טיפות FML

פורום הסרת משקפיים - כאן תוכלו להתייעץ בנושא הסרת משקפיים בלייזר. פורום הסרת משקפיים בלייזר יעסוק ב: ניתוח להסרת משקפיים, ניתוח עיניים, ניתוח לייזר, לייזר עיניים, הסרת משקפיים בלייזר, קטרקט, ניתוח עיניים, ניתוח לייזר בעיניים ועוד

מנהלי הפורום

פרופ' אירית בכר
ד"ר אליה לוינגר
פרופ' אור קייזרמן
 
  • טיפות FML
    דלית
    18/06/2008

    האם יש סיכון בשימוש בסטרואידים FML למשך 5 ימים?

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • טיפות FML

    פרופ' ישראל קרמר
    22/06/2008

    אין כל בעיה בטיפול בטיפות סטרואידים מסוג FML גם למשך מספר שבועות. כמובן יש לעקוב אחר לחץ תוך עיני אחרי טיפול של חודש רצוף.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה
