בריאות, רפואה
מאמרים | פורומים | קהילות | רופאים  
  חיפוש במאמרים  
הריון ולידהדיאטה, תזונהתרופות, ויטמיניםעיניים, משקפייםניתוחים פלסטייםרפואה משלימהקוסמטיקה, איפורעיצוב שיערפסיכולוגיהאורטופדיה
 
מין, יחסים, זוגיותכושר גופנירפואת שינייםרפואת ילדיםלב, כלי דםעזרה ראשונהמחלות, טיפוליםגיל הזהבחוק משפט, ביטוחמתכוני בריאות
 בריאות ראשי»פורומים»פורומים כירורגיה, ניתוחים»פורום נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש
הוסף למועדפים 
פורומים רפואיים
 

פורום נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש עמוד 52

פורום נוירוכירורגיה-ניתוחי ראש נועד לתת מענה במגוון נושאים: ניתוחי מוח, מערכת העצבים, כאבי ראש ומיגרנות, בעיות בגולגולת, שבץ מוחי, פציעות ראש, לחץ תוך גולגלתי, בעיות חוט שדרה, דימומים, גידולים במוח, זיהומים ודלקות במוח
מנהלי פורום נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש:
ד''ר אייל יצחיאק
לפרטים נוספים
ד''ר רחל גרוסמן
לפרטים נוספים
 
טלי לוי
19:33 04.10.09
ערב טוב ,עקב בדיקת CTבראש היתברר לי כי המבנה הגרמי שמור,הסתידות גסה צמודה לפלקס הפרונטלי מתאים למנינגיומה .מה הטיפול הרלוונטי ביותר? מה הסיכון?
תודה מראש על עזרתך.
בהמשך לבדיקת ראש שנעשתה אין עדות לתהליך מוקדי גס או לאפקט מסה ,ללא עדות לדמם תוך גולגולתי .
סליחה על השאלה בהמשכים,טלי לוי
 
ד''ר אייל יצחיאק  
18:23 05.10.09
עדיין אין מספיק פרטים אך קרוב לודאי שאין צורך בטיפול פרט למעקב רנטגני
 
ד''ר אייל יצחיאק  
18:22 05.10.09
יש חשיבות לגודל התהליך, מידת הלחץ על המוח וכו'.
אני נערה בת 16 וכבר שלוש שנים שאני סובלת מכאבי ראש בכל יום ובכל שעה. בתחילה הופניתי לנוירולוגית ששלחה אותי לבדיקת EEG שיצאה תקינה ולבדיקת CT שיצאה תקינה גם כן. רופא העיניים בדק אותי ואמר כי אין לחץ תוך גולגולתי. הכאבים לא נפסקו ומשככי הכאבים אינם משפיעים בכלל.
מה יכול להיות הגורם לכך?
 
ד''ר אייל יצחיאק  
18:59 02.10.09
לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי.
אני בן 23 ומלפני 6 שנים התעסקתי בהרמת משקולות רצינית. אני מודה שהייתי שם יותר מדי לחץ על הגוף שלי (משקולות כבדים מדי ושעות רבות מדי). אפילו נפצעתי בשלב מסויים בזרועות שלי ומכך לא יכולתי להמשיך את ההתעמלות הזאת.

אבל הבעיה שלי היא שבאמצע כל העניין הזה אם הרמת המשקולות התחלתי לסבול מנדודי שינה קשים ביותר ומכך נאלצתי להפסיק את האימונים שלי. אפילו עד היום אני סובל מנדודי השינה האלה ומכך אני סובל מעייפות קיצונית לאורך כל שעות היום ולא מסוגל לעבוד או לתפקד בכלל כבר שנים.

אף אחד מהרופאים שהייתי אצלם לא מצא את הבעיה שלי. אבל בזמן האחרון התחלתי לחשוב שאולי איכשהו הנדודי שינה האלה היו יכולים להיגרם ע"י ההתעמלות הקיצונית שעשיתי בזמנו. במיוחד בגלל שזה התחיל באותו הזמן. האם זאת אופציה?

תודה רבה!


 
ד''ר אייל יצחיאק  
18:58 02.10.09
לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי.
 
רקפת
09:41 30.09.09
שלום, אני בחורה בת 35, מזה כשנתיים קפיצות בפנים (צד שמאל), מטופלת מזה כשנה בבוטוקס בביח' כרמל. לאחרונה, החמרה, הפנים מתעוותות לצד שמאל (כולל הפה) בכל פעם שאני מדברת או אוכלת. הייתי רוצה לברר על ניתוח, (תשובת MRI - פיתול פיקה ימנית על עצב), אולי בארץ, אולי בשיטת GAMA KNIFE בפיטסבורג? למי לפנות? מה מתאים יותר? האם יש אלטרנטיבה נוספת?
תודה, רקפת
 
ד''ר אייל יצחיאק  
13:48 30.09.09
מומלץ לפנות לדר' צבי ישראל בהדסה שמומחה לטיפול במצב זה.
 
מורן
17:05 21.09.09
האם מותר להשתמש בשמפו חפיף נגד כינים, שבועיים לאחר ניתוח ראש? האם החומרים המצויים בשמפו מזיקים לממקום הצלקת, ובמידה ואסור מה הטיפול היעיל ביותר להסרת כינים לאישה שעברה ניתוח ראש לפני כשבועיים.?
 
ד''ר אייל יצחיאק  
09:36 29.09.09
איני יודע באיזה שמפו מדובר. הייתי ממליץ בתקופה זו להשתמש בשמפו היפואלרגני בלבד.
 
שלומית
13:14 23.09.09
הבדיקה שעשיתי מגלה את העובדות הבאות:
בחוליות L4 L5 מודגם תהליך אינטהדורלי מאורך מימדיו 13-58 ממ עם מרכיב ציסטי בקוטר 14 ממ באספקט קאודלי של התהליך במרקם לא אחיד בעל סיגנל בינוני גבוה בT2 ואיזואינטנסי בT1
בתוך התהליך בסדרות GRE, T2 נראים מבנים מסולסלים היפואינטנסים שמזכירים FLOW VOID
מבנים דומים ממוקמים בינו לבין קונוס מדולריס בגובה L1-2
התהליך ממצא את כל הקוטר של שק הדורלי ומפסק את שורשי זנב הסוס
שק הדורלי נראה מורחב בגובה התהליך.
א. מה פשר הממצאים?
ב. מה הקשר בינם לבין תאונת הדרכים שעברתי לפני מספר חודשים?
ג. מהו הטיפול המומלץ לפני שפונים לניתוח?

בתודה מראש
שלומית
 
ד''ר אייל יצחיאק  
09:35 29.09.09
לדעתי אין קשר בין הממצא בצילום לתאונה שעברת.
יש לבדוק אותך ואת ה-MRI וקרוב לודאי שהטיפול המומלץ יהיה כריתה כירורגית.
שלום,
אבי לאחר איבוד הכרה והתמוטט
אושפז בבית החולים בלינסון. נאמר כי יש לו גידול שפיר בחלק אחורי שמאלי של הראש בגודל של 3 ס"מ לאחר שהיה אמור להיכנס לניתוח הוחלט לפתע לשחרורו ולתאם ניתוח שוב רק לאחר יותר מ 10 ימים [ גם תאריך זה משוער, לפי הנאמר ע"י הרופאים המטפלים]
כאמור אחרי כמה ימים מלחיצים נשלח אבי הביתה עם תרופות נגד פירקוסים [ אשר גרמו בהתמוטטות הראשונה שבגינה אושפז ].
מה אתה מציע לעשות?
האם זה מספיק אחראי מצד הרופאים לדחות ניתוח מסוג זה?
האין המצב יכול להחמיר לאחר איבוד הכרה שנוצר מבצקת במוח כתוצאה מהגידול.?
האם כדאי לקבל חוות דעת נוספת?

כמו גם אשמח לדעת מה כמה הם סכויי ההצלחה לצאת מהניתוח שלם ובריא אם אבי בן ה 60 בסך הכל בן אדם בריא עד עתה?
תודה
 
ד''ר אייל יצחיאק  
09:33 29.09.09
קשה לענות לשאלותייך ללא בדיקתו של אביך וצפיה ב-MRI.
אשמח לראותו במרפאתי ולחוות את דעתי.
 
רונה
13:37 24.09.09

בבדיקת MRI לצורך מעקב מחלה תורשתית ששייכת לכלי דם,ילדה בת 11, נמצא ללא קשר למטרת הבדיקה,"ממצא אקראי נגע ציסטי זעיר בפינאליס קוטר 6 מ"מ.
סינוס פרונטליס מימין מוצל, יבוי רקמה למפטית בנזופרינקס.
לסיכום: אין רואים מלפורמציה ווסקולרית
נגע ציסטי זעיר בפינאליס, באבחנה מבדלת, ציסטה פינאלית, פינאציטומה.לפי שיקול קליני מעקב.
אודה לך על הסבר.
 
ד''ר אייל יצחיאק  
09:31 29.09.09
קרוב לודאי שמדובר בציסטה פינאלית פשוטה שניתן לעקוב אחריה ב-MRI.
בכל מיקרה הייתי פונה לנוירוכירורג ילדים. דר' קונסטנטיני או דר' בני הדני באיכילוב או דר' פלדמן בשיבא.
בני בן ה-12מתלונן כבר 3 שבועות על כאבי ראש וכבר שבוע עם תופעת פוטופוביה בבקרים ולפעמים בערב.
אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי את תוצאות הבדיקה.
ומה ההשלכות של "החדרים מורחבים במידה קלה באופן דיפוזי, ללא ממצא ממקם"
ושל "מגה ציסטרנה"?
תודה.

ד"ר נכבד,
. הבדיקה בוצעה בתאריך 21/09/2009
של המוח ללא ועם הזרקת חומר ניגוד. MRI להלן ממצאי בדיקת
אקסיאלי, סגיטלי קורונלי. , TSE , T2 , T1 הבדיקה בוצעה בערכי
התוויה קלינית: כאבי ראש.
ממצאים:
לא מודגם תהליך תופס מקום או ממצא מוקדי ברקמת המוח.
נורמליים שמורים. FLOW VOID'S
החדרים מורחבים במידה קלה באופן דיפוזי, ללא ממצא ממקם.
מודגמת מגה ציסטרנה.
סיכום : אין עדות לממצא מוקדי או ממצא המסביר את הקליניקה המתוארת
 
א
07:10 27.09.09
האם "חדרים מורחבים במידה קלה באופן דיפוזי ללא ממצא ממקם" עלול חלילה לרמוז על דימום (והאם דימום לא יכול להיראות ב-MRI)? תודה.
 
ד''ר אייל יצחיאק  
09:30 29.09.09
מהבנתי את הפיענוח התשובה היא לא אך בהחלט הייתי שמח אם נוירולוג ילדים היה בודק את בנך.
 
ד''ר אייל יצחיאק  
09:26 29.09.09
התוצאות הן של בדיקה תקינה.
תוצאות בדיקת MRI של גזע המוח:
הבדיקה בלי ועם הזרקת גדוליניום בסדרות משוקללות FLAIR, T2, T1 ו--DWI.
בוצעו חתכים מכוונים ל-CPA
חדרי המח תקינים בגודלם.
מעט T2/FLAIR גבוה מודגם בחומר הלבן העמוק סביב החדרים.
טיב הממצא איננו חד משמעי, ייתכן שינויים אסכמים כרוניים.
אין עדות לתהליכים תופסי מקום במח, האדרה פתולוגית, דמם, אסכמיה אקוטית או קולקציה חוץ מוחית.
סנגל זרימה תקין מודגם בכלי הדם המרכזיים של המח ללא עדות למלפורמציה וסקולארית.
אין עדות לתהליך תופס מקום או האדרה פתולוגית ב-CPA או תעלות השמע הפנימיןתץ עצבים קרניאלים 5,7,8, בגדר תקין.
אודה לכם אם תפרשו את התשובה. הנבדק בן 61
 
ד''ר אייל יצחיאק  
09:29 29.09.09
תוצאות הבדיקה אומרות שאין גידול תוך גולגלתי אך יש מעט שינויים שיכולים להתאים לפגיעה בכלי דם.
יש חשיבות למתאם לתלונות הקליניות של החולהץ הייתי מתיעץ עם נוירולוג מומחה לשבץ מוחי (דר' לדר בהדסה)
שלום
בני (בן 38) נותח בראשו בחודש הקודם, הסרת קברנומה, מעל הגבה הימנית, (המחולל, כך נאמר לי הוא מולד גן 3 או 7)
לאחר הניתוח הוא מקבל תרופה אנטי אפילפטית, כבר לאחר הניתוח חש נימול בעת היקיצה בזרועותיו, התופעה עדיין לא חלפה כ- 3 שבועות לאחר הניתוח ומתחילה להטריד אותו.
שאלתי היא, מהן תופעות הלוואי של ניתוח מסוג זה, השלכותיו, ומהי תופעת הנימול , מתי להתחיל לדאוג ולטפל בזה?
פגישת המעקב בתל השומר, שם נערך הניתוח, תהיה בעוד כשבועיים.


תודה מראש

איה 23.9.09
אם אפשר לשאול למה עבר ניתוח ואצל מי?
תודה מראש והחלמה מהירה.
 
ד''ר אייל יצחיאק  
09:25 29.09.09
שנה טובה וחתימה טובה.
קשה להסביר את העקצוץ בלי להכיר את ההדמיה של בנך טרם הניתוח.
הייתי מחכה לפגישת המעקב עם המנתח.
 
נילי
23:22 22.09.09
ד"ר שלום,

לפני כשנה עברתי ניתוח ראש לאחר קרניוטומיה פרונאטלית מימין.
מיד לאחר הניתוח עברתי בדיקת MRI ולפיה כריתת הגידול נראתה מלאה ללא עדות לשארית או הישנות תהליך.
לאחרונה, עשיתי בדיקת MRI נוספת ולפיה הממצאים הינם "מוקד מזערי של האדרה בחלק הקדמי ימני סופראסלארי במיטת הניתוח לו מומלצת בדיקת מעקב".

אני לא מבינה מה משמעות של האבחנה ואודה אם תסביר:
1. מהי "האדרה"
2. מהו המנוח "סופראסלארי"
3. והכי חשוב - מה משמעות הבדיקה? האם חזר הגידול?

תודה מראש על תשובתך
נילי (מודאגת)
 
ד''ר אייל יצחיאק  
10:01 23.09.09
חסרים פרטים על מנת שאוכל לענות לך. אנא פני לרופא שניתח והוא יוכל לדעת מה משמעות הממצאים.
 
נילי
13:34 23.09.09
בהמשך לשאלתי האם ניראה שיש גידול קטן או שאין?
כי אני יודעת שלפעמים אחרי הוצאת גידול מסוג זה נישאר משהו קטן שאי אפשר להוציא ובMRI הראשון הוצאת הגידול היתה מלאה ועכשיו פתאום לפי התשובה ניראה שיש משהו.
מה דעתך?
אני, בן 29. מזה כחודש מתלונן על לחץ תמידי בראש, לחץ על העיניים, חולשה, ומן צפצופון תמידי בראש, ולעיתים רחוקות בחילות. (אציין שהזרתות שלי נרדמות בלילה מדי פעם). בדיקת דם ועיניים (הרחבת אישונים) תקינות.

עשיתי CT ראש ויצא תקין, למעט "מוקד מסויד קטן נצפה בורטקס ימין, יכול להתאים להסתיידות של מנינגיומה קטנה, קוטרה כ5 מ"מ חתך (54\52)"

זה יכול להסביר את הסמפטומים שאני חווה? ואם כן איך לטפל בזה?. בתודה מראש.
 
ד''ר אייל יצחיאק  
10:00 23.09.09
אין קשר בין הממצא לתלונות. מדובר בממצא מקרי. רק להיות על הצד הבטוח הייתי חוזר על CT ראש בעוד שנתיים לראות שאין שינוי בתהליך.
שלום רב,

אני בחור בן 21, לפני כשנה התחלתי להרגיש בליטה גרמית בעצם אוקציפיטלי בגולגולת ומאוחר יותר גם מאחורי הצוואר.... אני חש כאבים בצוואר, זרמים בידיים וברגליים, CPK גבוה, סחרחורות, טשטוש ראייה וכו'... יש לציין כי ביצעתי צילום גולגולת לפני כשנה וצויין: "הודגם בלט גרמי בעצם אוקציפיטלי ייתכן וריאנט אנטומי...מומלץ לשקול ביצוע CT מוח וגולגולת לצורך קליני"... ביצעתי CT מוח עם חומר ניגודי ולא נמצא שום ממצא חשוד (בדיקה תקינה)...

מה משמעות בלט גרמי זה? האם יש צורך בביצוע MRI? מדוע לא ראו זאת בבדיקת CT? האם בליטה גרמית זו יכולה להיות תולדה של נזק טראומטי למוח/עמוד שדרה?
 
ד''ר אייל יצחיאק  
12:36 19.09.09
לא ברור האם הבליטה היא בגולגולת או עמוד השידרה. אם בגולגולת. כמו כן לא ברור לי הקשר בין שאר תלונותיך לממצא הגרמי. אנא פנה לנוירוכירורג כדי להיבדק ועל מנת לבדוק את ההדמיה שלך.
שנה טובה
שלום שוב,

בנוגע לשאלתך, הבליטה הגרמית קיימת גם בגולגולת וגם בעמוד שדרה צווארי....לציין שבדיקת CT מוח תקינה!!!!!

מה עליי לעשות והאם עליי לבצע MRI או בדיקה כלשהי אחרת???

נ.ב,

הנוירוכירורג שלי עמוס עד תחילת 2010, ולכן לא אוכל לגשת אליו בזמן הקרוב!
 
ד''ר אייל יצחיאק  
10:03 23.09.09
אתה מוזמן לקבוע תור למרפאות מחלקתנו (בהדסה) ואני בטוח שתענה לפני 2010.
שלום. אמי עברה לפני כחודש ניתוח מוח (להסרת גידול),
האם תופעות כמו חולשה מתמדת ובחילות הינן תופעה שכיחה בקרב המנותחים? גם חודש אחרי?
 
ד''ר שלמה (סטיב) ג'קסון  
23:43 21.09.09
התופעות אותן את מתארת בהחלט יכולות להמשך גם חודש אחרי הניתוח ,במידה והתופעות ממשיכות יש להתייעץ עם המנתח.
בברכה
 
דנה
18:45 20.09.09
היי ד'ר
לפני כשלושה שבועות הבחנו שינוי בהתנהגותה של אמי הפרעה בזיכרון, בילבול,ירידה קוגניטיבית שהתבטאה בעיקר בהפרעת זיכרון והתמצאות.ללא כאב ראש
לאחר בדיקת ct אשר הדגימה תהליך תופס מקום פרונטאלי משמאל, עים סימני לחץ ובצקת סביבו
הומלץ לנתח את אימי,
אימי שוחרה לביתה ללא בדיקת mri ונוטלת כדורים..נגד פירכוסים וכדורים שמקלים על הבצקת"..
הננו מודאגים מאד ולא יודעים מה לעשות איזו החלטה לקבל
האם לבצע את הניתוח ומה ההשלכות של ניתוח זה?
אם ניתנת לנו האפשרות לבחור בית חולים אחר לפי חוק? ומה ההליך הדרוש לשם כך
בית החולים לא מוכן לתת לאימי בדיקת mri הוא מתנה את הבידקה בהתחיבות שתונתח אצלהם..
אשמח לכל מידע נוסף
תודה דנה,
 
ד''ר אייל יצחיאק  
21:31 20.09.09
לפי תאורך אימך צריכה להתאשפז ולהינתח בהקדם. כדאי שתחליטו מי אתם רוצים שינתח ותפנו לחדר מיון בו הוא עובד.
 
רן
14:33 13.09.09
שלום רב,
קיבלתי תוצאת MRI ראש מוכוון להיפופיזה (עקב פרולקטין גבוה - 2000) עם ובלי חומר ניגוד. בפענוח כתוב:
מוקד בעל אות דימומי חלבוני בגודל 11*11 מ"מ בהיפופיזה מימין. התהליך מרים גבול עליון של הסלה ומתקרב אך אינו לוחץ על הכיאזמה, הגבעול סוטה שמאלה. הממצאים מתאימים לאדנומה היפופיזריס.
הרופא האנדוקרינולוג אומר שלא מדובר במשהו מדאיג שמצריך טיפול או בירור נוסף.
אודה לכם אם תסייעו לי בהבנת משמעות הממצאים.
תודה מראש,
רן.
 
ד''ר אייל יצחיאק  
10:08 14.09.09
מדובר בתהליך שמקורו בלוטת יותר המח. תהליך זה דימם וכנראה לוחץ על הגבעול של הבלוטה וזו הסיבה לעליה בפרולקטין.
לדעתי יש צורך לערוך ברור אנדוקריני ולהמשיך במעקב MRI.
 
רן
14:56 14.09.09
ראשית, תודה על תשובתך. בהמשך לכך - האם מצב כזה עשוי להעיד על צורך בניתוח?
תודה,
רן
 
ד''ר אייל יצחיאק  
19:59 15.09.09
קשה לומר בלי לראות את ההדמיה. נראה לי שיש לעקוב בשלב ראשון ואם התהליך גדל או שהתהליך פעיל הורמונלית ומסוג שאינו בר טיפול רפואי אז יש לשקול ניתוח.
שנה טובה.
שלום רב.
אמי עברה לפני כשבועיים ניתוח להסרת גידול בראש ולאחר מכן עוד ניתוח בו הוחזרה העצם לראש.
חשוב לציין שאימי מרגישה טוב בבקרים אך בערבים היא הינה חלשה וסובל מכאבי ראש, דבר נוסף הינו כפילות ראייה בעין ימין שנבעה כתוצאה מהניתוח. הייתי שמחה לדעת מתי העין תחלים והאם חולשה ןשסחחורות הינן תופעות שמופיעות גם שלולשה חודשים לאחר הניתוח?

תודה.
 
ד''ר אייל יצחיאק  
19:57 15.09.09
הפרטים שמסרת אינם מספקים. אנא חזור לרופא המנתח והתייעץ עימו.
שנה טובה והחלמה מהירה.
 
דנה
17:44 12.09.09
באיזה מרכז רפואי בארץ/בית חולים מבצעים הדמייה בסונר של עצבים פריפריים? ואם אפשר לקבל שם של רדיולוגים בתחום זה המקבלים גם באופן פרטי.
תודה
 
ד''ר אייל יצחיאק  
19:37 12.09.09
איני יודע, ניתן להתיעץ עם משרדו של פרופ' רוחקינד באיכילוב.
שלום

אבי עבר ניתוח להסרת מינגיומה לפני כחודש
כרגע הוא בשיקום
עדיין נוטל כדורים נגד התכווצויות
מתי מפסיקים ליטול את הכדורים הנ"ל
האם רק לאחר ביקורת MRI שתערך בעוד חודשיים בערך?
או שהוא היה אמור להפסיק אותם כבר ממזמן?
 
ד''ר אייל יצחיאק  
23:39 11.09.09
הפסקת טיפול נגד פרכוסים לאחר ניתוח תלויה בהעדפות המנתח, מהלך הניתוח והמהלך לאחר הניתוח, סוג הגידול וכו'.
באופן גס אם לא היו ארועים פרכוסיים, המהלך היה תקין, מישור ההפרדה מהמח היה טוב ואין שארית אז ניתן לשקול הפסקה הדרגתית לאחר שלושה חודשים מהניתוח.
היי ד"ר אייל
ניפגשנו כבר בבית חולים הדסה
אבא שלי עבר ניתוח אצל ד"ר ספקטור בדיוק לפני חודש(12/8)
הה לו מינגיומה גדולה על עצבי הראייה
הוא עדיין לא רואה כלום.(לניתוח הוא נכנס שהוא רואה צלליות בעין אחת..יש עדיין סיכוי שזה ישתפר?).....ועדיין עם קטטר..למרות נסיונות הורדה שלא צלחו
כרגע הוא בשיקום עד סוף החודש
הוא עדיין מטופל בכדורים נגד פירכוסים לכן שאלתי את השאלה, למרות שלא היו פירכוסים לפני הניתוח ולא אחריו..והכל עבר בסדר
יש לו ביקורת עוד חודשיים בהדסה
המחלקה תשלח לי הזמנה לביקורת? איך זה הולך? אני צריך להתקשר ולקבוע תור לביקורת?
 
ד''ר אייל יצחיאק  
19:41 12.09.09
מה שלומכם?
עם כל הקושי להמליץ עליכם להתאז בסבלנות רבה. רק הזמן יגיד לנו מה ישתפר ומה לא ישתפר.
צריך לקבוע תור ל-MRI ואחריו לביקורת מרפאה. טרם לביקורת המרפאה הייתי מזמין גם בדיקת EEG על מנת לשלול פעילות אפילפטוגנית סמויה. במידה ובדיקת הMRI ובדיקת ה-EEG תקינות היתי מפסיק את הטיפול בהדרגה ולאחר הפסקת הטיפול חוזר שוב על בדיקת EEG.
 
אוהד
20:27 12.09.09
ברור שנעשה MRI לפני שנבוא
עלינו להתקשר למחלקת נוירוכירורגיה לקבוע תאריך לביקורת? איך זה הולך?
יש לאבא גם ברמבם בסוף החודש בדיקה בעיניים ע"י אלקטרודות לבדוק אם יש שייירי ראיה
אנחנו עדיין אופטימים שהראיה תחזור, אלוהים גדול
שתהיה לך ולכל המחלקה שנה טובה
 
ד''ר אייל יצחיאק  
20:45 12.09.09
צריך לקבוע תור במרפאות.
שנת אושר בריאות והחלמה מהירה
+ הוספת הודעה
   1 ...  48  49  50  51  52  53  54  55  56  ...  75  
 חיפוש בפורום זה
תגיות
RSS RSS פורום נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש