התייעצות האם כדאי לעשות ניתוח נוסף

מנהל הפורום

פרופ` אייל יצחיאק
פרופ' אייל יצחיאק
לקביעת תור אצל פרופ' אייל יצחיאק ללא פרסום בפורום
 
  • התייעצות האם כדאי לעשות ניתוח נוסף
    יעקב
    20/06/2021

    שלום!
    ב 8/13 נותחתי בוולפסון בע"ש תחתון מכיון שהיו לי 2 פריצות דיסק ונימול ב2 הרגליים. הניתוח רק עזר שאין נימול ומעט רדמת ב 2 כפות הרגליים. לאחר כשנה נוצרה היצרות ב L2 כאשר ואני נורא סובל מכאבים והולך מכופף וכמובן שרוצים לעשות נתוח חוזר. כמובן
    שהלכתי לכמה רופאים ואחד אמר לי שבאם היו מחזקים את האזור אז לא היתה נוצרת היצרות ורופא אחר אמר שיכול להיות שעוד הפעם תהיה היצרות וכאן הרמתי ידיים וכניראה שהרופא מחפש אותי. הפרופ' בטח יודע שאני קרוב מאד לחוליות ששייכות למרכז הגב וזה מפחיד אותי. בקיצור אני מהלך עם הליכון כי מצבי מהלך עם הליכון כאשר הולך מכופף ולרוע מזלי יש גם עקמת. כמובן אני לא יכול ללכת לטיולים או לרקוד. יש מצבים שאני משתדל ליישר את הגב עם קצת השתדלות וזה בסדר אבל ממש ליישר את הגב כמו כולם אני לא יכול כי ככל שאני מנסה ליישר זה מלווה בכאבים עזים. בסוף השנה רק אקבל קנאביס. עכשיו יש לי בעייה אחרת כי יש לי 120 ק"ג ואני נלחם להוריד משקל. שאלתי לרופא האם בכל מקרה אני אתחייב לעשות עוד ניתוח? האם כדאי לעשות את האנדוסקופי? בניתוח הראשון לא פחדתי אבל עכשיו אני פוחד מאד. אבקשך הפרופסור לענות לשאלותי ובפעם אחרת אשלח את קובץ ה Mri


    הוספת תגובה

     
    תמונה


