סובל מאי שקט אחרי זריקת מודיקט

פורום פסיכיאטריה הוא המקום להתייעץ עם פסיכיאטרים מומחים בנושא הפרעות נפשיות. פורום פסיכיאטריה יעסוק במחלות נפש, סכיזופרניה, O.C.D, פסיכוזה, מניה-דפרסיה, דיכאון, הפרעת אישיות גבולית, פוסט טראומה, תרופות פסיכיאטריות, טיפול אנטי פסיכוטי ועוד

מנהלי הפורום

ד"ר יונתן דוידאור
ד"ר יעקב חרמון
 
  • סובל מאי שקט אחרי זריקת מודיקט
    חסוי
    27/06/2011

    שלום, אני יום אחרי זריקת מודיקט (12.5 mg) וסובל מאי שקט נפשי, אני לא יכול לשבת מול המחשב יותר מכמה שניות לדוגמא, חייב ללכת כל הזמן, עד היום לקחתי פלורול 20 mg, הרופאה היום המליצה לי לוהעלות מינון ל 30 mg ולקחתי את זה לפני שעה בערך וזה עדיין לא עוזר, אני לא יודע מה לעדשות.

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • סובל מאי שקט אחרי זריקת מודיקט - תגובה

    ד''ר יונתן דוידאור
    30/06/2011

    ניתן לשיקול תוספות נוגדי חרדה ממשפחת בנזודיאזפינים, אך רק תחת המלצת הרופא המטפל( יכול לגרום לבעיות אחרות אם יש רגישות ועוד..)

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה
