בעיה בטסטסרון אשמח להתייחסות

"פורום סוכרת" או "פורום אנדוקרינולגיה" הוא המקום לברר על נושאים כגון סוכרת, סוכרת נעורים, סוכרת סוג 2, אנדוקרינולגיה. פורום סוכרת-אנדוקרינולגיה יעסוק בהרחבה ב: סכרת, סוכרת מבוגרים, סוכרת הריון, בלוטת התריס, שחלה פוליצסטית, השימוטו ועוד

מנהלי הפורום

ד"ר היבא מסרי עיראקי
053-4877809
ד"ר מאיה איש שלום
יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום
 
  • בעיה בטסטסרון אשמח להתייחסות
    רמי
    10/10/2017

    שלום רב דר
    טסטסרון שלי היה מאד נמוך בחודשים האחרונים
    6/4 5.8
    18/4 7.9
    23/7 7
    9/10 8.5
    המדד כידוע בין 8.4 ל 28.7
    כולם נעשו בבדיקות דם
    קבלתי 3 זריקות חודש בחודשו לפני הבדיקה האחרונה
    ואני מאד מודאג עקב כך שהטסטסרון עדיין נמוך למרות הזריקות
    מדוע ? מה הסיבה ? כל הבדיקות דם המקיפות יצאו מעולות .

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר היבא מסרי עיראקי - 053-4877809

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תגובה לרמי

    ד''ר מאיה איש שלום
    12/10/2017

    הטסטוסטרון בזריקת הטסטוירון מתפנה בין 2-3 שבועות ולכן אם הבדיקה בוצעה לאחר חודש יתכן שהטסטוסטרון כבר התפנה
    ישנם תכשירים פיזיולוגים יותר כגון ג'ל למריחה או זריקת נבידו בעלת השפעה ארוכה יותר שמאפשרת הזרקה אחת ל-3 חודשים
    פרט לכך מקוה שנבדקת ע"י אורולוג טרם התחלת הטפול ונבדקה גם רמת PSA וכן שנבדקה הסיבה לחסר בטסטוסטרון
    בברכה,

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תגובה

    רמי
    12/10/2017

    אכן נבדקתי עי אורלוג לבדיקה ידנית של הערמונית
    אך שאלתי מה הטעם בזריקות שלא מחזיקות מעמד
    אז מה כל חיי אצטרך לקחת זריקות ?
    תודה על התשובה .

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תגובה לרמי

    ד''ר מאיה איש שלום
    13/10/2017

    אם אכן החסר הוא על רקע סיבה בלתי הפיכה אז הטפול הוא קבוע- כאמור במקום הזריקות יש אפשרות של מריחת ג'ל באופן יומיומי או זריקות אחרות שמשך הפעילות שלהן ארוך יותר (3 חודשים ולא 3 שבועות)
    כאמור חשוב להבין מהי הסיבה לירידה ברמות הטסטוסטרון מקוה שמשהו נתן על כך את הדעת
    בברכה,

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


