דברטיקוליטיס - קולונסקופיה וירטואלית ופוטנציאל להתקף

מנהל הפורום

ד``ר נתן גלוק
ד"ר נתן גלוק
לקביעת תור אצל ד"ר נתן גלוק ללא פרסום בפורום
 
  • דברטיקוליטיס - קולונסקופיה וירטואלית ופוטנציאל להתקף
    מרב.
    28/12/2019

    בת 46, לפני שלוש שנים התקף חזק ראשון. של דברטיקוליטיס שאובחן בCT . בחודש האחרון התקף קל נוסף. מעט אנטיביוטיקה וזה עבר. בעלת בעיית קרישה בדם וכל בדיקה פולשנית יכולה להיות מסוכנת עבורי. בגלל זה לא עשיתי קולונסקופיה מעולם.
    כבר כמה שנים יש עליה ב ldl -מצורפת בדיקה של מקור ה LDL והבנתי שמקור העליה היא במעיים.
    1. האם כדאי לעשות קולונסקופיה וירטואלית?
    2. האם קולונסקופיה וירטואלית יכולה לעורר התקף?
    3.האם יתכן שבווירטואלית לא יראו כלום ואין טעם בבדיקה?
    מה ההמלצה שלך למצב מסוג זה?


    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


