מירו והשמנה

פורום פסיכיאטריה הוא המקום להתייעץ עם פסיכיאטרים מומחים בנושא הפרעות נפשיות. פורום פסיכיאטריה יעסוק במחלות נפש, סכיזופרניה, O.C.D, פסיכוזה, מניה-דפרסיה, דיכאון, הפרעת אישיות גבולית, פוסט טראומה, תרופות פסיכיאטריות, טיפול אנטי פסיכוטי ועוד

מנהלי הפורום

ד"ר יונתן דוידאור
ד"ר יעקב חרמון
 
  • מירו והשמנה
    ליאת
    16/04/2011

    שלום,שאלתי היא האם עלייה במשקל בגלל נטילת מירו 45 מ"ג נובעת רק מהעלייה בתאבון או שיש גם סיבות אחרות והאם עלייה של כשבעה קילוגרם בשלשה חודשים היא תקינה? חלק מהסיבה שאני נוטלת מירו הוא כדי לעלות במשקל כי קודם הייתי בתת משקל חמור ועכשיו המשקל תקין אך אני בכל זאת מודאגת כי אני לא רוצה לעלות יותר מדי.בנוסף,האם קצב חילוף החומרים משתנה בעקבות מירו ז"א שיחד עם תזונה מאוזנת וספורט אפשר לשמור על משקל נוכחי ולא לעלות עוד? בתודה

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מירו והשמנה - תגובה

    ד''ר יונתן דוידאור
    17/04/2011

    מירו גורם לעלייה במשקל דרך מנגנון קולטני היסמין ולא רק בגלל שיפור תיאבון. יש להקפיד על דיאטה ופעילות גופנית. במקרה של סוכרת גבולית או שומנים בדם יש לישקול להפסיק ולהחליף. בהצלחה.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


