ד"ר אופא אבו-נימר כירורג פה, פנים ולסתות
תחומי טיפול: ניתוחים בפה, השתלות עצם בלסתות, שתלים דנטליים, הרמת רצפת סינוס ועוד
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני פשוט אובד עצות. אני מסורתי בן 28 ולא מרבה לאונן,אולי כל חיי אוננתי 8 פעמים, עם זאת "שכבתי" פעמיים בחיי עם קונדום וגמרתי תוך 5 שניות לצערי. כדי לספק את החשק המיני אני משתמש בצעצוע מין דמוי וגינה וכל פעם שאני מגיע ממש לפני גמירה, אפילו יש נוזל קדם שפיכה, אני עוצר. בפעם האחרונה שעשיתי זאת יצא לי נוזל זרע תוך שניות בודדות ללא גמירה, כלומר לא חשתי אורגזמה, אשמח לדעת אם זה בעייתי, בנוסף הזרע שלי בעל גוון צהוב, יש לציין שעשיתי תרבית שתן ובדיקת דם לגילוי מחלות מין וב"ה הכל תקין, אין לי עם מי לשוחח בנושא ואשמח לדעת אם אני צריך לעשות המשך בירור ועם מי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רבים עלולים להרגיש נבוכים לשתף בבעיות אינטימיות ומהסיבה הזאת, דוחים את הביקור אצל האורולוג, חשוב שאותם אנשים יתגברו על המבוכה ויבינו את החשיבות הגבוהה של אבחון וטיפול מקדים
עובדת סוציאלית אוטוטו בעלת תואר M.A, מחנכת למיניות, חוקרת מיניות של נשים רווקות בתל אביב, מרצה בערבי רווקות וערבי נשים, מנחת קבוצות "נשים מדברות מיניות", מתמחה במרפאה לטיפול מיני "רעות" יד אליהו.... קרא עוד