האם אפקטיביות רסיטל פוחתת אחרי שנים של נטילה?

מנהל הפורום

ד"ר בן עמית
ד"ר בן עמית
053-6834250
לקביעת תור אצל ד"ר בן עמית
053-6834250 ללא פרסום בפורום
 
  • האם אפקטיביות רסיטל פוחתת אחרי שנים של נטילה?
    איתמר
    28/12/2019

    שמעתי פעם שאם נוטלים תרופה פסיכיאטרית כמו רסיטל/ציפרלקס במשך שנים, אפקטיביות התרופה פוחתת ובעצם כבר לא משפיעה.
    זה הגיוני?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר בן עמית - 053-6834250

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


