השפעה קצרת טווח של סרקוול

פורום פסיכיאטריה הוא המקום להתייעץ עם פסיכיאטרים מומחים בנושא הפרעות נפשיות. פורום פסיכיאטריה יעסוק במחלות נפש, סכיזופרניה, O.C.D, פסיכוזה, הפרעה דו-קוטבית, דיכאון, הפרעת אישיות גבולית, פוסט טראומה, תרופות פסיכיאטריות, טיפול אנטי פסיכוטי ועוד

מנהל הפורום

טטיאנה שקרה
053-4877800
 
  • השפעה קצרת טווח של סרקוול
    איציק
    02/09/2018

    נוטל סרקוול ואני מרגיש שההשפעה חולפת בתוך זמן קצר. צריך להגדיל מינון?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טטיאנה שקרה - 053-4877800

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


