בריאות, רפואה
מאמרים | פורומים | קהילות  
  חיפוש במאמרים  
הריון ולידהדיאטה, תזונהתרופות, ויטמיניםעיניים, משקפייםניתוחים פלסטייםרפואה משלימהקוסמטיקה, איפורעיצוב שיערפסיכולוגיהאורטופדיה
 
מין, יחסים, זוגיותכושר גופנירפואת שינייםרפואת ילדיםלב, כלי דםעזרה ראשונהמחלות, טיפוליםגיל הזהבחוק משפט, ביטוחמתכוני בריאות
הוסף למועדפים 
בריאות ויופי
פורומים רפואיים
 | עקבו אחרינו
 

פורום מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
עיבוי שפתיים

פורום הזרקת בוטוקס, מילוי קמטים, עיבוי שפתיים עוסק בנושאים: הזרקת בוטוקס, מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, מילוי שפתיים, עיצוב פנים, עיצוב שפתיים ועוד.
מנהלי פורום מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
ד''ר רון יניב
לפרטים נוספים
ד''ר דן וינברג
לפרטים נוספים
 
עיבוי שפתיים
מעיין
13:07 09.12.11
שלום, לפני כחודש עשיתי עיבוי שפתיים בשפה עליונה בשימוש בחומר אסטילאז', או חומר בשם דומה לזה, הרופא אמר שיש בחומר הזה משהו של אנטי אייגינג, האם שמעתם על חומר שכזה?
בכל אופן אני לאחר כחודש עוד נפוחה, בביקורת אצל הרופא, אמר שאין נדידה של החומר לאיזור הנפיחות, ושהנפיחות צפויה לעבור עד כעוד חודש, ובנתיים למרוח קרם לחות ולעסות, והציע לקחת אנטיביוטיקה שאולי זה יזרז זאת. האם זמן החלמה מטיפול שכזה לוקח כל כך הרבה זמן עד כחודשיים? מדוע הנפיחות לא יורדת? ממה היא נוצרת? מה אני יכולה לעשות בשביל להוריד את הנפיחות? האם קרח יכול יעזור? והאם ישנו משהו אחר שהרופא יכול לעשות בשביל לזרז את הורדת הנפיחות? בנוסף שמתי לב שצחצוח החניכיים מעל השינייים הקדמיות גורם לתחושת נפיחות ואי נוחות. למה זה כך?
תודה רבה.
המידע באתר אינו מהווה תחליף להתייעצות עם גורם מקצועי והינו בהתאם לתנאי השימוש
מנהלהודעה מקוריתתגובהללא תוכןהודעה חדשההודעה עם תמונההודעה עם וידאו
תגיות
מילוי קמטים   עיבוי שפתיים   מילוי שפתיים   הזרקת בוטוקס   זריקת בוטוקס   עיצוב פנים   עיצוב שפתיים
RSS RSS פורום מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס