פריצת דיסק גב עליון

פורום כירופרקטיקה הוא המקום שלכם להתייעץ עם כירופרקט על כירופרקטיקה ושימושיה. בפורום אפשר להתייעץ על כאבי גב, עמוד שדרה, כאבי פרקים, כאבי גב תחתון, חיפוש כירופרקט, כאבי ברכיים, כאבי אגן, כאבי צוואר, פריצת דיסק, בלט דיסק, בעיות גב ועוד

מנהלי הפורום

ד"ר נמרוד לירם
ד"ר עופר ברוך
 
  • פריצת דיסק גב עליון
    אורלי
    03/02/2011

    לאחר כחצי שנה של כאבים בגב עליון ובחזה בצד שמאל נשלחתי ל mri
    אובחנה פריצת דיסק מסויידת בין חוליות d7- d8 בצד ימין !!! עם לחץ על חוט השדרה.
    2 רופאים נוירוכירורגיים מהמוכרים והמוערכים אצלהם הייתי המליצו על ניתוח.
    רופא אורטופד כיכורג מומחה עמוד שידרה שבדק אותי לא המליץ על ניתוח מאחר ואין סימנים נוירולוגיים פרט לכאבים . הוא ממליץ על טיפול בכאב ע"י כירופרקטיקה, פילטיס ופיזיוטרפיה .
    אני מאד מפחדת שטיפול כירופרקטי יחמיר את המצב ומתלבטת מה לעשות.

    מה דעתכם?

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • גם לי יש אותו דבר

    נטלי
    18/02/2014

    גם לי יש אותו דבר וגם לי אמרו לטפל בפיזיותרפיה פילאטיס איך אני יכולה לדבר ..להתכתב ..איתך בבקשה אני ממש בלחץ

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • פריצת דיסק גב עליון - תגובה

    ד''ר עופר ברוך
    18/02/2014

    אורלי שלום,
    אנא קראי תשובה שכתבתי לנטלי, במקרה דומה לשלך,
    בהצלחה

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • פריצת דיסק גב עליון - תגובה

    ד''ר מיכאל שוורץ (D.C)
    03/02/2011

    שלום אורלי. טיפול כירופרקטי יכול להתאים בשימוש בטכניקות עדינות של מוביליזציות באזור הפריצה ללא שימוש במניפולציות שהיא שיטה אגרסיבית יותר.אך אפשר להשתמש במיפולציןת באזורים סביב לאזור הבעיתי אם הכירופרקט יראה זאת לנכון .בהצלחה

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה
