הריון בסיכון +קרישיות יתר- גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • הריון בסיכון +קרישיות יתר- גלולות
    Aya
    02/02/2021

    אשמח לחוות דעת ,
    לפני מספר שנים עקב נטילת גלולות , נעשה בירור לקרישיות יתר (ללא אירוע כל שהוא)
    יש לי פקטור 'מונה מוגבר + לקים חיובים , לפעמים גבוליים ולפעמים גבוהים., שאר תפקודי קרישה תקינים נכון לרגע זה .
    כרגע אני בהריון שבוע 16 משבוע 4 אני נוטלת מיקרופרין בהמלצת ההמטלוגית האם אספירין מומלץ אחרי שבוע13 למרות שאמרו לי שכדאי עד שבוע 12 אם זה מסוכן ? מה ההבדל בין מיקרופרין לקלקסן? עשיתי בקרית מערכות מוקדמת שיצאה תקינה (חוץ מהערה שרשום שיש בחבל הטבור שני כלי דם במקום שלושה ) אם זה קשור לאספירין?



    הוספת תגובה

     
    תמונה


