פורום סוכרת אנדוקרינולוגיה - יש לך שאלה?

"פורום סוכרת" או "פורום אנדוקרינולגיה" הוא המקום לברר על נושאים כגון סוכרת, סוכרת נעורים, סוכרת סוג 2, אנדוקרינולגיה. פורום סוכרת-אנדוקרינולגיה יעסוק בהרחבה ב: סכרת, סוכרת מבוגרים, סוכרת הריון, בלוטת התריס, שחלה פוליצסטית, השימוטו ועוד

מנהלי הפורום

ד"ר היבא מסרי עיראקי
053-4877809
ד"ר מאיה איש שלום
הוספת הודעה לפורום
אם את/ה רוצה שנחזור אליך
תמונה
יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום
 
  • מהימנות בדיקת פרוקטוזאמין
    נתנאל
    20/09/2017

    שלום בן 40 פעיל מאוד גופנית משקל תקין 70 ק"ג
    בשל מרכיב תורשתי ביצעתי מספר בדיקות לברר את מצב הגלוקוז
    קיימת אנמיה קלה, להלן בדיקות רלוונטיות :
    כדוריות דם לבנות - 4.7
    כדוריות דם אדומות - 4.21
    המוגלבין - 12.7
    המטוקריט - 38.6
    אלבומין - 4.6
    שאר בדיקות ספירת הדם בנורמה.
    לא סובל ממחסור בברזל חומצה פולית ווטמין בי 12, לוקח תוספי וטמינים הכוללים : ברזל חומצה פולית ווטמין C בנוסף לוקח חילבה +כורם ווטמין D.
    בבדיקה האחרונה : גלוקוז - 91 ( הערכים מסתובבבים שנים
    רבות בין 88-97)
    חלבון מסוכרר - 5.4
    בשני בדיקות פרוקטוסמין עוקבות בהפרש של חודש יצא ערך של 350! ובבדיקה העוקבת 322 כלומר מדובר
    על ממוצע חלבון מסוכרר של קרוב ל 9!.
    בנוסף אני מבצע בדיקות עם מד סוכר ביתי גם לאחר ארוחות
    הערכים המתקבלים אינם תואמים כלל לתוצאה שהתקבלה בבדיקת הפרוקטוסמין.
    האם בדיקת הפרוקטוסמין במצב המתואר אמינה ויש ליחס לה אמינות גבוהה יותר מתוצאת החלבון המסוכרר וזאת על רקע
    האנמיה הקלה שיש לי? האם יש לבצע בדיקות אחרות כדי לברר ולקבוע את מצב הסוכר?.
    תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר היבא מסרי עיראקי - 053-4877809

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • רמות סוכר שאינן מגיבות לארוחה/צום וחשש לאדנומה
    סנדרה
    20/09/2017

    שלום
    בעקבות A1C גבוה התחלתי לנטר סוכר במכשיר לניטור עצמי 8-9 פעמים ביום.
    בתום חודש של ניטור מצאתי כי רמות הסוכר שלי דומות לפני ואחרי אוכל וכן אינן תלויות בהרכב הארוחה (תמיד בין 80 לבין 100).
    האם קיים ממצא מלבד אדנומה שיכול להסביר תופעה כזו?
    אם הרמות בטווח זה מה מסביר A1C של 5.6?
    אני ממש מפחדת

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר היבא מסרי עיראקי - 053-4877809

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • שאלה לגבי נטילת תרופות סוכרת לפני בדיקת MRI / MRA
    יעלה
    20/09/2017

    שלום,

    בעוד כשבוע אבצע בדיקת MRA מוח ובדיקת MRA צוואר (שתי בדיקות). בעוד כחודשיים אבצע בדיקת MRI בטן עם תוספת חומר ניגוד.

    ברצוני לשאול, האם לפני הבדיקות האלו יש תרופה כלשהי שעלי להפסיק לפני הבדיקה ולהמשיך ליטול לאחר הבדיקה? אם כן, כמה ימים לפני הבדיקה להפסיק, וכמה ימים אחרי הבדיקה לחזור ליטול את התרופות?

    להלן רשימת התרופות שאני נוטלת:
    לסוכרת: גלוקומין, ג'ארדיאנס, זריקות טרוליסיטי אחת לשבוע.
    מדלל דם: מיקרופרין 75 מ"ג
    לתת פעילות בלוטת התריס: סינטרואיד
    גסטרו: קונטרולוק 40 מ"ג.
    לב ולחץ דם: קרדילוק וטריטייס.
    שומנים: רוזבסטטין
    תוספים: ברזל קל, ויטמין D.

    תודה,
    יעלה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר היבא מסרי עיראקי - 053-4877809

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תגובה ליעלה

    היבא מסרי עיראקי
    20/09/2017

    לפני בדיקת ה MRA כן מומלצת הפסקה של גלוקומין ביום הבדיקה ולחדש יומיים אחרי הבדיקה
    אך לפני בדיקת ה MRI אין צורך להפסיק את הטיפול

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • רנין גבוה לנער בן 21 שסובל מיתר לחץ דם
    נחמן
    19/09/2017

    שלום רב!
    בני 21 אובחן כסובל מלחץ דם ראשוני מגיל 12.נעשו כל הבדיקות כולל רנין,אלדסטרון,דופלר כליות ,MRI כליות.
    בשנה האחרונה מטופל ברמיפריל 10 מ"ג .בשל לחץ דם לא מאוזן הוסיפו לו דיזוטיאזיד.כרגע לחץ דם מאוזן.
    ספירה,ביוכימיה(כולל תפקודי כליות וכבד,אלקטרוליטים תקינים לחלוטין),אלדסטרון תקין.
    לפני שבוע נעשתה בדיקת רנין בישיבה,למרות שביקש לעשות בשכיבה.נאמר לו שעכשיו יש שיטה חדשה ואין צורך לשכב.
    הערך שהוא קיבל הוא 190(הנורמה במצב זקוף היא 46).
    האם הבדיקה לא תקינה?אם לא, איזה בירור יש לעבור ?
    האם התרופות שבני מקבל עלולות לגרום לעליה ברנין?
    מהי משמעות העליה בערך הזה?
    בני חייל וכל בירור בצבא,לצערי,לוקח חודשים רבים,לכן אני מודאג.
    שנה טובה!
    נחמן

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר היבא מסרי עיראקי - 053-4877809

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תגובה לנחמן

    ד''ר מאיה איש שלום
    19/09/2017

    הדזותיאזיד וגם הרמיפריל מביאים לעליה ברמות הרנין כך שבנוכחות תרופות אלו וגם שיטת המדידה החדשה ערכי הרנין שנמדדים גבוהים יותר.
    אזון לחץ הדם חשוב ומונע סבוכים.
    ממליצה להמשיך ברור אצל נפרולוג/אנדוקרינולוג. רק ב10%-20% מהמקרים מוצאים סיבה ללחץ הדם פעמים רבות לא נמצאת סיבה והדבר החשוב הוא לאזן את לחץ הדם.
    בברכת שנה טובה ובריאות,

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • עוד שאלה נוספת.

    נחמן
    19/09/2017

    שלום,דוקטור! קודם כל המון תודות על תשובתך המפורטת.
    האם רופאי צבא היו אמורים להפסיק לבני את הטיפול במשתן ורמיפריל לפני ביצוע הבדיקה?
    שנה טובה,פוריה ומוצלחת!
    נחמן

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תגובה לנחמן

    ד''ר מאיה איש שלום
    19/09/2017

    לא מקובל להפסיק תרופות לפני בדיקות בכדי למנוע עליה של לחץ הדם. בדרכ משתדלים להתחיל תרופות שמשפיעות פחות על הרנין כגון חוסמי תעלות סידן אמלודיפין במקום דזותיאזיד. אך כאמור החשוב ביותר זה שלחץ הדם יהיה מאוזן.
    בברכת שנה טובה והרבה בריאות,

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • אשמח,אם תוכלי להבהיר

    נחמן
    19/09/2017

    שלום,דוקטור!
    סליחה ,אך אני לא מבין.אם יודעים שרמיפריל ותרופה משתנת מעלות את רמת הרנין,מהו הטעם לעשות את הבדיקה,אם יודעים מראש שהתוצאות יהיו מעוותות?
    סליחה על ריבוי השאלות.זה בא מתוך הדאגה.
    שנה טובה!
    נחמן

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תגובה לנחמן

    ד''ר מאיה איש שלום
    19/09/2017

    אכן אתה צודק, ולכן לא ברור לי מדוע בוצעה הבדיקה בעיקר לאור העובדה שאתה מציין שהיתה תקינה בעבר. צריך לשאול את מי שהפנה לבדיקה.
    שנה טובה

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • קשר קולואידלי BETHESDA CLASS II על פאראתירואיד
    אירית
    19/09/2017

    ברצוני לברר מה הפירוש של מושגים המתייחסים לממצאים שעלו בביופסיה של נודול על הפאראתירואיד: א. קשר קולואידלי BETHESDA CLASS II . ב. בתוכן הדגימה: קולואיד דליל, דם, תאים פוליקולארים פזורים ובקבוצות, גרעינים ערומים. מדובר על אשה בת 77 (אמי) עם היפרתירואידיזם+אוסתאופורוזיס דרגה בינונית+. ברור שתשובה מהרופאה הנכבדת איננה מהווה תחליף ליעוץ וטיפול ע"י הרופאה האישית שיינתן בעוד כחודש ויותר. בתודה אירית

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר היבא מסרי עיראקי - 053-4877809

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תגובה לאירית

    היבא מסרי עיראקי
    19/09/2017

    שלום אירית
    בד״כ התשובה שציטטת מתייחסת לתשובה של ניקור מבלוטת התריס (מגן,תירואיד) ולא לניקור מבלוטת יותרת התריס-פארהתירואיד . התשובה של הניקור שפירה אבל לא ברור לי האם המטרה היתה לנקר קשר בתירואיד או בפארהתירואיד
    בכל מקרה יש לחזור לרופא שהפנה לניקור להמשך המעקב.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • בלוטת תריס שבוע 18 להריון
    הילה
    17/09/2017

    שלום
    אני בהריון שלישי מתחילה שבוע 18 .בהריון הראשון שליהתגלה תת פעילות ומאז אני לוקחת כדורים. כיום אני על חצי כדור של יוטירוקס 50, כל יום ופעם בשבוע לוקחת כדור שלם. סהכ 175 לשבוע. מאוזנת כבר שלוש שנים.
    עשיתי בדיקת דם היום וזה התוצאה:
    TSH-2
    T3- 3.2 שזה באדום, חריגה מהנורמה
    T4-13.7

    רציתי לשאול, מדוע יש חרגישה בערך T3? האם זה מעיד על תת פעילות?
    אשמח לתשובה
    בברכה
    הילה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר היבא מסרי עיראקי - 053-4877809

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תגובה להילה

    ד''ר מאיה איש שלום
    18/09/2017

    רמות הTSH והT4 אכן תקינות, רמות הT3 עשויות לרדת בהריון, אך מציעה לשקול יעוץ אנדוקריני לבחון את התמונה הקלינית והבדיקות הקודמות שלך
    בברכה,

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • איך מסבירים את מה שקורה לי?
    רועי
    16/09/2017

    מתחיל א. צהריים ב- 120. לא אוכל בכלל פחמימות. מגיע ל- 200. אחרי 3 שעות יורד ל- 160. יוצא לצעידה חצי שעה. יורד ל- 110. לא אוכל כלום ואחרי שעתיים מגיע שוב ל- 165.
    לוקח ג'רדיאנס וג'נואט.
    איך מסבירים את מה שקורה לי ?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר היבא מסרי עיראקי - 053-4877809

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מענה לרועי

    דר. נירית אבירן ברק
    16/09/2017

    לא תמיד יש הסבר. כדאי להגיע לתזונאית עם רישומי אכילה וסוכר ולנסות למצוא הסבר. כ"כ גם גורמים נוספים כמו סטרס עשויים להשפיע על רמות הסוכר

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • פרוטוקול טיפול בשבר באגן
    דורית
    15/09/2017

    שלום,

    מהו פרוטוקול הטיפול בשבר באזור האגן שנוצר בשל ישיבה על רקע אוסטאופורוזיס?
    מעבר לטיפול במחלה עצמה, האם מקבעים את המקום או שמא ממליצים על מנוחה בלבד?

    תודה רבה
    דורית

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר היבא מסרי עיראקי - 053-4877809

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מענה לדורית

    דר. נירית אבירן ברק
    15/09/2017

    הטיפול בשבר הוא בסמכות האורטופד ותלוי מיקום, גיל מורכבות ועוד. במקביל חשוב לטפל טיפול תרופתי בכדי למנוע שבר נוסף

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • חשד להתחלה של נוירופתיה
    קרן
    14/09/2017

    חולה בסוכרת סוג 1 מגיל 8, בדרך כלל סוכר מאוזן עם עליות ומורדות לפי תקופות. אני מנסה להיכנס עכשיו להריון. שמתי לב שיש אזורים בכף הרגל שהם קצת קהים יותר, האם זו התחלה של נוירופתיה? האם יש לזה השפעה על ההריון?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר היבא מסרי עיראקי - 053-4877809

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מענה לקרן

    דר. נירית אבירן ברק
    14/09/2017

    נוירופתיה היא סיבוך של סוכרת ממושכת לרוב לא מאוזנת וביטוייה נימול/כאב/שריפה בעיקר בכפות הרגליים. אני ממליצה להגיע לבדיקה אצל רופא המשפחה.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • סוכרת סוג 1 לא תורשתי
    ירון
    12/09/2017

    אני חולה סוכרת סוג 1 ללא היסטוריה משפחתית של המחלה, בבדיקות גנטיות שעשו למשפחה שלי כשהייתי קטן לא נמצאו עדויות לתורשה.
    השאלה שלי היא אם הסוכרת לא תורשתית זה אומר שלילדים שלי לא תהייה סוכרת או שמא בגלל שלי יש אז זה הופך לתורשתי?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר היבא מסרי עיראקי - 053-4877809

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מענה לירון

    דר. נירית אבירן ברק
    12/09/2017

    ירון שלום
    יש מידה מסויימת של שכיחות יתר לילדים של חולי סוכרת סוג 1 אך התורשה פחותה בהרבה מאשר סוכרת סוג 2.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • כריתת בלוטת התריס- גרייבס
    נעמה
    10/09/2017

    ד'ר שלום,

    נותחי להוצאת בלוטת התריס עקב מחלת גרייבס. כריתה מלאה.
    מספר ימים אחרי לחץ דם 140/93. דופק 85.
    לווקחת לוריוון ונורמלול 25 בהמלצת הרופא.
    לא מצליחה לישון, מרגישה עדיין קצת סטרס.

    האם זה תקין/מסוכן?

    בברכה.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר היבא מסרי עיראקי - 053-4877809

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מענה לנעמה

    דר. נירית אבירן ברק
    11/09/2017

    חסרים לי פרטים נוספים. בעקרון אחרי כריתה מלאה יש לקבל טיפול באלטרוקסין/יוטירוקס ומעקב מעבדתי עד איזון תפקודי הבלוטה

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • איבוד תחושה בכף הרגל
    עמי
    10/09/2017

    אשתי חולת סוכרת נעורים, היא הייתה אצל האנדוקרינולוג בשבוע שעבר והוא אמר משהו על איבוד תחושה בכף הרגל. היא לא הסכימה לפרט לי מה זה אומר ואיך אפשר למנוע את ההתפשטות של זה. הייתי שמח לקבל מידע מקצועי ולדעת מה אני יכול לעשות בעניין. תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר היבא מסרי עיראקי - 053-4877809

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מענה לעמי

    דר. נירית אבירן ברק
    10/09/2017

    קודם כל אם אשתך לא משתפת אותך, זו החלטה שלה בלבד. קרוב לוודאי שלא תוכל לסייע למעט לעזור לה לאזן את רמות הסוכר

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • נקיון כדור ממחזור הדם
    אורחת
    07/09/2017

    שלום
    לאחר נטילת (חצי שנה )של קסיגדוxr וגארדיאנס דואו
    התחילו לי תופעות לוואי של דלקות בגידי הידיים
    כרגע הופסק מזה שבוע ועדיין יש לי את התופעות לוואי הללו בידיים
    שאלתי היא.תוך כמה זמן לוקח לכדורים הלו להתנקות מזרם הדם?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר היבא מסרי עיראקי - 053-4877809

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מענה

    דר. נירית אבירן ברק
    08/09/2017

    אמור לקחת מפפר ימים. בכל מקרה לא נוטלים את שני הכדורים הללו יחד!

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • צמצום פחמימות לחולה סוכרת
    מאיר
    07/09/2017

    ההנחיות לחולה סוכרת היא לנהוג איפוק באכילת פחמימות. הפסקתי מזה חודש צריכת פחמימות לחלוטין. ושאר מזונות אני בהחלט ניזהר. אני לא רואה שזה משפיע. מגיע אחרי ארחה ל-180-200 ומתחיל לרדת אחרי 3 שעות. אז מה קורה?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר היבא מסרי עיראקי - 053-4877809

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • נענה למאיר

    דר. נירית אבירן ברק
    07/09/2017

    מאיר שלום
    מאד תץלוי מאיזו סוכרת אתה סובל וכמה היא ממושכת. אני בכל מקרה לא בעד התנזרות מפחמימות

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • רמות TSH ו FT4 בהריון
    תמר
    06/09/2017

    שלום רב,

    אני בשבוע שישי להריון וה tsh שלי הוא 2.72 וה ft4 הוא 15

    אני יודעת שה tsh צריך להיות נמוך מ 2.5, האם התוצאות שלי תקינות?

    תודה,
    תמר

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר היבא מסרי עיראקי - 053-4877809

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מענה לתמר

    דר. נירית אבירן ברק
    06/09/2017

    תמר שלום
    האם יש לך תשובה של נוגדנים TPO?
    בכל מקרה כרגע ההנחיות מקלות יותר..

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה ל TPO

    תמר
    06/09/2017

    נירית שלום,

    לא נתנו לי לעשות את הבדיקה.

    כייצד עלי להתקדם כרגע? האם יש סכנה לעובר?

    תודה ויום טוב,
    תמר

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מענה

    דר. נירית אבירן ברק
    06/09/2017

    קרוב לוודאי שלא.מדוע לא נתנו?

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה לנירית

    תמר
    06/09/2017

    בעקרון ביקשתי מרופאת המשפחה בדיקה ל TSH, המעבדה ביצעה את בדיקת ה ft4 בעיקבות התוצאה, אבל לא ביצעו בדיקות נוספות.

    קצת מלחיצה אותי התוצאה, אני מנסה לקבוע תור דרך הקופה לאנדוקרינולוג (אני מנסה לקבוע גם אצלך האמת היא) אבל התורים נורא רחוקים ודחוף לי ללכת כבר, יש אופציה לדבר איתך? חשוב לי לקבוע תור.

    תודה,
    תמר

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    דר. נירית אבירן ברק
    06/09/2017

    חברת איזו קופה את?
    ד"ר אבירן

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה לנירית

    תמר
    06/09/2017

    מכבי

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובה

    דר. נירית אבירן ברק
    06/09/2017

    עלייך לתאם תור דרך זימון תורים אבל התורים רחוקים, מציעה לחפש אנדו זמין יותר.יש גם אופציה שרופא המשפחה שלך ישלח לי התייעצות וירטואלית.שיהיה בהצלחה

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • שאלה נוספת

    תמר
    06/09/2017

    האם לדעתך במקרה הזה יש צורך בבדיקות נוספות? מכיוון שכפי שהבנתי מרופאת המשפחה התוצאה היא תקינה

    תודה

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה
