החלמה משבר פטישון חיצוני קרסול שמאל

מנהל הפורום

ד"ר אלן ענר
ד"ר אלן ענר
053-6834478
לקביעת תור אצל ד"ר אלן ענר
053-6834478 ללא פרסום בפורום
 
  • החלמה משבר פטישון חיצוני קרסול שמאל
    קובי
    19/01/2020

    שלום רב, ילד בן 12, לאחר שבר פטישון חיצוני קרסול שמאל. לאחר חודש גבס ושבועיים ללא פעילות ספורטיבית בשילוב פיזיו. מציין שאנחנו לאחר אירוע דומה מלפני שנתיים גם תוצאה של פעילות ספורט. שתי שאלות: האם יש כעת מגבלה על חזרה לפעילות ספורט ומה הסיכון בפעילות ספורטיבית. וכן האם נכון ללוות את פעילות הספורט במגן קרסול כגון אייר קאסט. האם בשל העובדה שמדובר בפציעה חוזרת והילד משחק כדורסל קבוע, נכון להשתמש במגיני קרסול מעתה והלאה? תודה על הסיוע

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אלן ענר - 053-6834478

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


