האם ניתוח בקע מפשעתי דו"צ עלול להשפיע על איכות הזרע באופן זמני?

 
  • האם ניתוח בקע מפשעתי דו"צ עלול להשפיע על איכות הזרע באופן זמני?
    איתמר
    11/11/2021

    ביצעתי ניתוח בקע לפני חודש וחצי.
    לפני הניתוח ביצעתי מס' בדיקות זרע שיצאו תקינות.. מאחר וגילו לי ורקוצל ללא השפעה על הזרע.

    חודש וחצי אחרי הניתוח ביצעתי בדיקת זרע בה המורפולוגיה היתה נמוכה (2%).

    האם האיזור עדין לא החלים ומצב הזרע יחזור לקדמותו? האם עלי לדאוג? אנו מנסים להיכנס להריון.

    היתה לי אפשרות לבצע ניתוח ורקוצל בעת הניתוח בקע אך האורולוג המליץ שלי שלא מאחר והבדיקות זרע שלי יצאו תתקינות.. אך עכשיו האורולג ממליץ כן לבצע.


    הוספת תגובה

     
    תמונה


