פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם - יש לך שאלה?

מנהלי הפורום

הוספת הודעה לפורום
אם את/ה רוצה שנחזור אליך
תמונה
יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום
 
  • שאלה לגבי בדיקת דם.
    דנה
    02/11/2011

    רציתי לשאול - באופן קבוע יוצא לי בבדיקות דם את אותן התוצאות והן חורגות מהנורמה.
    אני מדברת למשל על RBC שהתוצאה יוצאת 4.08.
    אני מדברת על MCH שהתוצאה יוצאת 31.4.
    ואני מדברת על MCHC שהתוצאה יוצאת 32.5.
    לעומת זאת, הIRON יוצא לי 157.

    על מה זה מעיד? זה פשוט חוזר על עצמו כל בדיקה.
    תודה מראש,
    דנה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • תוצאות ALT ו-AST גבוהות מהנורמה
    אלי
    26/10/2011

    שלום. אני בן 19 וביצעתי לאחרונה בדיקות דם. ערכי הALT וה-AST יצאו גבוהות מטווח הנורמה. אלו התוצאות:
    alt-48...וטווח הנורמה אצלי נע בין 0-37.
    ast-52...וטווח הנורמה אצלי נע בין 10-37.

    אימא שלי אומרת שזה כלום. יש ממה לדאוג?
    ממה זה יכול לנבוע ?
    תודה רבה!!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • הוספה: יש לציין

    אלי
    26/10/2011

    יש לציין שאני סובל כשבוע ימים מכאבי ראש חזקים שגורמים לקהות חושים. הרגשה של לחץ בתוך הגולגולת. כאב ממש מוזר. האם יכול להיות לזה קשר ?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מישהו יענה לי ?

    אלי
    27/10/2011

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • הוספה: יש לציין - תגובה

    חורחה אוליבה
    02/11/2011

    העליה לא גדולה, וכדי לחזור על הבדיקה לאימות. לא חושב שהכאב ראוד קשור.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בדיקה CA - 125
    ריקי
    25/10/2011

    מהי הבדיקה CA - 125? למה היא מיועדת?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • עוד משהו

    ריקי
    26/10/2011

    אני רוצה לציין שסך הכל ביקשתי בדיקות דם רגילות שאני עושה כל שלושה חודשים סתם אולי בטעות הוא לחץ על בדיקה זאת עם יתר הבדיקות אין שום היסטוריה בכיוון הזה ביכלל מה דעתך?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • עוד משהו - תגובה

    חורחה אוליבה
    27/10/2011

    צריך לשאול למי שביקש הבדיקה את דעתו.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • עוד משהו - תגובה

    חורחה אוליבה
    02/11/2011

    Ca125 סמן סרטן שחלות. לא משתמשים בו כסקר, אלה מעקב אחרי טיפול וכו. לכבי למה בקשו ממך לבצע את הבדיקה, תני את השאילה לרופא המפנה או למשרד קבלה של המעבדה מבצעת.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בדיקה CA - 125 - תגובה

    חורחה אוליבה
    27/10/2011

    סמן לסרטן השחלות. מיועדת למעקב אחרי התפתחות המחלה והצלחת הטיפול.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • פריטין גבוה מאוד בדם 600
    אנונימי
    01/11/2011

    בבדיקת הדם שנערכה לי (גבר) נמצאה כמות גבוהה של פריטין(כ-600 ) וכן יש לי בעיות כבד אך לראשונה נערכה בדיקה זו.
    אני יודע כי פריטין אחראי על אגירת ברזל בגוף.
    מה התוצאה אורמת ומה עליי לעשות?

    תודה מראש.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • חריגה בבדיקה- URIC ACID
    דניאל
    31/10/2011

    שלום,
    אני משתמשת בגלולות מרסילון כבר חצי שנה והיום ביצעתי בדיקות דם בפעם הראשונה על מנת לבדוק שהכל בסדר.
    תחת הבדיקה "URIC ACID" הופיע לי קו אדום וכתוב לי כי הערך שלי הוא 2.5.
    אני בת 19 חשוב לציין. האם זה נורמלי התוצאה שלי או שזה מסוכן ועלי להפסיק את נטילת הגלולות?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בדיקות דם
    סיגלית
    31/08/2011

    אני בת 36 לא נותלת תרופות ולא כלום לא מעשנת
    לפני חודש יצא לי כולסטול טוב 36 ושומנים בדם 300 והשאר הכל בסדר.
    היום עשיתי בדיקה ויצא לי
    מוגלובין 11.9
    המטוקריט 35.6
    לימפוציטים 21.3
    ESR1HOUR יצא 24 שהערך העליון אמור להיות 20.
    לפני חודש כל הבדיקותת האלה היו בסדר גמור.
    מה התוצאה מראה פה?
    אשמח על התשובה אני מאוד מאוד לחוצה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בדיקות דם - תגובה

    חורחה אוליבה
    31/08/2011

    תוצאות גבוליות. לא חושב שיש משהו משמעותי.
    מה הסיבה שאת חוזרת כל חודש על הבדיקות?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • תוצאה של בדיקה דם esr

    יוני
    31/10/2011

    עשיתי בדיקת דם ויצאה לי התוצאה 37 האם זה מסוכן

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • קרישיות יתר תינוקת בת חודשיים דחוף
    לבנת
    29/10/2011

    תינוקת בת חודשיים, מקבלת 0.06 מ"ג קלקסן בזריקה עקב קריש דם שנוצר מעירוי עורקי, נעשתה בדיקה לבירור קרישיות יתר בגיל חודש שיצאה תקינה, ונעשתה עוד בדיקה בגיל חודשיים בשאלה של הפסקת קלקסן
    התוצאות:

    Cardiolipin IgG Ab | GPL U/ml | 4.4 כאשר הטווח מ- 0 ל-10 |


    Beta 2 Glycoprotein 1 IgG | U/ml | 16.1 כאשר הטווח מ-0 ל-5


    Beta 2 Glycoprotein 1 IgM | U/ml | 2.7 כאשר הטווח מ- 0 ל-5

    מה זה מעיד התוצאה האמצעית הגבוהה, האם זה מעיד על קרישיות? אשמח לתשובה אני ממש לחוצה!
    תודה,
    לבנת

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • כדוריות לבנות נמוכות
    עפרה
    28/10/2011

    שלום רב.בת 44.בריאה בדכ. בבדיקות שגרתיות נמצאו ערכים של כדוריות דם לבנות נמוכות:3.5 שהנורמה 4.8 עד 10.8
    נאוטורופיל מוחלט 1.8 (נורמה 1.9 עד 8)
    כדוריות אדומות4.15 (נורמה 4.2 עד 5.4)
    יש לציין שבדכ בבדיקות בעבר הכדורויות האדומות נמוכות מעט. אך הלבנות היו תמיד תקינות. שאר הערכים בבדיקה הנוכחית-תקינים.
    1. האם החריגה בכדוריות לבנות משמעותית מבחינה רפואית?מה יכולות להיות הסיבות?
    2. האם יש סיבה לדאגה? תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • המשך - בדיקות דם- ילד בן שנתיים
    קארין
    28/10/2011

    סליחה,זו שוב קארין

    הקובץ יצא ממש קטן, אני מצרפת עוד פעם, תודה


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • דחוף- בדיקות דם של ילד בן שנתיים
    קארין
    28/10/2011

    שלום רב

    בן שלי (בן שנתיים) היה חולה במחלת הנשיקה לפני חודש. שבועיים לאחר שחלה עשינו לו בדיקות דם (כולל בדיקות למחלת הכבד) והבדיקות היו תקינות. שלשום עשינו בדיקות פעם נוספת והתוצאות ממש הבהילו אותי, אשמח לקבל את תגובתכם המקצועית בנושא. תודה מראש. קארין. מצ"ב הבדיקות דם בקובץ מצורף
    תודה מראש


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בדיקת דם
    יעל
    28/10/2011

    לאחרונה עברתי בדיקות דם בשל בחילות ממושכות.כל התשובות היו תקינון מלבד בדיקת פריטינין שערכה יצא 146.מה המשמעות של הבדיקה?
    בתודה מראש על תשובתכם

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • הפטיטיס C
    א
    27/10/2011

    שלום, רציתי לדעת מה אומרות תוצאות הבדיקה ומה סוג הגנוטיפ שנמצא בבדיקה
    10E7----1a hepatitis c RNA GENO

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • הפטיטיס C - תגובה

    חורחה אוליבה
    27/10/2011

    גנוטיפ 1a
    מספר עותקים: 10.000.000

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בדיקות
    nul
    25/10/2011

    שלום ...
    עשיתי בדיקות דם בגלל בעיה של נשירת שיער ארוכת טווח ובדיקת הריון .
    רציתי לדעת אם הכל בסדר , ומדוע בכל הבדיקות דם שאני עושה ( בשנה האחרונה במיוחד) הערכים של הנטרופילים נמוכים במיוחד ושל הלימפוציטים גבוהים .- האם יכולה להיות לזה סיבה מיוחדת?
    תודה מראש,
    TRANSFERRIN 363.00 MG/DL ( 200.00- 380.00) (.......*.)
    החל מ1.08-11 שינוי ערכי ייחוס עקב שינוי שיטה
    HCG QUANT.(S) 0.18 IU/L
    (HCG < 3 IU/L = NEGATIVE)
    (HCG > 25 IU/L = POSITIVE)
    TSH 2.86 MIU/ML ( 0.34- 5.60) (...*.....)
    FERRITIN 36.60 NG/ML ( 8.10- 230.00) (*........)
    FOLIC ACID 8.51 NG/ML ( 3.00- 34.00) (.*.......)
    VITAMIN B12 437.00 PG/ML ( 145.00- 914.00) (..*......)
    WBC 5.70 K/UL ( 4.00- 10.00) (..*......)
    NEUTROPHILS 1.70 K/UL ( 1.80- 6.60)*(.........)
    NEUTROPHILS % 29.60 % ( 46.00- 68.00)*(.........)
    LYMPHOCYTES 3.52 K/UL ( 1.10- 3.50) (.........)*
    LYMPHOCYTES % 61.60 % ( 15.00- 45.00) (.........)*
    MONOCYTES 0.37 K/UL ( 0.08- 0.90) (..*......)
    MONOCYTES % 6.50 % ( 2.00- 9.00) (.....*...)
    EOSINOPHILS 0.11 K/UL ( 0.00- 0.60) (.*.......)
    EOSINOPHILS % 1.86 % ( 0.00- 6.00) (..*......)
    BASOPHILS 0.03 K/UL ( 0.00- 0.15) (.*.......)
    BASOPHILS % 0.48 % ( 0.00- 1.50) (..*......)
    RBC 4.36 M/UL ( 3.90- 5.40) (..*......)
    HEMOGLOBIN 13.90 G/DL ( 12.00- 16.00) (...*.....)
    HEMATOCRIT 40.60 % ( 35.00- 45.00) (....*....)
    MCV 92.90 FL ( 80.00- 98.00) (.....*...)
    MCH 31.80 PG ( 27.00- 33.00) (......*..)
    MCHC 34.20 G/DL ( 32.00- 35.50) (.....*...)
    PLATELETS 258.00 K/UL ( 150.00- 400.00) (...*.....)
    MPV 8.70 FL ( 6.50- 11.50) (...*.....)
    RDW 13.10 % ( 11.00- 16.00) (...*.....)

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • תוספת - בת24 ,ללא בעיות מיוחדות.

    nul
    25/10/2011

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • עזרה בבקשה בפענוח תוצאות בדיקת דם
    עדי
    25/10/2011

    HEPATITIS Bs Ab 0.0
    HEPATITIS Be Ag NEGATIVE
    HEPATITIS Bc IgM NEGATIVE
    HEPATITIS Bc Ab TOT. 0.120 NEGATIVE
    HEPATITIS Bs Ag 0.010 NEGATIVE
    HEPATITIS A IgG NEGATIVE

    אשמח בבקשה אם תאמר לי מה כל הערכים מעידים, ובעיקר על מה מעיד הערך הנמוך של 0.120? הוא מדאיג? הרי לידו יש תוצאה שלילית..

    תודה רבה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • ערכי ALT גבוהים
    יונתן
    25/10/2011

    שלום רב.

    בבדיקות דם שגרתיות, נמצאו ערכי ALT של 46.
    אני בן 30, בריא, לא מעשן, לא שותה. ללא תרופות.

    מה המשמעות של ערך זה? ראיתי שיש קשר לבעיה בתפקודי כבד.

    תודה רבה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום