האם בדיקת קומבו אמינה אחרי טיפול?

מנהל הפורום

ד``ר מרגלית לורבר
ד"ר מרגלית לורבר
לקביעת תור אצל ד"ר מרגלית לורבר ללא פרסום בפורום
 
  • האם בדיקת קומבו אמינה אחרי טיפול?
    אנונימי
    25/05/2020

    שלום. רציתי לדעת האם אחרי טיפול של שנה של צהבת סי בשנת 2012 עד 2013, וטיפול מוצלח ב-2019 היה לי מגע מיני לא מוגן אחרי חודש היו לי סימפטומים של hiv - ירידה במשקל, צמרמורת, כאב גרון, כאב בטן, בחילות, עשיתי בדיקת hiv קומבו אחרי 6 שבועות יצא תקין, איך עדיין יש סימפטומים? אחרי 7 חודשים עשיתי שוב בדיקת קומבו שלילי, אחרי שנה יתחיל טשטוש ריאה, כאב עיניים, כאב ראש עשיתי שוב בדיקת קומבו שלילי. איך עדיין יש בעיות? יכול להיות בגלל שעברתי טיפול בעבר של צהבת, הבדיקת קומבו לא מזהה את נוגדנים ?


    הוספת תגובה

     
    תמונה


