פורום בישול בריאות, מתכוני בריאות - יש לך שאלה?

מי אמר שאוכל בריא זה לא טעים? פורום בישול בריאות ילמד אתכם לבשל גם בריא וגם גורמה. פורום בישול הוא המקום לברר על תזונה בריאה, תזונה נכונה, אוכל בריאות, תפריטי בריאות, תזונה לחולי לב, צליאק, קרוהן, סוכרת, עצירות, מחלות מעיים ועוד

מנהלי הפורום

שושי שטיינוביץ
הוספת הודעה לפורום
אם את/ה רוצה שנחזור אליך
תמונה
יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום
 
  • ציפוי נצנצים נוצצים בסיר
    שואל
    10/01/2017

    שלום שושי,
    קיבלתי סט שלושה סירים ושתי מחבתות בצבע צהוב, וראיתי שהציפוי הפנימי ממש נוצץ בכל מיני נצנצים צבעוניים, אפילו ראיתי שהנצנצים האלה של הציפוי הפנימי של הסיר יוצאים גם החוצה, האם את יודעת או מישהיא אחרת איך קוראים לציפוי המנצנץ הזה, אתן גם את הדגם של הסט סירים הזה?


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • סירים

    שושי שטיינוביץ
    10/01/2017

    אין לי מושג. אם הציפוי מתפרק בצורה כלשהיא, אסור להשתמש בסירים ויש להחזירם. אם הציפוי לא מתפרק, אז זה עניין של איכות של סיר ואין לי כל דרך לשפוט אותה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • סירים מנצנצים

    שושי שטיינוביץ
    03/11/2017

    אין לי מושג יקירתי. איך אפשר לדעת? הדבר היחיד שיכול להרגיע שבדרך כלל כלים כאלה מיוצרים על פי תקנים מוסכמים.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • סירים מנצנצים

    שושי שטיינוביץ
    08/11/2017

    כמו שכתבתי בתגובה הקודמת לנושא זה. אין לי שום דרך להעריך או לדעת מוצר או מכשיר בלי לדעת עליו את כל הפרטים, כולל ממה הוא עשוי ועל פי איזה תקנים. בהעדר מידע זה, אין לי אפשרות להעריך. איתך הסליחה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • אורז יסמין-בריא כמו אורז בסמטי ומלא ?
    גגגג
    08/11/2017

    ראיתי היום כתבה (מטעם סוגת) באחד האתרים על האורז . היה כתוב על האורז יסמין שהוא מכיל כמות גבוהה של ויטמינים ומינרליים המסייעים לשפר את בריאות העור וגם מונע סוגים שונים של סרטן. על הריזוטו רשמו שהוא עשיר בברזל אבל לפי מה שידוע לי , רק אורז מלא ובסמטי הם בריאים ועם ויטמינים האם זה נכון, או שרק הבסמטי והמלא בריאים?
    תודה רבה מראש

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • אורז מלא ויסמין

    שושי שטיינוביץ
    08/11/2017

    האורז האיכותי והבריא ביותר הוא אורז מלא. במשפחת האורז הלבן, הטוב ביותר הוא בסמטי. כל שאר האורזים פחות מומלצים.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בישול במחבת מתהפכת וחיידקים
    אילנה
    19/10/2017

    שלום שושי,
    רציתי לישאול בנושא בישול במחבת מתהפכת,שהבישול בו הוא קצר
    מהוא הזמן שאני יכולה להיות שקטה ולא לדאוג לגבי הבישול של הבשר עוף במחבת מתהפכת,וזאת לאור הפרסומים של חיידקים למיניהם.שעלולים להימצא בבשר עוף,
    מודה לך מאוד לתשובה

    אילנה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בישול במחבת מתהפכת

    שושי שטיינוביץ
    03/11/2017

    בישול במחבת מתהפכת הוא בסדר גמור

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • אוכל חם ופלסטיק מס 5
    אורי
    03/11/2017

    היי
    בצהרונים אצלנו מגישים לילדים אוכל שאוחסן רותח בכלים מפלסטיק ואחכ נשמר חומו בטרמופוטים.
    הילדים אוכלים את האוכל לאחר ששעות שהה רותח בכלי פלסטיק שמסומן בתחתית מזלג וכוס אך פלסטיק.
    האם זה לא מזיק להם שזה נשמר בכלי פלסטיק ככשהאוכל רותח? הפלסטיק לא זולג לאוכל ?
    ראיתי קופסא אחת שצורתה מעט התעוותה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • אוכל חם ארוז בפלסטיק

    שושי שטיינוביץ
    03/11/2017

    שלום לך, מכיוון שאין לי מידע לגבי סוג הפלסטיק אין לי יכולת לתת תשובה. נסי לבדוק אם זה פלסטיק עמיד בחום ואם הוא מתאים לאריזות מזון. אני הייתי מבקשת את שם היצרן ושואלת אותו.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • פול יבש לעומת פול ירוק
    עעע
    21/12/2016

    שלום רב!
    רציתי לדעת מה זה בדיוק פול יבש לעומת הטרי (הירוק) האם מוסיפים לו צבע כשמיבשים אותו או חומר אחר (חומר משמר וכו') כמו לפירות יבשים?
    אין על זה מידע באינטרנט
    תודה רבה מראש

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • פול יבש לעומת פול טרי

    שושי שטיינוביץ
    21/12/2016

    שני עולמות. זה כמו להשוות שעועית ירוקה טרייה לעומת שעועית לבנה. את הפול הירוק אפשר לאכול גם ללא בישול. לעומת זאת פול יבש יש להשרות במים במשך לפחות 12 שעות כדי שאפשר יהיה לבשלו. פול יבש הוא פולי פול טרי שעוברים תהליך ייבוש. בעיקרון התהליך אמור להיות טבעי וללא תוספות. השינוי בצבע נובע מהתהליך הטבעי. שתי הגרסאות בריאות ומהוות קטניה מעולה. כדאי לשים לב שיש אנשים שיש להם רגישות לפול.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מתכון ריבת בננות ותפוחים
    מאי
    18/11/2016

    שלום
    האם יש לך מתכון לריבת בננות ותפוחים טבעית ללא סוכר?
    שתחזיק לפחות חודש במקרר.

    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • ריבת בננות ותפוחים

    שושי שטיינוביץ
    18/11/2016

    לצערי אף פעם לא הכנתי ריבה כזו. את יכולה לנסות ולבשל בננה ותפוח ולראות מה יוצא.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • ערך תזונתי של בטטה ודלורית
    גלי
    10/11/2016

    שלום רב!
    האם זה נכון שבטטה ודלורית נחשבות לירק והן לא פחמימה כמו גזר ובטטה (שיש בה 90 קק"ל ל100 גרם) למרות שבבטטה יש 26 קק"ל ל 100 גרם ובדלורית 45 קק"ל ל100 גרם והן גם מתוקות?
    תודה רבה מראש

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בטטה, תפוחי אדמה וכל השאר

    שושי שטיינוביץ
    10/11/2016

    לשיטתנו, בטטה ותפוחי אדמה נחשבים למנות פחמימה.
    השאר נחשבים לירקות.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • איך משלבים שמן קוקוס עם אוכל?
    כני
    01/11/2016

    האם ניתן ליטול שמן קוקוס ?איך ניתן לשלב עם האוכל ?

    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • שמן קוקוס

    שושי שטיינוביץ
    01/11/2016

    לא ממש הבנתי את השאלה, אבל בוודאי שאפשר להשתמש בשמן קוקוס בבישול ובאוכל. ניתן גם לבשל איתו, לשלב אותו בקינוחים (מחליף חמאה) ולהכין ממנו כל מיני מטעמים.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • תפוח עץ בגרנולה ביתית
    מיה
    26/10/2016

    שלום
    אני מכינה גרנולה ביתית ורוצה להוסיף קוביות קטנות של תפוח עץ.
    איך עושים את התפוח קשה וקראנצ'י?
    ניסיתי ויצא פריך למרות שקיצצתי מאד קטן..
    מה מוסיפים להקשות?

    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • גרנולה ותפוחי עץ

    שושי שטיינוביץ
    26/10/2016

    לא ממש הבנתי את השאלה. את רוצה להוסיף את התפוח בשלב האפייה?
    אי אפשר לאפות תפוח קשה וקראנצ'י. נסי לחתוך לפרוסות דקיקות ביותר (עם קולפן) ולאפות בתנור בחום גבוה עד השחמה ולקרר מיד. אולי זה ייצא קראנצ'י אבל אז לא יודעת אם יתאים לך לגרנולה. אם את מחליטה לאפות, כדאי מעל נייר אפייה אחרת יתייבש.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מרק עוף מחוץ למקרר
    אורי
    19/10/2016

    מרק עוף עם מספר שוקיים נשאר על הכיריים כ5 שעות.
    מזג האוויר היה נעים.
    האם צריך לזרוק את כל המרק, האם יש לזרוק רק את השוקיים, או שאפשר לחמם שוב ולאכול ממנו,
    תודה רבה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מרק עוף מחוץ למקרר

    שושי שטיינוביץ
    26/10/2016

    אם מזג האוויר היה נעים, רוב הסיכויים שהמרק לא ניזוק. בכל מקרה כדאי לטעום ולהריח. אם הריח בסדר, אני הייתי מרתיחה ומגישה את המרק. לא כדאי להקפיא אותו ולהפשיר שוב וכן כדאי לאכול אותו כמה שיותר מהר.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • עדשים עם שעועית ירוקה
    סופי
    07/10/2016

    שלום
    האם עדשים כתומים עם שעועית ירוקה קפואה זה שילוב נכון?


    תודה לתשובה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • עדשים כתומות ושעועית ירוקה

    שושי שטיינוביץ
    26/10/2016

    מבחינה תזונתית ובריאותית זה שילוב מצויין. מבחינה קולינרית, קצת מורכב. השאלה מה אתה רוצה לעשות עם זה. שעועית אדומה מתפוררת ושעועית ירוקה היא מוצקה. השילוב לא מאד נוח לבישול. אבל יש לך רעיון שאני לא חושבת עליו.....

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • יתרונות אבקת קקאו טבעית
    סופי
    15/08/2016

    שלום,
    שותה משקה מאבקת קקאו טבעי אורגני ,אני לוקחת כפית לכוס,
    אני יודעת שאבקת קקאו מכילה חומרים בריאים,
    השאלה עד כמה הכמות של כפית אחת משמעותית כדי לקבל את יתרונות הקקאו?

    תודה
    רינה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • אבקת קקאו - תגובה

    שושי שטיינוביץ
    15/08/2016

    זו שאלה לפורום תזונה. מעבירה אותך

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • העברת הודעה לפורום אחר

    שושי שטיינוביץ
    15/08/2016

    לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_תזונה_קלינית' id=link]תזונה קלינית[/a].

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • האם אכילת שבולת שועל ללא בישול בריאה
    שרי
    10/08/2016

    שלום רב

    אני מאוד אוהבת בבוקר לאכול מנת יוגורט בשילוב תמר , מיני אגוזים, קינמון ובזמן האחרון הוספתי כף שבולת שועל או מהירה להכנה או רגילה.
    1.שאלתי האם ניתן לאכול ללא בישול?
    2.האם זה לא יוצר בעיות במערכת העיכול?
    3. האם שאני אוכלת את השבולת שועל ביוגורט אני מקבלת את הערכים התזונתיים הטובים ?או שבבישול הערכים טובים יותר?
    4. מה אכילת שבולת שועל מקנה לי באכילתה?

    מתנצלת על ריבוי השאלות
    בתודה מראש
    שרי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • האם אכילת שבולת שועל ללא בישול בריאה - תגובה

    שושי שטיינוביץ
    11/08/2016

    עד כמה שידוע לי אין בעיה באכילת שבלת שועל ללא בישול.
    אבל לתשובה מדוייקת יותר, מציעה לך לפנות לפורום תזונה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • העברת הודעה לפורום אחר

    שושי שטיינוביץ
    11/08/2016

    לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_תזונה_טבעית_תזונה_נכונה' id=link]תזונה טבעית, תזונה נכונה[/a].

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מתי שמים מלח וכמון בבישול קיטניות בסיר לחץ?
    חנה
    25/07/2016

    שלום,
    בבישול בסיר רגיל שמים את התבלינים לקראת הסוף כדי שלא יעכבו את ריכוך המזון. מתי שמים תבלינים כשמבשלים בסיר לחץ כדי שהמזון יספוג טעם אך גם יתרכך?
    תודה מראש
    חנה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מתי שמים מלח וכמון בבישול קיטניות בסיר לחץ? - תגובה

    שושי שטיינוביץ
    26/07/2016

    כמון את יכולה להוסיף מתי שאת רוצה. מלח רק בסוף הבישול.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • השאלה באה בגלל שבסיר לחץ

    חנה
    26/07/2016

    אי אפשר להוסיף לקראת הסוף.
    תודה
    חנה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • השאלה באה בגלל שבסיר לחץ - תגובה

    שושי שטיינוביץ
    28/07/2016

    הבנתי את זה.
    אין מניעה לסיים את הבישול, לפתוח את הסיר.
    להמליח ואז לתת רתיחה קלה של דקה או שתיים
    או בכלל לא. כשהתבשיל חם עדיין אפשר להמליח
    והמלח יימס וייטמע היטב.
    אי אפשר לשנות את התכונה של הקטניות.
    מלח מעכב בישול בכל מצב וגם מקשה את המרקם.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • תודה רבה

    חנה
    28/07/2016

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • האם ניתן להקפיא ירקות טריים ללא אידוי
    מיה
    08/07/2016

    שלום

    האם ניתן להקפיא ירקות טריים ללא אידוי כמו: כרובית, גזר, זוקיני, כרישה?

    אני רוצה שיהיה לי במקפיא תמיד לבישול מהיר..

    כלומר, אין לי בעיה שיתבשלו כאילו שמתי טריים (מבחינת זמן) השאלה היא אם בפריזר הם שומרים על טריותם וצורתם כמו שמקפיאים שיני שום?


    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • האם ניתן להקפיא ירקות טריים ללא אידוי - תגובה

    שושי שטיינוביץ
    10/07/2016

    ניתן בהחלט להקפיא ירקות. את רוב הירקות.
    הם משנים את המרקם שלהם בהקפאה ועוברים מעין "תהליך בישול". רובם
    מתאימים מאד לבישול אחרי הקפאה. אך אינם מתאימים לשימוש כירקות טריים, לסלט, למשל.
    ניתן להקפיא את רוב הירקות למעט תפוחי אדמה.
    מציעה לך לעשות ניסיונות ולראות מה מתאים לך.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • תודה על התגובה

    מיה
    10/07/2016

    תודה רבה

    וואו זה חידוש!

    הולך לי הרבה כסף על שקיות לקט סנפרוסט חח..



    אגב, פטריות טריות גם ניתן? כי שמעתי שזה לא הכי בריא.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום