חשיפה לחומרים בדיקה למחלות מין

אל תתביישו, פורום מחלות מין (STD) נועד לתת מענה לכל השאלות שלכם על מחלות מין: דרכי הדבקה במחלות מין, אבחון וטיפול במחלות מין, מניעת מחלות מין ועוד. כאן תוכלו לשאול ולהתייעץ לגבי קונדילומה, הרפס, כלמידיה, איידס (HIV), עגבת, פפילומה (HPV), הפיטיטיס ועוד

מנהלי הפורום

ד"ר רונן הולנד
053-4877792
 
  • חשיפה לחומרים בדיקה למחלות מין
    ינון
    17/06/2017

    שלום רב. אני רוצה כבר הרבה זמן לעשות בדיקה למחלות מין ואפילו יש לי כבר הפניה, אני כל פעם דוחה את הבדיקה מחשש שנחשפתי לחומרים שעלולים לשבשב את התוצאות. אבקש לשים לב לפרטים הקטנים בשאלתי לסוגי הבדיקה ולמה שנחשפתי.
    אני רוצה לעשות בדיקה ל : 1. איידס. 2. צהבת b צהבת c. 3.עגבת 4. זיבה 5. כלמידיה.
    האם חשיפה לחומרים הבאים עלולים לשבש את הבדיקה:
    1. אציטון.
    2. תרסיס צבע של טמבור למתכת (היידיים נצבעו בטעות והורדתי עם אציטון).
    3. פנסטיל - משחה.
    4. דוחה ייתוש - משחה נגד ייתושים.
    5. אולטרסול נגד שמש.
    אולי שאלה הזויה אבל אבקש להתייחס אליה ברצינות.
    במידה וכן יכול להשפיע ולו במעט , כמה זמן רצוי להמתין מהחשיפה עד לבדיקה?
    תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רונן הולנד - 053-4877792

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • הבהרה-

    ינון
    18/06/2017

    כמובן שהכוונה בחשיפה זה שימוש על עורי.

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • אין שום קשר בין חשיפה לחומרים שציינת לבין הטיה של תוצאות בדיקות למחלות מין. בהצלחה בבדיקות

    ד''ר רונן הולנד
    18/06/2017

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תודה . דבר נוסף...

    ינון
    18/06/2017

    הרגעת אותי מאודרק חידוד כי חשיפה הכוונה לשימוש על העור שלי. גם אין קשר או חשש להטיה? במיוחד לאיידס ועגבת?

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • שאלונת אחרונה בבקשה.

    ינון
    19/06/2017

    ואם הייתה לי דלקת קטנה בכף רגל (מריצה ממושכת). לא לקחתי שום כדור בכדי שיעבור כי לא רציני וזה עבר. אני יכול לעשות את הבדיקה מיד אחרי שעבר ? זה לא ישבש? לא צריך להמתין זמן מסויים?

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • חידוד..

    ינון
    20/06/2017

    בכלל אם יש קשר לדלקת שנגרמת מספורט (לא דלקת חיידקית) ולבדיקות למחלות מין כולל צהבת. אם אין קשר אפילו אם יהיה לי דלקת או כאב קטן ברגל פשוט אעשה כבר את הבדיקות?

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • אין השפעה על הבדיקתו

    ד''ר רונן הולנד
    20/06/2017

    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


