מידע רפואי
פורומים
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- NLP דמיון מודרך
- שיקום לב
- שבץ מוחי - טיפול לא תרופתי
- רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות
- רפואת מטיילים
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- אורתופדיה אונקולוגית, גרורות בעצמות
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- זכויות רפואיות
- המסת שומן בלייזר
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- קוסמטיקה טבעית
- רשלנות רפואית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר איתמר בוצר
אורטופד ספורט ומנתח תחומי טיפול: פגיעות סחוס, פריקת כתף, קרע במיניסקוס, קרעים של הלברום, קרע ברצועה הצולבת, קרעים בגידי השרוול המסובב ועודד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- היי נהנתי מאוד לקרוא את התשובות פהשלומי14/01/2013
עזרו לי הרבה אני בן 20 ולשמחתי ביטלתי את הפטור שהיה לי ואתגייס לקרבי במרץ.
אני משחק מגיל קטן כדורגל כ3פעמים בשבוע למשך 3.4 שעות
לפני כחצי שנה התחיל לי כאב מסויים בברך שמאל כאב שבא והל זה כואב בעיקר אחרי משחק מפרך ובקור. בבדיקות הכל תקין והתחלתי להשתמש במגן ברך מה שהוריד כאב. החשש שלי שזה עלול להתגבר כתוצאה מהעומס בצבא אני אני בנוי טוב גוף מוצק ובריא אבל זה החולשה הקטנה.. האם לדעתך אפשר לאבחן אתזה?
בנוסף כתוצאה מחבטה שקיבלתי האף שלי נסתם בתעלה האף ונדרש בעתיד כשארצה לעשות ניתוח כיום אני נושם בעיקר מנחיר אחד וזה לא מפריע לי במשחק הכדורגל. האם זה יפגע בי בצבא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות

בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול רב תחומי בהשמנה והמקימה והמנהלת הרפואית של מלב"י - המרכז לטיפול בהשמנת יתר. תחומי התמחות: שרוול קיבה, מעקף קיבה, מעקף תריסריון, הצרת קיבה עם טבעת... קרא עוד