פורום קרדיולוגיה - רפואת לב - יש לך שאלה?

פורום קרדיולוגיה הוא המקום לקבל ייעוץ אודות קרדיולוגיה, מחלות לב, מחלת לב כלילית, קרדיולוגיה ושיקום אחרי התקפי לב. פורום קרדיולוגיה יסייע לכם בנושאים כגון בעיות לב, קרדיולוגיה פולשנית, צנתורים, טרשת עורקים, פרפור חדרים, שומנים בדם ועוד

מנהלי הפורום

פרופ' דוד רוט
053-4877793
ד"ר רוברט הפנר
הוספת הודעה לפורום
אם את/ה רוצה שנחזור אליך
תמונה
 
  • פענוח תוצאות בדיקת אקו לב
    זיוה טורונצ`יק
    21/08/2017

    שלום. אני בת 65. עקב קשיי נשימה וקצת לחץ בחזה, נשלחתי לבדיקת אקו. הממצאים הם כדלקמן:
    "חדר שמאלי אינו מוגדל. תפקודו הגלובלי והאזורים תקינים.מקטע הפליטה המוערך כ 65% .
    עליה שמאלית אינה
    חללים ימניים בגודל ובתפקוד תקינים.
    מורפולוגיה תקינה של המסתמים עם עקומת מילוי חדר שמאלי המתאימות להפרעה בהרפייתו. הדוגמה אי ספירה מיטראלית וטריקטספידלית מזערית עם מפל לחצים בן 27 ממ"כ על פני המסתם ממצא המתאים ללחץ ריאתי מוערך של כ-35 ממ"כ.
    הפריקאד אינו מכוסה. ללא תקליט פריקרדיאלי.
    שורש הוותין והוותין העולה ברוחב תקין"
    האם יש משמעות לממצאי אי הספיקה המזערית והאם הלחץ הריאתי של כ-35 ממ"כ הוא תקין, והאם משהו מהמצאים יכול להסביר את התלונות שלי?
    בתודה
    זיוה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • אקו לב

    ד''ר רוברט הפנר
    21/08/2017

    הבדיקה בגדר הנורמה ואינה מסבירה את התלונות שלך

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • ממצאים של מיפוי לב
    קובי
    21/08/2017

    שלום רב,
    אודה על הסבר למשמעות מימצאי בדיקה המצביעים על אוטם בינוני בגודלו וברובו חודר עם עדות לאיסכמיה שארית משמעותית בשוליו בתפוצת העורק הכלילי הימני
    תודה!

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מיפוי

    ד''ר רוברט הפנר
    21/08/2017

    סביב איזור האוטם שמת ישנה ריקמת שריר חיה שלא מקבלת דם במידה מספקת

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • בדיקות פרפוזיה של שריר הלב טליום 201 שיטת SPECT
    קובי
    21/08/2017

    שלום רב,
    מבקש הסבר לתוצאות בדיקה
    בן 57 ממצאים שאינם בגדר תקין:
    אנפריורי - פגם מילוי בינוני הפיך חלקי
    פוסטרולטרלי - פגם מילוי קטן הפיך חלקי
    אנפרואפיקלי- פגם מילוי קטן הפיך
    אינפרוספטלי - פגם מילוי בינוני הפיך חלקי
    פוסטרובזלי - פגם מילוי מלא קבוע
    חדר שמאלי מורחב במידה קלה
    תודה רבה!

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מיפוי

    ד''ר רוברט הפנר
    21/08/2017

    המיפוי מצביע על כך שזרימת הדם בעורקי הלב אינה תקינה. מציע לחזור לקרדיולוג

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • פענוח בדיקת אקו לב
    יאיר חלמיש
    20/08/2017

    תפקוד דיאסטולי של חדר שמאל

    יחסי גלי A>E בעקומת זרימה טרנסמטרלית כביטוי להפרעה ברלקסציה של חדר שמאל.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    20/08/2017

    תפקוד דיאסטולי יורד עם הגיל בתהליך הזדקנות טבעי כך שבגיל 60 ומעלה זה ממצא שכיח. מחלות שונות למשל לחץ דם גבוה או סוכרת יכולות לפגוע בתפקוד הדיאסטולי בגילים צעירים יותר.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • חוסמי בטא שמותאם לאסמתיים
    שואל מהלב
    20/08/2017

    שלום רב
    האם קיים חוסם בטא שמתאים לאסמטים.יש לי דופק גבוה והומלץ להתחיל מינון נמוך של חוסמי בטא . אך יש לי אסטמה וממה שהבנתי אסור לחולי אסטמה לקחת.
    הם יש תרופה מורידה גופק שמתאימה לחולי אסטמה??
    תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    20/08/2017

    חוסם בטא סלקטיבי כמו קרדילוק משפיע פחות על הסמפונות מחוסמי בטא שאינם סלקטיביים. לכן אם יש אינדיקציה חולה אסטמטי יכל להתחיל מינן קטן של קרדילוק (1.25 מג ביום)

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • טכיקרדיה חדרית תופעת לוואי אפשרית מתרופה
    רוני
    19/08/2017

    שלום
    אני בן 59,mitral valve prolaps מזה מספר שנים סובל מאקסטרא סיסטולות[פעימות מוקדמות]
    לפני שנתיים היה אירוע של ריפרוף פרוזדורים,
    מאז מטופל בטמבוקור 50 וקרדילוג 1.25
    ועקב ברדיקרדיה המינון הוחלף לטמבוקור 50 אחד ליום במקום שניים,ו.06 קרדילוג במקום 1.25 ליום
    לאחרונה נרשמה לי התרופה מירו,
    בעלון התרופה ראיתי שמוזכר בתופעות לוואי אפשריות מצב של טכיקרדיה חדרית
    השאלה , באם מופיעה תופעת הלוואי הזו של טכיקרדיה חדרית, מהי המשמעות של זה? מהן ההשלכות?
    מהי אותה טכיקרדיה חדרית? האם זה בעצם VF?
    [פירפור חדרים]?

    בתודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    20/08/2017

    מירו יכל להאריך מקטע QT ועל ידי כך לגרום להפרעות קצב חדריות. עליך להתייעץ עם הקרדיולוג שלך האם ניתן להוסף מירו לטיפול שאתה מקבל

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • האם מתח נפשי מתמשך עלול לגרום לדום לב?
    חרדתית...
    13/08/2017

    שלום לרופאים הנכבדים,

    אני לאחרונה שמעתי ממישהו שעבר דום לב בגיל 32,שזה נגרם כביכול מלחץ נפשי,האם זה נכון?לא אמורים להיות עוד גורמים לדום לב כמו מין,גיל,מצב בריאותי,או שמספיק רק בלחץ כדי שזה יקרה?

    מיותר להגיד שנלחצתי מזה....

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    17/08/2017

    במידה ויש בעיה לבבית ברקע (אפילו סמויה ולא מאובחנת) מתח נפשי עלול להיות הטריגר שיגרום לדום לב.
    במידה ואין שום בעיה לבבית מתח נפשי כשלעצמו לא יגרום לדום לב

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תודה על המענה, רק מה הכוונה לסמויה?

    מישהי
    17/08/2017

    אילו בדיקות עלי לעבור כדי לוודא שהלב תקין? עברתי עד היום מספר פעמים אקג, והולטר לב. אם הייתה בעיה לבבית אפילו סמויה הייתי כבר יודעת לא? אין גם במשפחה בעיות לב כרוניות, עד כמה שידוע לי אינני סובלת מבעיה לבבית מילדות או משהו כזה... אני רוצה להיות רגועה, זה הכל.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    18/08/2017

    הכוונה למשהו שיש לו בעית לב אך היא לא מאובחנת והוא לא מודע לקיומה.
    תרשים אקג תקין, אקו לב תקין והמנעות מגורמי סיכון (עישון לחץ דם גבוה כולסטרול גבוה סוכרת חוסר פעילות גופנית והשמנה) מבטיחים בהסתברות גבוהה שאין בעית לב וגם לא תתפתח בעתיד.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תחושת פעימות בחזה עקב אימון
    אבי
    16/08/2017

    לרופאים שלום ,
    אני מתקרב לגיל 60 בבריאות טובה משקל תקין ביותר לוקח לוסרדקס+ עקב לחץ דם מעט גבוה ונישלט .מזה חצי שנה מתאמן במכון כושר- מכשירים +מסלול ריצה בעצימות בינונית פלוס לגילי, וגומא מרחק של כ-9 ק"מ 4-5 פעמים בשבוע משולבים בריצה .בשבוע האחרון חש תחושה מוזרה בבית החזה שקשה לי להגדיר אותה במדויק או חוסר פעימה או עודף פעימה אבל מכל מקום חש את פעימות הלב גם במנוחה מוחלטת .אין היסטוריה לבבית במשפחה .מה עצתכם? תודה מראש!

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    17/08/2017

    התחושה שאתה מתאר אופיינית לפעימות מוקדמות שהן תופעה שפירה. כדי לודא שאכן מדובר בפעימות מוקדמות ולא בבעיה אחרת יש לתעד קצב לב בזמן סמפטומים לשם כך יש בדיקות ניתור למשל הולטר קצב לב. יש לפנות לרופא שיפנה לבדיקות

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תודה אפנה לבדיקה

    אבי
    17/08/2017

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • קוצב לב והרגשת סחרחורות
    מירב
    17/08/2017

    שלום רב,

    לפני כחודשיים הותקן קוצב לב אצל אמי. אמי בת 80. לאחר
    כשלושה שבועות נעשתה צריבה של ההולכה החשמלית (AVׂׂ).
    הקוצב הוצב על דופק 80.
    לפני כשבועיים היינו במרפאת הקוצבים והדופק סודר ל 70.
    אמי סובלת מאז מסחרחורות ולעתים מחוסר שווי משקל.
    רציתי לשאול האם יש קשר בין הקוצב, הורדת הדופק לבין הרגשת הסחרחורות? אמי עברה בדיקה רופא נוירולוג והכל תקין. כמו כן עשתה בדיקות דם והכל תקין.

    תודה על המענה.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    17/08/2017

    דופק של 70 או 80 לא גורם לסחרחורת אבל קיצוב חדרי בלבד (אני מניח שלאמך פרפור פרוזדורים מתמיד כך שהיא מקוצבת בחדר בלבד) עלול לעיתים לגרום לסחרחורת. יש לחזור למרפאת הקוצבים להערכה.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • בדיקת אקו לב בעקבות RBBB בא.ק.ג
    לאה
    16/08/2017

    שלום רב,
    בת 62 בריאה באופן כללי , בעקבות אבחנת RBBB בא.ק.ג , ביצעתי אקו לב .
    כל הפרמטרים שבודקים יצאו תקינים למעט הדברים הבאים:
    חדר שמאל (תפקוד) - תפקוד גלובלי סיסטולי תקין 60% EF
    תפקוד דיאסטולי של חדר שמאל - יחסי גלי A>E בעקבות זרימה טרנסמטרלית כביטוי להפרעה ברלקסציה של חדר שמאל
    בדופלר:
    אי ספיקה מיטרלית מיזערית חסרת משמעות המודנמית
    אי ספיקה טריקוספדיאלית במידה מינימלית.
    לחץ במחזור הריאתי תקין
    מה זה אומר ? האם יש לי בעיות בלב ? זה מסוכן?
    תודה מראש

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    17/08/2017

    האקו לא מראה ממצא בעייתי הממצאים מתאימים לגילך.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • שאלה-דופק גבוה וסכנת חיים
    שואלת
    13/08/2017

    שלום,
    בת 28,לא מעשנת,ללא עודף משקל.סובלת מספר שנים מקצב לב מהיר שמתגבר בכל מאמץ קל.בדיקות דם תקינות,אקו לב במאמץ תקין,הולטר לב תקין,מבחן מאמץ תקין.קרדיולוגים רבים אומרים שהם מכירים את התופעה ושזה לא מסוכן.יש לציין שלא עשיתי ספורט שנים רבות ואני גם לא עושה כרגע.
    לפני יומיים ככל הנראה היה לי התקף חרדה כי חשתי סחרחורת,קוצר נשימה והדופק שנמדד היה 160 במנוחה.מדדתי דופק אחרי רבע שעה והוא חזר להיות 85 השאלה שלי היא האם דופק כזה גבוה במשך התקף חרדה שנמשך רבע שעה יכול לגרום להתעלפות?לדום לב?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    13/08/2017

    דופק 160 אינו מסוכן אם מדובר בדופק שמקורו בקוצב הטבעי של הלב כלומר בסינוס. רק אם מדובר בהפרעת קצב יש סכנה. לפי התאור שלך חרדה גרמה לדופק לעלות ולאחר מכן כשחלפה החרדה הדופק ירד - זה תאור של דופק ממקור סינוס ואם כך אינו מסוכן.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • דופק נמוך עקב תרופה
    דן
    11/08/2017

    שלום
    בעקבות התחלת נטילת תרופה העלולה לגרום לסינוס ברדיקרדיה, ביצעתי מדידות דופק במכשיר ביתי יומיים לאחר מכן. המכשיר הצביע על הפרעה בדופק שנמדד בבוקר והיה נמוך מהרגיל אצלי, 58 לעומת 60 ומעלה. למעט זה לא היו סימני סחרחורת כאבי חזה או קשיי נשימה.
    כשעה לאחר מכן נמדד דופק 69 בקופת החולים וגם בוצע שם אקג. מצורף להתרשמותך.
    בוקר למחרת נמדד אף דופק נמוך יותר שהגיע ל 49 ו 53 במספר מדידות רציפות. יש לציין שבכל המדידות לחץ הדם היה תקין (מתחת ל 120/80).
    האם יש דופק שממנו ומטה צריך להדליק נורה אדומה? האם ירידה בדופק כתוצאה מנטילת תרופה מסוימת דינה מבחינת הסיכון זהה לירידה בדופק מסיבה אחרת? (למשל נזק לבבי)


    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • דופק נמוך

    ד''ר רוברט הפנר
    11/08/2017

    כל המספרים שציינת תקינים
    יש הבדל בין דופק נמוך עקב תרופה עם מערכת הולכה תקינה, שזה מצב הפיך במידת הצורך לבין דופק נמוך עקב בעיה חשמלית
    האקג תקין

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תודה על ההתייחסות.

    דן
    11/08/2017

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • שאלה בקשר לכאבי חזה
    עומר
    10/08/2017

    אם כבר 5 ימים(יום שבת בלילה 05.08.2017) התחילו לי לחץ וכאבים ברמות עוצמה שונות וגם בחילה(כנראה צרבת) וכל הלחץ והכאב מתגבר לרוב במאמץ(להתכופף וכנראה גם בריצה אבל נראה לי שלא תמיד זה ככה) ושאני יושב או שוכב בלי תזוזה זה נחלש ובקושי מורגש לרוב
    והייתי במיון פעמיים(פעם אחת ב8 באוגוסט ופעם אחת ב9 באוגוסט) ועשו לי כל מיני בדיקות כמו צילום חזה ואק"ג פעמיים ואקו לב וכולם אמרו לי שהכאבים לא ממקור לבבי ושהם שוללים שזה מהלב או מהריאות אבל גם שום תרופה להקלת הכאב או הבחילות לא עוזרת לי לא משנה מה
    אז יכול להיות שזה התקף לב או משהו מסוכן? ומה הסיכויים שזה באמת זה(אני בן 16 עוד חודש)
    לרוב אני לא מרגיש החמרות או שינוים בתסמינים שלי והרופא משפחה עצמו גם אומר שהוא לא יודע מה זה והוא שלח אותי לבדיקת דם ועוד בדיקה נוספת בשביל לנסות להבין מה המקור של כל התסמינים

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • כאבים

    ד''ר רוברט הפנר
    11/08/2017

    בטח תרגיש טוב יותר בימים הקרובים אם לא תחזור לרופא המשפחה.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • בדיקת אקו לב מה המשמעות
    עומרי
    09/08/2017

    שלום אני בן 32 לא ידוע לי על מחלות לבביות...לפני 11 שנה עשיתי אקו לב תקין לחלוטין ואילו לפני שנה עשיתי שוב אקו לב במאמץ תקין רק שירד לי הכושר ובמנוחה הכל תקין למעט "אי ספיקה טריקוספידלית קלה" משום מה רופא המשפחה לא עידכן על זה ובמקרה אחרי שנה הגעתי לבית החולים לשלוף חומר אז ביקשתי את זה וראיתי... השאלה שלי עד כמה אני יוגבל בספורט בכדורגל וכו... ומה הסיבות שזה נוצר לי האם מתרופות נגד דכאון או מסטרס שהיה? האם אני חשוף למחלות לב איסכמיות או הפרעות קצביות יותר מאדם רגיל? אשמח לתשובה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • האקו במנוחה נבדק במועד שונה מהמאמץ

    עומרי
    09/08/2017

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    09/08/2017

    אי ספיקה טריקוספידלית קלה היא ממצא שכיח וחסר משמעות. כלומר אם האקו תקין פרט לממצא זה הוא נחשב לתקין למרות הממצא.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • פנייה שנייה לגבי פענוח הולטר לב
    רויטל
    08/08/2017

    שלום אבקש את עזרתכם בפענוח מה אומר:
    קצב בסיסי - סינוס
    קלב לב מינמלי 56 קצב לב מקסימלי 135 ממוצע88
    הפרעות קצב חדשיות PAC'S-לא רק 11
    הפרעות קצב על חדריות PAC'S -KT
    הפרעות הולכה - לא
    שינוי ST-לא

    אודה לתשובה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    08/08/2017

    ההולטר מראה קצב בסיסי תקין עם 11 פעימות מוקדמות על חדריות מדובר בתופעה שפירה ולא מסוכנת.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • בדיקת הולטר לב שאלת המשך

    רויטל
    08/08/2017

    האם זה יכול להגרם מסטרס?
    תודה רבה כל המהירות

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    08/08/2017

    סביר שכן.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה
