מידע רפואי
פורומים
- זכויות רפואיות
- לימודי רפואה
- ניתוחי עיניים, ניתוחי עפעפיים
- NLP דמיון מודרך
- ניתוחי לב, השתלות לב, ניתוח מעקפים, התקף לב
- רפואת שיניים
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- המסת שומן בלייזר
- בנות, העצמה נשית
- בדיקות רפואיות, בדיקות דם
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- מין וסקסולוגיה
- הפרעות זיכרון, אלצהיימר ודמנציה
- רפואת מטיילים
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
עו"ד שירלי כהן אדיב
משרדה של עו"ד שירלי כהן אדיב, הינו משרד בוטיק המסייע לנפגעים בתחום נזקי הגוף (נזיקין): תאונות דרכים, תאונות עבודה, פציעות בשטח מוניציפלי, מימוש זכויות מול חברות הביטוח, המוסד לביטוח לאומי, קרנות הפנסיה, נכויות, אובדן כושר, פטור ממס הכנסה לנכים וסיעוד.ד"ר שרגא וקסלר
גניקולוג נשים בכיר מחלות עריה, צוואר הרחם וקונדילומה בגברים ובנשים, מנהל מכון שער לבריאות האישה והגבר
- משבר קשה עזרה בבקשהאור23/10/2020
בעלי ואני רבים בלי סוף...בעעיקר מיוזמתי.
אני טעונה ולא מצליחה כבר להתאפק כך שמטיחה בו בלי סוף.
בגדול הוא עיזר מקלח תבנות לוקח אוסף מהגן..לוקח לטייל וכו.
אבל זו תקופה בחיי שאני צריכה יותר מזה בבית..כביסות כלים סידור הבית...וזה משהו שדיברנו עליו מראש.
וכגודלהציפיה גודל האכזבה.
הוא לא מצליח לעמוד בהבטחתו ואני נשרפת מבפנים..ויורה כל הזמן.
חשוב לציים שמדובר בתקופת בחינות קשות שעלי ךלמוד לקראתן.
בכל אופן הגעתי לו עד כאן והוא יתא עלי לפני הילדים לאחר שאני חיממתי אותו ..שהוא עוזב תבית וכך הסביר לקטנטנות שאבא לא אוהב את אמא ועוז תבית.
מיותר לציין מה זה עשה לאהבה בקושי שנשראה בליבי..וכמה כאב יש לי על הקטנות שלי שהגיבו קשה מאוד.
עיזרו לי איך לקום ?להמשיך הלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
בעיות בדרכי השתן, בכליות ובמערכת הרבייה הזכרית, עלולות להחמיר
רבים עלולים להרגיש נבוכים לשתף בבעיות אינטימיות ומהסיבה הזאת, דוחים את הביקור אצל האורולוג, חשוב שאותם אנשים יתגברו על המבוכה ויבינו את החשיבות הגבוהה של אבחון וטיפול מקדים
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עוד
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד