פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם - יש לך שאלה?

פורום בדיקות רפואיות הוא המקום להתייעץ בנושא בדיקות דם, בדיקות רפואיות. פורום בדיקות רפואיות יעסוק בבדיקות כמו בדיקות תקופתיות, בדיקת דם, דם סמוי בצואה, בדיקת לחץ דם, שומנים בדם, בדיקת שתן, בדיקות כימיות, בדיקת כולסטרול ועוד

מנהלי הפורום

הוספת הודעה לפורום
אם את/ה רוצה שנחזור אליך
תמונה
יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום
 
  • צניחת B12 בירור בדיקה
    רנית
    22/07/2017

    היי
    רציתי לדעת ב יוני 2015 ה b12 שלי היה על 488
    ובאוגוסט 2016 לקחתי טריפל B טבליות המכילות תערובת ויטמיני B12,B6,B1 .
    ובאפריל 2017 ה B12 שלי צנח ל268 .
    איך זה יכול להיות ? ולמה זה קשור ?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בדיקת דם . האם אפשר להסביר לי מה זה אומר
    אינה
    20/07/2017

    שלום! מה זה אומר בבדיקת דם
    hemolytic ind 168.00
    platelets 122.00
    תודה מראש

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מודאג מתוצאות בדיקות דם
    בדוי
    19/07/2017

    קיבלתי תוצאות בדיקת דם וקצת מודאג
    EBV VCA LgG POSITIVE
    EBVLgG-EBNA POSITIVE
    EBV VCA LgM NEGATIVE
    CMV LgM NEGATIVE
    הופנתי לבדיקה בגלל בלוטות לימפה קצת נפןחןת בצאוור למרוצ שככה אצלי כל החיים ,שאר הבדיקות ספירות דם תקינןת כנל LDH IESR
    יש לי ממה לדואג?מה זה הוירוס ebv הזה?,USV

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • חלבון גבוה בבדיקת שתן
    דגנית סימן טוב
    18/07/2017

    הבן שלי עשה בדיקת שתן בצו ראשון ויצא חלבון גבוה כנראה כי לא שתה כל היום וזה היה השתן הראשון .לאחר שבוע עשה שוב בדיקה בצו ראשון אבל שוב לא שתה ויצא חלבון גבוה .אז הרופא הצבאי שלח אותו לבדיקת שתן ואיסוף שתן . אמרו שהבדיקת שתן יצאה בסדר
    הוא עשה איסוף שתן ויצא- slight albuminuria
    מה זה?
    זה דורש טיפול?
    זה יכול להוריד פרופיל בצבא?
    אשמח שתגידו לי את תוצאות הבדיקה


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • הסבר על בדיקות דם
    עינת
    18/07/2017

    שלום רב,
    בת 37 בריאה בדרכ.
    בתאריך 5.7.17 בצעתי בדיקות כלליות ההמוגלובין היה נמוך מהנורמה 11.9 (תווך 12.5-16 )וגם המוטוקריט 35.5 תווך (36-46).
    כל השאר היה תקין- ויטמין די- 32
    וטמין בי 12- 347 ( תווך 211-911)
    Fe-iron = 73 (תווך 60 -180)
    כל הסוכר והכולסטרול והפרוטאין, בילירובין וכו יצאו תקינים.
    הרופא ביקש שאחזור על הספירה וגם לעשות חומצה פולית.
    ביצעתי ב 18.7 וערך ההמוגלובין היה 11.5
    ההמוטוקריט 34.3 יותר נמוך מהבדיקה הקודמת.
    Rbc יצא 4 ( תווך 4-5.2) בבדיקה הקודמת התוצאה היתה 4.08.
    טרם הגיע התוצאה של החומצה הפולית.
    מדוע ההמוגלובין נמוך מהנורמה? האם זה עניין של תזונה?
    חשוב לציין שמאז ומתמיד ערכי ההמוגלובין שלי ( גם לפני הלידות) היו נמוכים ואף בעברי נטלתי כדורי בי 12 ( תורשתי אצלנו חוסר ).

    תודה על תשובתך

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • פיענוח של בדיקת דם PT seconds
    תמר
    18/07/2017

    שלום רב, אני בת 36 ויצא לי ערך גבוה של PT (seconds ערך של 17.1 כאשר הטווח הגבוהה הוא 15.2
    הINR יצא 1.2
    והPTT 33.7

    אשמח לדעת מה אומר הPT הגבוה
    האם זה מסוכן ?
    אני מתכננת הריון האם זה מונע ומה הסכנות.

    בתודה מראש, תמי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • עזרה בפיענוח בדיקות אחרי צום
    לין
    18/07/2017

    שלום אני ממש אשמח אם תוכלו פחות או יותר לומר לי מה דעתכם על התוצאות שיצאו לי ... הבדיקות נעשו אחרי צום של שמונה שעות... קצת מדאיג אותי כי הן לא בטווח הנורמה ... :(


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • REMARKS GENERAL תוצאה של
    פבל
    10/07/2017

    שלום,
    נבדקתי על היפטיטיס C , קיבלתי תוצאה REMARKSׂ
    GENERAL תוכלו בבקשה לרשום מה זה אומר ואם צריך לפנות לרופא דחוף , יש לי תור למרפאת כבד רק בחודש ספטמבר.
    תודה רבה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • עזרה בפענוח בדיקות שתן
    ליאת ארז
    09/07/2017

    מה זה אומר התוצאות הבאות: MICROALBUMIN-SAMP מתחת לסף רגישות, CREATININE U SAMPLE 71.8 ו-MICROALBUMI/CREAT לא ניתן לחישוב?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • אלבומין בשתן תוצאות בדיקה
    דליה
    29/06/2017

    בדיקת שתן כללית 36 אלבומין. האם יש מקום לדאגה כשהגבול 30

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • ערכים נמוכים של HB ו- HCT
    יוסי מוסקוביץ
    28/06/2017

    בדיקות המעבדה שלי מראות על ערכים נמוכים של HB ו- HCT על מה מעידים ערכים נמוכים אלה אני מוגדר טרום סוכרתי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • אישור בדיקת נוגדנים לחצבת
    יעל
    26/06/2017

    אני חברת קופת חולים כללית אני ילידת 1969 ואני לא יודעת אם עשיתי חיסון לחצבת איך מקבלים אישור לבדיקת נוגדנים אני רוצה לטוס לאירופה באוגוסט

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • lipemic index בדיקה שאיננה מוכרת לי
    מודאגת
    24/06/2017

    הגעתי אתמול למיון ונעו לי בדיקות כימיה בדם התוצאות lipemic index 34 CREATININE 1.21 אשמח לקבל תשובה, הגעתי למיון בגלל דופק של כ 145 באופן פתאומי, באופן כללי אני מטופלת בקרדילוג , אספירין וליטורבה , אני בת 56 והייתי רוצה גם לדת מה זה ליפמיק אינדקס זו פעם ראשונה שאני נתקלת בשם הבדיקה הזו,
    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • ברזל בדם - מה אומרת התוצאה?
    ויקי
    23/06/2017

    שלום,

    בצעתי בדיקות דם ו

    Fe-Iron =46 (מתחת למינימום שהוא 60)
    Ferritin = 64 (תקין)

    מה הבדל בין שתי הבדיקות ומה זה אומר?

    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • Copper (U) / 24h נמוך
    ליבי
    22/06/2017

    שלום
    ביתי בת 10 עם אינזימי כבד גבוהים והרופא לא מוצא סיבה, עכשיו עשתה איסוף שתן 24 שעות ונמצא copper (u) ברמה של 2.1 כשהמינימום הוא 3, מה זה אומר?
    תודה רבה ליבי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום