זיפרקסה במינון 7.5 מ"ג לחרדה קשות ללא פסיכוזה

מנהל הפורום

ד"ר בן עמית
ד"ר בן עמית
053-6834250
לקביעת תור אצל ד"ר בן עמית
053-6834250 ללא פרסום בפורום
 
  • זיפרקסה במינון 7.5 מ"ג לחרדה קשות ללא פסיכוזה
    גיא
    31/01/2020

    שלום
    אחרי ניסיונות מרובים של כלל נוגדי הדיכאון וחרדה עם הצלחה חלקית מאוד, הפסיכיאטר החליט על אוגמנטציה של זיפרקסה למרות ששולל פסיכוזה אלא כדי להפחית חרדה חברתית קשה ודיכאון קליני משני. לאחר שבועיים מצב רוחי השתפר אך החרדה לא פחתה, מדוע? יש היגיון מדעי/רפואי/קליני בשילוב של SSRI ונוגד פסיכוזה לחרדות קשות? major tranquilizers

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר בן עמית - 053-6834250

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


