טיפול אסתטי - טשטוש צלקת בלחי

מנהל הפורום

ד״ר דוד לשם
ד״ר דוד לשם
לקביעת תור אצל ד״ר דוד לשם ללא פרסום בפורום
 
  • טיפול אסתטי - טשטוש צלקת בלחי
    רינא
    10/06/2020

    שלום.
    לפני כשלושה חודשים בתי בת 8 נחתכה באיזור הלחי חתך שהודבק על ידי הרופא.
    אני מורחת לה משחת קלוקוט, עושה עיסוי בשמן זית פעם ביום ושמה לה יריעות סיליקין וכמובן מקפידה על הגנה מהשמש.
    עדיין הצלקת אדומה ובולטת וזה מאוד מדאיג אותי כי זה באיזור הפנים.
    אשמח לדעת אם יש אפשרות בהמשך לטפל בלייזר אם הצלחת נותרה בולטת?
    מתי אפשר לפנות לטיפול בלייזר?
    אני יודעת שאני צריכה להיות סבלנית ולתת לזמן לעשות את שלו אבל חשוב לי לדעת על מנת לטפל בזה כמו שצריך.
    מעלה תמונה
    אשמח להתייחסות.



    הוספת תגובה

     
    תמונה


