מידע רפואי
פורומים
- צליאק
- אף אוזן גרון ילדים
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- פלדנקרייז, שיטת פלדנקרייז, התפתחות תינוקות
- פוריות רפואה סינית
- כירורגית כלי דם, ורידים
- חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה
- הפרעות קשב וריכוז - טיפול לא תרופתי
- אורתופדיה ילדים
- בדיקות גנטיות, מחלות מטבוליות, יעוץ גנטי
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה
- תזונת תינוקות
- פונדקאות
- כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
יפעת אלקיים - מומחית באפילציה
אפילטורית מוסמכת בהסרת שיער לצמיתות על ידי אפילציה (אלקטרוליזה) ושעווה. בוגרת האקדמיה למקצועות הקוסמטיקה GIGI ACADEMI. מתמחה בפתרון בעיות צמיחה הפוכה, האטת צמיחה, הסרה לצמיתות של שיער לבן, בלונדיני וכהה, טיפולים בדלקת זקיק השערה.ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול רב תחומי בהשמנה והמקימה והמנהלת הרפואית של מלב"י - המרכז לטיפול בהשמנת יתר. תחומי התמחות: שרוול קיבה, מעקף קיבה, מעקף תריסריון, הצרת קיבה עם טבעת, ניתוחים חוזרים להרזיה
- חור/בור בעור עקב אפילציהיוסי22/08/2019
הלכתי לפני חודש לקוסמטיקאית לשם טיפול אפילציה בפנים לאחר הטיפול נוצר לי פצע גדול -מעין חור/בור קטן בפנים.אני ממש מבואס מזה ולא יודע מה לעשות. אני מבין שהקוסמטיקאית שטיפלה בי פשוט לא הייתה מיומנת ומקצועית למרות שיש לה תעודה של קוסמטיקאית רפואית. הייתי בטוח שאני נמצאת בידיים טובות אבל בסוף נשארתי עם צלקת והשערות חזרו.
אני מאד מיואש, אני מרגיש שהקוסמטיקאית הזו עשתה לי עוול, הרי מדובר בפנים שלי.
האם יש דרך להתלונן נגדה? איך אוכל לדעת שהיא עברה איזו הכשרה בתחום של האפילציה? מיותר לציין שאל הקוסמטיקאית הזו אני לא אלך יותר, וכמובן שהזהרתי את כל החברים שלי מפניה , אך איך אוכל למנוע ממנה לעשות לאנשים אחרים את מה שעשתה לי?
לפי מה שקראתי באינטרנט לא אמורות להשאר צלקות מאפילציה, כנראה שהיא לא ידעה בכלל מה היא עושה. מה אוכל לעשות עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
בעיות בדרכי השתן, בכליות ובמערכת הרבייה הזכרית, עלולות להחמיר
רבים עלולים להרגיש נבוכים לשתף בבעיות אינטימיות ומהסיבה הזאת, דוחים את הביקור אצל האורולוג, חשוב שאותם אנשים יתגברו על המבוכה ויבינו את החשיבות הגבוהה של אבחון וטיפול מקדים
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
מאמרים אחרונים
ד"ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אסתטיים
| 11/02/2019
היועצים שלנו
גניקולוג נשים בכיר
מחלות עריה, צוואר הרחם וקונדילומה בגברים ובנשים, מנהל מכון שער לבריאות האישה והגבר
... קרא עוד
מומחה לרפואת עור ילדים ואסתטיקה
פרופ` חיים ראובני הינו בוגר הטכניון בחיפה. רופא עור, מתמחה בטיפולים אסתטיים,מציע שלל טיפולי אסתטיקה מתקדמים. בנוסף, לאבחון וטיפול במחלות עור בכל הגילאים,מציע שלל טיפ... קרא עוד