C3 +C4 +img

פורום בדיקות רפואיות הוא המקום להתייעץ בנושא בדיקות דם, בדיקות רפואיות. פורום בדיקות רפואיות יעסוק בבדיקות כמו בדיקות תקופתיות, בדיקת דם, דם סמוי בצואה, בדיקת לחץ דם, שומנים בדם, בדיקת שתן, בדיקות כימיות, בדיקת כולסטרול ועוד

מנהלי הפורום

יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום
 
  • C3 +C4 +img
    tch
    12/08/2008

    בדיקת ביניים עקב מיקראלבומינוריה ו והתחלת נטילת כדור נגד לחץ דם אנאלפריל 10 כדי להתקדם ל 20: ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה 180- 90 mg/dl 137 COMPLEMENT C3 40- 10 mg/dl 46 COMPLEMENT C4 - U/ml ‎בעבודה. ANTI PROTEINASE 3 - U/ml ‎בעבודה. MPO 1600- 700 mg/dl 1530 IgG 230- 40 mg/dl 369 IgM 500.00- 70.00 mg/dl 162.00 IgA ===יש שם 2 אם כן 2 ערכים חורגים C4 + IMG אפשר התייחסות בבקשה? רקע: בן 50+ , 115 ק"ג על גובה 173, לפני 10 שנים -2 צינטורים ימין ושמאל תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • לשואל/ת

    ד''ר אופיר אביזהר
    12/08/2008

    אני לא יודע בדיוק את הסיבה לבדיקות האימוניות, ואני לא ממש יכול לתת תגובה אינטיליגנטית. את זה תצטרך לשאול את הרופא/ה שבקש/ה את הבדיקות.
    לחץ דם גבוה ולא מאוזן יכול לגרום לחלבון בשתן. במשקל גבוה חשוב לשלול גם סוכרת.
    איזון לחץ דם ושאר גורמי סיכון חשוב ביותר במניעה שניונית של מחלת לב כלילית.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • ובאותו הקשר-המשך הבדיקות

    tch
    12/08/2008

    האם בבדיקות להלן יש להעיד שכדוד היל"ד החדש שלי הנ"ל עושה לי בעיה עקרונית באנזימי כבד?? הבעיה/החריגה היא בתוצאה האחרונה להלן: 8.3- 6.6 g/dl 8.0 PROTEIN-TOTAL 43- 17 mg/dl 41 UREA 1.17- 0.67 mg/dl 1.01 CREATININE 146.0- 136.0 mEq/L 139.6 SODIUM 5.1- 3.3 mEq/L 4.6 POTASSIUM 66.1- 55.8 % 56.4 ALBUMIN (BY EP) 4.9- 2.9 % 3.3 GLOBULIN ALPHA-1 11.8- 7.1 % 7.6 GLOBULIN ALPHA-2 7.2- 4.7 % 5.8 GLOBULIN BETA-1 6.5- 3.2 % 5.5 GLOBULIN BETA-2 1 18.8- 11.1 % 21.4 GLOBULIN GAMA

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • לשואל

    ד''ר אופיר אביזהר
    12/08/2008

    הבדיקות שהבאת כאן תקינות.
    הפרעה באנזימי הכבד אינה תופעת לוואי אופיינית לאנלפריל. שיעול יבש היא תופעת הלואי השכיחה. זוהי אחת התרופות השכיחות לטיפול ביתר לחץ דם.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו