פורום נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש - יש לך שאלה?

מנהלי הפורום

ד"ר רחל גרוסמן
053-4877781
פרופ' אייל יצחיאק
הוספת הודעה לפורום
אם את/ה רוצה שנחזור אליך
תמונה
 
  • כאבי ראש עם החמרה
    רות
    12/12/2010

    שלום רב
    אני סבלת מזה כ 4 ימים מכאבי ראש חזקים ולחצים באמצע הראש, לא ייחסתי חשיבות, אמרתי אולי יעבור והיום הכאבים עברו לצד השמאלי של הראש , מיששתי איפה שכואב לי והרגשתי גוש,מה זה יכול להית? האם ללכת דחוף לרופא או לבית חולים, אני דואגת שזה משהו חמור.
    תודה
    רות.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • כאבי ראש עם החמרה - תגובה

    ד''ר אייל יצחיאק
    12/12/2010

    כדאי להיבדק על ידי רופא בימים הקרובים.
    במידה וכאבי הראש מתגברים, מלווים בבחילות או בחסר נוירולוגי כלשהו יש לפנות לחדר מיון.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • לגולשים- מבקשת המלצתכם מנינגיומה.
    שרה
    01/12/2010

    מנינגיומה קלינואידית.
    מבקשת המלצתכם על מנתח.
    תודה רבה.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • לגולשים- מבקשת המלצתכם מנינגיומה. - תגובה

    ד''ר אייל יצחיאק
    05/12/2010

    בירושלים מנתחים גידול מסוג זה דר' ספקטור, דר' עטיה ודר' מרגולין. באיכילוב דר' מרגלית.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מנתח בחסד עליון

    אורית
    06/12/2010

    את אבי ניתח פרופ' סוסטיאל מבי"ח רמב"ם שלטעמנו גם מקצועי ומעבר לכך רגיש ואנושי. גם צוות המחלקה הנוירוכירוגית בראשות פרופ' זערור הפגינו מקצועיות וסבלנות לאורך כל תקופת הניתוח ואחריה . ממליצה בחום.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תודה רבה.

    שרה
    10/12/2010

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מפרצת מוחית
    שגית
    08/12/2010

    שלום רב
    אני בת 35 הופניתי ל-MRI בגלל אי קבלת וסת ופרולקטין גבוה. נמצאה אדנומה היפופיזרית ובנוסף חשד למפרצת. עשיתי MRA וזוהתה מפרצת ב- cavernous cave בגודל 5.5X7.6 . בהתייעצות עם רופא מומחה ההמלצה היא לסגור אותה בהליך של צנתור. אני מעונינת לקבל חות דעת נוספת- האם כדאי להתערב? עם מי אפשר להתייעץ? האם זה תחום של נוירוכירורגיה או נוירורדיולוגיה? מי מבצע ניתוחים מעין אלו?
    אשמח לתשובתכם שגית

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מפרצת מוחית - תגובה

    ד''ר אייל יצחיאק
    08/12/2010

    מבצעים צנתורים מסוג זה רדיולוגים ונוירוכירורגים שעברו התמחות נוספת בנוירורדיולוגיה פולשנית.
    בהדסה עובד פרופ' חוזה כהן שהינו מצנתר מנוסה ביותר.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מודה לך על תשובתך המהירה

    שגית
    08/12/2010

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • פיענוח CT
    אוהד
    07/12/2010

    אבי עבר לפני שנה וחצי ניתוח להסרת מינגיומה גדולה שישבה על עיצבי הראייה....הוא נותר עיוור כי הניתוח בוצע מאוחר מידי

    היום עשה בדיקת CT;

    מצב לאחר קרניוטומה פרונטוטמפוראלי שמאלית והסרת מינגיומה, אין עדות להישנות מקומית, סימני אטרופיה מוחית כללית ניכרת. קו אמצע שמור, תוכן בגגומה האחורית ללא סטיה, חדר רביעי בקו האמצע....
    מה הכוונה? הכל תקין שם? מה זה אטרופיה מוחית ניכרת?
    תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • פיענוח CT - תגובה

    ד''ר אייל יצחיאק
    08/12/2010

    נראה כי הכל מתאים לתמונה שלאחר ניתוח, אין עדות לחזרה של הגידול.
    אטרופיה מוחית מופיעה כחלק מתהליך ההתבגרות שלנו ותלויה בגיל החולה. כמו כן, אטרופיה יכולה להופיע לאחר חבלת ראש או טראומה אחרת שהמח עובר.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • סוג של אנגיומה
    איציק לוי
    07/12/2010

    שלום רב לכם
    שמי איציק לוי נפלתי לפני 6 שנים מגובה רב הייתי מאושפז כמה ימים התגלה אצלי בCT ראש בסיכום הבדיקה רשום מדובר במוקדים תת קורטיקלים פרונטלים משני הצדדים חשש לאנגיומה יש לציים שאני סובל מכאבים באיזור המכה שמחמירים משנה לשנה מה אני יכול לעשות הלאה בתודה מראש איציק

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • סוג של אנגיומה - תגובה

    ד''ר אייל יצחיאק
    07/12/2010

    אנגיומה ורידית הינה וריאנט התפתחותי שמהווה חלק מהניקוז הטרידי של המח ובמרבית המקרים אינה דורשת טיפול.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • רעד בידיים וברגליים
    אורית
    06/12/2010

    אבי עבר ניתוח להוצאת גדיול מסוג מנינגיומה לפני כחודשיים וחצי. כיום סובל מרעד בידיים וברגליים ומבריחת שתן האם יש קשר בין המצב הנוכחי לניתוח?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • רעד בידיים וברגליים - תגובה

    ד''ר אייל יצחיאק
    06/12/2010

    קרוב לודאי שיש קשר, בשלב ראשון הייתי מתיעץ עם המנתח ונותן לזמן לעשות את שלו.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • ניתוח MVD
    חן
    05/12/2010

    שלום רב
    הנני סובל מ- Trigeminal Neuralgia type 2
    הציעו לי לעשות את הניתוח הנ"ל
    האם יש מנתח בארץ שמומחה בניתוח MVD שעשה יותר מ-100 ניתוחים כאלה.
    שאלה נוספת- איך נוהגים לסתום את החור הגולגולתי בארץ:חומר דמוי עצם, טיטניום, לא סוגרים.....?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • ניתוח MVD - תגובה

    ד''ר אייל יצחיאק
    05/12/2010

    כל אחד פועל לפי נסיונו. יש כאלו שאינם מחזירים את העצם, יש שבונים משתל מלאכותי ויש שמחזירים את העצם.
    דר' צבי ישראל הינו מנתח בעל נסיון רב.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • פסאודויטמור צרברי- HELP ME!
    טליה
    30/11/2010

    שלום וברכה,
    בת 29, סובלת מפסוידטמור צרברי, טופלתי באורמוקס, ועכשיו בטופמקס, שתיהם לא עוזרים מספיק.
    כרגע בלי בצקת בעין כמעט.
    אבל סובלת מאד מאד מאד מאד מכאבי ראש וכאבים עורפיים, סחרחורות ורעשים באזניים.

    מעונינת לדעת האם יש פתרון נוסף מלבד פתרון תרופתי ולפני מחשבה על שאנט קבוע, שמעתי על איזשהו פתרון של מעין נקז זמני למשך שבוע שמונח ע"מ לנסות וללמד את המוח לייצר פחות נוזל. משהו כזה..
    האם יש בכלל מקום לייעוץ ולחשיבה נוירוכירוגית?? כרגע אני מטופלת אך ורק אצל נוירואפטמלוגית שהוא מקצועי ומסור מאד.
    אך תוהה האם יש מקום לאיזשהי התערבות נוספת???

    בתודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • פסאודויטמור צרברי- HELP ME! - תגובה

    ד''ר יוסף גילבורד
    02/12/2010

    כפי שציינת קיימת אפשרות של ניקוז נוזל המוח וחוט השדרה למשך מספר ימים ואם זה לא עוזר יש להתקין שנט. הפרופו אין סיבה להירתע מניתוח שנט מהגב לבטן אשר יכול לפתור לחלוטין את הבעיה.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • פענוח MRI מח.
    חיים
    01/12/2010

    בוצע לחולת סרטן הריאות מסוג NSCLC שמטופלת כיום בטרסבה.
    טמפורלי קדמי מימין, תהליך תופס מקום אקסטרה - אקסיאלי אובלי באורך כ - 17 מ"מ עם זנב דורלי. רוחב התהליך כ - 10 מ"מ. אין בצקת במקון ואין אפקט מסה.
    קרוב לודאי שמדובר במנינגיומה.
    לא נראו תהליכים אחרים.
    לא נראה ממצא מוקדי תוך פרנכימתי.
    חדרי המוח והחריצים ברוחב תקין.
    הפרדה תקינה בין החומר האפור והלבן.
    האדרה פרנכימתית תקינה.
    המון תודות.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • פענוח MRI מח. - תגובה

    ד''ר יוסף גילבורד
    02/12/2010

    מה שאלתך? האם בוצע MRI לחיפוש גרורות? על פי התשובה אין גרורות.. המנינגיומה במימדים המתוארים קרוב לודאי ללא משמעות קלינית

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • אפנוטין לאחר ניתוח מוח
    אבי
    30/11/2010

    שלום רב,

    ברצוני לשאול האם ידוע על הקשר בין נטילת אפנוטין במינון גבוהה יחסית (שלוש-ארבע פעמים ביום) לתפקודי כבד/אינזימים שנמצאו בכבד ?
    אימי נוטלת אפנוטין במינון של ארבע פעמים ביום (לאור גילוי גידול במוח וכריתתו) ולהלן תוצאות תפקודי הכבד שלה:
    AST = 135
    ALT = 218
    GGT = 1336
    BILIRUBIN TOTAL = 0.5mg%
    יש לציין שטרם נטילת האפנוטין תפקודי הכבד היו תקינים יחסית.

    תודה רבה,

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • הכוונה היתה ל"פניטואין"

    אבי
    30/11/2010

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • אפנוטין לאחר ניתוח מוח - תגובה

    ד''ר יוסף גילבורד
    02/12/2010

    אפנוטין יכול לגרום לתפקודי כבד מופרעים. פנה לרופא שהמליץ על הטיפול שישקול תרופה תחליפית

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • קור בשכיבה
    אבי
    30/11/2010

    בן 30 בריא. סובל שנים מבעיה מציקה שמחמירה עם הזמן: בעת שכיבה (בעיקר על הבטן) חש בתחושת קור באיבר המין. בתקופה האחרונה גם ברגליים, באיזור שבין הברך לקרסול, מקדימה, חש כאילו לא מגיע דם (או משהו כזה) וקור. האם יש לך השערה או המלצה להמשך בירור.
    אציין שאני מעשן כבד - האם יתכן קשר? בדיקות אורולוגיות תקינות.תודה.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • קור בשכיבה - תגובה

    ד''ר יוסף גילבורד
    02/12/2010

    אבי שלום
    לא נראה לי שתלונתך בתחום שלנו. פנה לרופא שלך שיערוך בדיקות דם כלליות ואם הכל בסדר ניתן לשקול הפנייה למומחה כלי דם

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • brain meningeoma
    דורון
    22/11/2010

    אימי עשתה בדיקה שדה ראיה וממצאי הבדיקה העלו שיש לה brain meningeoma
    בהצטלבות של שני עצבי העין , דבר הגורם לה ללחץ ואיבוד הראיה , מי המומחים בארץ
    לנירוכירוגיה בתחום הזה .

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • brain meningeoma - תגובה

    ד''ר יוסף גילבורד
    23/11/2010

    יש בארץ 6 מחלקות נוירוכירורגיות: בצפון ברמב"ם, במרכז בתל השומר, איכילוב ובילינסון ובסורוקה בבאר שבע. בכל מחלקה ישנם מומחים שיכולים לנתח את אמך.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מנינגיומה

    שרית
    29/11/2010

    ישנה מחלקה נוירוכירורגית גם בבי"ח הדסה עין כרם. אני נותחתי שם , ניתוח להסרת מנינגיומה ע"י דר' ספקטור.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • חבלת ראש
    מירב
    29/11/2010

    שלום,
    בתי בת ה-3 שבועות נפלה מידיי מגובה של כמטר (נרדמתי בזמן הנקה).
    מיד לאחר הנפילה היא בכתה והמשכתי להאכילה ע"מ להרגיעה. דאגתי שתישאר ערה לפחות כשעה לאחר מכן. ב"ה היא לא הקיאה והגיבה בסדר. חוץ מזה שמאוד כאב לה באיזור החבלה.
    לאחר שלוש וחצי שעות שמתי לב שכל הצד השמאלי בראש שלה נפוח, סרתי מיד לחדר מיון. המדדים היו ב"ה תקינים. מאחר והנפיחות היתה רצינית היה קצת קשה לרופא להחליט אם מדובר בשבר או לא באמצעות מישוש האיזור. הופניתי לביצוע רנטגן של הגולגולת. הרופאים לא היו כ"כ החלטיים והחליטו לשלוח את תוצאות הצילום למנהל חדר מיון שהינו מומחה לפגיעות ראש לטענתם, האחרון טען שהצילום ב"ה תקין.
    לאחר מעקב של 24 שעות שוחררנו לבית.
    בבית, נראה שהנפיחות ירדה קצת, הילדה ב"ה חיונית.
    מיששתי לה את איזור החבלה והרגשתי "רווח" באותו איזור, שלא הרגשתי מהצד השני של הגולגולת.
    1. האם זה אומר שיש לה שבר שרק עכשיו חשתי בו מכיוון שהנפיחות ירדה ברובה?
    2. ככלל, האם קיים סיכון מסויים לאחר חבלת ראש כפי שציינתי בגיל הזה?
    3. איך עליי לנהוג בהמשך?
    4. לאחר כמה זמן אני יכולה לדעת בוודאות שהיא יצאה מכלל סכנה, ושכל עניין החבלה נמצא מאחוריה?
    5. האם יכולות להיות לכך חלילה השלכות בעתיד?

    תודה רבה,
    מירב

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • המשך שאלה...

    מירב
    29/11/2010

    האם בעקבות החבלה הנ"ל, היא נמצאת בסיכון גבוהה יותר לתופעות הלוואי של החיסונים?

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • המשך שאלה... - תגובה

    ד''ר יוסף גילבורד
    29/11/2010

    כדאי לך להתיעץ עם נוירוכרורג ילדים שיבדוק אותה ובהתאם לממצאיו יוכל לענות לך

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מניגיומה
    שרה
    27/11/2010

    שלום
    עקב הפרעות בראייה בוצע סיטי.
    בוצעה סריקה של המוח ללא ועם הזרקת חומר ניגוד תוך ורידי.
    הממצא-לא נצפו דמם טרי או שבר.תהליך אקסטרא אקסיאלי האדרתי בקוטר 2.7 סמ. אשר צמח מעל אזור הקלינויד מימין.ללא חומר ניגוד. התהליך איזודנסי לרקמת המוח עם הסתיידות קטנות והאדרה פחותה מזו של העורקים.בצקת מינמלית בהיקף.התהליך סמוך לאפקס הארובה הימנית, חודר אל האוכף התורכי,וסמוך לעורק הקרוטידי. כנראה אוטף את העורק האופתלמי.הממצא בעל אפקט מסה מקומי עם היצרות החריצים,סטייה קלה של קו האמצע ולחץ על הקרן הקדמית של החדר הימני.
    חדרי המוח והחללים התת עכבישיים כולל צסטרות הבסיס תקינים במיקומם וברוחבם.
    ארובות העיניים ופורמן מגנום בטווח התקין.
    עיבוי רירית קל במערות הלסת, בתאי האתמואיד, ובסינוס הפרונטלי מימין.
    בסיטי נוסף לעורקי הראש-התהליך מימין לא עובר האדרה עורקית,.על כן קרוב לודאי מתאים למניגיומה.הרחבה מוקדית קלה של העורק הקרוטידי השמאלי בחלקו הקברנוזי.
    מדובר בגבר בן 55.
    שאלתי- מה הסכונים בניתוח להסרת הגידול?
    תודה רבה.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • המשך...

    שרה
    28/11/2010

    קיימת כבר הפרעה בראייה.
    שאלתי- אם לא אבצע ניתוח האם הנזק היחידי יהייה פגיעה בראייה?
    אם כן אולי מוטב לא להסתכן ולוותר על ניתוח?
    תודה.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • המשך... - תגובה

    ד''ר יוסף גילבורד
    29/11/2010

    רוב הסיכויים שהפגיעה בראיה תחמיר ללא ניתוח. עליך לפנות ליעוץ נוירוכירורגי שיעזור לך להחליט.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • המשך... - תגובה

    ד''ר יוסף גילבורד
    29/11/2010

    רוב הסיכויים שהפגיעה בראיה תחמיר ללא ניתוח. עליך לפנות ליעוץ נוירוכירורגי שיעזור לך להחליט.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • מניגיומה - תגובה

    ד''ר יוסף גילבורד
    29/11/2010

    חיים שלום!
    לא ניתן מבלי לבדוק את החולה, לשמוע את תלונותיו ולהכיר את מכלול בעיותיו ולראות את צילומיו, לומר במשפט אחד את כל הסיכונים הקיימים ניתוח זה. אפשר לעבור את הניתוח בשלום ללא בעיות חריגות , האם יש לך ירידה משמעותית בראיה בעין ימין? האם הינך סובל מבעיות בריאות נוספות? כדאי לך לפנות ליעוץ נוירוכירוגי.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • סחרחורת
    רוחלה
    27/11/2010

    לבעלי "מאנייר"והוא סובל מסחרחורות ,כבר כמה חודשים שהסחרחורת שונה ,ללא בחילות,הקאות והזעה.הוא טוען שזה לא תופעות המאנייר אלא משהו אחר.אני חוששת מאוד ומבקשת לדעת האם אפשר לעשות בירור מקיף וmri ללא חודשים של תור ....האם יש דרך לעשות זאת בצורה דחופה ואפילו בדרך פרטית ובתשלום מלא ?החיים שלנו השתבשו לחלוטין והסחרחורות כמעט מידי יום. תודה על התייחסות מהירה.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • סחרחורת - תגובה

    ד''ר יוסף גילבורד
    29/11/2010

    לרוחלה שלום!
    לידיעתך לא ניתן(עדיין) להזמין בדיקת MRI דרך אינטרנט כפי שמזמינים מוצר כלשהו. אם בעלך חושב שהתופעות שיש לו אינן אותן התופעות של מחלת מניאר, עליו לפנות ליעוץ נוירולוג/נוירוכירורג שיחליט איזה בדיקות יש לבצע.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • סחרחורת - תגובה

    ד''ר יוסף גילבורד
    29/11/2010

    לרוחלה שלום!
    לידיעתך לא ניתן(עדיין) להזמין בדיקת MRI דרך אינטרנט כפי שמזמינים מוצר כלשהו. אם בעלך חושב שהתופעות שיש לו אינן אותן התופעות של מחלת מניאר, עליו לפנות ליעוץ נוירולוג/נוירוכירורג שיחליט איזה בדיקות יש לבצע.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה
