פורום בישול בריאות, מתכוני בריאות - יש לך שאלה?

מי אמר שאוכל בריא זה לא טעים? פורום בישול בריאות ילמד אתכם לבשל גם בריא וגם גורמה. פורום בישול הוא המקום לברר על תזונה בריאה, תזונה נכונה, אוכל בריאות, תפריטי בריאות, תזונה לחולי לב, צליאק, קרוהן, סוכרת, עצירות, מחלות מעיים ועוד

מנהלי הפורום

שושי שטיינוביץ
הוספת הודעה לפורום
אם את/ה רוצה שנחזור אליך
תמונה
יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום
 
  • ציפוי נצנצים נוצצים בסיר
    שואל
    10/01/2017

    שלום שושי,
    קיבלתי סט שלושה סירים ושתי מחבתות בצבע צהוב, וראיתי שהציפוי הפנימי ממש נוצץ בכל מיני נצנצים צבעוניים, אפילו ראיתי שהנצנצים האלה של הציפוי הפנימי של הסיר יוצאים גם החוצה, האם את יודעת או מישהיא אחרת איך קוראים לציפוי המנצנץ הזה, אתן גם את הדגם של הסט סירים הזה?


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • סירים

    שושי שטיינוביץ
    10/01/2017

    אין לי מושג. אם הציפוי מתפרק בצורה כלשהיא, אסור להשתמש בסירים ויש להחזירם. אם הציפוי לא מתפרק, אז זה עניין של איכות של סיר ואין לי כל דרך לשפוט אותה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • פול יבש לעומת פול ירוק
    עעע
    21/12/2016

    שלום רב!
    רציתי לדעת מה זה בדיוק פול יבש לעומת הטרי (הירוק) האם מוסיפים לו צבע כשמיבשים אותו או חומר אחר (חומר משמר וכו') כמו לפירות יבשים?
    אין על זה מידע באינטרנט
    תודה רבה מראש

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • פול יבש לעומת פול טרי

    שושי שטיינוביץ
    21/12/2016

    שני עולמות. זה כמו להשוות שעועית ירוקה טרייה לעומת שעועית לבנה. את הפול הירוק אפשר לאכול גם ללא בישול. לעומת זאת פול יבש יש להשרות במים במשך לפחות 12 שעות כדי שאפשר יהיה לבשלו. פול יבש הוא פולי פול טרי שעוברים תהליך ייבוש. בעיקרון התהליך אמור להיות טבעי וללא תוספות. השינוי בצבע נובע מהתהליך הטבעי. שתי הגרסאות בריאות ומהוות קטניה מעולה. כדאי לשים לב שיש אנשים שיש להם רגישות לפול.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מתכון ריבת בננות ותפוחים
    מאי
    18/11/2016

    שלום
    האם יש לך מתכון לריבת בננות ותפוחים טבעית ללא סוכר?
    שתחזיק לפחות חודש במקרר.

    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • ריבת בננות ותפוחים

    שושי שטיינוביץ
    18/11/2016

    לצערי אף פעם לא הכנתי ריבה כזו. את יכולה לנסות ולבשל בננה ותפוח ולראות מה יוצא.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • ערך תזונתי של בטטה ודלורית
    גלי
    10/11/2016

    שלום רב!
    האם זה נכון שבטטה ודלורית נחשבות לירק והן לא פחמימה כמו גזר ובטטה (שיש בה 90 קק"ל ל100 גרם) למרות שבבטטה יש 26 קק"ל ל 100 גרם ובדלורית 45 קק"ל ל100 גרם והן גם מתוקות?
    תודה רבה מראש

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בטטה, תפוחי אדמה וכל השאר

    שושי שטיינוביץ
    10/11/2016

    לשיטתנו, בטטה ותפוחי אדמה נחשבים למנות פחמימה.
    השאר נחשבים לירקות.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • איך משלבים שמן קוקוס עם אוכל?
    כני
    01/11/2016

    האם ניתן ליטול שמן קוקוס ?איך ניתן לשלב עם האוכל ?

    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • שמן קוקוס

    שושי שטיינוביץ
    01/11/2016

    לא ממש הבנתי את השאלה, אבל בוודאי שאפשר להשתמש בשמן קוקוס בבישול ובאוכל. ניתן גם לבשל איתו, לשלב אותו בקינוחים (מחליף חמאה) ולהכין ממנו כל מיני מטעמים.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • תפוח עץ בגרנולה ביתית
    מיה
    26/10/2016

    שלום
    אני מכינה גרנולה ביתית ורוצה להוסיף קוביות קטנות של תפוח עץ.
    איך עושים את התפוח קשה וקראנצ'י?
    ניסיתי ויצא פריך למרות שקיצצתי מאד קטן..
    מה מוסיפים להקשות?

    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • גרנולה ותפוחי עץ

    שושי שטיינוביץ
    26/10/2016

    לא ממש הבנתי את השאלה. את רוצה להוסיף את התפוח בשלב האפייה?
    אי אפשר לאפות תפוח קשה וקראנצ'י. נסי לחתוך לפרוסות דקיקות ביותר (עם קולפן) ולאפות בתנור בחום גבוה עד השחמה ולקרר מיד. אולי זה ייצא קראנצ'י אבל אז לא יודעת אם יתאים לך לגרנולה. אם את מחליטה לאפות, כדאי מעל נייר אפייה אחרת יתייבש.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מרק עוף מחוץ למקרר
    אורי
    19/10/2016

    מרק עוף עם מספר שוקיים נשאר על הכיריים כ5 שעות.
    מזג האוויר היה נעים.
    האם צריך לזרוק את כל המרק, האם יש לזרוק רק את השוקיים, או שאפשר לחמם שוב ולאכול ממנו,
    תודה רבה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מרק עוף מחוץ למקרר

    שושי שטיינוביץ
    26/10/2016

    אם מזג האוויר היה נעים, רוב הסיכויים שהמרק לא ניזוק. בכל מקרה כדאי לטעום ולהריח. אם הריח בסדר, אני הייתי מרתיחה ומגישה את המרק. לא כדאי להקפיא אותו ולהפשיר שוב וכן כדאי לאכול אותו כמה שיותר מהר.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • עדשים עם שעועית ירוקה
    סופי
    07/10/2016

    שלום
    האם עדשים כתומים עם שעועית ירוקה קפואה זה שילוב נכון?


    תודה לתשובה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • עדשים כתומות ושעועית ירוקה

    שושי שטיינוביץ
    26/10/2016

    מבחינה תזונתית ובריאותית זה שילוב מצויין. מבחינה קולינרית, קצת מורכב. השאלה מה אתה רוצה לעשות עם זה. שעועית אדומה מתפוררת ושעועית ירוקה היא מוצקה. השילוב לא מאד נוח לבישול. אבל יש לך רעיון שאני לא חושבת עליו.....

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • יתרונות אבקת קקאו טבעית
    סופי
    15/08/2016

    שלום,
    שותה משקה מאבקת קקאו טבעי אורגני ,אני לוקחת כפית לכוס,
    אני יודעת שאבקת קקאו מכילה חומרים בריאים,
    השאלה עד כמה הכמות של כפית אחת משמעותית כדי לקבל את יתרונות הקקאו?

    תודה
    רינה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • אבקת קקאו - תגובה

    שושי שטיינוביץ
    15/08/2016

    זו שאלה לפורום תזונה. מעבירה אותך

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • העברת הודעה לפורום אחר

    שושי שטיינוביץ
    15/08/2016

    לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_תזונה_קלינית' id=link]תזונה קלינית[/a].

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • האם אכילת שבולת שועל ללא בישול בריאה
    שרי
    10/08/2016

    שלום רב

    אני מאוד אוהבת בבוקר לאכול מנת יוגורט בשילוב תמר , מיני אגוזים, קינמון ובזמן האחרון הוספתי כף שבולת שועל או מהירה להכנה או רגילה.
    1.שאלתי האם ניתן לאכול ללא בישול?
    2.האם זה לא יוצר בעיות במערכת העיכול?
    3. האם שאני אוכלת את השבולת שועל ביוגורט אני מקבלת את הערכים התזונתיים הטובים ?או שבבישול הערכים טובים יותר?
    4. מה אכילת שבולת שועל מקנה לי באכילתה?

    מתנצלת על ריבוי השאלות
    בתודה מראש
    שרי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • האם אכילת שבולת שועל ללא בישול בריאה - תגובה

    שושי שטיינוביץ
    11/08/2016

    עד כמה שידוע לי אין בעיה באכילת שבלת שועל ללא בישול.
    אבל לתשובה מדוייקת יותר, מציעה לך לפנות לפורום תזונה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • העברת הודעה לפורום אחר

    שושי שטיינוביץ
    11/08/2016

    לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_תזונה_טבעית_תזונה_נכונה' id=link]תזונה טבעית, תזונה נכונה[/a].

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מתי שמים מלח וכמון בבישול קיטניות בסיר לחץ?
    חנה
    25/07/2016

    שלום,
    בבישול בסיר רגיל שמים את התבלינים לקראת הסוף כדי שלא יעכבו את ריכוך המזון. מתי שמים תבלינים כשמבשלים בסיר לחץ כדי שהמזון יספוג טעם אך גם יתרכך?
    תודה מראש
    חנה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מתי שמים מלח וכמון בבישול קיטניות בסיר לחץ? - תגובה

    שושי שטיינוביץ
    26/07/2016

    כמון את יכולה להוסיף מתי שאת רוצה. מלח רק בסוף הבישול.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • השאלה באה בגלל שבסיר לחץ

    חנה
    26/07/2016

    אי אפשר להוסיף לקראת הסוף.
    תודה
    חנה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • השאלה באה בגלל שבסיר לחץ - תגובה

    שושי שטיינוביץ
    28/07/2016

    הבנתי את זה.
    אין מניעה לסיים את הבישול, לפתוח את הסיר.
    להמליח ואז לתת רתיחה קלה של דקה או שתיים
    או בכלל לא. כשהתבשיל חם עדיין אפשר להמליח
    והמלח יימס וייטמע היטב.
    אי אפשר לשנות את התכונה של הקטניות.
    מלח מעכב בישול בכל מצב וגם מקשה את המרקם.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • תודה רבה

    חנה
    28/07/2016

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • האם ניתן להקפיא ירקות טריים ללא אידוי
    מיה
    08/07/2016

    שלום

    האם ניתן להקפיא ירקות טריים ללא אידוי כמו: כרובית, גזר, זוקיני, כרישה?

    אני רוצה שיהיה לי במקפיא תמיד לבישול מהיר..

    כלומר, אין לי בעיה שיתבשלו כאילו שמתי טריים (מבחינת זמן) השאלה היא אם בפריזר הם שומרים על טריותם וצורתם כמו שמקפיאים שיני שום?


    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • האם ניתן להקפיא ירקות טריים ללא אידוי - תגובה

    שושי שטיינוביץ
    10/07/2016

    ניתן בהחלט להקפיא ירקות. את רוב הירקות.
    הם משנים את המרקם שלהם בהקפאה ועוברים מעין "תהליך בישול". רובם
    מתאימים מאד לבישול אחרי הקפאה. אך אינם מתאימים לשימוש כירקות טריים, לסלט, למשל.
    ניתן להקפיא את רוב הירקות למעט תפוחי אדמה.
    מציעה לך לעשות ניסיונות ולראות מה מתאים לך.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • תודה על התגובה

    מיה
    10/07/2016

    תודה רבה

    וואו זה חידוש!

    הולך לי הרבה כסף על שקיות לקט סנפרוסט חח..



    אגב, פטריות טריות גם ניתן? כי שמעתי שזה לא הכי בריא.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • שאלת המרה לעוגה מעגולה לריבועית
    שירה
    07/07/2016

    רציתי בבקשה לשאול מה יחס ההמרה בין תבנית קוטר 24 לתבנית ריבועית 30 ס"מ

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בשר לא יוצא ממש רך בבישול אף על פי שהבישול ארוך והבשר משובח
    יצחק
    06/07/2016

    היי

    אני אוכל במסעדות בשר אדום ותמיד יוצא רך מאוד.
    בבית כאשר אשתי מבשלת זה לא יוצא ממש רך והיא מבשלת בסיר לחץ ואחרי זה בישול ארוך ברוטב וכו' ובכול זאת זה לא רך.
    מה הבעיה
    נ.ב. הבשר בשר אדום ללא שומן

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • בשר לא יוצא ממש רך בבישול אף על פי שהבישול ארוך והבשר משובח - תגובה

    שושי שטיינוביץ
    06/07/2016

    כדי לתת תשובה אני צריכה לדעת באיזה סוג בשר היא משתמשת.

    בכל מקרה, אם ממליחים את הבשר בתחילת הבישול, זה מעכב את הריכוך שלו.

    בעיקרון, אם מבשלים בשר מספיק זמן (לפחות 3 שעות) הוא אמור להיות מאד רך.

    אנא ברר באיזה סוג בשר היא משתמשת ואולי אוכל לעזור.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מדובר בבשר כתך 'בכול מקרה תודה

    יצחק
    07/07/2016

    בשר כתף מתבשל נהדר והופך לבשר רך מאד.
    יכול להיות שבמקרה היא קנתה נתח טרי מדי
    וקשה. אני בטוחה שבפעם הבאה זה יהיה בסדר.
    ההמלצה שלי היא בלי סיר לחץ.
    לבשל על אש קטנה למשך 3 שעות. ייצא הרבה
    יותר טעים ובטוח רך.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מתכון לפסטה מחיטה מלאה בתנור ללא בישול
    מיה
    28/06/2016

    שלום

    אני רוצה להכין פסטה מחיטה מלאה בתנור בתוספת עגבניות טריות, שום, בצל ואולי חציל/קישוא.

    בגלל עצלנות וחוסר זמן אני מעדיפה לשים הכל בתבנית כולל תבלינים, את הירקות ואת הפסטה שהיא יבשה ולא עברה בישול.

    האם יש לך מתכון לזה? למשל כמה מים על כוס פסטה יבשה?

    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום

  • מתכון לפסטה מחיטה מלאה בתנור ללא בישול - תגובה

    שושי שטיינוביץ
    28/06/2016

    את יכולה לעשות את אותו דבר בתוך סיר. לא חייבת בתנור. בסיר זה יותר מדוייק והפסטה לא תהיה סמרטוטית ובלתי אכילה.
    שימי הכל בסיר ומלאי מים עד כיסוי + לפחות 5 ס"מ גובה מעל החומרים. הביאי לרתיחה והניחי להתבשל.
    שימי לב שפסטה מתבשלת מהר מאד ואם אתה רוצה תוספת של ירקות, צריך לבשל אותם קודם.....
    התוצאה הסופית תהיה קצת לחה, וזה מאד טעים.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    יעוץ אישי
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    יעוץ אישי פנייה ישירה למומחה, ללא פרסום בפורום