אנדלוסקופיה בהינתן המצב הבא

פורום כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית, כירורגיה אנדוקרינית בניהול רופאים. פורום כירורגיה כללית עוסק בניתוחי בטן (ניתוחי קיבה, ניתוחי מעיים, ניתוחי טחול), ניתוחי בקע, ניתוחי שד, ניתוחי תירואיד, כירורגיה לפרוסקופית ועוד

מנהלי הפורום

ד"ר דני רוזין
יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום
 
  • אנדלוסקופיה בהינתן המצב הבא
    הקדוש
    12/08/2017

    אני בתת משקל. מטר 78 משקל 56 קילו ופחות. גיל-28.
    בעבר ,כאשר ניסו לחקור למה אני רזה, הוצע לי לעבור בדיקת אנדלוסקופיה (אם הנני מבטא זאת נכון, אותו ניתוח שמכניסים צינור דרך פי הטבעת ודרך הפה לבדוק מה הולך בקיבה וכנראה גם במעיים) וקיבלתי רגליים קרות.

    בסדרות בדיקות שביצעתי לאחרונה -רופאת המשפחה לא העלתה את האפשרות של בדיקה זו.

    אבל בנושא אחר- יציאות מרובות, קקי כ4 פעמים ביום ולעיתים יותר, דווקא כן הופניתי לבדיקה זו.
    ואז רופאת המשפחה טענה שבדיקה זו יכולה כדרך אגב למצוא אולי למה אני רזה.

    האם קקי 3-4 פעמים ביום מצדיק קיום הבדיקה? (בו נתעלם לרגע מהיותי רזה).

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • הרגלי יציאות זה דבר אינדיבידואלי עם טווח נורמה די רחב,

    ד''ר דני רוזין
    13/08/2017

    אבל זה בשילוב עם בעיה נוספת בהחלט מצדיק בירור.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • האם

    הקדוש
    13/08/2017

    3-4 יציאות ביום של קקי נחשב להרבה?

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • כפי שכתבתי למעלה- טווח הנורמה הוא רחב.

    ד''ר דני רוזין
    13/08/2017

    הרבה יחסית לממוצע- אולי כן. אבל טווח הנורמה הוא הרבה מתחת ומעל הממוצע.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


