חולה פרקינסון ונטילת ציפרלקס

מנהל הפורום

פרופסור אורן כהן
פרופסור אורן כהן
פרופ` בלה גרוס
פרופ' בלה גרוס
לקביעת תור אצל פרופ' בלה גרוס ללא פרסום בפורום
 
  • חולה פרקינסון ונטילת ציפרלקס
    חנה
    10/08/2018

    בעלי חולה פרקינסון בשלב מתקדם עם רעד בכל הגוף ומצב on-off בתדירות גבוהה. מטופל בדופיקר 8 חצאים ביום וגם וולבוטרין. לפני מספר ימים הפסיכיאטר המליץ לו לקחת ציפרלקס . מהיום הראשון שהתחיל לקחת ציפרלקס 10 מג חצי כדור ביום המצב שלו החמיר :הזעה מרובה, רעד בלתי פוסק ובחילות. האם להפסיק את מתן הציפרלס? סה"כ לקח 3 חצאים.את הוולבוטרין הפסיק לקחת

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


