בריאות, רפואה
מאמרים | פורומים | רופאים  
  חיפוש במאמרים  
הריון ולידהדיאטה, תזונהתרופות, ויטמיניםעיניים, משקפייםניתוחים פלסטייםרפואה משלימהקוסמטיקה, איפורעיצוב שיערפסיכולוגיהאורטופדיה
 
מין, יחסים, זוגיותכושר גופנירפואת שינייםרפואת ילדיםלב, כלי דםעזרה ראשונהמחלות, טיפוליםגיל הזהבחוק משפט, ביטוחמתכוני בריאות
 בריאות ראשי»פורומים»פורומים הריון, לידה, פוריות, IVF»פורום פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
הוסף למועדפים 
פורומים רפואיים
 

פורום פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF עמוד 265

מנסים להכנס להריון ללא הצלחה? פורום פוריות עוסק בנושאי טיפולי פוריות הפריה חוץ גופית, פריון, בעיות פריון, פוריות, טיפולי הפריה, IVF, אוביטרל, הזרעה, בעית פוריות, טיפולי פוריות ועוד
מנהלי פורום פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF:
פרופ' דוד בידר
לפרטים נוספים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לפרטים נוספים
 
רחלי
08:30 01.01.15
המחזורים שלי סדירים כמו שעון בד"כ 28 יום בדיוק! חוץ מבחודש האחרון שהתארך ל-31 מסיבה כלשהי. קיבלתי ב-19/12 ואני יודעת ( ע"פ 28 יום מחזור) שהביוץ צפוי השבוע סביב תאריך 02/01/15 מחר בע"ה. יש לי כבר את תחושת הדקירה המפורסמת בצד הבטן התחתונה, אולם לא זיהיתי ביוץ עדיין לפי ההפרשות הפוריות שיש לי כל חודש. האם נכון להסתמך על התאריך של מחר ולקיים אפילו עד יום שני. או שהביוץ צפוי הרבה אחריי? השבוע כיסינו את כל הימים למעט אתמול. (אין לי בעיה כלשהי ולבעלי אין בעיית זרע מכאן אין מניעה או המלצה לקיים יום כן יום לא) מה דעתכם? (השאלה מופנת למומחים בבקשה) תודה וסופ"ש נעים
 
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי  
09:09 01.01.15
קיום יחסים בעיתוי הצפוי של הביוץ הינו בהחלט סביר ,ואין לסמוך על תסמינים קליניים כאלו או אחרים כמדד אבסולוטי לההתרחשות הממשמשת ובאה של הביוץ
שלום, אתמול הוחזרו לי 2 עוברים באיכות בינונית, זו ההחזרה השנייה שלי.
מהלילה יש לי התכווצויות ברחם- כמו תחושה שלפני מחזור, האם זה נורמלי?
היו לי התכווציות כאלה כם אחרי הטיפול הקודם שלא הצליח, האם יתכן וזו הסיבה שנכשל או במילים אחרות האם הגוף דוחה את העוברים?
 
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי  
09:07 01.01.15
התכווצויות כאלו מופיעות לעיתים,אולם אם עוצמתן חזקה יש לשקול מתן טיפול נוגד התכווצויות כאלוזמן קצר לפני ההחזרה
 
מור
17:03 31.12.14
לפרופ' הנכבדים שלום..
החודש עברתי הזרעה בשילוב מונופור , זו הזרעה השנייה בשילוב זריקות , הראשונה הייתה עם פיורגון... יש לציין שלפני זה ,בעבר ,עשיתי שתיים עם איקקלומין אך תמיד הרירית הייתה דקה מאוד כ-5.5 מ״מ , רק בזריקות הפורגיון והמונופור הרירית הייתה נורמאלית גודלה הייתה כ13 מ״מ, היום אחרי הזרעה הרביעית או השניה עם הזריקות (לא יודעת למה בדיוק להתייחס) יש לי דימום..דימום מוזר מאוד..מיימי כזה כמו הפרשה דמית כמו חוטים..אני לא יודעת אם זה מחזור או לא..מחר יש לי בדיקת דם להיריון..השאלה היא : האם מכאן אני מבינה שהטיפול לא הצליח? והאם כבר עדיף במקום לנסות עוד פעם הזרעות, להתחיל תהליך של הפריה?
אגב אני בת 22 פרופיל הורמונאלי תקין אך עם ספק לשחלות פוליציסטיות. בנוסף חצוצרה שמאלית חסומה. וזרע תקין. מה דעתכם?
מתוסכלת מאוד...
בדיקה זו מאשר את החסימה בצד שמאל
 
ד''ר רונית מכטינגר  
21:56 31.12.14
הי חנה, ראי את ההתייחסות לשאלה שלך בהמשך.
 
קרן
21:14 31.12.14
שלום.
שבוע 34. עד כה לא חשתי בעיטות כמו שמתארים. כן חשה תנועות קלות בבדיקת מוניטור הדופק תקין. לעיתים הרופא רואה תנועות ולעיתים מזיז את העובר כדי לראות תנועות ואכן לאחר מכן יד תנועות.
האם זה תקין... או ש..?
תודה
 
ד''ר רונית מכטינגר  
21:50 31.12.14
תחושת התנועות עשוייה להיות שונה מאחת לשניה. העובר נמצא במצבים של ערות ושינה לסירוגין. נסי לבדוק האם לאחר שאת אוכלת משהו מתוק ושוכבת על צד שמאל, התנועות מתבגרות.
שנים אני סובלת ממופע פוליציסטי בשחלות הכולל שיעור יתר קל


קיבלתי טיפול ל4 חודשים זריקות דקפפטיל להקטנת מיומות .

עברו 5 חודשים מהזריקה האחרונה וקיבלתי כבר פעמיים מחזור סדיר כמו בעבר
הייתי היום אצל הגיניקולוג שבדק את השחלות והן תקינות ללא המופע הפוליציסטי

האם יש מצב שהבראתי מהתופעה...??
 
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי  
21:11 31.12.14
עם העלמות ההשפעה ההורמונלית הממצאים צפויים לחזור
 
מור
18:57 31.12.14
האם במצב של סקטוסלפינקס ניתן לצנתר את החצוצרה כלומר לפתוח אותה? או שיש פתרון אחר?
 
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי  
21:10 31.12.14
הפתרון האולטימטיבי-הוצאת החצוצרה הנגועה וביצוע הפריה חוץ גופית
עברתי היום היסטרו אבחנתית. יום מחזור 11.
ועכשיו, שעתיים אחרי הבדיקה הבחנתי כי יש לי דימום כמו וסת בערך.
האם תקין?
האם הוסת הבאה צריכה לבוא בזמן שלה או שבגלל הדימום/בדיקה המועד תבוא במועד אחר?
תודה
 
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי  
21:07 31.12.14
יתכן דמם לאחר היסטרוסקופיה בד״כ לא צריכה להיות השפעה על מועד המחזור
 
אנונימית
20:58 31.12.14
שבוע 8 להיריון, היום בבוקר כאבי בטן ממש חזקים בבטן תחתונה.. מקרין לפי הטבעת.
בעת הכאב לא יכולתי לעמוד והתיישבתי מיד.. זה נרגע ובהליכה שוב כאבים חדים.
ניגשתי לשירותים והייתה הקלה לאחר יציאה.
האם הכאב החזק נבע מגזים? או שמא עליי לגשת למיון לבדוק מה קורה עם העוברים שלי? לא היה לי דימום ברוך השם
 
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי  
21:06 31.12.14
מתקבל הרושם שהכאב לא הושפע או משפיע על ההיריון
 
אור
00:08 31.12.14
שלום
לאחר שסוף סוף נקלטתי ונצפה שק התחילו לי כל מיני תופעות מעיקות כמו דלקת בשן ודלקת גרון ונתנו לי אנטיביוטיקה לשבוע- מוקסיפן. ובטיפשותי לא עמדתי בכאב השיניים ונטלתי במשך יומיים במצטבר בערך 5 קפליות אופטלגין ויתכן שעוד איאלץ לעבור טיפול שיניים בהרדמה מקומית.... עד כמה נוראית נטילת האופטלגין וכמו כן האנטיביוטיקה בעייתית בשלב זה?
 
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי  
14:51 31.12.14
הסבירות לנזק בעקבות האירועים או הטיפול אפסיים
אני בשבוע חמש פלוס שלושה ימים אחרי הפריה וראו בינתיים שק עם חלמון ללא עובר וללא דופק האם הגיוני? מתי רואים דופק. ברצוני לציין שהבטא היום היתה קרוב ל 10,000
תודה מראש


האם הדופק קשור לשבוע ההריון? או שמעל 10,000 בטא כבר אמורים לראות עובר עם דופק ולא רק שק חלמון????
 
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי  
14:50 31.12.14
הדופק נצפה מעבר לשבוע 6
 
דנה
14:19 31.12.14
לצורך בדיקות הורמונליות לקראת IVF אמר לי הרופא לבצע בטווח ימים 1-5 למחזור.
היום הראשון יוצא ביום חמישי.

מתי עדיף לבצע את הבדיקות ביום חמישי (יום 1) אן ביום ראשון (יום 4)?

תודה,
דנה
 
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי  
14:48 31.12.14
ביום 4
 
דניאלה
14:30 31.12.14
היום עשיתי את הבדיקה ואלו התוצאות , ורציתי לדעת אם זה בסדר או שיש לי חס וחלילה סכרת הריון (אני בשבוע ה 37 , והעמסת סוכר 50 יצאה טובה , את העמסת סוכר של 100 אני עושה כי באולטראסאונד ראו בטן של העוברית שלי קצת גדולה וליתר ביטחון הרופא שלח אותי לבדיקת העמסת סוכר 10)
(GLUCOSE 0 PREG 91.00 MG/DL ( 65.00- 95.00) (.......*.)
(GLUCOSE 60 PRG 167.00 MG/DL ( 65.00- 180.00) (.......*.)
(GLUCOSE 120 PRG 129.00 MG/DL ( 65.00- 155.00) (.....*...)
(GLUCOSE 180 PRG 75.00 MG/DL ( 65.00- 140.00) (*........)


אשמח לתשובה....
 
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי  
14:48 31.12.14
העמסה תקינה
 
מעיין
09:26 31.12.14
שלום רב,
12 יום לאחר החזרת מוקפא אחד להלן התוצאות:
אסטרדיול 1199 pmol/l
פרוגסטרון 40.9 nmol/l
בטא 24 miu/ml
אשמח לחוות דעתכם
 
פרופ' דוד בידר  
09:55 31.12.14
יש הריון.
רמת הורמון ההריון נמוכה לכן יש לחזור על הבדיקה כעבור יומיים ואז נראה מה קורה.
 
נועה
22:41 30.12.14
שלום,
לאחר הזרקה והוצאת המחט יצאו כמה טיפות ממקום ההזרקה של נוזל ואחר כך כמה טיפות של דם. חשוב לציין שלאחר ההזרקה השארתי את המזרק כמה שניות כמו שהאחות הסבירה. אני מזריקה 75 iu, זה היום השישי. יכול להיות שלא הוזרק מספיק חומר? יש ממה לחשוש? האם יש מצב לפגיעה בזקיקים?
מודה
 
פרופ' דוד בידר  
09:54 31.12.14
לא קרה כלום ולהמשיך בתוכנית.
 
נועה
19:38 30.12.14
שלום,
לאחר הזרקה והוצאת המחט יצאו כמה טיפות ממקום ההזרקה של נוזל ואחר כך כמה טיפות של דם. חשוב לציין שלאחר ההזרקה השארתי את המזרק כמה שניות כמו שהאחות הסבירה. אני מזריקה 75 iu, זה היום השישי. יכול להיות שלא הוזרק מספיק חומר? יש ממה לחשוש? האם יש מצב לפגיעה בזקיקים?
מודה
 
פרופ' דוד בידר  
09:54 31.12.14
אין מה לחשוש ותמשיכי תוכנית כמו שניתנה לך.
שלום רב.
אני בטיפולים על רקע זכרי.
בסבב האחרון קיבלתי דקפפטיל לביוץ, בגלל הורמונים גבוהים מאד.
ביום ההחזרה ביצעתי על דעת עצמי ובגלל ההרגשה הכללית בדיקת הורמונים. הכל היה מאופס. ממש ממש נמוך ולא מתאים למי שלפני יומיים היתה הסיכון גבוה לגירוי יתר. כלומר, הדקפפטיל דיכא לגמרי.
שאלותי:
1. האם אני צודקת או שיכולה להיות סיבה אחרת לדבר כזה?
2. האם היה סיכוי כלשהו להרות במצב כזה?
3. מאז הכל משובש, יש לי דימומים בין וסתיים רבים, רירית דקיקה עד כדי לא נמדדת, ורגישות בשדיים. ובנסיון להחזיר מוקפא אומרים לי כל פעם בביוץ שהבדיקות מתאימות לאישה בזמן וסת ולא לאישה טרום ביוץ. האם זה יכול להיות גם קשור לדקפפטיל? ואם לא אז מה זה יכול להיות?
 
פרופ' דוד בידר  
09:53 31.12.14
נותנים דקפפטיל כדי למנוע גירויי יתר וכן צריך להיות הריון אך צריך לתת מינונים גבוהים שלפרוגסטרון.
לגבי מה שקורה עכשיו אי אפשר לענות בלי לעבור על התיק הרפואי שלך.
 
לי
22:49 30.12.14
לילה טוב, אני בשבוע 5 וסובלת מטחורים או חתך בפי הטבעת. רציתי לדעת אם ניתן למרוח משחה נגד טחורים. תודה רבה
 
פרופ' דוד בידר  
09:49 31.12.14
כן.
 
בר
21:18 30.12.14
שלום,
אני מטופלת בגונל היום יצא לי בבדיקות הדם lh6.2 ואסטרודיול 2760
רירית 9.8 ונצפו 2 זקיקים בגודל 18.
הרופא הנחה אותי להזריק היום אוביטרל וביום חמישי הזרעה.
אני מפחדת שברגע שהזריק אוביטרל תשתחרר הביצית וההזרעה תתפספס.
מה גם שלפי מה שאני קוראת מקובל חעשות הזרעה יום אחרי מתן האוביטרל ויום אחריו.
אני ממש ממש מדוכאת בבקשה תעזרו לי.
 
ד''ר רונית מכטינגר  
21:21 30.12.14
ביוץ מתרחש בד"כ 36 שעות לאחר הזרקת האוביטרל, ונמשך בין 12-24 שעות, כך שהגישה של הרופא שלך בהחלט מקובלת. בהצלחה!
 
בר
22:08 30.12.14
אני קצת לחוצה ביחס לרופא שהוא שקול
 
חסוי
15:45 30.12.14
שבוע 12 מהפריה. קרוב לחודש לא עבדתי בגלל שהיו לי המון בחילות וכאבי בטן כנראה גם מלחץ כי עשיתי מלא בדיקות הכל יצא תקין. חזרתי לעבוד היום והעבודה שלי אפשר להגיד פיזית. אני עולה המון על סולם גבוה ומרימה מידי פעם קרטונים. היום שעליתי על סולם הרגשתי דקירות כאלו בבטן למעלה ואחר כך זה עבר. האם אני מסכנת את ההריון בגלל העבודה? יצא שהכופפתי המון היום ונהיו לי ממש כאבים בגב התחתון כתוצאה מזה. אשמח לשמוע חוות דעת כי אני ממש מפחדת שאני עושה נזק כי זה הריון כל כך יקר. תודה רבה
 
ד''ר רונית מכטינגר  
21:25 30.12.14
מענה מדוייק לשאלות מהסוג הזה דורש הערכה מעמיקה במסגרת רופא תעסוקתי שיחליט בעניין.
 
דניאלה
12:13 30.12.14
שלום
אני בהריון מטיפולים בשבוע 36
עשיתי בדיקת משטח GBS והתוצאות הן:

VAGINAL-GBS NEGATIVE
VAGINAL CULTURE CANDIDA ALBICANS

1.האם לפי התוצאות אני יכולה להבין שאין לי GBS אבל כן מצאו אצלי את הקנדידה אלביקנס?
2.האם קנדידה אלביקנס זה אותו הדבר כמו GBS?
3.האם קנדידה אלביקאנס מסוכנת להדבקת העובר במהלך לידה וואגינאלית - האם גם בקנדידה אצטרך לקחת אנטיביוטיקה לווריד במהלך הלידה?
תודה
 
ד''ר רונית מכטינגר  
21:24 30.12.14
בדיקת ה-GBS שלך תקינה, אינך נשאית של החיידק.
קנדידה שכיחה מאוד בנרתיק ואין מניעה מלידה וגינלית בנוכחות קנדידה אלביקנס.
+ הוספת הודעה
   1 ...  261  262  263  264  265  266  267  268  269  ...  2306  
 חיפוש בפורום זה
המידע באתר אינו מהווה תחליף להתייעצות עם גורם מקצועי והינו בהתאם לתנאי השימוש
מנהלהודעה מקוריתתגובהללא תוכןהודעה חדשההודעה עם תמונההודעה עם וידאו
תגיות
טיפולי הפריה   IVF   הפריה חוץ גופית   טיפולי פוריות   פריון
RSS RSS פורום פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF