פורום נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש - יש לך שאלה?

מנהלי הפורום

פרופ' אייל יצחיאק
ד"ר רחל גרוסמן
053-4877781
הוספת הודעה לפורום הוספת הודעה לפורום
אם את/ה רוצה שנחזור אליך
תמונה
 
  • MRI לבדיקת ארובות עיניים ומח
    ששי
    10/11/2010

    שלום רב,
    בתי בת 11 נמצאת במעקב מרפאת עיניים כ-4 שנים עקב תלונות על כאבי ראש פזילה וכפל ראיה. לאחרונה המצב החמיר והוחלט לשלוח אותה ל-MRI לברור
    וכתוב בהפנייה: RT SUP OBLIQUE POLY או משהו דומה. מה פרוש המילים האלה ומה רוצים לברר?
    תודה
    ששי


    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • MRI לבדיקת ארובות עיניים ומח - תגובה

    ד''ר אייל יצחיאק
    11/11/2010

    פנה לרופא עיניים

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • קצר חשמלי
    מיקי
    29/10/2010

    שלום,
    אנסה לקצר ככל שאוכל.
    עברתי ניתוח פרולקטינומה לפני מס' חודשים. ביצעתי mri לביקורת והכל תקין.
    אני מטופל ע"י אנדוקרינולוג במקביל. כרגע צורך חצי כדור של פרנידזון 5 מ"ג ביום.

    מזה כחודשיים אני מרגיש סחרחורות (לאט לאט משתפר ביצעתי eng בגדול תקין) וכחודשיים ימים אני מרגיש בקדמת הראש הרגשה של "קצר חשמלי".

    ביקרתי לפני חודש אצל נוירולוגית שבדקה אותי ושללה טרשת וכדומה.
    להערכתה:
    1. מדובר בהולכה עצבית מוגברת. האם מוכר לכם? מה זה?
    2. הציעה לי להשתמש בתרופות הרגעה/חרדה וללכת הרבה ברגל על מנת "לעזור" לנוירונים.

    בנוסף אני מרגיש חוסר שקט, אני לא רגוע. האם יש קשר בין סוג הניתוח פרולקטינומה (הורמונים) לבין ההרגשה שציינתי?
    לא זכור לי הרגשה כזו מלפני הניתוח.

    האם נתיקלתם בתופעות כאלו של אנשים שעברו ניתוח דומה לשלי?

    אשמח להתייחסותכם,

    תודה

    יאיר

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • קצר חשמלי - תגובה

    ד''ר אייל יצחיאק
    10/11/2010

    לא נתקלתי בתופעה מסוג זה

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • לחץ
    א
    29/10/2010

    לציין ציסטה פינאליתעם האדרה היקפית בקוטר של 8.6 ממ ואורכה 9.8 ממלמעט זאת לא ניצפית האדרה פתולוגית או גושית ציסטה פינאלית עם האדרה מעט אסמטרית כמפורט

    ולאחרונה עברה ניקור מותני נצפה לחץ 34 וחצי התחילה עם כדורים אורמוקס האם יכול להיות שהציסטה גורמת ללחץ. שאלה נוספת מהרגע שהיא לוקחת את הכדורים מתלוננת על זימזום או גירוד שבא והולך באוזן הרגשת הירדמות בידיים ויושנת הרבה האם זה תקין

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • לחץ - תגובה

    ד''ר אייל יצחיאק
    31/10/2010

    הי א'
    אנא פנו לנוירוכירורג.
    בהחלט יתכן שהציסטה גורמת לחסימה במערכת החדרים במח ומכאן הלחץ הגבוה.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • המשך

    א
    31/10/2010

    עשינו אם אראיי אם יש משהו לא תקין מיידעים לפני הזמן קיבלנו דיסק בלבד ותוך שבוע עד עשרה ימים תשובה

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • המשך - תגובה

    ד''ר אייל יצחיאק
    06/11/2010

    לא מיידעים טרם שיש תשובה.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • בדיקת CT שעברתי
    אדם
    04/11/2010

    שלום רב לפני שלוש שנים עברתי ניתוח בראש אפידרמואיד ולפני חודש חזרו לי הכאבים בראש מבדיקת הCT עולה שיש הגדלה צ'יסטית של הפינאל בגודל 1.6X1.3 ס'מ ושיש מספר הסתיידויות מהיקף הממצא ורשום שהסתיידויות גדלו מCT קודם השאלה שלי מה זה אומר הממצאים של הCT

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • בדיקת CT שעברתי - תגובה

    ד''ר אייל יצחיאק
    06/11/2010

    קשה לומר ללא בדיקת MRI, אנא בצע בדיקה זו ופנה לנוירוכירורג.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • כאב לאחר ניתוח ראש
    ציפי
    28/10/2010

    באוגוסט 2009 עברתי ניתוח להסרת מנינגיומה. בימים האחרונים יש לי כאבים נוראיים בנקודה מסוימת באזור הצלקת. במקרה גם היתה לי ביקורת לפני מס' ימים (MRI תקין)והרופא אמר שזה כנראה עצב וכי ההצטלקות עדיין טרייה ויתכנו כאבים. אני מודאגת כי הכאבים לא נרגעים וקשה לי במיוחד בלילה מכיוון שאני יכולה לישון רק על צד אחד. האם זה טבעי והאם ניתן להקל בצורה כלשהי?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • כאב לאחר ניתוח ראש - תגובה

    ד''ר אייל יצחיאק
    31/10/2010

    תופעה זו בהחלט יכולה להיות לאחר ניתוח אם כי לא שכיחה. במידה ואינה חולפת ניתן לשקול טיפול תרופתי.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • פענוח סיטי מוח
    בר
    30/10/2010

    שלום רב,
    אני בת 60 ובעקבות איבוד חלקי של שדה ראיה בשתי העיניים במקביל למשך תקופות של כ-20 דקות מדי פעם, ללא כל כאבים לפני או אחרי הארועים, בוצע C.T. עם חומר ניגוד.
    בפענוח נכתב: הודגם ממצא היפרדנסי אוקציפיטאלי דו צדדי, יותר מימין. נראה כמו מנינגיומה. קיימת DD. אבקש עזרתכם בהבנת הפענוח, באיזה אזור מדובר? מה זה DD? ומהו הממצא?
    בתודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • פענוח סיטי מוח - תגובה

    ד''ר אייל יצחיאק
    31/10/2010

    מדובר באזור העורפי של המח, האזור שאחראי על שדות הראיה.
    אנא צרי קשר עם נוירוכירורג.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • GBM
    רבקה
    26/10/2010

    שלום
    גיסי אובחן גידול GBM 4 שהוסר בניתוח והוא אמור להתחיל בטיפולים כימותרפיים וטמודל.
    הבנו שהמחלה חשוכת מרפא
    1. האם ניתן לצפות עד מתי ישרוד? במב=ה זה תלוי?
    2. אם המחלה סופנית - לשם מה הטיפולים??
    3. שמענו על טיפול ניסיוני בוירוס הונגרי (NDV ) - האם יש הוכחות שאכן עוזר? האם יכול להאריך את חיי החלולה? מה הסיכונים שבנטילתו? האם יש מרכז בארץ העוסק במחקר לגבי זה?
    תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • GBM - תגובה

    ד''ר אייל יצחיאק
    26/10/2010

    הי רבקה,
    צר לי לשמוע על מחלתו של גיסך. את שואלת שאלות נוקבות שלחלקן קשה ליל לענות שלא בשיחה פנים אל פנים. לגבי הוירוס ההונגרי מדובר בוירוס שייחסו לו תכונות אונקוליטיות. כלומר, יכולות להרוס גידולים. מעולם לא ראיתי חולה שמצבו השתפר לאחר טיפול בוירוס זה.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • ציסטה פינאלית
    גל
    24/10/2010

    שלום. מרשים לראות שאתם מוצאים זמן להגיב בפורום למרות שבוודאי אתם עסוקים...
    לבתי (18) ציסטה פינאלית שגדלה ב30% משנת 2002 (מ12 ל17 מ"מ). בנוסף, לחץ תוך גולגלתי כרוני ובשל כך מדי פעם נעשה ניקור מותני. הנוירוכירורג המטפל בה רוצה לשוחח על אופציה ניתוחיתשאלותיי:
    1) כיצד מתבצע ניתוח זה? (האם אפשר לנתח דרך האף, למשל?)
    2) מהם הסיכונים של הניתוח?
    3) מהם הסיכונים של הימנעות מניתוח?
    אודה לתשובתך, גל

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • ציסטה פינאלית - תגובה

    ד''ר יוסף גילבורד
    24/10/2010

    גל שלום
    הנושא יותר מדי רציני לדיון בפורום !
    על רגל אחת ניתן להגיד שלא ניתן להגיע לאיזור הזה בגישה טראנס-ספנוידלית( דרך האף)
    לאיזור פיניאלי יש מספר גישות ניתוחיות
    שאר השאלות כדאי להבהיר מול היועץ הנוירוכירורג שבחרת.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • כאבי ראש
    תהל
    22/10/2010

    שלום רב,

    בשבוע האחרון אני מרגישה כאילו סוג של שריפה בראש בחלק העליון מצד ימין.

    זה לא כאב אבל זה סוג של הרגשה כאילו אתה מרגיש שבא לך לגעת בזה כל הזמן.

    אני סובלת מבעיות גב.

    רופא המשפחה אמר לי שזה כנראה הרגשה של הרדמות כמו שיש ברגל כתוצאה מבעיות עמוד שדרה.

    האם יש מה לדאוג ולבדוק?

    אודה לתשובתך

    תהל

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • כאבי ראש - תגובה

    ד''ר יוסף גילבורד
    24/10/2010

    מאחר וזו תופעה חדשה שנמשכת מעט זמן כדאי לקחת רק כדור אנלגטי פשוט להקלה כמו אקמול או אופטלגין, אם זה לא יעבור כדאי לך לקבל הפנייה ליעוץ נוירולוגי

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • כאבי ראש - תגובה

    ד''ר יוסף גילבורד
    24/10/2010

    מאחר וזו תופעה חדשה שנמשכת מעט זמן כדאי לקחת רק כדור אנלגטי פשוט להקלה כמו אקמול או אופטלגין, אם זה לא יעבור כדאי לך לקבל הפנייה ליעוץ נוירולוגי

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • גידול שפיר וMRI
    אני
    19/10/2010

    רופאים נכבדים, שלום. אשמח אם תענו לי על שתי שאלות:
    1-האם גידול שפיר יכול להשפיע במשך שנים על האדם בכל מיני אופנים פיזיים/נפשיים עד להוצאתו? (גם באופן לא מודע).
    2-האם בדיקת MRI עלולה להשפיע באופן שלילי על השמיעה מכיוון שהיא רועשת מאוד?
    תודה רבה.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • גידול שפיר וMRI - תגובה

    ד''ר יוסף גילבורד
    20/10/2010

    טליה שלום!

    שאלה 1: שאלתך מאוד כללית ובלי לדעת את מיקומו של התהליך לא ניתן להשיב באופן מלא. גידול שפיר יכול לגדול במשך שנים רבות ותלוי במיקומו כמובן שיכול לגרום לתופעות שונות.
    2.אכן מכשיר ה MRI גורם לרעש ניכר אך למיטב ידיעתי הנבדקים מקבלים חוסמי אזניים כך שאין סיכון בנדון.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • סריקה בתהודה מגנטית של הראש
    זכריה תתי
    19/10/2010

    1. מבנה תקין של ארובות העיניים בסיס הגוגולת והפירמידות.ציסטה של רטנציה בתא מקסילרי שמאלי ובתא מקסילרי ימני.
    2. מעבר קרניו-צרביקלי תקין
    3.מתחת לטנטוריום:פרנכימה וחדר רביעי שמורים
    4.מעל לטנטוריום:
    א. קוום ספטי פלוצידי וקוום ורגה-מצב אנטומי
    ב.בחומר הלבן מודגמים מספר נגעים קטנים בעלי רלקסציה מוארכת במיקום תת-קליפתי.יותר משמאל.נראה שמדובר במוקדים בעלי משמעות וסקולופתית או פוסט איסכמית.
    5. לאחר הזרקה של גדוליניום לוריד אין עדות להאדרה חריגה
    6.מבנה תקין של עצמות הקלבריה ושל הרקמות הרכות ההיקפיות.
    7.מבנה תקין של האוכף הטורקי.תוכנו וסביבותיו.
    8. מבנה תקין של ורידי המוח ללא סימני פקקת ורידית.

    אני לחוצה מסעיף 4 א. וב.
    תודה על תשובתכם.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • סריקה בתהודה מגנטית של הראש - תגובה

    ד''ר יוסף גילבורד
    19/10/2010

    שלום לך

    סעיף א תקין
    סעיף ב' כנראה שינויים על רקע פתולוגיה בכלי דם קטנים של המוח
    כדאי לפנות לרופא שהפנה אותך לבדיקה

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • אקוסטיק נוירומה ועפעפיים
    רז
    17/07/2010

    שלום רב,
    אני בת 28 ולפני 3 שנים עברתי ניתוח להוצאת גידול אקוסטיק נוירומה בצד ימין. מיזה זמן מה אני שמה לב שלעפעף בצד ימין יש כפל אחד יותר מלעפעף בצד שמאל (חוסר סימטריה). בנוסף אני מרגישה שהעין הנ"ל (ימין) "כבדה" יותר (הרבה פעמים אני מרגישה צורך לסגור אותה ביחס לעין השניה).
    האם התופעה מוכרת בהקשר של אקוסטיק נוירומה? אם כן - האם זהו מצב שיכול להחמיר? לאיזה רופא עליי לפנות כדי לבדוק את הנ"ל?
    תודה רבה,
    רז

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • הי רז,

    ד''ר אייל יצחיאק
    17/07/2010

    תופעה זו אינה שכיחה, כדאי לפנות למנתח שיודע האם היה איזשהו קושי בניתוח ולנוירולוג.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • אני עברתי ניתוח מניניומה בצד צשמאל

    אורלי
    15/10/2010

    ויש לי נפילת עפעף בצי ימין!!!!!!!!!!!
    קשור וחצי קשור!!!!!!!!
    מרגישה כמוך צריכה לסגור את העין ורואה מטושטש

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • אני עברתי ניתוח מניניומה בצד צשמאל - תגובה

    ד''ר אייל יצחיאק
    16/10/2010

    קיים הבדל רב בין ניתוח לכריתה של מנינגיומה לבין ניתוח לכריתה של שוונומה ווסטיבולרית. לאחר ניתוח לכריתה של מנינגיומה שיכולה להיות במיקומים שונים ומגוונים במח יכולה להיות צניחת עפעף, לאחר ניתוח לכריתת שוונומה ווסטיבולרית בדר"כ במידה ויש חולשה של עצב הפנים יש קושי לסגור את העפעף ולא לפתוח אותו.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • גידול בראש
    מיכאל מוזס
    14/10/2010

    לאחר מס בדיקות עקב ירידה משמעותית בשמיעה בבדיקה m.r.i התשובה: מימין מוגדלת אקוסטית מעוגלתקוטר מרבי של כ-14.8 מ"מ, מימצא חוץ תעלתי המתבלט לציסטרנה הפריפונטינית הימינית. לאחר הזרקת גדוליניום לוריד קיימת האדרה אחידה. אין לחץ עלגזע המוח.
    בבקשה אם אפשר לקבל חוות דעת, נאמר לנו כי עליו לעבור ניתוח ראש

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • גידול בראש - תגובה

    ד''ר אייל יצחיאק
    14/10/2010

    קרוב לודאי שאתה סובל משוונומה ווסטיבולרית שידועה יותר בשמה הישן נאורינומה אקוסטית. בגודל זה ניתן לנתח או לטפל בקרינה ממוקדת (רדיוכירורגיה).
    למידע על טיפול ניתוחי אנא פנה לדר' סרגיי ספקטור בהדסה ולמידע באשר לטיפול בקרינה ממוקדת אנא פנה לדר' שושן בהדסה.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • ביופסיה
    מיקי
    11/10/2010

    שלום,
    עברתי ניתוח פרולקטינומה / אדנומה לפני מספר חודשים דרך האף.
    "בגישה טרנס ספנואידלית ובהנחיית מערכת ניווט הסרה מלאה של מאקרו אדנומה היפופיזרית לאחר apoplexy, במהלך ניתוח תקין".
    הבנתי והובהר לי כי הגידול הינו שפיר.
    האם חשוב להתעקש לבקש מהמנתח את בדיקת הביופסיה שהוצעה בזמן הניתוח?
    האם בטופס הביופסיה כתוב במפורש כי הגידול הינו שפיר?

    תודה,

    מיכאל

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • ביופסיה - תגובה

    ד''ר אייל יצחיאק
    13/10/2010

    בהחלט ניתן לבקש מהמנתח העתק של התשובה הפתולוגית.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • פענוח m.r.i
    רונן
    13/10/2010

    שלום לכם .
    בעקבות אירועים של כמעט איבוד הכרה , וחולשות וכן נימולים בידיים ובכל הגוף וכן חוסר תחושתיות בפנים נשלחתי לבדיקות אם אר אי וסיטי.
    קיבלתי תוצאות בדיקת m.r.i אמש שעברתי בעקבות תוצאות בדיקת סיטי שהראו הגדלה של ההיפופיזה עם הדגמה של צפיפות גבוה. להלן התוצאות אם אר אי:
    פרטים קליניים :
    מודגמת הגדלה קלה של האוכף , בלוטת ההיפופיזה מוגדלת קלות . גובהה המקסימלי 11 מ"מ בתוכה מודגם תהליך היפראינטנסי ב- T 1 בגודל 8 מ"מ . התהליך הינו מרכזי לאחר הזרקת חומר ניגוד מודגמת האדרה בלתי אחידה של הבלוטה עם תהליך ההיפואנטנסי במרכזה הבלוטה מתבלטת קלות כלפי מעלה האינפודיבולום קצר ומעובה . הכיאזמה תקינה , סינוסים קברנוזיים תקינים .
    בסיכום :
    הגדלה קלה של ההיפופיזה עם תהליך היפראינטנסי בתוכה ב- T1 והינו עובר האדרה . אבחנה מבדלת כוללת תהליך ציסטי עם דמם בתוכה ?ממצא היכול להתאים ל-RATHKE CLEFT CYST ? אך אין לשלול אדנומה היפופיזרית דרושה קורלציה עם בדיקות מעבדה יש לציין שערכתי פרופיל הורמונלי של ההיפופיזה והיה תקין.
    שאלותי:
    1 האם לאור ממצאים קליניים אלו תתכן אבחנה שמעידה על גידול שניוני או גידול ממאיר אחר?
    2 עצם זה שהבלוטה עוברת האדרה כרגע האם לגורם הזמן יש משקל מכריע בטיפול?
    3. והאם הטיפול או באדנומה או בציסטה מחייב תמיד לאור הממצאים טיפול ניתוחי?
    תודה רבה על העזרה תבורכו על מעשיכם .

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רחל גרוסמן - 053-4877781

    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • פענוח m.r.i - תגובה

    ד''ר אייל יצחיאק
    13/10/2010

    לדעתי מדובר בממצא מקרי שאינו קשור לתלונותיך.
    איני יכול להתחייב ללא בדיקתך ובדיקת ההדמיה אך נראה לי שבשלב זה יש להמשיך במעקב MRI בלבד.

    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה
