רגישות לחומר ניגוד בצנתור (כנראה יוד) והשלכות החיסון קורנה

 
  • רגישות לחומר ניגוד בצנתור (כנראה יוד) והשלכות החיסון קורנה
    בני
    17/02/2021

    רגישות לחומר ניגוד בצינתור( כנראה יוד) והשפעתו על קבלת חיסון קורנה
    בצינתור הראשון ב 2016 לחץ הדם ירד מאוד עד כדי סכנת חיים עקב רגישות לחומר ניגוד ככל הנראה יוד
    כעבור מספר חודשים נעשה צינתור שני . לושה ימים לפני הצינתור לקחתי כדורי פרידנזון 40 מג כל יום ואז הצינתור השני עבר ללא תקלות.
    האם מומלץ לעשות חיסון נגד קורונה ? האם מומלץ להשתמש בכדור פרידזנון לפני כל אחד מהחיסונים? יש לציין שהיה מקרה של ירידת לחץ דם של מטופלת שהיתה רגישה ליוד שהסתיים באישפוז. מה המלצתכם לעשות חיסון או לא לעשות חיסון מדובר בחולה שהותקן לו סטנט על LD ויש לו הצרות ברמת סיכון בינונית שכרגע אין לה פתרון באמצעות צינתור . אנא אל תפנו אותי לרופא משפחה או רופא קדיולוג .


    הוספת תגובה

     
    תמונה


