פורום אנמיה - יש לך שאלה?

פורום אנמיה נועד לענות על שאלות בנושא אנמיה, המוגלובין, תוספי תזונה, חוסר ברזל, אנמיה חרמשית, אנמיה מחוסר ברזל, אנמיה המוליטית, אנמיה בהריון, טיפול באנמיה, חוסר בברזל,אנמיה מיקרוציטית, ברזל בגוף, אנמיה נורמוציטית ועוד.

מנהלי הפורום

ד"ר אורי רוביו
ד"ר פרדי אביב
הוספת הודעה לפורום
אם את/ה רוצה שנחזור אליך
תמונה
יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום
 
  • ירידה ברמות ברזל של אמי
    חני
    25/06/2017

    שלום,
    מבררת עבור אמי. בת 61. לפני כשנה ביצעה קולונוסקופיה שיצאה תקינה. בחצי שנה האחרונה חלה ירידה ברמות הברזל, פריטין. מהתיעצות עם מומחית גסטרו לא חושבת שמצריך בדיקת קולונוסקופיה חוזרת. היתי רוצה לדעת מה הסיבטת שמהן יכולב לנסוע ירידה ברמות הברזל

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מה עליי לעשות? האם מדובר באנמיה מחוסר ברזל?
    שרון
    24/06/2017

    אמוגלובין 10
    פרטין 9
    ברזל 30
    Rbc 3,53
    הומוקרט 31.1
    אין בעיה עם b12 וחומצה פולית

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • ברזל נמוך 30 המוגלובין 10 האם זו אנמיה חזקה?
    טליה
    23/06/2017

    ברזל 30
    המוגלובין 10


    כמה כדורי ברזל לקחת ביום ? והאם לקחת עירוי לוריד?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • האם דרוש טיפול על ידי נטילת תוסף ברזל?
    שלמה
    14/06/2017

    שלום, בן 70, בבדיקת דם נמצא ערך המוגלובין 13. האם רצוי לקחת תוסף ברזל?

    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • איך אפשר לטפל באנמיה?
    רעות
    05/06/2017

    בת 23, נשואה טריה,סובלת שנים מחולשה וסחרחורות, תוך כדי לימודים וכעת בעבודה.
    תוצאות בדיקות במשך השנים האחרונות: מכבי
    הומוגלובין - 12, פרטין - 20, B12- 324, המטרוקיט- 36.1 ,
    MCV -87, טרנספרין - 282, IRON- 56, טרספרין% - 14, MCH -29.1
    נוטלת כדור ביום של פוליפרין (כדורים אחרים עושים לי בעיות עיכול), תזונה לא מי יודע מה (לא אוכלת בשר אך מעט עוף).
    האם יש פתרון כלשהו להרגשות הרעות שאני חווה מידי פעם.
    לחוסר האנרגיה והכוח לפעילות גופנית

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • איך אפשר לטפל באנמיה

    ד''ר פרדי אביב
    07/06/2017

    לפי נתונים שמסרת כניראה מדובר באנמיה של חסר ברזל .
    טיפול זה מתן מברזל .
    בהנכה שפריטין והמוגלויבן גם נמוכים - היתי מעלה מינון של כדורים ל 2 ביום ל3 חודשים וחוזר לבדיקה אחרי - של המוןגובין המטוקרית ופריטין (לא ראיתי בהודעה שלך רמות של המוגןובין ופריטין !?)

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • איך לטפל באנמיה?

    רעות
    07/06/2017

    אלו הם התוצאות של:
    הומוגלובין - 12,
    פרטין - 20,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • האם אנמיה? יש צורך בברזל?
    אבי
    05/06/2017

    שלום.
    בן 55, סוכרתי ובארט, לוקח זריקת B12 פעם בחודשיים עקב אי ספיגה
    בבדיקות דם:
    הומוגולובין - 13.7, פרטין - 29, B12 - 364, המטרוקיט - 42.1
    IRON - 76 , טרנספרין 330, 19%.
    MCV - 85
    בשנים האחרונות ההומוגולבין נע סביב 13 ופחות. ביצעתי קולונוסקופיה - תקין, גסטרו -בארט.
    האם צריך לתגבר בכדורי ברזל למינהם?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • האם אנמיה

    ד''ר פרדי אביב
    07/06/2017

    מדובר ברמה גבולית של המוגןובין .
    גם סוכרת וגם ברט לוקחים חלק בזה .
    אני כן ממליץ במצבים אלו תמיחה בכדור ברזל תחת מעקב אחרי פריטין .
    בהצלחה .

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • שינויים בערכי ההמוגלובין תוך 10 ימים
    yoav29
    03/06/2017

    שלום דוקטור.עשיתי בדיקות דם בהפרש של 10 ימים .
    HB היה 14.4 ירד ל. 13.2
    HCT היה 42.5 ירד ל39
    RBC היה 4.98 ירד ל 4.53
    כל שאר הערכים בנורמה כולל פריטין 188 .השאלה שלי על מה זה יכול להעיד? ואיזה בדיקות כדי להמשיך לעשות ? חשוב לציין מאז ומתמיד היה לי המוגלובין סביב ה 14 ,
    שאלה נוספת אני גם סובל מחרדות . האם יכול להיות קשר לשינויי הערכים בתקופה שבה יש הגברה של חרדה? תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • שינויים בהמוגלובין

    ד''ר אורי רוביו
    03/06/2017

    שינויים יתכנו מבדיקה לבדיקה
    אומנם ירודה קלה בהמוגלובין אל עלול להיות ענין טכני
    אם יש ספק ניתן לחזור פעם שלישית
    אם חוזרת אותה תשובה יש לברר מדוע יש ירידה
    אין קשר לחרדות

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • אנמיה כבר כמה שנים, לא מצליחה לעלות בחזרה. החמרה במצב
    אווה
    28/05/2017

    שלום אני בת 40. כבר כמה שנים שיש לי אנמיה, בעיקר בעקבות הריונות והנקה. כרגע אני כבר יותר משנתיים לא מניקה או בהריון. אבל החוסר ברזל עדיין קיים. מרגישה בחודשיים האחרונים חולשה מעבר לרגיל, עייפות גדולה, סחרחורות וחוסר תיפקוד, מרזה בעקבות חוסר תאבון. עשיתי בדיקות דם שגרתיות. מצרפת את התשובה
    לגבי המוגלובין בחודש 02/17 הייתי 8.9. עכשיו עליתי אחרי 4 חודשים ל 9.4:
    אשמח להכוונה מה ניתן לעשות
    תודה


    HEMOLYTIC IND. 0.00 INDEX ( 0.00- 30.00)

    ALT(GPT) 12.00 U/L ( 5.00- 50.00) (*........)

    החל מ 28.02.2016 שינוי ערכי ייחוס

    עקב שינוי שיטה

    CREATININE SERUM 0.90 MG/DL ( 0.50- 1.20) (....*....)

    SODIUM SERUM 137.00 MEQ/L ( 134.00- 146.00) (.*.......)

    POTASSIUM SERUM 4.71 MEQ/L ( 3.50- 5.30) (.....*...)

    IRON 22.00 UG/DL ( 50.00- 170.00)*(.........)

    החל מ 28.02.2016 שינוי ערכי ייחוס

    עקב שינוי שיטה

    GFR(ESTIMATED) > 60

    (ML/MIN/1.73M2:יחידות)

    18 עבור נבדקים מעל גיל MDRD חושב לפי נוסחת

    לא מתאים לנשים הרות

    TSH 2.02 µIU/mL ( 0.35- 4.94) (..*......)

    החל מ 28.02.2016 שינוי ערכי ייחוס

    עקב שינוי שיטה

    CEA <0.5

    5 NG/ML-ב-95% מהאוכלוסיה פחות מ

    (הבדיקה לצורך מעקב (אינה מיועדת לאבחנה

    .החל מתאריך 28.2.16 עברנו לשיטה חדשה

    FOLIC ACID 8.70 NG/ML ( 3.10- 20.50) (..*......)

    החל מ 28.16.2016 שינוי ערכי ייחוס

    עקב שינוי שיטה

    VITAMIN B12 288.00 PG/ML ( 187.00- 1060.00) (*........)

    החל מ 28.02.2016 שינוי ערכי ייחוס

    עקב שינוי שיטה

    WBC 6.10 K/UL ( 4.00- 10.00) (..*......)

    IMMATURE GRANULOCYTES 0.02 K/UL ( 0.00- 0.09) (.*.......)

    IMMATURE GRANULOCYTES % 0.30 % ( 0.00- 0.62) (...*.....)

    NEUTROPHILS 3.90 K/UL ( 1.80- 6.60) (...*.....)

    NEUTROPHILS % 63.90 % ( 46.00- 68.00) (......*..)

    LYMPHOCYTES 1.70 K/UL ( 1.10- 3.50) (.*.......)

    LYMPHOCYTES % 27.00 % ( 15.00- 45.00) (...*.....)

    MONOCYTES 0.41 K/UL ( 0.08- 0.90) (...*.....)

    MONOCYTES % 6.70 % ( 2.00- 10.00) (....*....)

    EOSINOPHILS 0.08 K/UL ( 0.00- 0.60) (*........)

    EOSINOPHILS % 1.30 % ( 0.00- 6.00) (.*.......)

    BASOPHILS 0.05 K/UL ( 0.00- 0.15) (..*......)

    BASOPHILS % 0.80 % ( 0.00- 1.50) (....*....)

    RBC 4.27 M/UL ( 3.90- 5.40) (.*.......)

    HEMOGLOBIN 9.40 G/DL ( 12.00- 16.00)*(.........)

    HEMATOCRIT 30.70 % ( 35.00- 45.00)*(.........)

    MCV 71.90 FL ( 80.00- 98.00)*(.........)

    MCH

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • לא מצליחה להעלות המוגלובין

    ד''ר אורי רוביו
    03/06/2017

    יש לך חוסר ברזל
    האם קיבלת תכשירי ברזל פומיים?
    במידה וטופלת היטב בתכשירי ברזל ועדין לא השתפרת יש מקום לטיפוח בברזל הוריד
    ללא קשר ממליץ להפנות להמטוחוג להשלמת ברור מדוע אינך סופגת ברזל או המגד האם מדממת (בווסת מערכת העיכול וכו)

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • לאחר בדיקות דם - חשד לאנמיה
    יהודה אנקונינה
    19/05/2017

    שלום לכם,
    בשבועיים האחרונים חלה ירידה חדה בתפקוד שלי, חולשה מוגברת, עייפות תמידית וכו'. בבדיקות דם שערכתי השבוע עלו שלושה נתונים חריגים: MCH גבוה במקצת מהנורמה, HCT נמוך במקצת מהנורמה ו-RBC נמוך. מה אני יכול ללמוד מכל זה, האם זו אכן אנמיה ואם כן, אני יכול לדעת ממה זה נובע ומה חסר לי בגוף?


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • לאחר בדיקות דם

    ד''ר פרדי אביב
    24/05/2017

    לצערי לא מסוגל ליראות מה ששלכתה
    עקב גודל הקטן ולא יכול להגדיל את זה .!?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מדדים

    יהודה
    27/05/2017

    אני לא מצליח להגדיל את זה...
    המדדים החריגים הם להלן: RBC - 4.49
    HCT - 41.6
    MCH - 31.4

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • פריפול - לפני או עם האוכל?
    עדי
    24/05/2017

    שלום,
    אני לוקחת פריפול. הרוקחת אמרה לקחת שעה לפני האוכל או שעתיים לפני אכילת מוצרי חלב, והוראות זהות ראיתי גם כאן בפורום, אבל בעלון התרופה כתוב במפורש - ליטול במהלך או אחרי הארוחה.

    מה נכון..?
    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מתי לקחת פריפול

    ד''ר פרדי אביב
    24/05/2017

    שלום רב .אני באופן אישי מסיבות אלו ממליץ לכולם לקחת ברזל דקה לפני שינה ואז אין כל אינטראקציה בין התרופות ובין המאכלים !
    לגבי מה נכון - אני חושב עלון התרופה - זה המקור למידה על התרופה .

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מה המשמעות של תוצאת הבדיקה
    משה
    16/05/2017

    האם זו בדיקה תקינה


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מה משמעות של בדיקות דם

    ד''ר פרדי אביב
    24/05/2017

    רושם של חסר ברזל בגוף

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • האם ישנו חשד לאנמיה?
    גדי
    30/04/2017

    שלום
    בן 41, בבדיקות דם מ- 2004 עד היום ערכים כדלקמן (תוצאה שמאלית אפריל 2017)
    RBC-Red Blood Cells - 4.54 -4.27
    WBC-Leucocytes- 4.8- 4
    הומוגולובין 12.9 -13.3
    פרטין 77 - 125
    חומצה פולית 4.8 -6.5
    המוטוקרט - 38.1 -40.8
    ברזל - 114-85
    בי 12 - 204 - 216
    MCH - 29.3- 29.8.
    MCV- 90-87
    12.6 - 13.7-MPV -
    יש לציין ש ב 7 החודשיים האחרונים ירדתי כ 15 קילו כתוצאה מפעילות גופנית מאומצת בשילוב עם דיאטה
    האם קיים חשד לאנמיה? האם לערכים הנ"ל יש צורך או רצוי בלקחת תוספי תזונה?
    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • האם ישנה אנמיה

    ד''ר פרדי אביב
    01/05/2017

    בדיקות בסך הכל טובות מאד ומשקפות בן אדם שעובר תהליך של פחות להכניס קלוריות ויותר להוציא !
    כן אפשר לקחת כדורים של בי 12 וגם ברזל בצורה מניעתית יותר - 3 פעמים בשבןע ,כדור אחד מכל אחד כל פעם .

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בריחת ברזל לאשה בת 65
    כוכבה
    26/04/2017

    שלום,
    אשה בת 65, סכרתית יציב, לחץ דם, מדלל דם.
    חצי שנה אחרונה ירידה בברזל, קולונסקופיה תקינה. בבדיקת דם סמוי יצא חיובי. הרופאים לא מצליחים למצוא מדוע ישנה בריחת דם.

    בדיקות דם אחרונות:
    FREE LIGHT CH.-KAPA - 44.1 - גבוה
    FREE LIGHT CH-LAMBDA - 27.6 - גבוה
    Free Kappa/Free Lamb - 1.60 - בתוך התחום

    מה זה אומר?

    להלן שאר תוצאות:
    HB - 11
    VITAMIN B12 - 528
    FERRITIN - 16.9
    TSH - 3.1


    אשמח לקבל מידע מדוע יש לי בריחת ברזל.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • "בריחת ברזל"

    ד''ר אורי רוביו
    26/04/2017

    פריטין 16 לכאורה תקין. מה רמות הברזל? האם יש לך פגיעה בתפקודי הכליות? לגבי FREE LIGHT CHAINS- בדיקה זו משמשת למעקב אחר רמות שרשרות קלות של נוגדנים בדם. יש לברר משמעותה בקונטקט מתאים - כלומר יחד עם עוד נתונים.
    בשלב זה- תבררי רמת CREATININE של הכליות ורמת ברזל

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • להלן תוצאות שביקשת

    כוכבה
    26/04/2017


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • המשך תוצאות

    כוכבה
    26/04/2017


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • "בריחת ברזל"

    ד''ר אורי רוביו
    26/04/2017

    לפי התוצאות- אין לך חוסר ברזל, יש אי-ספיקת כליות קלה CR 1.21, תוצאות אלקטרופורזה של חלבוני הדם בעבודה , יש לברר התשובה כולל בדיקה של אימונופיקסציה- על מנת לודא שאין מדובר במחלה אחרת של מוח העצם שתסביר מדוע יש אנמיה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • הגיעו התשובות שהיו בעבודה

    כוכבה
    30/04/2017

    להלן התשובות של הבדיקות שהיו בעבודה. רצ"ב קובץ.

    אשמח להתייחסותך.


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • המוגלובין 12.1 נמוך ניידת תרומת דם
    ariel
    28/04/2017

    שלום אני גבר בן 21 הלכתי לתרום דם בניידת התרמת דם ואמרו לי שאני לא יכול לתרום בגלל המוגלובין 12.1 שזה נמוך אני צמחוני כבר שנה ומרגיש חלש לפעמים ועייפות גם אחרי שינה האם זה קשור ואם לדעתך אני צריך לקחת תוסף ברזל ?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בן21

    ד''ר פרדי אביב
    28/04/2017

    קודם כל צריך לבצע בירור ראשוני - רמות ברזל ויטמינים פריטין ורק אחרי זה יחליט על צורך ואופן הטיפול .

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • המוגלובין נמוך תמיד האם קשור
    בת 26
    23/04/2017

    אהלן.
    אני בת 26. וכל החיים עם המוגלובין נמוך ועל כדורי ברזל.
    זה לא עוזר.
    אני עושה פעילות גופנית (ריצה פעמיים בשבוע של 7 ק"מ- בערך..) ושוחה.
    האם זה קשור?
    אמא שלי טוענת שבהריון איתי היא הייתה עם המוגלובין נמוך.
    האם זה קשור??
    מה אפשר לעשות כדי לעלות את זה?

    תודה רבה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • המוגלובין נמוך

    ד''ר אורי רוביו
    26/04/2017

    רשמי בבקשה מה ערכי ההמוגלובין שלך וגם MCV המופיע בספירת דם. האם בוצעה בדיקת לרמת ברזל או טרנספרין?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום