בריאות, רפואה
מאמרים | פורומים | קהילות | רופאים  
  חיפוש במאמרים  
הריון ולידהדיאטה, תזונהתרופות, ויטמיניםעיניים, משקפייםניתוחים פלסטייםרפואה משלימהקוסמטיקה, איפורעיצוב שיערפסיכולוגיהאורטופדיה
 
מין, יחסים, זוגיותכושר גופנירפואת שינייםרפואת ילדיםלב, כלי דםעזרה ראשונהמחלות, טיפוליםגיל הזהבחוק משפט, ביטוחמתכוני בריאות
 בריאות ראשי»פורומים»פורומים כירורגיה, ניתוחים»פורום נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש
הוסף למועדפים 
פורומים רפואיים
 

פורום נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש עמוד 6

פורום נוירוכירורגיה-ניתוחי ראש נועד לתת מענה במגוון נושאים: ניתוחי מוח, מערכת העצבים, כאבי ראש ומיגרנות, בעיות בגולגולת, שבץ מוחי, פציעות ראש, לחץ תוך גולגלתי, בעיות חוט שדרה, דימומים, גידולים במוח, זיהומים ודלקות במוח
מנהלי פורום נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש:
ד''ר רחל גרוסמן
לפרטים נוספים
ד''ר אייל יצחיאק
לפרטים נוספים
 
שמואל כהן
 
18:32 05.06.14
צילום של מיפי עצמות
 
שמואל
 
23:21 27.05.14
שלום דר אני בן 48 נמצע במעכב חצי שנתי של בדיקה לפני שבוע בצתי mri מוח ישכמה צילמים דר יש הפשרות לאסביר ( אני כיבלתי טיפול הקרנתי בגת המחילתי (()
 
שמואל
 
23:29 27.05.14
המשך
 
ד''ר רחל גרוסמן  
13:53 28.05.14
חשוב לראות את כל צילומי ה MRI לאורך ציר הזמן. ממליצה על ביקורת אצל הנוירוכירורג שטיפל בך.
 
שמואל כהן
17:01 28.05.14
תודה דר אני מבקש הים הפשר לאסביר לי בקשר לשני הצילומים הים עדין יש שם נגע [מניגיומה ] בקשה הים הפשר הסבר
 
לא רופא
09:44 08.05.14
שלום

רציתי לדעת האם דיסק מלאכותי צווארי באמת עדיף על קיבוע (אני בת 30) והאם נותרת מגבלה כלשהי לאחר החלפת הדיסק (כלומר האם אפשר לעסוק בספורט, פעילות אינטנסיבית וכו').
כמו כן, איזה דיסק מלאכותי עדיף (האם בארץ קיימים מגוון של דיסקים?)

תודה !
 
ד''ר אייל יצחיאק  
10:30 24.05.14
דיסר מלאכותי צוארי היה אופנתי לפני מפר שנים אבל עם הזמן גילנו שאינו פנטסטי ולמעשה אצל הרוב המכריע של החולים המשתל מתאחה ולכן חזרנו לטפל בקיבוע רגיל עם כלוב ופלטה.
 
אירה
07:18 09.05.14
שלום רב,
אני בת 31 נמצאת חודש אחרי הלידה בניתוח קיסרי. ברקע סובלת מחרדות בריאות ומטופלת בויפאקס 150 מג ללא הצלחה.
כשבוע אחרי הניתוח התחלתי לסבול מכאבי ראש עורפיים עם עליית בלחץ דם ל160/110.
עברתי בירור במיון, נשללה רעלת וטופלתי שבועיים בנפידיפין.
לחץ דם היה כ125/95, כאשר לפני ההריון היה קבוע 100/70.
לאחר שבועיים כאבים שינו מקום ועברו לאזור הקודקוד, כאב דוקר.
כמו כן התחילה תחושה מוזרה של לחץ בראש שבא לכמה שניות ונעלם.
ובימים האחרונים הכאב עבר מאזור הקודקוד לאזור המצח והרקות.
במצח ממש מעל האף ושתי הרקות.
כמו כן עדיין מרגישה סוג של לחץ באזור המצח שבא והולך.
במדידת לחץ דם אתמול 95/78.
בנוסף נוקשות וכאב בצוואר בזמן תנועה.
הכאב לא מפריע לישון, לא מתגבר במאמץ ולא מלווה בבחילות או סחרחורות.
נבדקתי פעמיים אצל נוירולוג ללא שום ממצא ונבדקתי אצל רופא עיניים כולל הרחבת אישונים גם ללא ממצא.
ברקע תמיד סבלתי מכאבי ראש, אך הכאב ראש עכשיו כל פעם בעל אופי אחר ומקום שונה.
חשוב לציין שאני נמצאת בחרדה נוראית שממש מפריע לי לתפקד.
קראתי מידע באינטרנט על גידולי מוח ומאז הפסקתי לתפקד ממש.
לפני שנה גם כן עקב כאבי ראש בוצע mri מוח ללא ממצא ולפני הריון סי טי מוח ללא ממצא.
הנוירולוג אומר שאין צורך בהדמיות חוזרות.
אני נורא מפחדת שמדובר בחס וחלילה גידול ובגלל זה אני מרגישה לחץ בראש מידי פעם.
חשוב לציין שהכאב הוא לא חזק ולא מצריך משככי כאבים.
אשמח לקבל תשובה מרגיעה, כי החרדה הזו פשוט לא נותנת לחיות.
תודה רבה.
 
ד''ר אייל יצחיאק  
10:26 24.05.14
כדאי להתייעץ עם נוירולוג
 
פיץ
21:46 23.05.14
היי לכולם
בת 33 ורציתי קצת הסבר על הניתוח מסוג mvd
משך כמה זמן הניתוח ??
כמה ימים יש אישפוז ?
בתודה
 
ד''ר אייל יצחיאק  
10:25 24.05.14
בניתוח מסוג בדרכ מפרידים בין עורק לעצב. עורק לוחץ על עצב ומגרה אותו כך שגורם לכיווץ לא רצוני של שרירי הפנים או כאב בפנים. בניתוח מוצאים את כלי הדם ומניחים פיסת טפלון בינו לבין העצב.
בדרכ אשפוז של כשלושה ימים עד שבוע לאחר הניתוח.
 
אמיר
03:41 12.05.14
שלום רב!
אני מוצא את עצמי חסר אונים מכיוון שהרופאים במכבי לא מוצאים את הסיבה לכך שכבר יותר משנה רגל שמאל שלי ישנה באזור שמקושר ישירות ל-L5 - (החוליה בגב)ללא קשר למצב הקבוע שהאזור ברגל שמאל שקשור לחוליה של אל חמש רדום כבר יותר משנה, כל כמה ימים יש לי התקף שהרגלים נרדמות שתיהן וזה יכול להגיע למצב מאוד מאוד כואב שאני לא יכול לזוז הרגשת נמלים אבל שהרגל נוגעת במשו זה כואב נורא ואני פשוט מחכה שזה יעבור תוך כדי נשימות בתקווה שהחמצן יגיע לרגליים...
אז הלכתי לניורולוג ברחובות אדם נחמד מאוד שצריך לחכות חודש בשביל לראות אותו, לאחר קריאה של העבר הרפואי שלי הוא בהתחלה הביא לי משכחי כאבים שלא לקחתי מכיוון שלא רציתי להיות על משככי כאבים כל הזמן כאשר זה כואב רק בהתקף, ולאחר מכן הוא נתן לי תערובת של 3 סוגי ויטמין B - 12,6,1 --- הויטמין אותו אני לוקח פעם אחת בצהרים עם האוכל כבר במשך כמעט חצי שנה, שיפר את המצב שלי בצורה דרסטית במקום שכל יום יהיו לי כמה התקפות בדרגות כאב שונות זה הפחית אותם למצב של 4-2 התקפות במהלך שבוע אחד.
חייב לציין שאם הזמן ההתקפים באים בתדירות יותר גבוהה ואני מוצא עצמי חסר אונים מכיוון שהיורולוג שאליו אני הולך לא באמת יודע מה זה, הוא שלח אותי לבדיקות עיצביות - EMG עשיתי אותם פעמיים ברגליים והכל יצא תקין, כמו כן פסלתי בעיה אורטופדית הייתי אצל אחד האורטופדים הטובים בארץ ולאחר בדיקה קפדנית פסלנו את האופציה הזו.
צילום רנטגן פסל אצל האורטופד שזו בעיה בחוליות.

אני ייתן עוד קצת רקע על עצמי.
אני בן 26 שנה שעברה במהלך פורים 2013 מצאו לי גידול במוח, מאקרואדנומה בהיפופיזה, עברתי ניתוח להסרת הגידול, הגידול עצמו היה שפיר, עברתי את הניתוח בהצלחה, הרופאים טענו שהירדמות הרגליים לא קשורה לניתוח, הם שלחו אותי לסט של אמ אר איייי על כל הגוף בכדי לפסול את האפשרות שיש גידולים במקום אחר שגורמים לרגליים להירדם. הם טענו שזה משהו ניורולוגי שלא קשור לניתוח.
כמו כן חייב לציין שרגל שמאל רדומה עוד לפני הניתוח שזה כבר יותר משנה (משו כמו שנה וחצי), והתקפי ההירדמות הכואבים שאני חווה הם שונים מההירדמות הקבועה החלשה שכבר התרגלתי אליה ברגל שמאל.

תודה לכל מי שקורא את זה ויש לו איך לעזור לי או לתמוך או כל דבר תודה על כל מענה ! באמת רק בריאות לכולם!
אני אשמח גם להמלצות על ניורולוג טוב פרטי שאפשר לחקור איתו את המצב, מישהו שיוכל ללוות אותי, אולי אני צריך ללכת למרפאת כאב?
בכל מקרה תודה רבה
 
לא רופא
13:04 18.05.14
יש נוירולוג של מכבי - ד"ר קולין קליין, תור אליו אמנם איזה 4 חודשים אבל הוא ממש טוב, יסודי ונחמד.
חוץ מזה, לפרטי אתה יכול ללכת למבחר נוירולוגים טובים לדג' פרופסור ארגוב מהדסה...
 
ד''ר אייל יצחיאק  
10:22 24.05.14
כדאי להתייעץ עם פרופ זוהר ארגוב או דר מרק גוטקין בהדסה.
בהצלחה
 
אריק
11:26 11.05.14
שלום
בני בן חמישה חודשים. בעקבות קפיצה בהיקף הראש (אחוזון מעל 97) נשלחנו לביצוע US.

התוצאה שהתקבלה היתה:
קרניים פרונטאליות מעט מודגשות, ללא עדות להדרוצפאלוס.
רקמת המח הפריוונטריקולרית תקינה
כמות הנוזל האקסטרא - אקסיאלי מעט מוגברת, רוחב המקווח הקורטיקוקרניאלי הינו כ - 7.5 מ"מ.

לסיכום: ריבוי קל בנוזל האקסטרה אקסיאלי עם הדגשה של קרניים פרונטליות.
הממצאים יכתן כביטוי להידרוצפלוס חיצוני. לקורצליה קלינית, מעקב הקפי ראש וביקורת או המשך ברור הדמייתי לפי צורך קליני.

מה זה אומר ???? האם להיות מודאג ?????
 
ד''ר אייל יצחיאק  
10:19 24.05.14
הידרקון חיצוני או הגדלה שפירה של החלל התת עכבישי הוא מצב שבדר"כ חולף ספונטנית. יחד עם זאת ההגדלה בהקפי הראש מעט מטרידה. מומלץ להיבדק על ידי נוירוכירורג ילדים.
 
מודאגים
18:50 20.05.14
בעלי עבר ניתוח אפידרמואיד III בחו"ל לפני 4 חודשים אצל רופאים מאוד ידועים(ניתוחים קודמים ע"י סמי מגרמניה והאחרון ע"י פוקשימה יפן/ארה"ב).
בניתוח האחרון הגידול (כמו תמיד ישב על העצב ה-5 תחושתי גודלו 4ס"מ קיבלנו הסבר מפורט שהכל הוסר 97%. תוך התייחסות מפורט למהלך הניתוח ופירוט הכריתה בעצב ה-5, בעצב הדופק הלב, ועצב השמיעה ומערת מקל.
המנתח פוקשימה כתב בדוח שהגידול הוסר ב-97% והוא מרוצה מאוד.
ב-MRI + פיענוח להיום בארץ (4 חודשים לאחר הניתוח) נכתב שאין שינוי כלומר הגידול קיים כמו שהיה לפני הניתוח.
האם זה הגיוני?
 
ד''ר רחל גרוסמן  
15:11 22.05.14
זו כמובן שאלה שאת צריכה להפנות למנתח. יתכן שחלק מהממצאים הם שינויים שלאחר ניתוח, או שקיימת שארית כמצויין בפיענוח ה mri שארית גדולה.
 
ד''ר רחל גרוסמן  
15:12 22.05.14
זו כמובן שאלה שאת צריכה להפנות למנתח. יתכן שחלק מהממצאים הם שינויים שלאחר ניתוח, או שקיימת שארית כמצויין בפיענוח ה mri שארית גדולה.
 
שירן
00:53 08.05.14
שלום דוקטור לפני כשלושה חודשים התחילו לי כאבי ראש שלחו אותי לסיטי .. הסיטי יצא ככה : גודל מראה של החדרים תקינים , אין לראות ממצאים פוקליים , אין עדות לאפקט מסה או להאדרה פתלוגית מראה בסיס הגולגולת תקין , עיבוי הקיר האחורי של האוכף הטורקי דורש בירור נוסף על ידי בדיקה מכוונת .. שלחו אותי לעשות שוב stאבל רק ל האוכף הטורקי . מזה יכול להיות? אני נורא חרדה בגלל זה !
 
ד''ר רחל גרוסמן  
12:33 12.05.14
ממליצה על ביצוע הבדיקה אליה הונית בשילוב עם MRI מח מכוון לאיזור האוכף הטורקי ע'מ להבין להדגים את האיזור הנ'ל.
 
חיים
19:58 08.05.14
לאימי בת 84 מטופלת בתרופה למניעת לחץ דם נעשתה בדיקת mri
סיכום הבדיקה-מספר מוקדים פתולוגים בחומר הלבן כביטוי למיקרואינפרקטים ישנים עם שינויים אסכמים כרונים בחומר הלבן.
פרט לשינויים איסכמים ולאוטמים מרובים ללא ממצאים פתולוגים אחרים.
מטופלת כיום בפלויקס
האם יש תרופות או תוספי תזונה (גינקו בילובה,נאטוקינאז)או משהו חדש שיכול לעזור למנוע אירוע מוחי.
תודה רבה.
 
ד''ר רחל גרוסמן  
12:30 12.05.14
ממליצה על יעוץ נוירולוג בתחום כלי הדם במח _לא נוירוכירורג).
שלום רב,
עברתי בדיקת MRI לאחר שיה לי אירוע "ורטיגו" שמקורו לא ברור.
בפענוח MRI נרשם כי
" מודגם אזור היפואינטנסי ברובו, גם ב T1 וגם ב T2, בתוך הקליבוס. טיב הממצא לא ברור. מומלץ על קורלציה עם CT ברזולוציה גבוהה לבסיס הגולגולת."

מישהו יכול לתרגם לי בעברית פשוטה ככל שניתן, למה מתכוון הפענוח? מה זה אומר? צריך לחשוש ממשהו לא נחמד..?

אודה לתשובה מהירה.
 
ד''ר רחל גרוסמן  
19:01 07.05.14
מדובר באפשרות לממצא בעצם בבסיס הגולגולת המכונה קליבוס אשר טיבו אינו ברור. CT מדגים עצמות בצורה טובה ולכן הומלץ להשלים את הבירור עי בדיקה זו.
 
אור
 
17:11 28.04.14
אני בן 20 וזה תמיד הציק לי.. באזור הפדחת יש לי אזור שטוח זאת אומרת שאצל כל בן אדם רגיל יש ראש עגול ואצלי זה לא ככה.

הייתה לי בעיה בילדות ולא טיפלו בה? זה נורמלי?
 
ד''ר רחל גרוסמן  
09:03 30.04.14
ישנן גולגלות עם מבנה שכזה. ממליצה אצל ביקור אצל נוירוכירורג.
 
אור
02:42 03.05.14
אני חייל ואין לי דרך לראות נוירוכירורג. רציתי לשאול אם יש סיבה לדאגה לדעתך? מבנה שכזה יכול לגרום ללחץ תוך-גולגולתי או לסכן בדרך זאת או אחרת את הבריאות שלי? עם הקטע האסתטי כבר השלמתי ):
 
ד''ר רחל גרוסמן  
07:34 03.05.14
להערכתי מדובר במבנה גולגולת ללא שינויים בלחץ התוך גולגלתי ואין צורך בטיפול.
 
רון
00:26 28.04.14
ערב טוב,
מזה תקופה ממושכת, קרוב לשנה, אני סובל מכאבי ראש. רופאת המשפחה טענה שמדובר במגרנות. היא שלחה אותי לבדיקות וספירות דם והכל היה תקין. לאחר שהתעקשתי נשלחתי לCT ראש והכל היה תקין. לפני כחודשיים סבלתי מסינוסיטיס חריף. בחודש האחרון התלוננתי רבות על כאבי ראש. ביצעתי MRI.
בתוצאות נרשם:
צמוד לכיאזמה בהיפותלמוס מימין מודגם ממצא ציסטי עם אות של נוזל זעיר, אשר לא ברור משמעותו. יש לעקוב אחר הממצא, עוד כ 3 חודשים בבדיקה מכוונת להיפותלמוס והיפופיזה.
מה המשמעות של זה? מה זה אומר?
בברכה,
דרור
 
ד''ר אייל יצחיאק  
21:56 30.04.14
אומר מה שכתוב. יש ממצא שטיבו אינו ברור ויש לעקוב בבדיקה נוספת בעוד שלושה חודשים.
 
מתן
16:43 27.04.14
בעקבות תוצאות לא חד משמעיות בבדיקת BERA שעברתי לאחר התקף סחרחורת קשה (בן 45), הופניתי לבדיקת MRI.
תוצאות הבדיקה הרלוונטיות לשאלתי הן:
חדי המח החלליים התת עכבישיים הסולצים והציסטרונות הבאזליות הודגמו שמורים וסימטריים.
הודגמה ציסטה פיניאלית בגודל 1 ס"מ.
פרט לכך מבנה ומרקם המח הודגם תקין.
אין עדות לאזורי האדרה פתולוגיים לאחר הזרקת גדוליניום.
אין עדות לאותות פתולוגיים בסדרת flair וה - dwi.
קומפלקסים 7 ו - 8 הודגמו שמורים ותקינים משני הצדדים....
סיכום: ציסטה פיניאלית. פרט לכך בלי ממצא פתולוגי.
שאלה ראשונה: האם הציסטה יכולה להיות מקושרת להתקף הוורטיגו?
שאלה שניה: האם בדיקת ה - MRI מבדילה בין ציסטה רגילה לבין גידול (שפיר או ממאיר).
שלישית: האם יש מקום לדאגה והאם אדרש לטיפולים כלשהם?
אשמח למענה בדחיפות לאור מפלס ההחרדה בו אני מצוי
 
מתן
16:45 30.04.14
ראיתי את התשובה ביחס לשאלה הקודמת לשאלתי ואולם אשמח לקבל התייחסות לשאלותיי בהקדם.
 
serg
16:22 28.04.14
שלום
אבי בן 51 עבר לפני 5חודשים דימום ממפרצת עבר סגירת מפרצת בשיטה פולשנית, לאחר כחודש מהמקרה היה שרוי בבילבול חריף הפרעה קשה בזיכרון לטווח קצר חוסר התמצאות וכו עבר ct הודגמו חדרים מורחבים עם מחיקה של החריצים, היה מועמד לניתוח להכנסת נקז קבוע עבר ניקור מותני החדרים קטנו מצבו השתפר והניתוח בוטל חזר לשגרה מלאה כולל נהיגה ועבודה, לפני כשבועיים כחצי שנה מהמקרה עבר mri ביקורת שוב הודגמו חדרים מורחבים עם מחיקה של החריצים קלינית לא מתלונן על כלום פונדוס תקין לאחר התייעצות במחלקה הניורוכירורגית שוחרר עקב מצבו הקליני. נאמר לנו כי ישנה אפשרות כי ימשיך לחיות עם חדרים מורחבים ללא כל הפרעה ובמידה ויש תסמינים של הידרוצפלוס לחזור לאשפוז.
א.רציתי לדעת האם אכן קיימת אפשרות כי ימשיך לחיות את חייו ולתפקד באופן רגיל ללא התערבות ניתוחית?
ב.האם באמת קיים מצב שהמוח מוצא שיווי משקל ויציבות מסוימת לאחר דימום וממשיך לתפקד רגיל עם חדרים גדולים יותר?
ג.אני מבין שהנוזל המוחי נוצר באופן קבוע ואם רואים חדרים מורחבים ז"א שהוא לא מתנקז בקצב שהוא נוצר אז איך ישנה אפשרות שהם ישארו במצב כזה ולא ימשיכו לגדול?
ד.ולמה במצב כזה בעצם לא "מקדימים תרופה למכה" ומחדירים נקז?
תודה
 
ד''ר רחל גרוסמן  
09:07 30.04.14
פעמים רבות לאחר דימומים מסוג זה נחוץ נקז בגלל הפרעת ספיגה. ניתוח זה אינו נטול סיבוכים אפשריים ולכן צריך לבצעו כאשר יש סיבה. אם קלינית הוא בסדר גמור ניתן להמתין, ויכול להיות שלא יזדקק לנקז. אם יופיעו תסמינים - אז תשקלו את הנושא מחדש. בכל מקרה נחוץ מעקב נוירוכירורגי.
 
ע״י
11:27 30.04.14
ד״ר גרוסמן האם יש באמת מקרים שאנשים חיים עם חדרים מורחבים מהנורמה ולא מפתחים סימפטומים דוגמת nph וחיים שגרת חיים רגילה? והאם הרחבת החדרים יכולה להיעצר באיזשהו מקום מסוים ולא להמשיך להתרחב?
תודה
 
ד''ר רחל גרוסמן  
12:11 30.04.14
בהחלט יתכן, למרות שצריך לשים לב ולבצע מעקב קפדני.
שלום
לביתי בת ה 16 אובחנה אפילפסיה. בביצוע MRI בפרוטוקול אפילפסיה נמצא ציסטה בגודל 1 ס"מ באיזור בלוטה פיניאלית, גורמת לחץ מינימלי על הטקטום, ללא מרכיב סולידי ברור.
ללא הדגמת מוקד אפילפטולוגי .
השאלה שלי מה התוצאות אומרות? עלינו להתייעץ עם רופא? באיזה תחום?
יכול להיות שהציסטה הזאת לוחצת וגורמת לאפילפסיה?
אנחנו מאוד מודאגים, יש מקום לדאגה?
תודה רבה
 
ד''ר רחל גרוסמן  
21:22 24.04.14
על פי התאור נשמע שמדובר בציסטה פשוטה של בלוטת האיצטרובל אשר אינה מצריכה טיפול, כן ממליצה על מעקב אצל נוירוכירורג. תהליכים באיזורים זה אינם גורמים לאפילפסיה.
 
סנדרה
07:46 23.04.14
שלום לך פרופסור אביבה
בהמשך לתשובתך מזכירה לך את המקרה
ילד עם היסטוציטוזיס mri מוקד אות סובקורטיקלי פריאטלי
היינו ביעוץ פרטי אצל מפענח שנחשב מספר אחת
בארץ והוא אמר שאין כל חשיבות למוקד וזה שום
דבר... ויותר מכך הוא הראה שיש בצד השני
עוד מוקדים קטנים ואמר שזה כלום
האם אני יכולה להיות רגועה ... ומוקדים חריגים
רבים בחומר הלבן זה אכן שום דבר?
תודה
 
יעל
00:14 19.04.14
מבדיקות MRI קודמות ידוע לי על גידול שפיר בראשי. מ MRI שנעשה השבוע ובגלל החג אין לי הסבר מהרופא.
שאלתי מה משמעות ליפומה בצסטרנה פרי מזנצפלי 12X12ממ, אימפרסיה מינמלית בצמוד ללא בצקת.

כמו כן האדרה מוקדית בגודל 3 ממ בIAC משמאל יתכן שוונומה אקוסטית.

תודה עבור תשובתכם
יעל
 
גילי
20:49 07.01.14
שלום רב, לפני 3 חודשים עברתי ניתוח דחוף להסרת קברנומה ( דימום חריף בגזע המוח צד שמאל) הניתוח עבר בשלום ובסיטי לאחר הניתוח נראתה כריתה מלאה של הקברנומה , שאלתי היא:האם קברנומה עלולה לחזור?
 
ד''ר רחל גרוסמן  
09:04 09.01.14
אם הקברנומה הוצאה בשלמותה לא סביר שתחזור.
 
אינה
13:31 15.04.14
שלום גילי. לבן שלי גילו לפני שבועיים קברנומה מדממת. אודה לך אם נוכל ליצור איתך קשר? האם עשית ניתוח בארץ? מספר טלפון שלי :0545645534.
בתודה מראש.
אינה
 
גילי
21:43 16.04.14
אינה שלום, אני תושבת המרכז אבל נותחתי בבית חולים סורוקה(הייתי בסוף שבוע באילת) ומשם פינו אותי לבאר שבע....המנתח שניתח אותי הוא דר׳ ישראל מלמד המלאך
סגן מנהל מחלקת נוירכירוגייה
אצור איתך קשר בימים הקרובים...גילי
עברתי טיפול רדיוכירוגיה לפני 7 חודשים,מנינגומה בצד שמאל של הראש .
מזה 3ימים כאבי ראש בצד השמאלי ומאתמול רואה כפול
האים זה קשור לתופעת לואי? או להכנס לפניקה!?
לא ידוע לי מיקומה המדוייק של המנינגיומה ולכן קשה לאמר אם קשןר או לא.
יש להתייעץ עם הרופא שהקרין.
חג שמח.
דר יצחיאיק תודה
לאחר בדיקת MRI האבחנה שמדובר בchonsrcom אוchonsrosrcoma
מי מומחה לניתוחם אלו,המיקום בעצם מאחורי האוזן בבסיס הגולגולת .
תודה מראש.
 
ד''ר אייל יצחיאק  
20:10 16.04.14
דר' ספקטור בהדסה מומחה לגידולים מסוג זה
 
חיה
15:03 18.04.14
תודה הייתי אצלו ואכן התרשמתי מאוד
לצערי בגלל מצבו של ביהח קושי בחדרי ניתוח ואחיות

לא אוכל לטפל שם.
האים איכילוב דר נבו זו בחירה נכונה?
ושוב תודה מראש חיה
+ הוספת הודעה
   1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  79  
 חיפוש בפורום זה
תגיות
RSS RSS פורום נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש