נגע על החזה - האם יכול להיות BCC?

פורום סרטן העור, מלנומה, נקודות חן מאפשר לכם להתייעץ עם מומחים בנושאים: סרטן העור, מיפוי שומות, מלנומה. ובנוסף מחלות ונגעים בעור, רפואת עור, נקודות חן, סבוריאה, צלקות, פצעים ועוד

מנהלי הפורום

ד"ר ניר נתנזון
053-4877798
ד"ר לי-און גלעד
 
  • נגע על החזה - האם יכול להיות BCC?
    נורית אריאלי
    11/09/2017

    המיקום של הנגע המצולם על החזה, האם זה יכול להיות BCC ? הופיע לפני כחודש וחצי ולא נרפא מעצמו, נראה שעומד להתקלף... לציין, שלפני כשנה הורד לי גידול BCC באוזן בשיטת מוס.
    אודה לתשובתך😊


    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר ניר נתנזון - 053-4877798

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • נגע על החזה

    ד''ר ניר נתנזון
    13/09/2017

    לא ניתן לאבחן על סמך הצילום. פנה לרופא עור לבדיקה.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


