המסה של חומצה בשפתיים

פורום הזרקת בוטוקס, מילוי קמטים, עיבוי שפתיים עוסק בנושאים: הזרקת בוטוקס, מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, מילוי שפתיים, עיצוב פנים, עיצוב שפתיים ועוד.

מנהלי הפורום

ד"ר דן וינברג
053-4877802
ד"ר גופמן אלינה
053-4877781
ד"ר רון יניב
 
  • המסה של חומצה בשפתיים
    lina
    13/08/2017

    שלום לפני כשבוע עשיתי עיבוי שפתיים ולא מרוצה מהתוצאה, האם אפשרי להמיס את החומצה לחזור מצבי הקודם? תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר דן וינברג - 053-4877802
    ד"ר גופמן אלינה - 053-4877781

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • המסת חומצה היאלורונית

    ד''ר רון יניב
    13/08/2017

    ללינה שלום

    אכן קיים חומר הממס את החומצה ההיאלורונית ,
    זהו עוד אחד מיתרונותיה,
    ברם שבוע לאחר ההזרקה -החומר יכול עדיין להסתדר ,
    בנוסף ההמסה אינה נטולת סיכונים
    החל מאפשרות לתגובה אלרגית קשה וכלה בהמסה לא אחידה או תוצאה קוסמטית לא צפויה
    עדיף להימנע מכך ולשמור זאת למצבים קיצוניים
    עם הזמן הלחומצה תדעך בהדרגה והמצב יחזור לקדמותו
    בהזרקה לשפתיים נדרשת מיומנות גבוהה
    וזהירות מהזרקת -יתר
    קל יותר להוסיף אם הוזרק מעט מדי
    מאשר להוציא אם הוזרק הרבה מדי
    בהצלחה
    ד"ר יניב

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • המשך....

    lina
    13/08/2017

    תודה רבה, תוך כמה זמן אפשר יהיה לראות דעיכה של חומצה בשפתיים?

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • העלמות חומצה היאלורונית עם הזמן

    ד''ר רון יניב
    13/08/2017

    הי לינה
    יתרון החומצה שהיא נעלמת בהדרגה עם הזמן כי הגוף שיודע לבנות אותה יודע גם לפרק אותה בהדרגה
    החומר נעלם לחלוטין תוך 8-14 ח' לערך, תלוי בסוג החומר, טיב ההזרקה ומיקום בפנים
    אך את כרגע בשלב המוקדם -רק שבוע אחרי
    ולוקח לחומר שבוע-שבועיים להתייצב במקום
    את גם קצת "מופתעת: מהמראה החדש שלא ציפית לו ,
    את תתרגלי גם זה
    חשוב לפעם באה -לעשות תיאום ציפיות עם הרופא המזריק
    שיהיה מיומם בהזרקה לשפה
    ולהזריק כמות קטנה ולהוסיף בהמשך לפי הצורך- אם בכלל

    בהצלחה
    ד"ר יניב

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תודה

    lina
    13/08/2017

    תודה רבה- בנתיים אני אסתפק בפעם ראשונה ואחרונה שלי :) עשיתי רק בשפה העליונה מזרק 1 אז מקווה שזה יעבור יחסית מהר- תודה רבה רבה

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


