פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם - יש לך שאלה?

פורום בדיקות רפואיות הוא המקום להתייעץ בנושא בדיקות דם, בדיקות רפואיות. פורום בדיקות רפואיות יעסוק בבדיקות כמו בדיקות תקופתיות, בדיקת דם, דם סמוי בצואה, בדיקת לחץ דם, שומנים בדם, בדיקת שתן, בדיקות כימיות, בדיקת כולסטרול ועוד

מנהלי הפורום

הוספת הודעה לפורום
אם את/ה רוצה שנחזור אליך
תמונה
לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • בדיקת גלובולינים בטא 1 2
    יצחק
    15/02/2018

    שלום רב.
    אני בן 42. רציתי לדעת מה המשמעות של תוצאת גלובולין גאמא מעל הנורמה 20.4.
    גלובולין אלפא 2 נמוך מהנורמה 6.2
    גלובולין בטא 1 ו2 תקין. אלבומין(by ep) תקין.
    בברכה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ספירת דם פירוש תוצאות
    לי
    15/02/2018

    עשו לי אתמול ספירת דם ורציתי לדעת את התוצאות


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • משמעות של HEMOLYTIC IND גבוה
    כוכבה
    12/02/2018

    HEMOLYTIC IND. 66.00 INDEX ( 0.00- 30.00)
    תוצאה לתינוקת בת 8 ח'
    מה זה אומר?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • נקודת חן בקרקפת ראש
    אלי
    11/02/2018

    בני בן 10 יש לו נקודת חן בקרקפת בראש. לפי התמונה שצירפתי, האם היא תקינה?


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בדיקות דם. התייעצות בבקשה
    סמדר
    08/02/2018

    שלום רב
    הגעתי לבית חולים בשל התקף אסתמה שהתלקח במהירות בנוסף לחום 39.3. טופלתי בסטרואידים, טמיפלו, אינהלציות, חמצן, וקיבלתי גם אוגמנטין. אושפזתי להגחה בת יום, ואני בבית מאתמול, מצבי משתפר. ראיתי שיש חריגה גם בתפקודי כבד. מבקשת לדעת אם היא קשורה להתקף האסתמה, ובכלל, האם העדות הזיהומית היא גם בשל האסתמה. תודה רבה

    WBC 11.33 H K/microL 4.00 - 10.80 [.........]* 07/02/2018 07/02/2018
    קושי טכני במדידת לויקוציטים, התוצאה
    מתואמת
    RBC 4.60 M/microL 3.80 - 5.20 [.....*...] 07/02/2018 07/02/2018
    HGB 12.38 g/dl 11.70 - 15.70 [.*.......] 07/02/2018 07/02/2018
    HCT 38.27 % 34.90 - 46.90 [..*......] 07/02/2018 07/02/2018
    MCV 83.27 fL 80.80 - 100.00 [.*.......] 07/02/2018 07/02/2018
    MCH 26.9 pg 26.0 - 32.0 [.*.......] 07/02/2018 07/02/2018
    MCHC 32.4 g/dl 32.0 - 36.0 [*........] 07/02/2018 07/02/2018
    RDW 13.49 % 10.90 - 15.70 [....*....] 07/02/2018 07/02/2018
    PLT 224 K/microL 130 - 440 [..*......] 07/02/2018 07/02/2018
    Platelet Clumps
    MPV 8.77 fL 6.50 - 11.10 [....*....] 07/02/2018 07/02/2018
    PCT 0.20 % 0.15 - 0.32 [..*......] 07/02/2018 07/02/2018
    NEUTRO% 69.7 % 40.0 - 74.0 [.......*.] 07/02/2018 07/02/2018
    סטיה שמאלה
    LYMPHO% 18.8 L % 20.0 - 40.0 *[.........] 07/02/2018 07/02/2018
    LYMPH Anisocytosis - נא לשקול משטח ידני
    MONO% 11.2 % 4.7 - 12.5 [.......*.] 07/02/2018 07/02/2018
    EOS% 0.1 % 0.0 - 7.0 [*........] 07/02/2018 07/02/2018
    BASO% 0.2 % 0.0 - 1.5 [.*.......] 07/02/2018 07/02/2018
    Nucleated RBC% 0.0 % 0.0 [*........] 07/02/2018 07/02/2018
    NEUTRO abs. 7.90 H K/microL 1.80 - 7.70 [.........]* 07/02/2018 07/02/2018
    LYMPHO abs. 2.13 K/microL 1.00 - 4.80 [..*......] 07/02/2018 07/02/2018
    MONO abs. 1.27 H K/microL 0.20 - 1.00 [.........]* 07/02/2018 07/02/2018
    EOS abs. 0.01 K/microL 0.00 - 0.60 [*........] 07/02/2018 07/02/2018
    BASO abs. 0.02 K/microL 0.00 - 0.20 [*........] 07/02/2018 07/02/2018
    Nucleated RBC abs. 0.00 K/microL 0.00 [*........] 07/02/2018 07/02/2018
    ביוכימיה בדם
    Lipemia Normal 07/02/2018 07/02/2018
    Icterus Normal 07/02/2018 07/02/2018
    Hemolysis ++ 07/02/2018 07/02/2018
    Interference in CPK-MB,
    Bil., K, LDH, Mg, GOT, Fe. CA15.3, CA19-9,
    PSA, FOLIC, B12
    Urea -Blood בעבודה . mg/dl 07/02/2018
    Creatinine -Blood 0.61 mg/dl 0.51 - 0.95 [..*......] 07/02/2018 07/02/2018
    Glucose -Blood 230 VH mg/dl 70 - 100 [.........]* 07/02/2018 07/02/2018
    תחום יחוס לנבדקים בצום בלבד
    שים לב מתאריך 19.2.17 ערך הרף שונה ל 100-
    Potassium -Blood 4.2 meq/l 3.5 - 5.2 [...*.....] 07/02/2018 07/02/2018
    המוליזה של + ומעלה גורמת לעליה משמעותית
    בערך הנמדד
    Sodium -Blood 140 meq/l 136 - 148 [..*......] 07/02/2018 07/02/2018
    Chloride -Blood 104 meq/l 98 - 110 [....*....] 07/02/2018 07/02/2018
    Calcium -Blood, total 8.4 mg/dl 8.1 - 10.4 [.*.......] 07/02/2018 07/02/2018
    תחום יחוס לנבדקים בצום בלבד
    Phosphorus -Blood 3.20 mg/dl 2.00 - 4.00 [.....*...] 07/02/2018 07/02/2018
    תחום יחוס לנבדקים בצום בלבד
    Uric acid -Blood 4.6 mg/dl 2.6 - 6.0 [.....*...] 07/02/2018 07/02/2018
    תתכן ירידה של כשלושים אחוז אם בוצע בסמוך
    לנטילת אופטלגין
    Bilirub

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • המשך התוצאות

    סמדר
    08/02/2018

    Bilirubin -Blood, total 0.23 mg/dl 0.10 - 1.10 [.*.......] 07/02/2018 07/02/2018
    המוליזה של + ומעלה גורמת לירידה משמעותית
    בערך הנמדד
    SGOT (AST) -Blood 32 IU/l 7 - 40 [......*..] 07/02/2018 07/02/2018
    המוליזה של 2+ ומעלה גורמת לעליה משמעותית
    בערך הנמדד
    SGPT (ALT) -Blood 21 IU/l 7 - 45 [...*.....] 07/02/2018 07/02/2018
    LDH -Blood 383 H IU/l 100 - 260 [.........]* 07/02/2018 07/02/2018
    המוליזה של + ומעלה גורמת לעליה משמעותית
    בערך הנמדד
    Alkaline Phosphatase -
    Blood 63 IU/l 45 - 115 [..*......] 07/02/2018 07/02/2018
    gamma GT -Blood 20 IU/l 7 - 39 [...*.....] 07/02/2018 07/02/2018
    Protein -Blood, total 6.3 L g/dl 6.5 - 8.2 *[.........] 07/02/2018 07/02/2018
    Albumin -Blood 3.4 L g/dl 3.6 - 5.5 *[.........] 07/02/2018 07/02/2018
    Estimated Globulin -Blood 2.90 g/dl 2.30 - 3.50 [....*....] 07/02/2018 07/02/2018
    Osmolality (calc.) 297 H mOsm/KgH2O 275 - 295 [.........]* 07/02/2018 07/02/2018
    CRP (Inflammatory) 32.15 H mg/l <0.20 - 5.00 [.........]* 07/02/2018 07/02/2018

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תוצאות של בדיקת CRP
    אנונימי
    31/01/2018

    שלום, בת 33, סובלת כחודש מהתקפים של עיוותים בפנים וחולשה/הרדמות צד שמאל של הגוף. עד כה כל הבדיקות תקינות. בבדיקת CRP שעשו לי אתמול התוצאה הייתה 12.4 וסומנה באדום. מהי הבדיקה? מה מעידה התוצאה?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • עשית בדיקה חלבון עוברי לפני ארבעה ימים והיה רשום ככה מה הכוונה
    אנגאם מאחמיד
    28/01/2018

    עשית בדיקה חלבון עוברי לפני ארבעה ימים והיה רשום ככה מה
    הערות לבדיקות
    REMARKS (GENERAL)
    נשלח לעתידים
    ‎גורם שולח ראשי: מחוזית מק

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בדיקות דן ובדיקות שתן
    מיטל זהבית
    25/01/2018

    שלום. בעקבות הרטבת לילה ראשונית הבן שלי (12) נשלח לבדיקות דם ושתן. הגיעו כמה תוצאות מדאיגות. יש לנו תור רק עוד שבוע ואשמח אם תעזור לי להבין אותם. הבדיקה LDH תוצאה ‎נפסל - דגימה המ תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה CK-CREAT.KINASE(CPK) תוצאה 270 U/L תוצאה לעומת טווח הנורמה 20 200 סמן - הערך מחוץ לטווח 270 הערות והסבר הבדיקה KETONES- U STRIP תוצאה NEG תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה SPECIFIC GRAV-U STRI תוצאה 1.032 fL תוצאה לעומת טווח הנורמה 1.001 1.030 סמן - הערך מחוץ לטווח 1.032 הערות והסבר שם הבדיקה PH- U STRIP תוצאה 6.0 תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה PROTEIN- U STRIP תוצאה 50 mg/dl תוצאה לעומת טווח הנורמה 0 30 סמן - הערך מחוץ לטווח 50

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תוך כמה זמן תשובה מיום שמסרתי את הבדיקה לדם סמוי בצואה
    יוסי
    24/01/2018

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בדיקה רפואית לאתר מחלה נדירה
    יפעת
    24/01/2018

    האם יש בדיקה רפואית למחלת תסמונת צחנת הדג שאני סובלת ממנה. הרופאים בקופת חולים אמרו שהם לא יודעים איפה יש בדיקה לזה. האם מישהו יכול לעזור לי פה? מדובר בתסמונת מאוד קשה. אודה לכם אם תפנו אותי, זה יציל את חיי.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תוצאות של בדיקה כולסטרול
    נוי
    23/01/2018

    היי אשמח לשמוע מה דעתכם על התוצאות האלה?
    קובץ מצורף


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ct עם חומר מנגד
    אורי
    22/01/2018

    אני אדם בן 70 לאחר ניתוח להוצאת גידול בכליות
    לאחר תקופה הרגשתי כאבים בגב עשיתי בדיקה וגילו לי כתם באגן. עכשיו לא יודעים אם הכתם זה דלקת או גידול. למייטב הבנתי יש חשש שהחומר יפגע לי בכליות האם להעדיף ביופסיה על פני זה??

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • פענוח של בדיקות דם
    שרה
    22/01/2018

    עשיתי בדיקות דם שגרתיוית יצא לי חריג פירטין 155
    ברזל 39
    Crp 3.9
    Urobilgon 2
    אני לחוצה מאוד

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • פענוח של בדיקת שתן
    ליזי
    21/01/2018

    היי

    הייתי מעוניינת בעזרה בפענוח תוצאות הבדיקה המצורפות

    תודה מראש
    ליזי


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • esr גבוה בבדיקות דם
    קרין
    20/01/2018

    שלום רב, במשך כמה וכמה שנים ערך הesr שלי בכל הבדיקות הוא סביב 40, פלוס מינוס, כאשר המקסימום המותר הוא 36. עכשיו המקסימום ירד ל11 וערך הesr בבדיקה אחרונה הוא 42. כל שאר הבדיקות הם בסדר.
    אני סובלת מאלרגיה עונתית ונוזלת תמידית. הרופא טוענן שזאת הסיבה ואין מה להתרגש. האם זה נכון? אם לא על מה התופעה הארוכת טווח (כמה שנים טובות) הזאת יכולה להצביע ומה לעשות? תודה רבה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום