ומכאן להמשיך - אם בכלל.

בברכת בריאות שלמה,
אבי
 
רונה
15:07 09.11.12
שלום רב, אני בת 47 , מנותחת שרוול ולפני שנה וחצי ולפני כשנה עברתי ניתוח של הסרת כיס המרה. בזמן האחרון לא מרגישה טוב.
אני מצרפת את בדיקות הדם.
שם הבדיקה יחידות מדידה תוצאה
REMARKS (GENERAL) Order Comments
WBC K/ul 4.4
NEUT% % 61.8
NEUT.abs K/ul 2.7
LYM% % 30
LYMP.abs K/ul 1.3
MONO% % 5.6
MONO.abs K/ul 0.24
EOS % % 2.3
EOS.abs K/ul 0.1
BASO % % 0.8
BASO abs K/ul 0
RBC M/ul 4.74
HB g/dl 10.8
HCT % 33.6
MCV fL 70.8
MCH pg 22.9
MCHC g/dl 32.3
RDW % 17.6
PLT K/ul 233
MPV fL 9.2
PROTEIN-ALBUMIN
GLOBULIN g/dl 3.1
UREA mg/dl 25
CREATININE mg/dl 0.57
URIC ACID mg/dl 2.8
SODIUM mEq/L 138.9
POTASSIUM mEq/L 4
CALCIUM mg/dl 8.79
PHOSPHORUS mg/dl 4.16
PROTEIN-TOTAL g/dl 7.1
ALBUMIN g/dl 3.99
GOT (AST) U/L 12
GPT (ALT) U/L 8
FERRITIN ng/ml 8 ‎קטן מ
IRON mcg/dL 24
TRANSFERRIN mg/dl 386
TRIGLYCERIDES mg/dl 60
CHOLESTEROL mg/dl 163
CHOLESTEROL- HDL mg/dl 68
CHOLESTEROL-LDL calc 82.2
NON-HDL_CHOLESTEROL mg/dl 94
ALBUMIN (BY EP) % 55.7
GLOBULIN ALPHA-1 % 3.7
GLOBULIN ALPHA-2 % 10
GLOBULIN BETA-1 % 7.1
GLOBULIN BETA-2 % 5.9
GLOBULIN GAMA % 17.6
 
פרופ' אבי ריבקינד  
10:24 11.11.12
שלום רב,

מבדיקות המעבדה מסתבר שההמוגלובין שלך נמוך וכן פריטין וברזל נמוכים.

ייתכן ואת צריכה השלמות הנהוגות לתת לחולים לאחר ניתוח שרוול וכן אולי לבצע אנדוסקופיה וקולונסקופיה, על מנת לברר את סיבת ההמוגלובין הנמוך.

אנא גשי לרופא המשפחה כדי שינווט את טיפולך.

בברכת בריאות שלמה
אבי
 
רויטל
16:40 08.11.12
שלום רב, הפדיקוריסטית אמרה שיש לי ציפורן חודרנית ולאחר הטיפול שמה חתיכה של צמר גפן על מנת להרים את הציפורן, יום לאחר מכן התנפח לי הצד השני ונהיה נורא קשה ומלא מוגלה. הצמר גפן אגב יצא באותו יום. היא אמרה שמה שעשה את הזיהום זה חתיכה של צמר גפן והוציאה מוגלה אבל המצב החמיר. הייתי היום אצל כירורג אשר כלל לא נגע באצבע אלא נתן לי משחה חומה שאמר שהיא תוציא את המוגלה וצפורל. אם זה לא יעבור אז יוציאו לי חתיכת ציפורן. האם זה נכון שלא נוגעים בציפורן במצב מוגלתי זה, אגב, האם יכול להיות שהצמר גפן עשה את הצרות או שיש חתיכה של ציפורן בפנים וזו הבעיה, מה לעשות ? סובלת מכאבי תופת !!!!

 
 
פרופ' אבי ריבקינד  
17:06 08.11.12
שלום רויטל הטיפול הראשוני שניתן לך עי הפדיקוריסטית היה טוב.יתכן שהיה צריך לדחוף עמוק יותר את הצמר גפן, כואב מאוד.טיפול זה לא גרם לזיהום.לאצריך להשתמש במישחות.להכניס את הרגל לאמבטיה עם מים חמים וסבון,לנסות להרים שוב את הציפורן עם צמר גפן בדרך כלל טיפול שמרני עוזר.לחתוך את הציפורן אופציה ששמורה למקרים כרוניים. אנני רואה הוריה למתן אנטיביוטיקה .
 
רויטל
18:38 08.11.12
שלום, אני שנתיים לאחר ניתוח בקע מפשעתי ושלוש שנים אחרי ניתוח בקע טבורי. בניתוח בקע מפשעתי שמו לי רשת. אני שנה אחרי לידה ויש לי כאבי נוראים במפשעה ועכשיו גם שמתי לב שבמאמץ יוצאת מין גולה כמו שהיתה לפני הניתוח. באולטרסאונד לא רואים בקע וחשוב להדגיש שפעם הקודמת לא ראו,לא במפשעה ולא בטבור. בקע טבורי חזר אצלי שוב פעם לאחר לידה,אבל כמעט ואין כאבים והרופא אמר בטבור לא כל כך חשוב לעשות. אבל מה אני עושה עם המפשעה? האם רשת בכלל יכולה להיקרע?(אני לפחות פעמיים ביום משותקת מרוב כאבים) תודה מראש
 
ד''ר דני רוזין  
00:46 07.11.12
רשת לרוב לא נקרעת אך לעתים זזה או שהרקמה סביבה נקרעת.
ניתן לתקן בניתוח נוסף, אפשר לפרוסקופי.
שלום.
עברתי לפני שבוע ניתוח של כיס מרה בלפרוסקופיה. יש לי כעת 4 תפרים קטנים מכוסים בפלסטר (לא הפלסטרים הרגילים שיש לכולם בבית אלא פלסטר כמו סלוטייפ..). אני דתייה ועלי לטבול במקווה בימים הקרובים. כדי לטבול עלי להוריד את הפלסטרים. בעיקרון המנתח שלי אמור להוריד לי אותם בעוד שבוע, אולם אני אמורה ללכת למקווה לפני כן.
השאלה שלי, האם אני יכול להוריד את הפלסטרים האלה לצורך הטבילה ואח"כ לשים אחרים??
התפרים יבוא במגע רק עם מים וסבון..

תודה רבה!!!

נ.ב. ניסיתי להשיג את המנתח ולשאול אותו, אך הוא לא בארץ..
 
פרופ' אבי ריבקינד  
12:40 05.11.12
שלום רב,

את יכולה להוריד את הפלסטרים לצורך התפילה ואחר כך לא לשים שום דבר.

בברכת בריאות

אבי
 
משה
20:51 04.11.12
לפני כ-10 שנים עברתי תיקון בקע דו צדדי בשיטה לפרוסקופית חוץ ביטנית. כיום ישנה חזרה משמאל.
הוצע לי ע"י רופאים שונים תיקון בשיטה פתוחה או בשיטה לפרוסקופית תוך ביטנית.
א. מה מומלץ במיקרה כזה ומאילו סיבות? (בן 67 ובריא).
ב. האם מנחים לפרוסקופים מיומנים בד"כ באותה מידה גם בניתוח פתוח,או שנדרש מנתח שעוסק בעיקר בשיטה זו.
בתודה על תשובתכם.
 
ד''ר דני רוזין  
21:24 04.11.12
שתי הטכניקות אפשריות, הפתוחה פשוטה יותר ולכן תהיה הבחירה של רוב המנתחים, אך הסגורה בהחלט אפשרית על ידי לפרוסקופיסט מיומן.
מנתחים לפרוסקופיים מיומנים גם בניתוח הפתוח, ההפך לא תמיד נכון.
 
קרן
21:39 02.11.12
שלום אני בת 39 גבוהה 1.52 משקל 83קג

רציתי לדעת האם אני עומדת בקרטריונים של ניתוח טבעת דרך קופת חולים מאוחדת ?

שאלה שניה :אם אני גבולית מבחינת bmi האם יאשרו לי ניתוח בגלל שהשומן גורם לי לדיכאון ולא מאפשר לי לקיים חיי זוגיות נורמלים?

תודה
 
קרן
09:07 03.11.12
עלי לציין כי ניסיתי את כל האופציות האפשריות כגון:

סדנאות הרזיה
שימוש בתכשירים- תה..כדורים...משקאות...ספריי
תפריט של דיאטנית
שאיבת שומן בהדסה אופטימל
שעורי ספורט
בדיקת בלוטת התריס שלי תקינה

ואני עדין כמו שאני ..
 
ד''ר דני רוזין  
18:42 04.11.12
אינך עומדת בקריטריונים אם אין מחלות נילוות כמו סכרת או יל״ד, אבל מציע לפנות להתייעצות אצל מנתח בריאטרי (של ניתוחים להשמנת יתר)
שלום רב,
יש לי בקע טבורי שאינו מפריע בד"כ אך כואב במגע ישיר.
ברצוני להיכנס להריון. כירורג עמו התייעצתי אמר לי שעדיף לנתח לפני ההריון שכן בהריון מופעל לחץ על הבטן וזה עלול לגרום לבקע כלוא שיצריך ניתוח, פרוצדורה שאינה מומלצת בהריון. מצד שני, הוא כירורג...ולכן ברור שזו תהייה המלצתו. גינקולוג אתו התייעצתי אמר שאין מניעה להיכנס להריון ושדווקא הלחץ יכול לפגוע במה שהשיג ניתוח בקע במידה ואכן יבוצע בטרם ההריון. לדבריו, מעולם לא נתקל בבקע כלוא בהריון.
לסיכום- נותרתי בלי תשובה ואשמח לשמוע את המלצת הפורום.
תודה
מצטרף להמלצה לנתח לאחר ההריון
 
ואדים
16:51 04.11.12
שלום
יש לי שיערה הפוכה בעצם הזנב כבר תקופה. עד היום תמיד טופלתי באנטיביוטיקה "צפוויט פרטה 500" שעזר לי תמיד בזמן כאבים..
חשוב לי לציין שאני חייל ואני הולך בדרך כלל למרפאת ביקור רופא וכל פעם יש רופא אחר אבל תמיד כל הרופאים היו רושמים לא את האנטיביוטיקה הזאת

לאחרונה האזור התנפח וניהיה אדום ורגיש מאוד למגע, הלכתי לביקור רופא כמו תמיד אבל הפעם הרופא שמה רשם לי אנטיביוטיקה שקוראים לה "אוגמנטין 500"
אני לא מכיר את אנטיביוטיקה הזאת ואני רגיל תמיד להשתמש ב"צפוויט" בנוסף הרוקחת אמרה לי שזה שתי קבוצות שונות..

רציתי לשאול את חוות דעתכם בתור רופאי כרורג

להשתמש באוגמנטין או לבקש לחזור לצפוויט?
תודה.
 
פרופ' אבי ריבקינד  
16:58 04.11.12
שלום רב,

נראה לי שכדאי לאחוז את השור בקרניו וללכת לרופא כירורג על מנת שינקז את המורסה הנ"ל.

לא משנה סוג האנטיביוטיקה שאתה לוקח, לעיתים יש צורך בטיפול כירורגי דפניטיבי (סופי).

בברכת בריאות שלמה,

אבי
אני יכול להמשיך עם האנטיבוטיקה עד אז, או שאתה ממליץ לחזור לרופא?
 
אבי
17:52 04.11.12
להפסיק את האנטיביוטיקה ונראה לי שכדאי לחזור לרופא.
 
שירה
22:25 03.11.12
שלום ד"ר!
אני סובלת במשך כמה זמן ממורסות בבית שחי ימין .
לפני חודש עברתי ניקוז כירורגי ולפני שבוע בערך יצאה לי מורסה שניה בבית השחי ( לא באותו מקום ) . שלשום יצאה המורסה השלישית באזור .
המורסות יחסית קטנות , אחת אדומה וכואבת והשניה לא.
אני לוקחת אוגמנטין כבר 3 ימים מתוך 5 ומשחה אנטיביוטית מקומית. חל שיפור בכאבים אך המורסות עדיין נפוחות ( לא מספיק בשביל ניקוז כירורגי )

האם יש סיכויים שהמורסות יעברו לבד או שאצטרך שוב לעבור ניקוז כירורגי?
ובכלל, מה מקור הבעיה ? איך אפשר למנוע יציאות של מורסות בעתיד?

תודה מראש!
 
פרופ' אבי ריבקינד  
15:13 04.11.12
שלום רב,

התופעה מוכרת ולצערנו אין פתרון יעיל. המורסות אינן עוברות לבדן, מפעם לפעם זקוקים לניקוז כירורגי.
עצה ידידותית, במהלך מקלחת במים חמים, ניתן ללחוץ על המורסה בתקווה שתבין את הרמז...!
לא ניתן למנוע יציאות של מורסה בעתיד ולעיתים נזקקים לניתוח שמבוצע על ידי כירורג פלסטי. ואז זה פותר את הבעיה.

בברכת בריאות שלמה,

אבי
 
טובה
07:54 01.11.12
שלום, אני אמורה לעבור ניתוח בקע טבורי - בשיטת לפרסקופיה בעוד כחודש וחצי לערך. כשישה ימים לאחר מכן זכיתי בנופש באילת מטעם העבודה. שאלתי היא האם אפשרי מבחינתי לנסוע או שזה זמן מועט מידי להחלמה מהניתוח? תודה מראש
 
פרופ' אבי ריבקינד  
10:05 01.11.12
שלום רב,

רצוי לשאול את המנתח את שאלתך. היות והוא יודע מה גודל הבקע ומה סדר הגודל של הניתוח.

בברכת בריאות
אבי
בעקבות ct ו mri הופנתי לאו.סאונד מפשעות דוצ.הממצא העיקרי ,בלוטת לימפה 12 ממ עם התעבות קלה אך אסימטרית של הקורטקס ובלוטה שניה 10ממ עם קורטקס מעובה ללא הילוס שומני (חשודה). הממצא בהדמיןת mri,ct דומה בהגדרה .אני חושש מסיבוכים וזהומים בביופסיה למפשעה .אגבב ,הגודל הפיזי של הבלוטות ללא שינוי בשלוש שנים אחרונות .כולל בדיקות דם תקינות.החשש הוא מהתפרצות גרורתית של סרטן הערמונית,מאובחן ב pst 7 .הסרטן טופל לפני 12 שנה בברכיתרפיה וב 2 דגימות ביופסיה לפני 4 שנים לא נמצא ממצא מחשיד.סיפור ארוך מתסכל וללא תשובות חד משמעיות ,אנא התיחסות והבהרה
 
ד''ר דני רוזין  
18:30 31.10.12
ביופסית קשר לימפה היא פעולה ניתוחית קטנה עם שיעור סיבוכים נמוך. יתכן וניתן אף להסתפק בביופסית מחט קודם. ההחלטה לגבי הצורך בביופסיה צריכה להיות על ידי הרופא שמטפל בך.
היי,
זכיתי בעקיצת יתוש שהזדהמה.
רופא המשפחה רשם לי משחה אנטיביוטית שלא ממש עוזרת.
לצערי, נראה לי שצריך לנקז את המפגע.
מי מטפל במקרה כזה?
בבקשה אל תפנה אותי לרופא המשפחה ששוב ושוב נכשל.....
 
ד''ר דני רוזין  
10:05 31.10.12
מוקד או מיון, לבדיקת כירורג
 
אורית
13:14 29.10.12
שלום,
כבר שלושה ימים אני סובלת מכאבים מתחת לחזה בצד ימין אשר מקרינים גם לגב אשר הולכים ובאים. לפני כשנתיים וחצי עברתי ניתוח להוצאת כיס מרה.
פניתי לרופא המשפחה אמר שכרגע לחכות ולקחת אקמול לשעת הצורך.
בינתיים הכאבים ממשיכים. מה עליי לעשות לאיזה רופא מומחה עליי לפנות כדי להיבדק.
האם יתכן שזה קשור ללב או לקיבה? או יכול להיות ששוב יש אבנים?
 
פרופ' אבי ריבקינד  
13:36 29.10.12
שלום רב,

למרות שהוציאה לך את כיס המרה, הייתי ממליץ לבצע אולטרסאונד משום שלעיתים ישנה אבן בדרכי המרה שיכולה לתת את אותם סימפטומים כמו אבנים בכיס המרה.

כמו כן, רצוי לקחת ספירת דם ובדיקות ביוכימיה כולל תפקודי כבד.

בברכת רפואה שלימה

אבי
שלום.
עברתי ניתוח סינוס פילונידלי באזור עצם הזנב ומאז עברו 3 חודשים .
לפני מספר שבועות הופיע נקב קטן מפריש באזור הניתוח שנפתח ונסגר .
נבדקתי והציעו לי להניח לזה בשלב ראשון או לעבור מחדש פתיחה בניתוח עלמנת לנקות מחדש את האזור .
מה דעתך , האם התופעה מוכרת והאם מומלץ להמתין או לפתוח מחדש .
תודה
 
פרופ' אבי ריבקינד  
12:21 29.10.12
שלום רב,

התופעה מוכרת. ניתן להמתין לניתוח הבא ובשלב זה טיפול שמרני בלבד.

לבריאות מלאה
אבי
שלום,
סליחה על ההסיטריה....
לפני כשבוע / עשרה ימים גיליתי גוש קשה- לא כואב במיוחד אבל מקרין כאב על כל יד שמאל בבית שחי שמאל.

לציין שאני בהריון בשבוע 19+3 הריון רביעי.

לפני כ- 4 שנים עשיתי ניתוח להגדלת חזה. ובמרץ האחרון עשיתי אולטרסאונד לבדיקת שלמות השתל. בשבוע 10 לערך ערך לי הרופא בדיקה ידינית בשדיים.

מאז גילוי הגוש אני די בלחץ... מה עוד שהוא קצת כואב ומקרין כאב על יד שמאל. לציין כי אני ישנה גם על צד זה. בשבוע האחרון הפסקתי להשתמש בדאורדוראנט או ספיד סטיק. ולא נראה הקלה. לא נראה גם פצע או זקיק שערה.

האם לדאוג?
לא נשמע מדאיג, אבל כדאי שרופא (אפילו רופא משפחה) יבדוק ויתרשם כי קשה מהתיאור לדעת בדיוק על מה מדובר, מיקום, עומק, מירקם, ניידות, וכו'- מאפיינים שקל בבדיקה למצוא ולשייך את הגוש לאבחנה הסבירה.
 
נונו
16:07 25.10.12
אני כ 3 שבועות התחיל אצלי כאב אזור המותן הימנית הכאב גם במפשעה ומקרין על הרגל. עשיתי בדיקות ולא יצא כלום. אחרי שבוע של כאבים, הכא חלף. היום הכאב חזר , ממש אותו כאב שמקרין על הרגל וגם מאחורה אפשר להרגיש כאב. עשיתי צילום רנטגן. הטכנאי אומר שייתכן ויש דלקת בתוספתן.
לפעמים אני חשה בבחילות אבל עכשיו אני לא .
האם ייתכן שדלקת מתמשכת לתקופה ארוכה ?? [
הייתי בבית החולים, ביצעו לי דם ושתן ואמרו שאין סימן לדלקת והבדיקות תקינות...הרופא (2 רופאים) שבדקו שללו תוספתן אחרי מישוש והבדיקות. כאשר הרופא נגע לי בעצם המותן הימניי הרגשתי כאב נוראי
אחרי עומס בעבודה הכאב נהיה נוראי אבל אם אני נושמת עומק או מזיזה את הרגל ימינה ושמאלה אני מרגישה הקלה.
לאיזה רופאים אני צריכה לפנות? ואיזה דיקות אני צריכה לעשות
האם עצם זה שדם ושתן יצא תקין ובידקת הרואפים אז אין דלקת בתוספתן??
 
ד''ר דני רוזין  
17:50 26.10.12
לפי התיאור הסיכוי לדלקת תוספתן נמוך.
מציע להמשיך בירור דרך רופא משפחה, יתכן וגם אורטופד יוכל לתרום לאיבחון
 
בת
18:41 25.10.12
שלום
בת 45 לפני 3 שנים הבחנתי בעיבוי צד ימין צוואר מעל עצם בריח,הופנתי מאז לאולטראסאונד צוואר רקמות רכות ובלוטת התריס ונאמר בהתחלה רקמה שומנית שהכל תקין באולטראסונד אחרון גילוי לי שמתחת לרקמת העור בעומק של 0.5 יש רושם של גוש בגודל 1.5X4.7 סמ לא יודעים להגיד בוודאות אם זה ליפומה או שילוב של רקמה של שומן ושרירים שאלתי האם עלי להוציא את הדבר הזה? האם זה מסכן אותי בזה שזה יוכל עם השנים להתפתח לסוג של סרטן ממאיר,או שאפשר לחיות עם זה תודה
 
ד''ר דני רוזין  
18:09 26.10.12
ליפומה אינה מסוכנת, והסיכון לשינוי ממאיר הוא אפסי. אם זה לא מפריע לא חייבים להוציא- ניתן לעקוב ולראות אם גדל הלאה
+ הוספת הודעה
   1 ...  14  15  16  17  18  19  20  21  22  ...  79  
 חיפוש בפורום זה
תגיות