פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם - יש לך שאלה?

מנהלי הפורום

הוספת הודעה לפורום הוספת הודעה לפורום
אם את/ה רוצה שנחזור אליך
תמונה
יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום
 
  • בסונר שיגרתי מצאו אצלי טחול מוגדל ,
    דניאל
    12/10/2011

    שלום רב
    בבדיקת אולטרסאונד שיגרתית , מצאו אצלי טחול מוגדל , בעקבות זאת
    נשלחתי לעשות בדיקות דם בקופ"ח
    אודה מאד אם תוכל להסביר לי מה משמעות התוצאה של הבדיקות האלה

    EBV IgG-EBNA Negative < 3
    EBV VCA_IgG Positive 25
    CMV IgG Positive >2.5
    CMV IgM Negative

    בתודה מראש
    DAN

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • יש סיבה שדילגת עלי . . . ???

    דניאל
    15/10/2011

    אני אמור להיות מודאג ?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • משמעות טסיות דם נמוכות בדם אצל ילד
    רונן
    12/10/2011

    בני בן ה-3 מזה כחודשיים סובל מיציאות מרובות חלקם רכות עד מימיות לפיכך פנינו לרופאת המשפחה והיא הפנתה אותנו לבדיקות דם שערך להלן התוצאות "

    NEUTROPHILS 2.00 K/UL ( 1.40- 7.10) (*........)
    NEUTROPHILS % 23.50 % ( 29.00- 59.00)*(.........)
    LYMPHOCYTES 5.39 K/UL ( 1.60- 5.50) (........*)
    LYMPHOCYTES % 63.10 % ( 28.00- 58.00) (.........)*
    MONOCYTES 0.60 K/UL ( 0.22- 1.32) (..*......)
    MONOCYTES % 7.10 % ( 5.00- 11.00) (..*......)
    EOSINOPHILS 0.51 K/UL ( 0.00- 0.72) (.....*...)
    EOSINOPHILS % 5.93 % ( 0.00- 6.00) (........*)
    BASOPHILS 0.04 K/UL ( 0.00- 0.20) (.*.......)
    BASOPHILS % 0.44 % ( 0.00- 1.50) (..*......)
    RBC 4.78 M/UL ( 3.90- 5.70) (...*.....)
    HEMOGLOBIN 13.70 G/DL ( 12.00- 15.00) (....*....)
    HEMATOCRIT 40.30 % ( 33.00- 43.00) (......*..)
    MCV 84.40 FL ( 74.00- 95.00) (...*.....)
    MCH 28.80 PG ( 24.00- 32.00) (....*....)
    MCHC 34.10 G/DL ( 32.00- 35.50) (....*....)
    PLATELETS 92.00 K/UL ( 190.00- 400.00)*(.......
    האם יש משמעות לטסיות הדם הנמוכות אנו מאוד מודאגים קראנו שזה לעיתים מתקשר לסרטן מח העצם . תודה על השירות נשמח לתשובה .רונן.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • משמעות טסיות דם נמוכות בדם אצל ילד - תגובה

    חורחה אוליבה
    14/10/2011

    קודם כלת לחזור על הבדיקה. הדם נלקחה מההצבע או הוריד?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בדיקות דם- בבקשה עזרה.
    elad
    13/10/2011

    לאחרונה זה מספר חודשים אני מרגיש חולשה גוברת עייפות וסחרחורות שתוקפות אותי במשך היום כמו גם נשירת שיער מוגברת וכאבי בטן בבדיקות דם התקבלו הערכים הבאים:

    WBC- 5.86 KL/UL
    RBC- 4.82 M/UL
    HGB- 14.2 G/DL
    GLUCOSE- 97.6 MG/DL
    IRON- 78.8 GH/DL
    FOLIC ACID- 3.9 NG/ML
    VITAMIN B12- 497 PG/ML
    TSH- 3.06 MIU/L
    TESTOSTERONE- 23.42 NMOL/L
    MONOCYTES- 10.9%
    EOSINOPHILS- 7.7%

    האם הערכים האלה תקינים/ מלמדים משהו?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • bun
    איילת
    11/10/2011

    שלום,

    בבדיקת דם התקבל ערך bun של 22 הגבוה מהטווח המוצג (7-21).

    האם יש לכך משמעות?

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • bun - תגובה

    חורחה אוליבה
    11/10/2011

    אין

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • bun

    איילת
    12/10/2011

    תודה רבה וחג שמח.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • משהו לא בסדר
    ליאורה
    11/10/2011

    לאיזה רופא עליי לפנות כדי לברר?
    אני חושבת שייתכן ויש פה משהו גנטי תורשתי, או מחלה אוטואימוונית.נולדה עם המנגיומה ביד ועם צהבת חזקה שהסתבכה הגיעה לטיפול נמרץ בגלל אנטיביוטיקה -עלי להוציא את התיק מהארכיון ולברר מה בדיוק קרה שם.
    יש קפיצות בשינה, היפראקטיביות מלידה, נטיה לנפילות כילדה,לאחרונה גירודים ופריחה כמו סרפדת....פריחה על הפנים-אולי אקנה, כאבי בטן, כאבי ראש....בת 12, למי לפנות?תודה
    שנה טובה
    LIPEMIC INDEX NORMAL
    HEMOLYTIC IND. NORMAL
    ICTERIC INDEX NORMAL
    GLUCOSE 94.00 MG/DL ( 65.00- 100.00) (......*..)
    ALK.PHOSPHAT. 135.00 U/L ( 80.00- 405.00) (.*.......)
    ALT(GPT) 17.00 U/L ( 5.00- 40.00) (..*......)
    AST(GOT) 18.00 U/L ( 5.00- 40.00) (..*......)
    BILIRUB.TOTAL 0.90 MG/DL ( 0.30- 1.20) (.....*...)
    BUN 9.00 MG/DL ( 4.60- 21.00) (.*.......)
    CALCIUM SERUM 9.50 MG/DL ( 8.40- 10.40) (....*....)
    CREATININE SER. 0.70 MG/DL ( 0.40- 1.00) (....*....)
    SODIUM SERUM 140.00 MMOL/L ( 134.00- 145.00) (....*....)
    POTASSIUM SERUM 4.60 MMOL/L ( 3.50- 5.30) (.....*...)
    IRON 110.00 UG/DL ( 50.00- 120.00) (.......*.)
    PHOSPHORUS 5.30 MG/DL ( 3.00- 5.90) (......*..)
    URIC ACID 5.00 MG/DL
    FREE T4 12.40 PMOL/L ( 11.50- 22.70) (*........)
    TSH 0.80 UIU/ML ( 0.35- 4.94) (*........)
    FERRITIN 31.40 NG/ML ( 10.00- 291.00) (*........)
    WBC 5.50 K/UL ( 4.00- 10.00) (.*.......)
    NEUTROPHILS 3.00 K/UL ( 1.70- 5.70) (..*......)
    NEUTROPHILS % 54.40 % ( 39.00- 59.00) (......*..)
    LYMPHOCYTES 1.90 K/UL ( 1.40- 3.60) (.*.......)
    LYMPHOCYTES % 34.90 % ( 20.00- 48.00) (....*....)
    MONOCYTES 0.40 K/UL ( 0.08- 0.90) (...*.....)
    MONOCYTES % 6.40 % ( 2.00- 9.00) (.....*...)
    EOSINOPHILS 0.20 K/UL ( 0.00- 0.60) (..*......)
    EOSINOPHILS % 3.90 % ( 0.00- 6.00) (.....*...)
    BASOPHILS 0.00 K/UL (

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • משהו לא בסדר - תגובה

    חורחה אוליבה
    11/10/2011

    תוצאות תקינות. אולי אלרגולוג ו רופא עור יכולים ליעץ על העניין.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • תודה רבה חג שמח

    ליאורה
    12/10/2011

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • פענוח תוצאות
    לולי
    11/10/2011

    שלום רב,
    בשבוע ה- 24 להריוני להלן בדיקות שתן והעמסת סוכר שעשיתי היום. אשמח בפיענוחן:)


    GLUCOSE - U STRIP
    500 mg/dl

    BILIRUBIN- U STRIP
    NEG

    KETONES- U STRIP
    NEG

    SPECIFIC GRAV-U STRI
    1.020


    PH- U STRIP
    6.5 /µl


    PROTEIN- U STRIP
    10 mg/dl




    UROBILINOGEN-U STRIP
    NORMAL

    ERYTHROCYTES-U STRIP
    NEG

    NITRITE- U STRIP
    NEG

    LEUCOCYTES - U STRIP
    NEG.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מה זה קשור??

    לולי
    11/10/2011

    בדיקות דם זה בדיקות דם . מה זה משנה אם אני בהריון או לא?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מה זה קשור?? - תגובה

    חורחה אוליבה
    11/10/2011

    משהו השתנה אצלך ב-25 שבעות האחרונות?
    את לא רק את עכשיות, אלה את בתינוקך. משנה את קיומו. בודקים אותך כדי לשמור גם אותך וגם על בריאותו.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • פענוח תוצאות - תגובה

    חורחה אוליבה
    11/10/2011

    תןצאות אלה בסדר. מה עם העמסה?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • העמסה

    לולי
    12/10/2011

    ייצא סוכר 114 זה תקין?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • העמסה - תגובה

    חורחה אוליבה
    12/10/2011

    כןת בסדר.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • תוצאת בדיקת שתן
    מלי
    11/10/2011

    שלום
    עשיתי הבוקר בדיקת שתן ועכשיו קיבלתי למייל את התוצאות, באחת השורות הופיע:
    LEUCOCYTES - U STRIP
    250 /µl
    הבנתי שזה כדוריות לבנות שלא אמורות להיות.
    על מה זה מעיד?
    הרופאה רשמה לי אנטיביוטיקה זינט למקרה שייצא דלקת
    (כי עכשיו חג ואין למי לגשת)
    האם להתחיל לקחת? מה הבדיקה אומרת? לחכות לתרבית שתגיע בעוד מס' ימים?
    עשיתי את הבדיקה בגלל כאבים בבטן תחתונה אבל אין לי כלל צריבה בזמן מתן שתן...
    תודהההה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • תוצאת בדיקת שתן - תגובה

    חורחה אוליבה
    11/10/2011

    אפשרי דלקת בדרכי השתן.
    אני לא יכול לשנות את ההמלצות הרופא. תפני את השאלה עליו.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בדיקות דם
    רועי ש.
    10/10/2011

    ערב טוב ושללום רב!

    אני בן 24 עשיתי לפני חודש בדיקת דם ונמצא אצלי כולסטרול גבוהה.. קניתי כדורים ואני עושה פעילות ספורטיבית סדירה... הנני יכול לגשת עוד כשבועיים לבדיקה חוזרת...? הנני יכול לעשות בדיקת דם מתי שאני רוצה? כי רשום שם להבדק שניתא חרי 3 חודשים? אני יכול לפני?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בדיקות דם - תגובה

    חורחה אוליבה
    10/10/2011

    לכל קופה מדיניות משלה בקשר לתדירות של בדיקות.
    אני מקווה שקנית כדורים אחרי יעוץ רפואי. אולי חודש היא תקופה קצרה מידי כדי לבחון השפעת התרופה.
    בכל מיקרה, אם הקופה שלך לא מאפשרת, אתה יכול לפנות למעבדה פרטית, אבל יהיה על חשבונך.
    השפעת התרופות לא מיידית, וקיימים פרוטוקולים לטיפול, שהרופאים עובדים על פיהן.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בדיקות דם
    דני
    05/10/2011

    שלום רב,לאחר הופעת כתם כחול ברגל(המטומה) שלא נגרם עקב מכה כלשהי פניתי לרופאת משפחה שנתנה לי בדיקות דם.ישנה חריגה מהנורמה בתוצאות ואשמח לדעת מה פשר התוצאות.WBC 10.20 כשטווח הנורמה 4-10. NEUTROPHILS 7.20 כאשר הטווח 1.8-6.60 .NEUTROPHILS%70.30 כאשר הטווח 46-68 .
    האם יש מקום לדאגה/ברור נוסף?
    תודה מראש

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בדיקות דם - תגובה

    חורחה אוליבה
    10/10/2011

    חשוב לדעת תוצאה של טסיות.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • Urine culture בדיקת
    אברהם
    09/10/2011

    התוצאה של בדיקת שתן Urine culture היא צמיחה דלה מעורבת
    מה המשמעות?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • Urine culture בדיקת - תגובה

    חורחה אוליבה
    10/10/2011

    שיש זיהום של הדגימה, ואי אפשר לדעת מי מהחידקים גורצים את הזיהום, אם בכלל.
    צריך לחזור על מתן דגימה אחרי חיטוי נכון של האזור.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • תוצאות מישטח גרון
    ליטל
    04/10/2011

    ביוכיקאי חורחה שלום

    יש לי ילדה בת שנתיים וחצי שעשתה מישטח גרון והתוצאה היא:
    strep.non.gr.a
    וכרגע הרופא בחופשה.
    מה הפירוש?
    ואם יש צורך באנטיביוטיקה מוקסיפן?

    אבקש להחזיר תשובה דחופה באימייל במסרתי

    בתודה
    ליטל

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • תוצאות מישטח גרון - תגובה

    חורחה אוליבה
    10/10/2011

    הגישה טיפולית תלויה במצב קליני, לכן מחייב ביקור אצל רופא.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • שאלה בנוגע לבדיקת דם
    elad
    09/10/2011

    לאחרונה זה מספר חודשים אני מרגיש חולשה גוברת עייפות וסחרחורות שתוקפות אותי במשך היום כמו גם נשירת שיער מוגברת וכאבי בטן בבדיקות דם התקבלו הערכים הבאים:

    WBC- 5.86 KL/UL
    RBC- 4.82 M/UL
    HGB- 14.2 G/DL
    GLUCOSE- 97.6 MG/DL
    IRON- 78.8 GH/DL
    FOLIC ACID- 3.9 NG/ML
    VITAMIN B12- 497 PG/ML
    TSH- 3.06 MIU/L
    TESTOSTERONE- 23.42 NMOL/L
    MONOCYTES- 10.9%
    EOSINOPHILS- 7.7%

    האם הערכים האלה תקינים/ מלמדים משהו?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • פענוח בדיקות דם
    לילך
    05/10/2011

    שלום. אני בהריון שבוע 25, אתמול עשיתי בדיקות דם וקיבלתי תוצאות מעט חריגות.
    אשמח לדעת מה המשמעות של זה.
    WBC 11.22
    RBC 3.96
    RDW-SD 49.8
    RDW-CV 14.8
    NEUTROPHILS% 81.4
    LYMPHOCYTES% 12.7

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בדיקת glucose מראה 102.
    גדעון
    04/10/2011

    מה משמעות התוצאה. האם נדרש טיפול. שאר התוצאות תקינות

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בדיקת glucose מראה 102. - תגובה

    חורחה אוליבה
    04/10/2011

    נורמה של גלוקוז למבוגר בצום: 110 mG/dL. אולם יש מי מייעץ להישאר מתחת 100

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • פיענוח us למה לא עונים לי????
    יערה
    03/10/2011

    שלום רב,
    כתבתי הודעה לפני יומיים ואני עדיין ממתינה לתשובה.
    אודה לתגובתכם,
    יערה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • פיענוח us למה לא עונים לי???? - תגובה

    חורחה אוליבה
    04/10/2011

    מצטער, יערהץ אני יש מעבדה רפואית, ולא יודע לפענח US.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום