בריאות, רפואה
מאמרים | פורומים | רופאים  
  חיפוש במאמרים  
הריון ולידהדיאטה, תזונהתרופות, ויטמיניםעיניים, משקפייםניתוחים פלסטייםרפואה משלימהקוסמטיקה, איפורעיצוב שיערפסיכולוגיהאורטופדיה
 
מין, יחסים, זוגיותכושר גופנירפואת שינייםרפואת ילדיםלב, כלי דםעזרה ראשונהמחלות, טיפוליםגיל הזהבחוק משפט, ביטוחמתכוני בריאות
 בריאות ראשי»פורומים»פורומים הריון, לידה, פוריות, IVF»פורום פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
הוסף למועדפים 
פורומים רפואיים
 

פורום פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF עמוד 265

מנסים להכנס להריון ללא הצלחה? פורום פוריות עוסק בנושאי טיפולי פוריות הפריה חוץ גופית, פריון, בעיות פריון, פוריות, טיפולי הפריה, IVF, אוביטרל, הזרעה, בעית פוריות, טיפולי פוריות ועוד
מנהלי פורום פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF:
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לפרטים נוספים
פרופ' דוד בידר
לפרטים נוספים
 
DINA
16:12 12.02.15
היי.
לאחר היריון לא כל כך תקין שנוצר לאחר החזרת 2 מוקפאים, הבטא ממשיכה לעלות למרות שהתמיכה הופסקה..
שלשום 140, היום 250... האם עוד יש סיכוי שאולי משהו יתפתח במצב כזה?? (היום 3 שבועות בדיוק מההחזרה)
אם לא - מסמל כנראה היריון מחץ לרחם??
יש לציין שלא ארו שום דבר באולטרסאונד...
 
מיקה
23:22 12.02.15
 
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי  
17:37 13.02.15
בכל מקרה רמות הביטה נמוכות ומדובר בהריון לא תקין,יהיה צורך להמתין להתאפסות הביטה
 
מרב
07:58 13.02.15
שאלה צריכה להתחיל ivf1
מאוד מפחדת
ראיתי פה רופאים שאמרו שניתן למנוע גירוי יתר עי מתן
דקאטפיל
איך זה בדיוק קורה
אשמח לשמוע הסבר.
תודה
 
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי  
17:34 13.02.15
במהלך השריית הביוץ עלולים להתפתח ולהבשיל מספר רב של זקיקים,ועל מנת למנוע גירוי יתר כתוצאה ממתן -HCG(אוביטרל)-החלפת האוביטרל באגוניסטים ל-GNRH(דקפפטיל)עשויה למנוע את הגירוי בעקבות עליה קצרה בהורמון ה-LH,ושיעול מבוקר יותר של הזקיקים
 
דיאנה
11:01 13.02.15
שלום רב!!
ברצוני לדעת האם במהלך טיפולים... או בכלל מותר לאישה ללכת למעיינות חמים כמו חמי יואב/געש חמת גדר...?
האם יש פגיעה כלשהי בפוריות גבר/אישה?
האם מותר ללכת בשלב אחרי הביוץ...
כל מידע יתקבל בברכה
תודה
 
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי  
17:29 13.02.15
המלצתי להמנע ממעינות חמים
 
בתאל
19:06 12.02.15
שלום
אם הזריקות היו במקפיא במשך יום
ניתן עדין להשתמש בהם?
 
ד''ר רונית מכטינגר  
21:57 12.02.15
ממליצה להתקשר לקו החם של גונאל ולברר איתם במדוייק.
 
אוראל
  - 21 תגובות לכניסה
 
דנה
13:54 12.02.15
שלום,
מתחילים פרוטוקול קצר ביום שני / שלילי לווסת ?
כנ"ל פרופיל הורמונלי ביום שני / שלילי לווסת ?
תודה.
 
פרופ' דוד בידר  
14:31 12.02.15
פרופי הורמונלי רצוי ביום 3 לוסת.
לעניין הפרוטוקול הקצר אז יש כמה פרוטוקולים קצרים.
באופן עקרוני אפשר להתחיל ביום2.
 
דנה
13:16 12.02.15
שלום
שבוע 30 מזה כשבועיים בערך יש לי לחצים בבטן תחתונה
ובאיזור הפות
זה לחץ כזה שמופיע המון פעמים ביום ושקורה ממש קשה לי ללכת מהלחץ.
העובר במצב ראש.
מה יכול להיות הגורם ללחץ??
האם מסוכן??
 
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי  
13:39 12.02.15
הלחצים נובעים מהלחץ של החלק המתקדם על אברי האגן
שלום רב.
לבעלי יש אספרמיה. ככל הנראה על רקע של פגיעה עיצבית בעקבות ניתוחים מרובים בלידתו.
1. אין אפשרות לבצע US טראנס רקטאלי לבירור, בגלל היצרות.
2. בוצעו TESA/TESE והופקו זרעונים בודדים
3. בוצעה הבססה וסירכוז לשתן, ונמצאו בודדים.
4. הוצע לנו מיון תאים בהגדלה, אך ממילא יש בודדים מאד... ביחס לכמות הביציות.

מה עוד יש לטכנולוגיה הרפואית להציע היום?
האם גירוי חשמלי שייך כאן?
האם יש דברים חדשניים אחרים?
 
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי  
13:37 12.02.15
אתם נהנים ממיטב הטכנולוגיות הרפואיות למיצוי ובחירת זרע לטיפול הפריה
ביום 18/1/15 הוחזרו 2 עוברים מוקפאים ב 30/1/15 ביטא 360 ו - 1/2/15 ביטא 740 אתמול בערב התחיל דימום די חזק נפסק בבוקר בבדיקת אולטרסאונד לא ניצפה שק הריון וביתא מהצהרים 4219 מה ניתן לעשות? נה זה אומר? תמיכה בקרינון ופרוגינון אודה לתשובה דחופה . בתודה .
 
פרופ' דוד בידר  
12:40 12.02.15
היה צריך לראות שק.
יש לחזור על בטא.
אם זה בירידה סימן שההריון נפל ויש לעקוב עד לבטא שלילי .
לפני 9 ימים עברתי החזרת 2 עוברים
הרירית הייתה 6 נתנו לי 3 פעמים ביום פריגנובה וקרינון אחד
היום עלעלתי בעלון של הפריגנובה וראיתי שאסור להשתמש בהריון בשום אופן אז מה זה אומר? אם אני כן בהריון אז הפריגנובה עשתה לי נזק?
 
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי  
01:18 12.02.15
אין מקום לחשש,השמוש בפרוגינובה לתמיכה הורמונלית הינו בטוח,היצרן תמיד משחרר את עצמו מאחריות
 
אני
21:25 11.02.15
שלום רב,
הבנתי שפרוטוקול קצר מתחילים ביום השני למחזור
איך מתבצע אולטרסאונד במצב כזה? (יש לי דימום די חזק במחזור)

תודה,
אני
 
ד''ר רונית מכטינגר  
22:43 11.02.15
ניתן לבצע אולטראסאונד גם תוך כדי דימום.
לאחר ivf. באולטר' וגינלי בשבוע 5.5 נצפה שק הריון אחד עם 2 חלמונים. מקריאה בפורום הבנתי שצריכה להיות מחיצה בניהם ומעוד מקום שקראתי הבנתי שכאשר נצפים 2 חלמונים בבירור זה אומר שלכל עובר יש שליה משלו.
מתי אמורים לראות את המחיצה? והאם זה תקין לשלב זה נכון לעכשיו?
ומה קורה אם לא תהיה מחיצה?
מצרפת צילום אולטרסאונד
 
ד''ר רונית מכטינגר  
22:37 11.02.15
בשלב זה עדיין מוקדם מדי לדעת ויש לעקוב אחר האולטראסאונד בעוד שבוע על מנת לראות האם מתפתח קוטב עוברי אחד או יותר. כל עוד אין מחיצה ברורה בשק (רואים בסביבות שבוע 10) יכול להיות שמדובר בתאומים זהים.
 
מוריה
15:35 10.02.15
הי,
אמורה לעבור החזרת עובר ביום א.

אתמול בערב הכנסתי טבלית של אגיסטן, אחרונה מתוך שלוש.

היום היה פתאום דמם קל.

אציין כי אתמול בבוקר נבדקתי, הרירית היתה 8.1 , תלת שכבתית ואחידה. לוקחת כרגע 3 אסטרופם ביום , ומיום חמישי שלוש אנדומטרין.

מה עושים עם הדימום?
האם להיבדק שוב לפני ההחזרה או לבטל וזהו?
 
ד''ר רונית מכטינגר  
17:34 10.02.15
דימום קל עלול להופיע לאחר ההחדרה של הנרות. אין סיבה כעת לבטל את ההחזרה וחשוב לעקוב אחר רמות הפרוגסטרון ועובי הרירית. בהצלחה!
האם האגיסטן הוגינלי גרם לכך??
הדימום נמשך, הרירית 9.4 אך אינה סדירה, נצפה מעט נוזל..
 
ד''ר רונית מכטינגר  
22:35 11.02.15
אם הרירית אינה סדירה והדימום נמשך הייתי שוקלת בהתייעצות עם הרופא המטפל לדחות את ההחזרה לחודש הבא.
 
ליאור
12:06 11.02.15
שלום רב!

בבדיקות שערכנו התגלה אצלי טלסקוציה בין כרומוזם 16 ל9 .
הומלץ על טיפול pgd לאחר המלצה נקלטתי טבעי ויש לי בת בריאה.
כרגע מנסים מעל שנה ללא הצלחה ושוב הפנו אותי לpgd .
יש לי מספר שאלות:
1. האם יש איזושהי בדיקה שיכולה לבדוק האם העוברים בריאים ולא התגלו בעיות התפתחות כגון: אוטיזם או בעיות התפתחויות אחרות.
2. האם הליך יכול לפגוע בעוברים בטווח הקצר או הרחוק.
3. האם הליך מעלה באופן משמעותי את הבעיות שציינתי .

תודה
 
פרופ' דוד בידר  
13:00 11.02.15
1.אין כיום בדיקות למה ששאלת פרט לצים גנטי,אך הדבר לא מגלה אוטיסם.
2.ההליך לא פוגע בעוברים.
3.לא מעלה סיכויים לל יותר בעיות.
 
DINA
11:56 11.02.15
היי.
אשמח לדעת את ההבדל באחוזים בין הפריה עם זרע טרי להפריה עם זרע קפוא...
תודה
 
פרופ' דוד בידר  
12:57 11.02.15
אם מדובר בהפריה חוץ גופית אז אין הבדל.
בהזרעות של זרע קפוא הסיכויים להריון יורדים משמעותית.
 
לנה
09:52 11.02.15
שלום,חודש שעבר לקחתי הורמונים גונאל אף אך ההזרעה לא בוצעה בגלל ריבוי זקיקים ..אחרי נפילת הורמונים קיבלתי מחזור לפני הזמן ב 26.1 היום אני ביום ה 17 למחזור אתמול עשיתי בדיקת אולטרסאוד לבדוק באיזה צד זקיק יש לי בעיה מכאנית מצד ימין וביוץ בדרך כלל ביום ה 21,23 .עכשיו בבדיקה אתמול הרופא ראה זקיק בגודל 10 ורירית יפה בגודל 9 ,השאלה שלי האם הרירית תמשיך לגדול אם הזקיק ?
והאם זה נורמאלי שיש לי רגישות בשדיים כמו לפני מחזור אולי זה עדיין בהשפעת. ורמונים ..? אני קצת מהול

מבולבלת אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר ,תודה מראש
 
פרופ' דוד בידר  
09:58 11.02.15
את צריכה לבצע בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון כדי שנומר לך מה קורה.
 
אורית
07:14 11.02.15
הי האם כדאי לעבור הזרעה עם ערך גבוה tsh 28.08

Thyroyine 7.8
אני בת 26 ען מחזור סדיר ויש ביוץ
 
פרופ' דוד בידר  
09:57 11.02.15
הזרעה אפשר לעשות רק יש לטפל בדחיפות ליצוב הבלוטה.
 
רויטל
08:29 11.02.15
קיבלתי בתאריך 16.1 אחריי גונל ואוביטרל עשינו הזרעה ב30.2 היום 11 יום אחריי פתאום התחיל דימום אדום בהיר בהיר. לאחר שבוע וחצי של כאבים בפטמות וחזה נפוח וכאבים בבטן וגב תחתון. יש לציין כי המחזורים שלי סדירים מאוד מאוד 28 יום מדוייק. מה הסיבה שיש וסת 25 יום אחריי. שלושה ימים לפניי הזמן. ביום חמישי הייתי אמורה לעשות בדיקת דם לגילוי הריון אם יש. האם ללכת כבר מחר? האם יש סיכוי שזה השרשה או דימום אחר. כי אין את הקרישים כמו בכל מחזור (סליחה על התאור) מחזור לא אמור להגיע 14 יום אחריי הזרעה? יכול להיות שהקדים בגלל ההורמונים? או שלא סביר?
 
פרופ' דוד בידר  
09:56 11.02.15
דימום מגיע בין 11 ל 14 יום מהאוביטרל.
הוסת הנוכחית היא בעקבות טיפול ואין להשוות בינה לבין הוסת הרגילה שלך.
בדרך כלל דימום מרמז על כישלון הטיפול אך אם לוסת מאפיין לא ברור כגון דמם קל ולא רגיל יש לבצע בדיקת דם להריון.
ולעניין שמם של השרשה אז אני לא חושב שיש דבר כזה.
 
סיגל
11:14 10.02.15
שלום, אני מעל גיל 35 ומעשנת. קיבלתי כדורי אסטרופם 2 מ"ג לאחר שאיבה, אך קראתי כי זה לא מומלץ לנשים מעשנות בגילאים האלה עקב חשש לקרישיות דם. האם לקחת?
 
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי  
20:58 10.02.15
בלקיחת אסטרופם לתקופה מוגבלת הסיכון הוא מזערי
 
ספיר
23:35 10.02.15
שלום רב
אני כבר שלושה ימים מקבלת איקקלומין 100.
האם ייתכן שיהיו בחילות ממש חזקות מהתרופה?
תודה מראש
 
פרופ' דוד בידר  
09:52 11.02.15
יכול להיות.
+ הוספת הודעה
   1 ...  261  262  263  264  265  266  267  268  269  ...  2328  
 חיפוש בפורום זה
תגיות
טיפולי הפריה   IVF   הפריה חוץ גופית   טיפולי פוריות   פריון
RSS RSS פורום פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF